Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

:palec:

Uhhh...

Cist shizim, kaksno divjo muzko poslusam, vmes finishiram napoved - idealni pogoji, cist nasponana scena. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ma ne, ne bo... x:Ix :sori: :V:

to se sam ven mecem... da mi ni treba je dat gor... ;)

Idealni pogoji ze, a ne pa tud napoved oz. ne pa slednji tud nujno potencialno izkorisceni. :D :D

se matram k crna zhvina... :D

tolk sem pac, da ne morem kar vsega dat gor, vse... je pa kontradiktorno in se bedasto slisi... :|||||

:8):

*ribja posla*... :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> :inocent: danes nismo nič preučevali božje besede, smo samo lupili krompir in polagali obkladke...zavijali s kisom....

eh, to pa ni nič... dan zaman skorej, če ni bilo božje besede vmes... da se vsaj pred spanjem malo posvetiš tozadevnim razmišljanjem, ki obilo dobrega v srca vnesejo... ne polagaj preveč pozornosti tuzemeljskim opravilom, saj veš, da je raj na drugi strani, tjakaj zri :eek: xcivx xDDx

a nje, a nje.....

Marta, Marta kaj skrbiš..... :eek: x:Dx :vragec:

al kaj je že rekel....

..vse je nečimernost x:Dx

...vsak dan je dan zaman x:o)x x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

(popravljeno)

Uh... zasnežilo mi je, internet crknil čez dan :D ehja, tiste tri urce v LJ se mi sploh ni dalo kidat... sam jutr bo pa treba... ehja :D morem rečt... potolkel osebni rekord v količini zavžitih palačink :D sem vas pa mal pogrešal ko mi net ni delal...

no tkole nebom nove teme odpiral, po dnevni dozi Luninga neta... ehja a ni polna luna zdej enkrat... pismu sej sploh se ne zavedam ampak sem srečen... :D dobro mi dene to, zmešnjava je vsepovsod, niti ena stvar ni porihtana trenutno v mojmu lifu, ampak mam filing kt da je vse na svojem mestu, vse gre tja kamor je treba... evo danes sem en lep komad na kitarco zložil prav všeč mi je :D zdej grem pa spat... kisse vsem še posebi tistim ki boste čez par urc že vstajali, naj vam bo jutro lepo in toplo x:Xx

Popravljeno -> El Nino
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Heeej, kok je lepo zunaj. :)

Avti cist pod snegom, da je mitja sel z busom.

Sva slabo spala s tamalim, skoz bila nekaj pokonc, sredi noci se mu je kri iz nosa ulila (pa ne vem ce mu je ze kdaj takole tekla - zadnjic pa meni, pa tudi nisem nagnjena k temu)...

Tile (sosedje) so drgnili ze od pol sestih zjutraj... pa tak...

Mejte se! :palec:

Picasso

Zima, zima bela... x;)x

Dons sm se pa komaj prebil z mojo limuzino do službe! xcivx

Sestro je tko vrglo na hrbet,ker ji je zdrslno, da je prav mene zabolelo. :sori:

Želim vam lep in prijetnen dan z obilico snežnih in nesnežnih užitkov! x:)x

Dobro jutro vsem :palec: :palec:

Včeraj zvečer, ko sem se vračala iz treninga, sem morala pustiti avto na dnu klanca :o|o: , je tako zasnežilo cesto :o|o:

Eh, mi Primorci x:Ix x:px , ko je malce snega gremo malček v tilt :o|o: x:Dx

Peljem Velikanko v park....grrrrrrrrr.....dežuje :o|o:

potem pa po avto :o|o:

Home alone se mi izteka....nič dogajalo :o|o:

Marsa, hitro pošpegaj za poštarjem, morda ti polepša dan :eek: x;)x

:palec: x:Xx

Dobr da si povedala, da se oblecem, ko bom morala dol za postarja. :) ;)

Picasso

O Contesa, :palec:

Haha, saj res, ti ne maras zime in snega. x:o)x

Men se zdi pa tko pravljicno. :)

Picasso

Fuj, kakšno vreme 

Ja, sej strinjam :xx!: Celo vstala sem ze ob 6h, da bi sla na faks, ampak.. ej, bo morala bit pa ze ful kriza, da bom jaz ob 7h zjutraj gazila skozi mraz in sneg in poskusala avto odkopat :xx!: zal... Prejle me pa frendica klice, da nam odpade se tole ob 11h x:px Tko da ima soncek zdaj do 4h cas, da stopi tale sneg... x:o)x

Mam pa resno v planu si zdajle prebrat tisto poglavje SOC, ki naj bi ga danes na predavanju delali... Tko, da bom mal v prednosti x:)x

Ja.. hvala vsem za moralno podporo x:Xx Pa saj mi je cist fajn tkole, s sabo... Sem ze nehala tulit ponoci x:o)x

Samo bom res se pocakala s stiki.. Saj mam filing, da sem ze cez dala ta hujse, samo po moje, ce ga bom vidla.. ne bo vec tko lahko, kot zdaj zgleda..

Joj, v gledaliscu ful simpaticno stvar delamo.. Zdaj skoraj vsak dan po par ur vaje.. sam da dogaja... x8Dx

cmok, cmok

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>O Contesa, :palec:

Haha, saj res, ti ne maras zime in snega. x:o)x

Men se zdi pa tko pravljicno. :)

sploh kadar moreš 20 metrov ceste odkidat :D ampak pismu prav sedlo je ... hehe sneg sneg sneg, povsod belo, še v LJ je sneg js kar ne morem vrjet, bojda je celo v Wajdušni, sam ne morem potrdit, mama rekla, vidu pa nisem... uh je lepo, noben letni čas tako drastično ne polepša narave kt zima... m m m :D ou jeah jeah :D mi je prav fajn ... :P lep dan danes nadvse, že začel se je kt je treba ... bomo vidli kako bo kaj z najbol muhastim bitjem v naravi .. :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Zjutraj nisem bila pri volji, zvečer pa prav tako ne bom! x:Dx  :vragec:

x:Dx x;)x

jaz tud, ne, sam se bo kar 'samo zgodilo'. x;)x x:px xcivx

To je men najbolj vsec. x:px x:o)x

Picasso

Pojedla pol ogromnega ananasa, bi ga se, pa mi bo jezik stran padel :xx!: mi je ze zmanjkalo idej kaj vse se lahko stran odrezem, da ne bo pol jezik pekel.. pa ful mi pase..

Se enkrat bo treba ven, na mraz.. Vaja.. Oblekla nov pulovercek, mi ga je mami dala, ker je njej prevelik.. Ful ne moja barva, neka temno modro zelena barva, kaj vem kako bi ji rekla.. Pa se pogledam vogledalo in sem se cist presenetla.. v bistvu prav fajn zgleda x:)x

Grem zmrznit, mejte se

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jutro.

prov fajn jutro ja. včerej sem napisala seminarsko... mi je ful hitro uspelo. sem najdla eno ful dobro internetno stran, k je blo vse gor. tko dons sem jo še popravla... pol jo doma še sprintam in spnem pa nesem na pošto in pošlem. x^x

fotr ma rojstni dan dons. pa regres je dons. x:Dx :palec:

pa mal me daje... razganjot... :onfire: :onfire:

nč bom kr začela z delom ker ga mam fulj! x:Xx x:Xx x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

Hojla, lunatki! Tuki je 22:39 in se bliza konec dneva, ki je bil prelep, kot ostali, seveda!

Vam pa dobro jutro in lep dan! x:Dx x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...