Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 *macja posla* Mystica, boga, , jah, oboje je zelo zoprno. Jaz pa - poraz, VDAJA! Pozrla tableto. :|||||Tolk namucila s hrano, eno uro jedla ziher... pol si pa se vse razdrkala, ko sem si sla divje pol zobe umivat... pa se splahovala, se mi je zdelo, kot da imam 15kilsko utez na tem delu face.In sem pozrla en advil. :|Upam, da je kaksen dober film, tolk bi mi pasal se mal zamotit. Lep veecer vsem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 bila na obisku pri prijateljih, kolk se mi fajn zdi, da se mali ni vdal... pogumno gre naprej. zdravniki optimistični, drugi teden se začne bitka... pomagam lahko samo tako da jim ponudim oporo in varstvo za malega.. lepo se imejte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 saj mas prav Mick, to je neka moja mal bedasta fora, do zadnjega crkavam. Saj je mal boljs, sam lohk bi blo cist dobr, glede nA advil. :[ Selene, super tole slisat, ma ja, saj eni so zelo zhilavi, pa se ne dajo, sploh otroci se mi zdi da imajo se vec vere in zaupanja, vec energije za pozdravit se... Sam nekaj - se spomnis, kaksno si imela, ko si vzela nase vse ono za sosolko?Fino je pomagat, ne mores pa vsega nase vzet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 ja vem in hvala za skrb, sej ne bom, glede na to da je v sosednjem bloku doma, mi pa res ne bo težko kdaj tamalega popazit al pa v trgovino zletet, če bom imela čas...pa pogovor tud veliko naredi, razen sorodnikov nima tule prijateljic... tako da... mah takšna sem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 saj to je dbest in veliko pomeni. Normalno da pomagas po svojih moceh, ce so frendi... ampak... saj ves, kaj sem mislila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa.....glede na dogajanja zadnjih treh mesecev.... Ma saj vem, Aakhut, kaj se sploh vtikam, saj stekam...Uzivaj, jasno, hvalabogu! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Kva zdej folk, kaj dogaja? Matr sm vs pogrešu, tkole brez interneta doma, zdele u službi škljocam,drgač tud to ni cajta, sm totalno zasut z delom! Zdej me hočjo vsi ponucat,k sm tok cajta po Franciji haral Frendici gre na bolš, hod že na fizioterapijo,tko da bo vse o.k. Bil zanč z eno beybo na Anastaci, pa še ta drugo fejst beybo sreču, tko da smo bli pol trije Pa kak smo bli vsi usklajeni kt bi se zmenl-vsi u ledru. Sm pa pomislu, kaj je lepšga od sexi škorpije v ledru, hehehehehe,ja dve škorpije u ledru! Eh, sam sta me skoz zajebavale, pa misnle, da tega ne vem Pa sm jima pustu vesele,je blo še bl napet! Grem še mal okol počekirat! Cmoka vsem beybam na forumu, enim še posebi! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 O haj xxx, pa te res nekam ni okol! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>eni vidjo stvari tko drugi pa drgach .... Ja, saj... ja, res, , fajn da se lohk malo menimo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 sprofiliras!! haha, si model! ja, saj vem kaj mislis, pa saj je kul... saj je fajn, ce se cloveku custveno tko mal dogaja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Sla pogledat na smucisce - koncert Siddharte, lusno, ceprav gorenjska publika ni tako razpolozena ( kar me ne preseneca), ampak so dobro odigrali.Potem je bila podelitev startnih cifer - ljudje normalno zaploskali ( nekaterim sploh ne), ko je bil na vrsti Bode Miller se je pa zacela prava evforija. Bejba za mano vpila: I love you Bode. Ljudje kricali, slikali. Ocitno je ta model cisto vsem pri srcu Ker je bilo priblizno -9, se mi ni dalo gledat se Magnifica ( pravzaprav mi njegova muska sploh ne sede). Glavno, da sem se malce sprostila ob Ringu in podobnih komadih in videla trcene najstnice, ki ljubijo Bodeja Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 O saj res, ti si pri koritu michelle, tule. Kul, Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 uh kako lepo sem se z mimi pomenil hihi dabest ... zdej pa mi krade pozornost ena lepotička... gremo mal zarečen kruh jest... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2005 Meni je pa prijela tableta pa se celo smejem in vse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah, navadit se bit sam pol dneva mu neb bil blem, vsaj prevelik ne, vožnja z avtom tud ne, tist s počitnicami je mal vprašljivo.... Hehe, jaz moja dva nafarbam, da ga hodita 1x na dan hranit v času, ko me ni, je pa res, da pri majkici to ni ravno nek velik dosežek sicer, k je nora na mačke in jih šteka v nulo .......bi bil prevelik stres zanj menjava življenskega okolja hehehe....razvajenčki ......bemu, sm temo mal falil moja isto. boh ne dej da bi jo hotu iz stanovanja spravt... ne je ne spi... sej zdehidria. lepo enga najdem da pride 1x na dan in jo popedena. vse kar je pa treba narest, ji dat za jest in sekret spucat. moja wubica mejhna razvajenka.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 juterček moji lunčeki!mah... sploh ne morm več spat... šla spat okol pol enih... evo ob petih že okol hodila, mačko futrala, pa jo na skret spustila... no pol sem se sicer še mal ulegla, a brez uspeha... mi je že on v glavi celo žurko naredu... eh... če se bom jz kej učila... sploh ne morm... čist odsotna. ampak bom evo prec si bom knjigo naštimala in vse če mi slučajno uč not pade takulele... pol morm še v citya eno majčko zamenat, sem prevelko vzela... hehehee kako mi je to ratal ne vem... prevelko!!!! a misl nehat snegvat? sej je lepo in čarobno pa vse... pa lušno k majo tamali lih počitnice... ampak nooooo saj ga je dost!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>takulele...... jest pa takulele ... ponoč pa takulele .... mejte se funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 jutrček, še bi pančkala še ... sem imela zanimive sanje, tko prijetno strašljive No upam, da je bolečina pri Micku, Marsi minila. Pobož za vse gripozne in z bolečinami Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 joj pol res ta teden noben ne spi dobro. matejči se ti tudi nisi naspančkala. eh sej bo... bolša noč prišla... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 aiwa, ja, spanje dons ponoč je blo nej ... sam ti tko fletn žvrgoliš klele, jest pa vsa funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 Dobro jutro! Thanx vsem, ki ste mislili name, in za dobre zelje, je pomagal. Sicer je manj boljse, kot sem upala, da bo, a je pa boljse. Zatecena sem se () in tud boli me se, sam ne tko hudo pa grdo, gre nazaj pocas. Mick a ti tud, revez! Sluznica ja, limone si daj, tako da te bo vse popikalo po grlu.Mi bi res pasal snopcek, sam prvic sem tableto, drugic pa sem imela sam medico, mi pa ni sedlo sladko pa tako gostljato. Jaz tud slabo spim, ze en mesec al kaj tacga. cist pobrkano vse. Lepo nedeljico zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 Super, sem se ravno spomnila, da tebe je pa glava bolela oz. si imela migreno. (thanx, )... Ja, ponoci ga je ocitno se nekaj zapadlo... sem mislila, da bo mal krajsi tale 'zimski val' na koncu, pa se bo zgleda kar mal potegnil.Aja, saj res, ti nisi iz LJ. Grem chekirat, ce je kaksno smucanje dons, da bom z enim usesom to, drugac moram pa napoved napisat, bom probala cimprej, da me ne krivi pol... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 komi čakam da se mal segreje da grem mal na smučke pa narest par kilometrov jeah jeah to mi je čist dabest tek na smučeh... hm sicer pa zdele jutro je, spal nisem nič, ampak sem presenetljivo dobre volje končal par stvari, tko da mam zdej več časa, pa kitarca je v naročju mnjami damn mam dobro musko gor Ray Charles.. i miss the old lad... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Marsa, upam, da je za prezivet... pa Mick.. pa vsi ostali.. Evo, jaz pa spet sama zdaj.. mackica je ze doma. Grem v trgovino, valjar kupit, da ne bom spet vina za zavitek unicevala.. dobila sms, da ima zbrane moje stvari, sem rekla naj mi popoldne prinese.. Fak, je cuden filing.. ne vem kako naj se obnasam.. naj bom tecna, prijazna, skulirana.. Ma, po moje bom kar jaz.. saj itak ni fore, ne vem zakaj cuden filing.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Ah Aliana zmeri je tisti čuden filing ampak jebat ga kar ni za skupaj gre narazen zmer je tko... uh maš dober podpis... paše tudi na temo zdej vsaj vem da nisem pljašljivec... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts