Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

vcasih popravim... :8):

saj pravim, da imam e-disleksijo. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hvala za prijetne zelje! x:)x xsrcx

Ma, sm bil na 1 predavanju od Tianshi (1 kitajske firme), firme, k ma ene fajn aparatke za masazo lasisca, telesa, pa akupnkturne aparatke; oboje si lahko delas sam! :palec: pa imajo se 1 dodatke prehrani, menda super kalcij, etc...

Zvecer klicu kolega, ce grem na Anastacio, je meu karte, pa nism su, ker se mi je full delal... pa mi je zdej full zou :sori: res pa da sm neki naredu vsaj x;)x

mah...

kosilo je bilo pri enmu od starsev dobro x:px pa dobu torto x:px

jutr spet kosilo pri drugem x:px

pa upam, da tele ribe zdej naujo depresivne... k sm postal zrad tega k nism su na koncert :o|o: pa full sm hotu it pravzaprav sm se prpravlou skoz, ceprou sm vedu da nimam karte :o|o: mah, sej bo bols. x:Ix

lepo spite fsi!! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Tolk so posreceni res... take cist mickene glavcke, pa take gibe delajo, kok so hecni....
a ne no, kolk so posrečeni... pa naša kužetina jih tud tko rada opazuje... se prav namontira tako, pred okno (nimam zaves, samo žaluzije in skoči na posteljo, ki je pred oknom in prav gleda ptičke, ko skačejo po balkonski ograji... ko čivkajo in se repenčijo nekaj in prerivajo tam... edino, ko pridejo golobi, takrat pa 'šefica', 'gospodarica' začne lajat in zganjat cirkus)... govorim z mamo danes in mi reče 'a veš, sem prav dobre, ker se je zjutraj naš kos javil' ... xcivx x;)x xsrcx

*helou free, HB :palec:

Nas kos. :D xsrcx Kul. :palec:

ja, no, tkole, pol se itak stekamo. x;)x :palec: xDDx

pes shizi ja - macka pa se bolj... x:Dx x:px, ves kaj mimi zganja, kar piha pa sika vcasih nanje...

Jaz pa drazim - a so ptiiiccki mimi, s takim glasom, ko tocno ve (imamo ene par teh... hm... glasovnih scen, da ne bom rekla, da ravno razume 'a stekas'? x:px) in kar z usesi zastrize pa se mal pritozhi.. ker ne more do... :) :D

Pa tok so hitri, da se sploh ne mroem jih nagledat, pa videt v celoti, barve, vse...

Kok je pa tu pticev, noro!

Pa kolkrat ujede vidim... kaksen tripcek, bit ptic. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O haj free, :palec: me veseli, da si se mal oglasil.

... kaj, si pac delal.. si se tko odlocil..

Ampak zanimivo - jaz sem dons tud planirala muzko, pa izvis. :||

Ampak ne ker sama odlocila, pa da delat pa taksno. :P

Kosilo? kaksne dobre makarone sem naredila (ipak so izpadli dobri) - nekaj sem prckala, pa neka *carbonara*, ampak kar nekaj no, gobe sem not zdrobila suhe v jajc...

pa totalno (!!!) parmezana, kaj je blo dobr, kar nekam mal je blo. x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Vi govorite o malih, ljubkih ptičkih

Ja, o teh. :D

sam imamo tud vecje - vrane, srake, kavke... folk to mesa med sabo.

haha, folk pojma nima o pticih in ce jaz vem, kaj je vrana, fasciniram frenda, 'kok da vem o pticih'... x:Dx x:px kao... v bistvu pa pojma nimam, sam valjda vem, kaj je sraka in kaj je vrana! xrolleyesx

Tam zgoraj pa nisem cist ziher, al je kanja (navadno pol je) al je kaj drucga.

Locim tud zolno pa detla, joj, kaksne zgodbe imam, saj res, s ptici.. mah... da ne nalozim... :|||

Picasso

Kera beda, da sem zadnji in prvi na forumu danes :P nimam nič novga za prebrat... ampak evo želim vam pa lepo jutro, in še lepši dan:D kisse vsem (x:Xx)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Evo, Nino, dobar jutar. x:Xx :palec:

Sam zdej sem se napol v horizontali, zdajle zvrkljam olivca sele... :D

In vsem ostalim seveda - dober dan! :palec: :vio:

Picasso

Ja. fajn dasme spomnla! si se zdej nism nabavu soncnicno olje :inocent: :vio:

:palec:

---------

Evo, Nino, dobar jutar. x:Xx :palec:

Sam zdej sem se napol v horizontali, zdajle zvrkljam olivca sele... :D

In vsem ostalim seveda - dober dan! :palec: :vio:

Hoj. :o|o:

Jaz se danes odpravljam v Lucijo za en teden na študijske počitnice. Moj dragi se mi ne oglaša na telefon (kaj sem spet ne-naredila... xrolleyesx upam da sem spet napihnila tole in da samo nima telefona pri sebi x:o)x ) totalno zanič sanje sem mela in trebuh me boli. :o|o: I don't like where I'm going..... :inocent: :sori:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ma daj ga ****!

Kaj so to eni ribji bluzi, bogve kaj je! xrolleyesx

DBEST (x!x) se imej na * pocitnicah. :palec: x:Xx

privosci si!!!!!!!!! Enjoy!!!!!!!!!!!!! :palec: :palec: xyesx

Picasso

Ma ja.... v bistvu se niti ne veselim tok..... polet je še nekak, v tem času pa ful zebe in čist vedno se prehladim tam pozimi. In pol sva skoz noter in si greva po nekaj dnevih na živce.... Ribji bluzi. x:Dx Sej me je poklical pol nazaj. x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Nehaj ze postavljati stvari tako... xrolleyesx

Mah, super se imej(ta)! :palec: x:Xx

... no vidis... x;)x

Picasso

xDDx... **zgleda kot 'nehaj ze' - v bistvu pa sem s tem mislila - 'nehaj ze v osnovi postavljati'... in torej nisem vzkliknila 'nehaj ze!'. x:Dx x;)x

Brez veze je ze zdaj se obremenjevati. Zdaj se ti TO pac dogaja - zakaj ne bi izkoristila tega?

A se ti vsak dan to zgodi? :8):

Picasso

Evo mene... x;)x

bila pridna, mi kaj drugega tut ni preostalo.. :o|o: ...ob tamkajšnji ponudbi... x:Dx

Aiwa, sožalje.. :C:

Mejte se, grem mal jana cartat..ker je ubogi samček...

Gospod šel na morje danes zjutraj, vmes peljal Saro do Trsta na vlak za Benetke, se dobi z eno frendico iz Amerike...nihče je ne bo prišel čakat na postajo, pa je rekla, da si bo najela taksi do hotela...sam pozabila, da so to Benetke... x:Dx

No, zaupam,da se bo že znašla nekak...fajn mi je, da je tolk samostojna, vseeno ma sam 16 let...sicer piše zdej en test težek, pa se ne bo imela časa učiti, sem razmišljala pr seb...in rekla, ma idi, včasih so ene stvari pomembnejše...

saj se zdaj sam fino delam, kdo bi v resnici ustavil vodnarko/bikico, ki nekaj res hoče.. xrolleyesx ..ko sem premišljevala, sem morala prav postaviti prioritete in prišla res do tega, da včasih pač so ene stvari pomembnejše, čeprav ne najbolj pametne...sem se še mal z njeno razredničarko zakačla, ko ji najprej ni hotela dati prostega dneva, ker je šola bolj pomembna..pa sem sam rekla, res je, sam včasih je življenjska šola pomembnejša...recimo, kako se v enem dnevu naučiti toliko italijanščine, da se bo znašla v benetkah, stopila na pravi vaporeto z vso prtljago...in našla frendico.

Selene, pobož zate in tvojo malo... xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Pozdravček vsem! x:Xx

Uh,sem ravni iz Pokljuke,kjer sem bla na biatlonu(me je tamala zvleklak obožuje ta šport,jz mal manj,sam mi je pa še vseeno ful fajn),sicer je blo super in vse....ampak zeblo me je pa ko mačka,še hujš.....sploh v noge... :o|o:....tam je že ob 1ih začel sneg padat....

Lep večer vsem,pa radi se imejte!!! x:Xx x:Dx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

kako sem jaz ponosna na našo tamalo.. x:Xx

Klicala iz benetk, našla pravi vaporeto za san marcov trg, potem pa se 3x izgubila, ko je iskala hotel.je rekla, mai veš kaj, jaz sem zdaj sedla v en kafe, naročila kapučino, da malo razmislim, kako in kaj.Čutila sem, da je malce v stiski..in upala, da bo vse ok.Naslednjič pa je že klicala iz hotela in rekla, da je hodila od trgovine do trgovine in spraševala, da je končno prišla do hotela, kjer smo ji rezervirali sobo.Njena Američanka zamuja, zato je čas v hotelu izkoristila za učenje...

Astra

Per aspera ad astra

:D uhja... še en dolg dan :D poln dejavnosti, hja, there were good things, and there was a bad thing... tko da js kt tehtnca... dobr dan :D hm hm hm :D hja lahkonoč vsem x:Xx js grem pančat.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Haha, Mick, ne ni, pac pa je brzkone preprosta crnogorscina! x:Dx x:o)x x:px x:Dx

Picasso

Cer!

Mene se je pa tudi lotila vrocina :( Tako, da jutri najbrz nikamor :(

Sem se imela pa vceraj SUPER! Na koncertu od Anastacie. Sicer je pol ure zamudila, ampak takoj ko slisis njen glas ji je vse oprosceno. Super stik s publiko, veliko lepih balad in poskocnih pesmi. Da ne govorimo o plesalcih ( mene so baletniki in tip ki je plesal na hoduljah totalno impresionirali).

Pa se zenska je totalno HOT :2src: Glede na vse mozne bolezni ( med njimi rak na dojki), ki jih je dala skozi, je res inspiracija.

Drugace pa nic novega.

Danes sem dan prezivela ob gledanju Tistega lepega popoldneva xrolleyesx Zarad vrocine in vsega.

Pozdravcek

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Oh ja.. v bistvu precej obupen konec tedna bil tole..

Mislim, da sem eno etapo v lajfu koncala.. Povedala mojemu dragemu, kar sem imela za povedat, jokala in vpila dve noci, ko se mi ni javljal in me je ignoriral, danes se pogovorila s par ljudmi, ki so mi dali drugo stran, manj custveno obremenjeno za videt.. Mislim, da bom danes ze brez solz zaspala in da bo potem vsako noc lazje..

Dolgorocno je tko se najbolje.. Ceprav trenutno stisne vsakic, ko pomislim.. ampak vem, da sem prav nardila.. povedala sem, kar sem mislila, on se je pa odlocil, da ne sprejme tega.. jebiga..

Zanimivo, kako vcasih mislis, da poznas nekoga, pa te totalno preseneti.. nacin.. Mogoce sem res prevec naivna.. zaupljiva.. ampak hocem ostat taka, vsec sem si taka. Da verjamem ljudem in jim zaupam.

Poskusam ga stekat, zakaj se ne more pogovort z mano o vsem skupaj, zakaj me je v trenutku cist odrezal..mislim, jaz sem povedala svoje, napisala mu v bistvu, on pa nic nazaj.. Rabim ta pogovor z njim.. pa mogoce res bolje, da pustim, da se stvar malo ohladi.. bova se ze se pogovorila.. ne vem, skoda mi je, da bi ga cist zgubila.. verjamem v prijateljstvo.. enkrat, pozneje..

Upam, da bo ta teden lazji...

Nocko vsem..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>... jokala in vpila dve noci, ..
ojoj boga... :sori: xcrossfingx

iz srca socustvujem, poznam vse taksne fore in scene...

Nic. Pust, pejt spat. xupx

Resno. Ker... nima smisla... jaz sem cist isto (no!, xrolleyesx), razciscevala TAKOJ ZDAJ... ko si cist 'in', cist zblojen in vse... pust, oddahni si od tega malo... a ves...

Pejt si dat muzkico (sam ne one - skupni trenutki varianta, zalostna scena in tole.. pac pa light scena)... vse zivo kar ti pase... pa odpni malo... :vio:

pejt spat skratka...

Jutri je vedno boljsi. :palec:

jaz pa tu bluzim in nakladam (in kasljam).

vsi ze spijo, jaz pa tapkam (neumnosti, namesto napovedi). :8):

Bom vidla. Po mojem bom sla spat. J*****.

Saj se boljs, itak bo uranovska polna luna, me je prec vse minilo x:Dx, ko sem zacela mutit prve dolgocasne splosno razumljive stavke...

Pac, teden... nekaksen bo pac ze. x:o)x xcivx x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...