Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

cosmy, saj je ze mal boljs.. tolk dobro muzko poslusam, da vibracije odtegnejo bolecino tja nekam... v tri krasne...

a veste zgodbo o mumpsu, ki sem si jo tamalemu (pred.. hm, tolk enga racunanja xrolleyesx) *davnimi leti* izmislila... x:Dx

skratka, kam gre pol mumps?

zoprno.. kaj rect... x?x

no in mi smo ga imeli pa shranjenega v taki majhni zhogici - za spomin. xyesx

Skratka - mumps je sel tja...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Tole moram podeliti z vami, sem se danes narežala ko zmešana.

Prijatelj iz Mb. me je prosil, če mu pomagam poiskati stanovanje. Pošljem emaile naokoli, dobim odziv, pošljem naprej njemu, da se zmeni z neko bejbo.

Me kliče nazaj in pravi, da ta bejba nima pojma o nobenem stanovanju in da pojma nima, češ kje sem dobila številko in če se gre on skriti telefon, je bilo ful hecno.

Pokličem jaz, da razjasnimo situacijo kaj je sploh na stvari. Na kar se izkaže, da je bejba mislila, da jo kliče Matjavž Javšnik iz oddaje skriti mikrofon x:Dx in je mislila, da jo Javšnik snema za to oddajo. Čista paranoja.

Seveda, ker je frend iz MB je zavijal po štajersko, bejbi pa to ful sumljivo. Tako, da štajerci, če kontaktirate nas ljubljančane, morate prvo priseči, da ne gre za skrite telefone ali kamere x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Lia tis ful čarovnica. Kako veš da pijem čaj angela varuha? :eek: pišuka!

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hehe, moj prvi visnjev zavitek x8Dx Saj je v bistvu cist dober, sploh glede na to, da sem sele doma ugotovila, da sem nezvaljano testo kupila v trgovini in sem ga potem na mizi valjala s polno buteljko cabernet sauvignona.. x:o)x

Ze celo popoldne gledam filmcke, zleknjena v foteljcku pa mackica zraven.. Res sva obticali za cez vikend. Pa ful fajn je, bi se cist dalo met mucka tukaj v stanovanju v bistvu.. No ja.. ne bom prevec resno o tem razmisljala, mogoce vseeno bolje da Nayah pride vsake tolko na pocitnice samo..

Selene, hang on.. mine..

Soncna.. :detelca:

Ja, pa Marsa me je spomnila, da mogoce ne bi blo tko slabo se do kaksnega zobarja sprehodit v prihodnosti.. tud ze nisem.. pol bo pa kriza enkrat :o|o:

da ne omenjam, da me moj novi bivsi se vedno ignorira.. mal zacenjam zgubljat potrpljenje.. hocem mojo pizamo nazaj!!!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>:kroki, pa ti pa jst v trojkah hvalili svoje zvarke xideax

Drgač pa ne bi imela nč proti...čarovnice so bile zmeraj ženske, ki so vedele več kakor ostali xzobkox  xbookx  :ph34r:

Se posipam s pepelom :OoO:

aliana, višnjev zavitek x:px oooo s tem me pa mimogrede očaraš :xmas:

btw. đorđ kljunime na pop tv :2src:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

x:Dx ... saj vem, da ni smešno, če kljuvame djordj po zobeh žnara :sori: , smešno je tole, kako lnf bejbam šibajo dons tele asociacije pa to...

alora

selene - :detelca: :detelca: :detelca:

marsa - upam, da bo tale zobobljuz kmalu minil xcrossfingx

sončna - gud lak xupx

meni pa gre naš pes na živce dons :o|o: ... kar nekaj je smotana, hodi sem in tja, se motovili pod nogami, renči nekaj in koplje in praska in laja in grrrr... 'pa kaj ti je, daj se mal skuliraj pišuka :angry2: x!x ' ... pa me sam čukasto pogleda in dalje...

jutranja vožnja v službo je bila veselica na kubik :OO!: xpolzx :switz: ... tamala je še esej pri angli pisala prvo uro... one variante po stranskih uličicah in raznih potkah so odpadle, ker so bile vse luštno zasnežene, na obvoznici obtičal en prikoličar, pa dva avtomobila malo počez... mah, smo se pricjazili v službo po urci in pol :xx!: ... tamali so danes paničili o nekem velikem potresu, ki ga je baje nekdo napovedal... sem ravno včeraj razmišljala, ko smo imeli eno izobraževanje in je tam predavatelj štiri ure strašil folk, da je stres in izgorevanje že čist podrl vsakega in samo še pikico, pa fašeš infarkt/kap/rak/whatever... strašit in paniko širit... a to je to, al kaj :xx!: :?:

... heh, mam pa jest počitnice zdej xflirtx :party: ... jah, učitli ne, same počitnice so nas :mex: x:px x:Dx

iiii kok sta kjut xlove2x akhi xsrcbumx :palec:

evo jz sm vstala... al kako bi se temu rekl, k se dvigneš iz postle pol metra zraven na stol in bulš v ekran.... heheheehe... mah kopalnica zasedena, tko da je treba mal počakat.

včer šla na drink. blo dolgčas... mela skoz nekoga u glav....

no tko zdej se grem pa mal zrihtat... lep juterček...nej se razvije v krasen danček.

spet se mi je na bolš poslabšal

Nekateri imamo slonji spomin.....in se nekih drugačnih izjav tudi spomnimo... :vio:

Eh ja..vidim da nekaj dogaja - kar je ok..ker Selene, dokler te Bog radodarno obdarja s težavami, tako dolgo boš pač vedela, da te ima še kaj rad x:Dx . Problem nastane, ko ni več težav in problemov...preveč lepo steče in človeku se kar malo stoži po tistih našponanih časih.

Ampak nič bat. Pri meni teh strahov še ni. Ker Bog me ima še kako rad in težave vrsti po vrstnem redu. Včasih imajo prednost male..drugič pa ćisto zataresne.

Evo primera - zadnjič težim v dnevniku kako sem prejokala pol noči, nič ne povem vzroka(ker je bil pač posredno vezan name). Ta moj vzrok je moja šestnajstlenica(pismo - že 16 let ima x:px ), ki ji je v mescu dni uspelo dobiti prave športne napovedi......cvekov malo morje - komaj grajo popravila..in potem še petico gor dobila..ampak zato na drugi strani 6 nezadostnih...in to pri predmetih, kjer so prej kraljevale štirice...torej ocene 4,1,4,1,,,3,1,,,in tako naprej..do konca kjer me je čakalo 4,3,11..pri tujem jeziku....

Ubodli potem inštrukcije...in večina športne napovedi se je popravilo..razen pri zadnjem tujem jeziku, ker je učiteljica zbolela....... :xx!: opet graja torej.

Prepoved izhodov(kar jo v tem snegu niti ni prizadelo preveč), ter ji zatežila lajf do onemoglosti.

Pa še ta mlajši preventivno...

Tu se je ata strelec boljše odrezal. Bolj hladnokrvno vse skupaj vzel, poiskal rešitev...jaz pa pravi napad besa dobila...potem me prešine...pismo, kaj če se ji je kaj zgodilo...in ji težim...tako dolgo, da mi koončnoo pove, da se ji pač ni dalo učiti..in je bila v tednu dni vse vprašana......ona pa nič pojma imela....

Sicer pa sneg. Kar pomeni zame dodatno rekreacijo - ker zadnjič po službi nisem mogla domov. Ob pol desetih dopoldan pripešačila domov, klela Haloze, pa občinske veljake, ki raje dajo čistit pločnike, kot pa velepomembne ceste.....

Pomeni tole, da ne bo nič pomladi. Zvončki bodo odcveteli v tednu, tulipani v tednu ali dveh..

Če kaj bo treba zasaditi hitro, ker bo potem vročina(tako po maminih čebulah)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ahoj! :palec:

Aakhut, dbest, :palec:

Se dobro da nisem kam rinila, bi nabasala na modno revijo! :P ;)

A mislis, da je zdravo tkole razmisljat oz. takale nihanja?

Nat, pa smo spet pri strelcih, matkah. ;) :D

Vse za nazaj je treba v minutki spedenat, Konc, od zdaj bo druga pesem, a ne? :P ;) x:Dx

No saj je pa sicer prav, mal rompompoma, da se mal 'postavijo' spet stvari.

jaz pa ne sam slabe, pac pa besna! :mad2:

Ponoci razmisljala, kaksno sceno jim bom danes naredila tam v ambulanti. :8): (*kao, glih upam si, pri zobarci, se hecam :OO!: x:Dx).

Namesto da bi mi tole popustilo, ce so odprli in me ne vec bolelo, me vse boli, a od one njene mesarske obravnave! :xx!: Bom rekla, zdajle ko bom prisla, ce lohk mal bolj nezno od one konjske obravnave vceraj, ker nisem zivina, pa se z njo ne mroes tko postopat! mater! Oteklino imam do bezgavk, vso noc me je bolelo, sem sla kar spat, da kao mal prespim, a bolelo, bolelo, vso noc...

Od tiste njene kovine, ko mi je tam odmikala kozho, mater se mi frzhmaga..

In zdaj naj grem tja?

In po moznosti bom morala se jutri, pa sam slabs je?

Bom rekla, dajte mi tiste trakce, pa si ga dam sama not! x!x

x:Dx x:o)x x:px

Po mojem bom pa tih... pa ne iz kaksnega strahu, saj bolj mesarsko se me ne more lotit (x:Dx), pac pa, ker se mi ne bo dalo... a bom videla, mogoce me pici, pa recem kaj.

Joooj.

Moram se spomnit kaksno tole pobudo za *priborchek*, ampak cist resno mislim! x!x

Se javim, ko pridem iz klavnice.

Morda pa mi uspe se na trg in koncno ribe 'ujamem', ko bom (upam) dovolj zgodaj.

lepo soboto zelim vsem! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če to ni :vragec:

V službi vedno po indijansko parkiram - hitro zapeljem aftek na prosto mesto, pogledam da preveč ne štrli na cesto(vseeno z nekimi čudnimi hitrostmi včasih divjajo mimo), če ni zadek prehudo nazaj...in odracam delu nasproti.

Danes se mi ni dalo..tako parkirati...in zapeljem malo naprej, potem pa lepo po predpisih vzratno nazaj...tako v skladu z zakonom. Zato pa sodelavka parkira tam,kjer ponavadi jaz(tudi tako indijansko)...pred minutko prišiba nek možakar...a veste čigav je tisti modri avto na koncu? Malo smo ga zadeli :vragec: :vragec:

No...kaj naj komentiram......

Včasih je dobro ravnati v skladu z zakonom :vragec: ...ampak samo včasih x:)x

Sneguje ne več...ampak imamo snega v izobilju...moj predragi ata strelec si je ponovno uspel zakleniti avto...in to celo v štajerski prestolnici. Dobro, da sem 40 km vstran x:Dx

joj kok sem danes nekam destruktiven vsaj nisem sam, deda se je usekal s sekiro, babica je nekaj padla na snegu eh nč bom mogu it mal na smučke pa odtečt par kilometrov da se znebim tega..... uh prav bad mi je... mrbit se bom počas naučil da ne smem pričakovat prav nič, načrtovat prav nič, in mislit prav nič... evo pol ne bo šlo nkol nč več narobe :!!: :o|o: xnckrivx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hoj, sem rekla, da se bom javila.

Bila tam, najprej sestro zakachila na vratih, da ce bi lohk dons bolj nezno, pol pa se dohtarci mal zagnjavila, smo se skor mal skregal, pa da ne razumem, pa da me nekaj drugega boli (sem rekla, da se zlo dobr cutim in da tocno vem, kaj me boli in da je od 'posega'). Da ni mogla drugac in tko...

Potem pa je bila blazno nezna! :eek: x^x x8Dx

In da v bistvu pa mi pol ne bo dala trakca, ker sploh ni vec potreben, ker se je scistilo v glavnem... sem rekla, kaj pa ce se pol prehitro nazaj zapre, so rekli, da se ne bo, pa da naj sama mal stiskam se vsake tolk, pa mal splahujem s kamilcami (to sem jasno izvlekla iz njih).

No tko. Pa posprical so me z neko zadevo, da sem imela cist omrtvicena usta, je pa pomagalo...

Pol sem si se doma strokovno stiskala in me je spet vse bolel, no zdaj je pa boljse.

Sem pa koncno prisla do rib! :palec: x8Dx

Sam se nisem spedenala, se prckam, obesam cunje (kar sonce je) pa taksno... pa skoz tecen ksiht zraven drzim. :||

x:Dx

Picasso

Thanx, Selene, x:Xx, xsrcx

Se vedno 'kuham'... (pac prckam s hrano tamle)... za jest mi pa sploh nekak ni tok zlo..

Ceprav, ribe mi disijo, sem tolk nekam izcrpana, ko nic ne jem, skoz sponam in se fitnisiram. Sam, muchenje pol... tole.... zvecenje pol pa vse... a saj so ribe, lohk kar goltam. x:o)x x:px

ma saj sem kar kul, sam boli me pac.

Pa skoz na to mislis pa na vsa sranja se zraven, ko si itak v bedu. :|

Pa napoved bo treba napisat, o-ouch, kar mal pozabila... upam, da se bom lohk vrgla na finto, da me ne bo skoz grizla bolecina u mozak.

v glavnem, tezhenje. :|||

Picasso

uhjej :D zdej sem pa pogruntal že 16 ur je mimo pa še nisem taknu kitare :D gremo sanirat tole zmedo... :P jeah jeah
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hej..

kr neki dan tole.. vstala ob 12h, mam ze cel dan v planu kaj pametnega nardit, pa samo zdim.. Pa saj je cist prijetno, v bistvu pa tud nic konkretnega in nujnega nimam za delat..

mal sem se spravla ene vaje za spanscino pogledat, te 3 strani vaj naredim danes, da bo vsaj nekaj od mene.. pol pa mackico domov peljem, bi bil ze cas.. ceprav.. jo bom ful pogresala.. sem se v teh 3 dneh tko navadla, da se lahko z nekom pogovarjam x:o)x Danes je prespala v pralnem stroju :eek: Sem jo cez noc dala v kuhinjo, da mi ne bi po postelji skakala in tackala (ma mal nadlezno navado, da skoci direkt h glavi in zacne s tackami masirat..in pol mas kar naenkrat kremplje v glavi, sredi noci..) No, in zjutraj jo grem pogledat, je ni nikjer, pol pa tko zaspano in tecno iz stroja ven pogleda kao - kwa me pa zdej budis x:o)x

loesje

Spet nazaj -

x:o)x xDDx Hehehe, ja.......mene včasih moj začne šnofkat po faci, pol pa, če se ne "zbudim" takoj na tak namig, me začne s šnofko za lase vlačit... :eek: :eek: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xsrcx ja no, tko simpaticno x:)x Ma ful bi mela mucka, sploh zdaj, ko sem single, pa bom zgleda kar tu v mojem stanovanju vecino casa.. Sam kaj, ko se bi moral pa macko vseeno ful enih stvari navadit... bit pol dneva sam doma, se vozit v avtu, it vsake tolko na pocitnice k mojim starsem in nasim mackam (ki, kako bi ga sprejele?)ko bi jaz kam sla,.. Ma ne vem, rajsi ne...

loesje

Spet nazaj -

Ah, navadit se bit sam pol dneva mu neb bil blem, vsaj prevelik ne, vožnja z avtom tud ne, tist s počitnicami je mal vprašljivo.... :o|o: Hehe, jaz moja dva nafarbam, da ga hodita 1x na dan hranit v času, ko me ni, je pa res, da pri majkici to ni ravno nek velik dosežek sicer, k je nora na mačke in jih šteka v nulo x:o)x.......bi bil prevelik stres zanj menjava življenskega okolja hehehe....razvajenčki :o|o: xsrcx ......bemu, sm temo mal falil :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...