Volk K.L. 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Kako se lahko v minuti obrne vse na glavo. To sem doživel v soboto. Kako hudo mi je, ko spoznam da je nekdo strašansko neskromen in nepotrpežljiv in to mi potem še izkaže s svojim nezadovoljstvom. Skromnost pa taka. Razočaran sem, strašno sem razočaran . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 a daj :xx!: ... kolk sneg rad v ponedeljek ponoči pada, da je potem zjutraj še večja frka na cesti, kot že itak vsak ponedeljek... nč, grem zdaj avto odkopat ... pa tolk sem zaspanaaaa Aliana, drži se funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 lepo belo jutro!pa smo spet v službi... sej paše... po takem dolgem vikendu. Lih večerej sem se z mami menla da bi začeli malo laufat... in kwwwaaa zunej sneg. spet en dober izgovor. ne ne neki bo treba pogruntat... si bom šla sneg odkidat po poti, pa bom laufala. ta vikend sem bla ful pridna. in sem veliko vozila. v petek sem šla gor na štajersko in nazaj. v soboto pa v italijo, pa v Lucijo na pico, pa potem še h stari mami... včerej smo pa počival spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 O dobro jutri vsem skupaj! Dons sm pa malčk zaspal za v službo> sm reku sam še par minut in .... Pa sej sm sam 15 minut zamudu bom pa pol malčk potegnu da nadoknadmo zamujeno! Sneg pa kr pada in pada Sej je tud že skrajni čas da zima pokaže svoje zobe! Have A Nice Day & Smile Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 jst pa sem danes boljs, cez vikend sem malo podlegla bolezni ampak se ne dam Zdaj pa spet v sluzbi in bo treba mal delat :xx!: pa se mi nekaj ne da Zjutraj sva s kolegico padli v objemcek, fajn je met prjatle, ki jih mas rad potem sva se pogovarjali, fajn da je bolsje, pravi, da sem dobro vplivala, me veseli No grem zdaj delat pa kasneje spet pridem Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Joj čim pridem v službo, že me čaka nadrejena kot sokol na mrhovino :xx!: sam sem šla čez vrhunec jeze nanj in zdaj sem naredila miselni preskk, ha, ne pride mi več do živega, ker se mi j*** zanjo in za njene "ideje" :xx!: kako grozno, ko se ti nekdo non-stop vpleta v delo in ti ne pusti tiste suverenosti, ki jo rabiš... mah saj gre baba itak kmalu v penzijo, pa bo bolš tai-chi, a ti hodiš na - tai-chi?? res me zanima Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Surangeni: tai-chi, a ti hodiš na - tai-chi?? res me zanima ne, ne hodim, bi pa rada že imela to znanje , da mi ni treba nekam hoditi in se učiti. Sem pa se zanimala, ker sem dolgo hodila na jogo pa sem iskala nekaj novega in mislim, da je tud to zame premalo razgibano, ker že cel dan sedim v službi. Rabim ornk potenje Me pa vse to zanima zelo, škoda da nimam več cajta, potem bi si že zorganizirala vse kar rabim Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Ma ja, sej sm vedu da bi mogu ke buuuuuuuuuuu sm zajebu. :xx!: evo spet lekcija zame bla.Super, da ti je blo fajn!! prvoscm full!! kwa je blo na after partiju? a je zenska zdej zdrava? al ma se probleme z rakom? ---------V soboto sem bila na Anastaci! Kakšen spektakel je naredila ,res perfekten. Ena dobra dušica se je potrudila in spoznala sem jo tudi osebno! Lušna, majhna stvarca s krasnim glasom! Je lepo napisal en njen fan: You are a beautiful black voice in white angel! Vesela sem, da sem šla, ker je bilo res nepozabno, da o after party-ju ne izgubljam besed! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 A gres u soboto na Swami-ja (o kundalini energiji, ipd...) /to je un yoga ucitelj neki.../?? cena karte 3.000 SITjst se sploh ne vem a bi sou al ne? pomoje bo cist vredu?---------ne, ne hodim, bi pa rada že imela to znanje , da mi ni treba nekam hoditi in se učiti. Sem pa se zanimala, ker sem dolgo hodila na jogo pa sem iskala nekaj novega in mislim, da je tud to zame premalo razgibano, ker že cel dan sedim v službi. Rabim ornk potenje Me pa vse to zanima zelo, škoda da nimam več cajta, potem bi si že zorganizirala vse kar rabim free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 mami gre. jz verjetno ne spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Mislim, da sem eno etapo v lajfu koncala ... da bo potem vsako noc lazje ... Mogoce sem res prevec naivna, zaupljiva ... ampak hocem ostat taka, vsec sem si taka. Da verjamem ljudem in jim zaupam ... bova se ze se pogovorila ... ne vem, skoda mi je, da bi ga cist zgubila ... verjamem v prijateljstvo enkrat, pozneje ...Nekatere etape je težje končati kot druge, kaj vem. (Sploh kar se čustev tiče, mi je težko na koncu vsake etape) Včasih sploh ne vidim, da ne končam etape, ker se kar naprej vrtim v meni nevidnem krogu. Ali tega nočem videti. Ali me je strah naslednje etape, Ali-ana.Če tako razmišljaš, bo vsako noč lažje, jasno da bo. Vse je odvisno od tvojih misli.Naivnost imam za neko vrsta neznanja, zaupljivost pa mi pomeni nekaj drugega. Brez zaupanja mi gre vedno težje.Pogovor je najboljši prvo sam s seboj. A ne preveč ne premlevanja v neskončnost. Pogledaš vase in spoznaš, če ti uspe, potem pa si rečeš - ta etapa je tudi na ta način za menoj. Tudi če tega ne narediš, je dobro etapo končati brez dolgotrajnega mozganja. Včasih se kakšna pojasnila pojavijo precej pozneje sama od sebe.Škoda ti ga je popolnoma izgubiti, hm. Prijateljstvo je v takih primerih težko, ko vse strasti niso umirjene. Veliko energije se potroši za majhen efekt. Jaz bi pozabil tudi na prijateljstvo. Pravzaprav srečanja in vse drugo prepustiš naključju (ker naključij tako ni) in vidiš, kako bo prihodnost urejala odnose med vama. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Surangeni: tai-chi, a ti hodiš na - tai-chi?? res me zanima ne, ne hodim, bi pa rada že imela to znanje , da mi ni treba nekam hoditi in se učiti. Sem pa se zanimala, ker sem dolgo hodila na jogo pa sem iskala nekaj novega in mislim, da je tud to zame premalo razgibano, ker že cel dan sedim v službi. Rabim ornk potenje Me pa vse to zanima zelo, škoda da nimam več cajta, potem bi si že zorganizirala vse kar rabim za orenk potenje ti poleg aerobike ostanejo le še "trde" variante borilnih veščin-karate, judo pa kar je še v tem slogu....pa je kar ok...sicer pa odvisno od šole oz. vaditelja...ene vadbe so kar našponane... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A gres u soboto na Swami-ja (o kundalini energiji, ipd...) /to je un yoga ucitelj neki.../?? cena karte 3.000 SITjst se sploh ne vem a bi sou al ne? pomoje bo cist vredu?--------- free kaj pa vem, bi šla ampak ne vem kaki bodo načrti to se mi zdi še tako daleč nekak. drgač pa me to zanima sem tud na tantro hodila kaj pa ti, te zanimajo te stvari? Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Ne me zezat, sej ves! - seveda me zanimajo , kot mnogo stvari, toda kam pa se dejansko poglobim pa je cisto druga zadeva ne vidm, pša da je pr teh stvareh kot pri mnogih predvsem organiziranost posameznika v njegovem lifeu! - pomembno! ; to patudi ves, da se morm nauciti bolje! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>za orenk potenje ti poleg aerobike ostanejo le še "trde" variante borilnih veščin-karate, judo pa kar je še v tem slogu....pa je kar ok...sicer pa odvisno od šole oz. vaditelja...ene vadbe so kar našponane... Ja se strinjam, mislim, da bom začela s karatejem sem že hotela pa ni blo časa, baje se razgibaš in duhovno je tud dost, to nekak rabim. za zdaj pa laufam Kaj pa ti prakticiraš? Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 ma veš kaj free, jst mislim, da ti to cist dost obvladaš , pa itak mislim, da je vaja tista ki ti daje izkušnje saj dost vadiš ne? Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 ja, sej jest tut laufam, sam sm glih deu dobu free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja se strinjam, mislim, da bom začela s karatejem sem že hotela pa ni blo časa, baje se razgibaš in duhovno je tud dost, to nekak rabim. za zdaj pa laufam Kaj pa ti prakticiraš? trenutno thai chi pa malo joge. sem pa pred leti karate trenirala in mi je blo ful fajn. pol se nam je pa vaditelj spridil (ni več redno hodil na treninge) pol je blo pa brez veze...ampak je pa res, da pogrešam tisto bolj intenzivno varianto thai chija ko smo meli treninge po šest ur...to je blo pa prva liga... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 I must say hello to all my friends (new frends) in Estados unidos del a Mexico, where I am now! Muchas graciaz mi nuevo amigos! Bom probu nardit LF internacional in znan......je kar zanimanje zanj v Mehiki! Kaj pravish Marsa, bi ga mal dodelala she v Shpanscino? Zares lepo pozdravljeni, vsi skupaj! Imam se krasno, zhe 5 dni... Se javim....Ah, se tole.....tukaj v CD Obregon-u, je slovensko poletje, od 20 do 29 stopinj! Chao! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2005 O, Haj, Natrix!!!!! :palec: Dbest! na zvezi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Se vidimo! Sestrca, vse je ok, bom probu usposobt moj gsm! problem je, ker majo tuki samo sistem 1900 MhZ! Se slismo! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 oj, Natrix ... lepo se imej funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2005 Kdo je sestrca? Kdo je nekaj pobrkal, narobe videl? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 po moje Natrix samo Contesi sporoča, da je vse OK, ker se ji najbrž ni javljal na gsm funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Oj, Natrix <{POST_SNAPBACK}>Kdo je sestrca? Contesa. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts