Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Piko :palec: , tole je pa taka športna klopca, neprimerljiva s kako kolegico iz tivolskega parka.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

ekola. ful pridna danes v službi. skoraj vse nardila... časa pa lih dost da res vse nardim. x^x :palec:

sem se odločla, da pokličem par ljudi k jih že ful dolg nisem vidla... da se kej dobim z njimi in mal poklepetamo... :palec: :flower:

spet se mi je na bolš poslabšal

jaz pa prej končala danes, da grem na pogreb, fant je bil samo eno leto starejši od mene in veliko neumnosti sva v najstniških letih počekla skupaj, da gre pa se na smučišču zgrudi :C:

<{POST_SNAPBACK}>Sem bla zdej v mestu, me je frendica naštimala za anketo in en tok lušn tip me je spraševal..... :2src:  x:)x Exactly my type. Me prow zanima kdaj je rojen. x:Dx (spetkakognjeni.press)

Ma ne morem verjet, kok sem predvidljiva..... OVEN, kaj pa drugega..... x:px x:px x:Dx x:Ix

Selene, :sori: xcrossfingx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

morgen.... :o|o:

tko ....zdej pa zlomk v spancu srechu svojga vodnika.... x:)x

in me napizdu k prasca.... x:o)x

posledica?....hehe....odlochitve.... x:)x

pustim X-e, in ostala sranja..... x^x

detoksikacija

in zachnem spet RES met RAD ljudi....

in RES uzhivat v glasbi....

ne pa na kemiji in ostalih sranjih

kjer so itaq vsi sorodne dushe, pa sonchki, pa lubice pa.... :xx!:

skratka.....

zlomk se bo prjeu u roke x:)x

Ooooo Jebote Eichmann!!! A ti je enaaa bolečino povzročila x?x Kaj češ zlomk, bo že druga pršla, saj veš da bo! Trpi, trpi in počasi preboli!

Saj s dec, boš že zdržu bl k jest.

Ja sam ka mali pao s lipe

<{POST_SNAPBACK}>Klopca, klopca povej, katera gora najlepša v okolini je tej.

Hotel sem posnemati Krokota. Če bi se peljal na Štajersko... a na Gorenjskem je včeraj pozno popoldan začelo snežiti po vremenskem urniku. Klopca med gorami - uh, čeprav jih ni bilo videti, se jih je zelooo čutilo.

x:Dx x:Dx

Na tej klopci sem pa jaz en dan prej sedel.

Dons sem se zajebavu s tehničnim pregledom. Izpuh OK, vse OK, ampak neeee, morjo me jebat. Levi sprednji zglob je bil v luftu. Mamicu jim nabijem, če bi bil blond bejba z miničem, po moje sploh tist kurčev zglob ne b' pogledu. Pol pa čakat in čakat kdaj bodo okvaro odpravili, pol pa še 6 ur zajebancije s tem zglobom. No končno ob 6 zvečer zrihtal, plaču sem pa za dva tehnična pregleda. Se pravi sem dal denar za tri tehnične preglede. Mamu jim pokvarenu

:V: :angry: :angry: :angry: .

Mickeni is back in town x:Xx lepo te videt. Saj sem vedela, da ti nas ne moreš pozabit.

Volkov sem bila zadnjič pri tebi na **šikti** k je bila ura pozno sem se že skoraj oglasila na tvojem oddelku x:Dx pa se nisem, so pa oni norci dirkali tam :wacko: no comment!

Pravkar pribremzala doma z ene fine papice x:px so me nafutral k purana za Božič, sem se mal celo pol ulegla na kavč :inocent: eh...če je blo pa dobr :rolleyes: še dobro, da si lahko to dovolim na teh obiskih, smo bolj domači.

Bila v knjižnici spet padlo ene 5 knjig vame in mi rekle, da gredo domov z menoj. Pa sem šla iskati samo eno knjigo. A že veste, da vam lahko v vaši matični knjižnici naročijo knjige iz drugih knjižnic. Se zdaj knjižnice med seboj sposojajo.

Super! Ta knjiga, ki sem jo rabila je baje hudo redka, pa še imajo jo samo v NUK-u, Filozofski in pa Teološki knjižnici pa v Kamniku imajo en izvod :) no dobim ono iz Kamnika. Evo, če boste kaj rabil zažnarite, če imajo kje naokoli in naj vam naročijo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dobro jutro. priden Mickeni, Cisma pri nas stane tole da ti iz druge knjižnice pridobijo knjigo 2000 sit :eek: (Zagorje -Trbovlje) je pa potem vseeno če se z avtom do tam zategnem in se včlanim... bom za foro vprašala kako je z drugimi knjižnicami.

Jaz pa včeraj bruhala uf, spala nič slabot, še sedajle, tko da bodo tibetančki kasneje na vrsti. Verjetno je bilo preveč energij na pogrebu ali pa kakšna virozica. Nič, grem, mejte se xsrcx

Buhuhu...dozivela razocaranje no.1. :o|o: Pa sm ze rekla, da se ne pustim vec, pa vedno znova padam v stare mehanizme naivnosti. Mislim, ej, v cem je fora, da mi govori, da me ma rad, pa da mu je fajn z menoj, pa da me ON sprasuje, ce bova resna pa to, pol pa postane kr naenkrat tak odsoten... :vragec: Ampak, ko sm bla z njim, sem res mela feeling, da mu je neki do mene...Zakaj pol ni poklicu? Zakaj me pol sploh ne klice? A ni tk, da ko si zaljubljen, bi ves cas poslusu TISTO osebo, bil z njo... :vragec: No, napisala sm mu skrajno neprijazen sms, tk da sva zakljucila svojo "kariero". Takih ko je on, je po svetu na tisoce, kr pa res ni cist nc posebnga. xrolleyesx

Whateva...bivsmu napisala sms... x:Ix Bi sla na pijacko z njim, da se mal potolazim. On je pa res clovk, s kermu mi je fajn (razn, kadar ima tiste svoje cudne izpade ), ceprav je postal tk mal plitek... :inocent: Ampak on zmeri odpise, pa poklice nazaj. x:o)x

Zdej pa v vedezevalnico, da Ninceka pobaram mal o :love:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

selene :C: xsrcx drž se. lada te mam!!!

mickeni!! kwa sem te pogrešawa!!! sam da si nazaj :hepko: x:Xx

drgač je bil pa en hudo noro dober petek. mislim da več stvari v en dan že ne morš uštukat. zlomči x:Xx x:Xx x:Xx :vragec: x:Dx

sončna... ti si res sonček sončni!!! xsrcx :flower: zdej ne bomo več tok dolg mečkal, da se vidmo! jasno? x;)x x:o)x

keti :wOOt: ne morm verjet!!! kera carica!! xsuperx komi čakam da spet xcheersx xcheersx xcheersx bolšo družbo si je težko izmislt!!!

Zdaj mi je pa kar zal, da se nisem pridruzla :( Ma ko sem pa ze ob 8h vstajala dans, pa pol nima smisla..

Me je pa zbudil sms z naj, najlepsim sporocilom.. Kok mam jaz tega cloveka rada.. xsrcx

Sibam naprej.. Lep dan!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hojla, hehe, :eek:, zdajle vstanem, vse tiho, priletim v kuhno, kolk je ura - 3. :eek: x:o)x

Halo. Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje spala do treh. x^x

Hudo. x8Dx

sem pa se kar boga. :|

mejte se! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A si bil v stirki vcer, ko je bil d'n'b? Me zanima, kk je blo... Sm bla zadnc nad John B-jem cist fascinirana... Bo treba veckrat ostat cez vikend v lj...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

ste končno vstal zaspanci? jz sem že od 8 pokonc... k se dan nardi ne morm več spat. kok bedno. pa čist nabita sem se še zbudila... zdej pa mačka zdravimo...

:D končno spet "doma" :) uh ja ja :P mal sva se s fotrom sprehajala po avtosalonih :) turns out da ne kupujemo sam enga avta ampak kar tri... hihi sicer pa ni panike deda bo itak jutri zadel loto... ehja :) no zdej mam pa cel kup opravkov najprej mal popravit moj synth... pol mal igrat kitaro ki je že lep čas (par ur ) nisem... pol bi se lahk še mal učil uh in bo že davno večer večerja pol pa šloganje :D pa xcrossfingx mrbit kašn pogovorček z meni tako simpatično osebo... uh :wub:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

I, Soncna, kera faca si ti... x:Xx x:)x Thanx! Dej ce gres se na kak d'n'b, povej, pa se lohk kk zmenmo pa to... Ce ves, kam se splaca it... x;)x

Dear Human,

Vela x:)x x:)x :palec: x;)x

Dear Human,

Kolk sem jezna...al pa žalostna. Prov ne štekam...men starši že celo življenje trobijo kako sem nesposobna, da nič ne bo iz mene...mah kr neki. Še dobr, da sem samo za vikende doma, pa še to bom mal omejila.

Pa ne vem no, sama seb se ne zdim tak luzer...ne vem no.

Mah ne to delat svojim otroko¨m! :xx!: xrolleyesx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Pomlad... sama veš, kdo si. Sej vem, da jih ne poslušaš in jim ne verjameš čist zares, in da zna bolet ful.

Jih res ne šljivim kaj preveč, ker že devet let ne živim več z njimi. Mal jih žre, ker nimajo nobenga vpliva name, sam v nič me pa tud ne bi blo treba dajat.

Sicer pa skoz eno uho vn not skoz drugo pa ven... x8Dx

Včasih sem se sposobna na nekatere stvari požvižgat :fiju: x8Dx

Je pa res, da je vse v naših rokah!!! JUPI!!!!

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...