Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole nikakor ni namenjeno Mitji ali Marsi x!x Thanx!! <{POST_SNAPBACK}> .....aakhut, saj lahko temo "Hitler" odpreš, če ti je bliže. Ja, temo lohk odpres kakrsno ces - npr. tud o pedofiliji in splonih zlorabah. Ce tu ni teme, se ne pomeni, da ne obstajajo te zadeve. Zal. <{POST_SNAPBACK}>Prav ves drek tega sveta se pa tudi ne more imenovati demokracija. Shit happens. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 sneg jutri pa na pot...ni za verjet, uspelo mi bo met mal dopusta ...če odštejem to butasto vreme, je ok.... selene hi, contesa, pa natrix, sončna itak.... pa marsička ma lepo ikonco mejte se....kljub snegu you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa marsička ma lepo ikonco chenx. kok pozno se ubode tole... tele refreshancije. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Hmmm, prezivel kar lep potresni sunek.... Baje prvic po 50 letih, v Sonori.. Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>chenx. kok pozno se ubode tole... tele refreshancije. pozno ...kaj čem, na mojem ekranu je bla vidna šele zdej you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 ja, ja, saj vem... pac... nic hudega... sam jo imam ze ene par dni..aja saj res, lohk da men tolk cas leti... sam dvomim... potres?Ja, zdajle se bodo zacele uresnicevati one ruske potresne napovedi... tocno tle okol se bo nekak zemlja strahotno razklala in taksno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Sm bil priden danes 11 ur v LJ pa še sem komaj nazaj pršou mal faksa, mal kolegov mal kolegic jeah jeah... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 evo pr nas isto sicer pa lahkonoč folki Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>x!x Thanx!! Ja, temo lohk odpres kakrsno ces - npr. tud o pedofiliji in splonih zlorabah. Ce tu ni teme, se ne pomeni, da ne obstajajo te zadeve. Zal. Shit happens. Drek se zgodi, ja. Sam ga spucamo, vodo za sabo spustimo, odstranimo, da nam ne zasmradi življenjskega okolja. Razen, če nam mogoče ne diši . Za mene ni posebne razlike med tem, da kdo reklamira "pedofilijo" al pa fašizem. Oboje je total sranje. Drek. Shit. Tebe pač ne moti, mene pa. Imam pa seveda sam izbiro al npr. kljub temu sodelujem na forumu ali ne, ali pa o tem kako rečem al pa sm tiho kot rit in se delam, da ne vidim, da ni pomembno. In sem torej reagiral kot mislim......fuj. Bljak. :xx!: Upam samo, da nisi začetnica medijske tolerance do fašistične propagande. :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 jutro!kwa me oči pečejo. cela noč je bla čist divja... me je zvijal, pa slabo mi je blo... sem skoz na wc hodila.nč spala... zdele pa k zombi ampak zombi... hihihi je biv ful zanimiv dan včerej od zjutrej pa do dons zjutrej... hehe...no zdej pa na delo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 lej jo lej jo na vse zgodaj!!! kr pejd mal ajčkat ja. pridem mal pomuvat na tvoj žurček he he he spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 Racunalniskega macka. Ahoj vsem! Ravnokar sem sprejela povabilo v oddajo na RA (202).Spet tale lunin post.Zadnjic so me s pop tv-ja povabili (v cetrtek popoldne, snemanje pa je bilo v petek ) in jih jasno nisem sljivila, tole bo pa v ponedeljek, 5 dni pa imam dost cajta, da se odlocim.Pa vsec mi je bil nacin - normalen in tko.In ceprav nimam tudi tu nic od tega, sem se odlocila, da semle pa grem.Tako da me boste lohk poslusal, pa baje me bodo lohk se z vprasanji gnjavili poslusalci. Radio scena mi ni tolk moteca, pojavljanje na tv pa sovrazim. Drugac mi je pa vceraj ratal napisat tisti text in se par stvari popedenat, danes tud precej dela. Ponoci spet nisem spala, me je luna 'nosila' mal... saj sem jo vidla, se je mal meglila tamle, sam se mi ni dal do 6h zjutraj opletat, pa sem sla ob kakih 5h nazaj spat. Dobila nek photoshop prirocnik. V anglescini (pa se les sem za ucenje iz tacgale, jaz mam najrajs praxo). :||Geslo - *zdaj bom totalno obvladala vse*. Lepckan cetrtek zelim vsem. Ste kaj nasponckani?Jaz sem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Uf, zjutraj uspelo mi je pripeljati v službo, ne da bi mi enkrat samkrat blokirala kolesa. Na enem ovinku me je rahlo sicer zaneslo, a sem se ujel. Drugače pa so pločniki in kolesarske steze pomrznjene in nekje se je dalo peljati kar po posoljenih in odtajanih cestah. (Vprašanje: bi ali nebi cikel? Odgovor: Bi-cikel.) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Nasponckani do konca Sprememba plana za danasnji delovni dan, ker je pac moja macka 'movie star', pa je to najpomembnejse.. sem v ljubljencke razlozila Poslala SMS mojemu.. karkol zdaj to je.. bivsemu.. da bi pocas me lahk kaj videl.. bi mela jaz mojo pizamo nazaj.. pa se zgleda se ne upa, al kaj jaz vem.. v bistvu mi je ze precej vseeno.. Mislim, na sreco nisem glih tip cloveka, ki bi rabla pol leta za prebolevanje.. 3 dni intenzivno, pa se mal, pol pa OK Jooj.. pa spoznala danes nekoga.. oz. ga videla po dolgem, dolgem casu.. in se prvic mal vec pogovarjala z njim.. iskrice.. nor filing... Cist sem odpuljena, ampak mi pase WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jooj.. pa spoznala danes nekoga.. oz. ga videla po dolgem, dolgem casu.. in se prvic mal vec pogovarjala z njim.. iskrice.. nor filing... , mega, ti ful privoscim. Kaj? grem v ljubljencke... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jooj.. pa spoznala danes nekoga.. oz. ga videla po dolgem, dolgem casu.. in se prvic mal vec pogovarjala z njim.. iskrice.. nor filing...Cist sem odpuljena, ampak mi pase Če ne bi v sebi zares odklopila prejšnjega, se to verjetno ne bi zgodilo... ? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 jao folk.. komi čakam kdaj te bo pomlad!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa tole za sneg , ko ga mam za naslednjih 10 let dost!!!!!!!!!!!! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 (jst tud conti pssst ) Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ucherishn vecher oz. noch se vlekla k she nikol... sicer bla neka zvrst dub-a....dost elektronke zram....samo vseen.... Model, a na tole si me pol vabil vceraj! Na totalen dolgocasen dolgacjt pocasen al kaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 očitno se je men čisto utrgal... mi dostavijo sedežno, rumeno z modrimi rdečimi in zelenimi, oranžnimi liki, in folk se zgraža nad barvo, hehe jaz pa stojim zraven... men je pa všeč, full mi barva energijo daje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 Dbest, midva sva tud imela tako zofo, oranzno modro. ... jaz pa zdajle chekiram videe mal (*Mushi si je zazelela mojega glasu slisat, mushi, ne klic hudica ).. in ugotavljam, da sploh ne morem dat nic gor, ker ne sam, da se ful nagrauzno skoz deremo, imam se skoz chik v rokah, v vsakem kadru, al pa celo flasho! joj, sem se smejala zdajle... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 aakhut, ja, saj... Soncna, thanx!! Fajn zurajta dons! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 Evo - Video Dezuje Sam svetujem, ce bi se kdo ufural kaj klikat res, da zmanjsate sound na minimum. sam bobne pa dobr shopam tule (sicer pa na posnetku igram se bas, me boste pa spozznali, ko me boste videli). saj je ze bil nekje, sem ze dala ene 2x tale video gor. evo mushi - dretje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Marsa: tvojega videa ne morem poslušat, ker...hja, kaj pa vem...najbrž nimam takega programa na računalniku...ampak na valu 202 te prav gotovo ujamem...saj so ti povedali uro? sneg mi je všeč..ko sneži, je vse tako tiho.....in naša okolica postane tako mehka....ja rada imam sneg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2005 se dobr enja! No, ampak mal mi je 'zal', ker sem ponosna na bobnanje (saj ni cist tocno skoz, sam shponam ko shus, pa kar tezek ritem je, ker je monoton pa ga je tezko skoz drzat.. sploh pa si predstavljaj se bas pol igrat zraven! - (se hecam, to sem posebej nasnela, pa vokal, a na koncertih pa sem izza bobnov pela ).. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts