MiTjA 22 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ojla...sm mal bl zaspana dons... počutim se fajn... nisem mogla zaspat včeri.. mah čist sem smotana... ampak mi paše bit... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>ojla...sm mal bl zaspana dons... počutim se fajn... nisem mogla zaspat včeri.. mah čist sem smotana... ampak mi paše bit...A veš da sm tud jast dons prav teško zaspal ampak klub temu da sem spal sam kake 5 h se dons prav fajn počutim! Zdej sm pa ravno v službi pa nimam kaj dost pametnga za delat pa malck bluzim tle gor! Lep pozdravček vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 hojla, jaz pridna, sem včeraj spet mal v obe službici se javila, torej gremo s starim tempom naprej. mali je končno temperatura padla... se bo počasi za knjige spravila...Mateja, sem vesela zate da dogaja Astra, preveč pridna pa le ne bit fajn se mej grem delat, mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 Mateja, kok ti privoscim!! *thanx, ja Bobnarju sem tam rekla, pa izpade, kot da.. saj ni vazno, v resnici se mi je pa fajn zdelo, ko je med vsemi ravno bobnar komentiral , moje slike sem bolj jaz kot pa ene besede, ki jih povem o cemerkoli pac). Ona 'ribja' je sploh prva slikica, ki sem jo na tak nacin narisala, da je prav hotela bit slika (sicer sem sam ene podobice risala, take logotke, za memory kao, neambiciozno, ces - ne bom zdaj kar risala, saj ne znam pa to ).Torej, sam zacela sem risat in je tole nastalo, pol sem pa videla, da imam se kar smisel. Ona minimal je pa kao moja mama, mislim nanjo me spominja, te energije ima.In, jasno, mama je uzaljena. ker da je 'taka'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 uh, aaaaah kolk paše zjutrej potegnt... zarad bolezni danes predavanja odpadejo jupi hihi ubogi profesor... ampak enkrat si pa tud lahk mal dopusta vzame... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Uceraj bil zanimiv dan...Stopila na tehtnico - 1.7 Bila na faksu, je mel Janković neko predavanje, se mi ni dalo it. Sla v knjiznico, se malce ucila....potem sem sla pa s prijateljico na predavanje o istospolnih porokah ( je morala neko porocilo narest, studira novinarstvo). Je bilo zanimivo Zvecer sem se dobila se z eno prijateljico, sva klepetali v nedogled, domov spet prisla prepozno....Nic posebnega, pa vseeno lusno Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Joj, kok mi je zdele zapasalo mal zašlogat iiii, nvem pismu včasih, mi res sede nekaj narest za nekoga,... sem bral prejle v časopisu da bo letos najbol vroče leto, hja, ker se je El Nino, (tisti moj veliki brat) ulenil, pa ne deluje več tolk dost močno... hm pol bo pa cel svet zjebalo... uhja... ni panike folk ko se začne ledena doba, se bomo pa mal bol stiskali, js že mam dekce Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Hahahahahahahahahahaaaa........ klik: http://fun.from.hell.pl/2003-11-24/bubblewrap.swf Pokajte! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 babi mi je umrla.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 o shit. Sozalje, Aiwa.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Moje sožalje Aiwa. Drži se! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 hwala sej bo. vem da je, tako kot je, prav. ampak vseeno mi je hudo. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ojoj, sočustvujem aiwa Te naše ljube babice, mene tud stalno mal strah zanjo... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Aiwa Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 še enkrat sožalje aiwa - vidm da te je res zelo potrlo You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Aiwa, en pobož ...sožalje Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Aiwa,moje sožalje. En objem zate in drži se. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 aiwa sozalje. drzi se. ce rabis pogovor, ves kje sem Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 aiwa.Tudi moje sožalje. Drži se. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 aiwa, moje sožalje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 sozalje. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 zlomči silver mysti mick cosma keti sanjalka pomlad mišelka sončna mushi enja hvala vsem... lepo je vedet da maš tok prijateljev... ste me kar ganili spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 free tudi tebi (da te spet ne izpustim) spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 :xx!: pa kwa mislm, a ti se pa res 0 ne znajds al kwa?? in kaj si potem ustimala?--------Zdaj sem pa res pissed. Vidim oglas za delo na blagajni v parfumeriji čez vikende, pa nimam telefona, ker mi je počil ekran in ne morem si ga sposoditi. Obup! To je taka priložnost, jaz pa ob nepravem trenutku brez phona. Sux. :xx!: free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sm delezen posebne zahvale to mojmu asc (lev) full sede ti pa se drzi, ker bo bols! ------free tudi tebi (da te spet ne izpustim) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts