Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 uf, hudo, ko se začnejo zadeve fižit....pobože vsem ...pa še malo čarovnije za ugodne rešitve, pa kakršnekoliže sicer je pa danes vsaj lepo vreme. tle sije sonce in vliva optimizem v duše, mrzlo je sicer še, a veliko bolj znosno...pa še teden gre h koncu, čeprav bo še pestro danes, ampak ok...bomo prežveli... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 amis, ti si tako fajn Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...pa še teden gre h koncu...aha... Me ze krivi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2005 o glej jo Tinko!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Tinka, tis tut tko fajn Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 zdej sem končno js na faksu... hihi enkrat na internetu... hm mnjam mnjam fajn reč tale fizika, sam zdej mamo 5 ur matematike uh hihi Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> zdej sem končno js na faksu... hihi enkrat na internetu... hm mnjam mnjam fajn reč tale fizika, sam zdej mamo 5 ur matematike uh hihi Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2005 ... zdajle sem se spomnila, da sem ponoci gledala eno dobro oddajo o nevtronskih zvezdah in sevanju (gama).Zaspala okol 22h, vstala ob 3h pa mal tv gledala pa mal vijevaje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha... Me ze krivi... krivim ...kaj, zakaj, za kaj sploh gre...mi je zmetalo varovalke ven zgleda, pa ne štekam ...u bistvu sem vesela, da gre delovni teden h koncu...in če je to tvoja zasluga, marsa , pol to ni krivit nekoga, prej ga pohvalit za zasluge.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Eh, ko bi vama jaz lahko pritrdila. Meni je bila matematika vedno španska vas. (ne, španščina)Pri fiziki mi itaq nikoli nič ni bilo jasno in nisem razumela zakaj se moramo vsi udeleževati teh predavanj. Kar sem napisala na kontrolne, sem itaq prepisala od sošolcev. Vedno me je frustriral ta občutek neznanja in še danes me, ker imam pri matematiki, res veliko luknjo v znanju pri fiziki pa sploh. Pa recimo kako knjigo o vesolju sem prebrala, mi je bilo čist zanimivo. A učni program mi je bil :xx!: No seveda smo s sošolci vzajemno prepisovali, jaz fiziko in matematiko, oni od mene, slovenščino, angleščino, zgodovino blabla.... blagorček vam Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2005 aja, , haha, amis!! ne, jaz SE krivim... me ze zvija, z drugimi besedami...zadnje cajte nekam s tezavo pisem napovedi, pa me ze v cetrtek zacne nervirat (ker jo kao v petek pisem, ceprav se ne spomnim, kdaj sem jo nazadnje v petek )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 uh, ja... ...varovalke nameščene nazaj in štekam ...hi hi hi, zanimivo tole ...kako si kaj razlagamo...odlično izhodišče za filozofiranje kaj zakaj kako... marsa sicer grem pa danes na šišanje in upam, da bo ok, ker grem k eni drugi frizerki kot običajno...tako..za poskus. itak mam tako kratke lase, da ne bo večje katastrofe, tud če me ne trofi čist ...pa mal več gela na skalp, pa bo...ampak recimo, da se uštekava...ma nekam mi na otročje meče danes...menda se je luna v strelcu uskladila z marsem v strelcu...tole pisanje gor je pa rezultat koalicije.... no, mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 baje bo jutr spet snegec padal.. pa na pondelk.. :xx!: http://www.riversongs.net/flas1/beautiful.html Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 a ga ni dost? no zdej pa res lahk že neha... jz rabm sonček in pomlad... da me mal ogreje spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2005 a ni cudno, jaz pa sploh ne... men pa kar pase mal zimske depre...zakaj posiljevati, zdaj je pac tko.ko bo pa bom koncno lohk odvrgla vse onele plasti (:xx!, bom pa tud jaz zadovoljna.Sicer pa je kot je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 dokler tud na take dneve sonček sije... je krasno. letos se prov veselim dopusta... komi čakam, si bom enga že maja vzela... sam da bo čimprej... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 prijateljica me je presenetila z gibanico, ker ve da sem bolana, me je prišla obiskat in razveselit z njeno prisotnostjo, duševno hrano, in z gibanco, ki je takoooo dobra...to bi morali okusit...še angelčki bi si prste lizali, če bi jo jedli Lep dan vsem.. http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Men pa bratec popečene kruhke dela. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 a se lahk povabim?hihihi pršla iz šole... predmet zanimiv, prfoksa smešno dolgočasna... hehehe... mislim da bo šlo, ker mam že ful znanja iz tega predmeta. no zdej sem sicer mislila mal it ven... pa verjetno ne grem, čeprov bi blo dobr da bi šla... nč bom mal potelefonirala pa vidla kaj se bom zmenla. prijeten večerček vsem skupaj! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ekola, dimnikarje smo odpravli...ni blo treba nič plačat pregleda .Za nas, ki smo še na drva, je zastonj ...vsaj nekaj. Tukaj pa še ena pomladČe kurite na drva, ti ne merijo emisij plina- to velja samo za tiste, ki kurijo na kurilno olje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2005 Heeej, kok snega je zapadlo zdajle v kakih dveh urcah! ful je lepo, sam me zanima kaksno bo zjutraj...upam da ga ne bo 1 m padlo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2005 Hoj, res ni kake sile... Dobr jutrcek vsem! kaksno frizuro mam! , ko sem s faco spala v blazino in imam kot samorog tak vrtinec direkt iz sredine glave navzgor... kar nekaj.. Nic, grem kavo do konca spit (ja, zdaj jo spet pijem, zjutraj, a ne cist vsak dan, ce se mi zazdi, ce ujamem Mitjo, preden se spoka), ker tamali tule spi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 živjo...marsa, tvoje čeljustne zadeve so pa ok, če prav opažam....bravo ...en prijeten obisk včeraj, pa debate po dolgem času, pa veliko iskrenega izražanja mnenj in pogledov na stvari...pa tekoče substance in malček pomanjkanja spanja ...sem še jutranje zvonenje ure v sanje vklopila...in to ful prepričljivo vsem en super dan....pismokolkjefajnkerjedanespetek... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 hehehe a ti tud? jz sem bla prepirčana da je sobota in da mi ni treba vstat. še ko je ura zvonila... sem si rekla, da kwa sem trapa si grem v soboto uro naštimat.... pol pa klik a ni bil včeri četrtek? in ajde ustanmo pa delat... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Klopca, klopca povej, katera gora najlepša v okolini je tej. Hotel sem posnemati Krokota. Če bi se peljal na Štajersko... a na Gorenjskem je včeraj pozno popoldan začelo snežiti po vremenskem urniku. Klopca med gorami - uh, čeprav jih ni bilo videti, se jih je zelooo čutilo. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts