Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ojla...

sm mal bl zaspana dons... počutim se fajn... nisem mogla zaspat včeri.. mah čist sem smotana... ampak mi paše bit...

A veš da sm tud jast dons prav teško zaspal ampak klub temu da sem spal sam kake 5 h se dons prav fajn počutim! Zdej sm pa ravno v službi pa nimam kaj dost pametnga za delat pa malck bluzim tle gor! x:)x

x:)x Lep pozdravček vsem x:px

Deli na socialnih omrežjih

hojla, jaz pridna, sem včeraj spet mal v obe službici se javila, torej gremo s starim tempom naprej. mali je končno temperatura padla... se bo počasi za knjige spravila...

Mateja, sem vesela zate da dogaja xsrcx Astra, preveč pridna pa le ne bit ;) fajn se mej :palec:

grem delat, mejte se

Mateja, kok ti privoscim!! x:Xx x8Dx :palec:

*thanx, ja Bobnarju sem tam rekla, pa izpade, kot da.. saj ni vazno, v resnici se mi je pa fajn zdelo, ko je med vsemi ravno bobnar komentiral x:)x, moje slike sem bolj jaz kot pa ene besede, ki jih povem o cemerkoli pac).

Ona 'ribja' je sploh prva slikica, ki sem jo na tak nacin narisala, da je prav hotela bit slika (sicer sem sam ene podobice risala, take logotke, za memory kao, neambiciozno, ces - ne bom zdaj kar risala, saj ne znam pa to :D).

Torej, sam zacela sem risat in je tole nastalo, pol sem pa videla, da imam se kar smisel. :)

Ona minimal je pa kao moja mama, mislim nanjo me spominja, te energije ima.

In, jasno, mama je uzaljena. x:o)x x:px x;)x

ker da je 'taka'. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D uh, aaaaah :P kolk paše zjutrej potegnt... zarad bolezni danes predavanja odpadejo :D jupi hihi ubogi profesor... ampak enkrat si pa tud lahk mal dopusta vzame...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Uceraj bil zanimiv dan...Stopila na tehtnico - 1.7 :palec:

Bila na faksu, je mel Janković neko predavanje, se mi ni dalo it. Sla v knjiznico, se malce ucila....potem sem sla pa s prijateljico na predavanje o istospolnih porokah ( je morala neko porocilo narest, studira novinarstvo). Je bilo zanimivo :palec: Zvecer sem se dobila se z eno prijateljico, sva klepetali v nedogled, domov spet prisla prepozno....

Nic posebnega, pa vseeno lusno ;)

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Joj, kok mi je zdele zapasalo mal zašlogat :D iiii, nvem pismu včasih, mi res sede nekaj narest za nekoga,...

sem bral prejle v časopisu da bo letos najbol vroče leto, hja, ker se je El Nino, (tisti moj veliki brat) ulenil, pa ne deluje več tolk dost močno... hm pol bo pa cel svet zjebalo... uhja... ;) ni panike folk ko se začne ledena doba, se bomo pa mal bol stiskali, js že mam dekce :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Aiwa :detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

zlomči x:Xx

silver x:Xx

mysti x:Xx

mick x:Xx

cosma x:Xx

keti x:Xx

sanjalka x:Xx

pomlad x:Xx

mišelka x:Xx

sončna x:Xx

mushi x:Xx

enja x:Xx

hvala vsem... lepo je vedet da maš tok prijateljev... ste me kar ganili x:)x xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

:xx!: pa kwa mislm, a ti se pa res 0 ne znajds al kwa?? in kaj si potem ustimala?

--------

Zdaj sem pa res pissed. Vidim oglas za delo na blagajni v parfumeriji čez vikende, pa nimam telefona, ker mi je počil ekran in ne morem si ga sposoditi. Obup! To je taka priložnost, jaz pa ob nepravem trenutku brez phona. Sux. :sori:  :xx!:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...