Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Dobro jutro oz. dober dan vsem! :vio: :palec:

*

zdajle sem sla chekirat googlov iskalnik na osrednji strani LN in sem zelo zadovoljna in celo navdusena - ne isce namrec sam po LN (tudi forum kot LNM in vse poddomene), pac pa tud po webu - vsem! x^x

Za stos sem dala v iskanje gwen stefani, pa je nasel 100 zadetkov na webu. xsuperx

Potem pa se na LN in je nasel dva zadetka, ki smo jo v temah na forumu takole malo omenili. Super.

Tako da mas googla ze kar tamle (jaz v glavnem vse na googlu iscem, mi je najboljsi iskalnik - ali pa tud na najdi.si - ta je pa najboljsi slovenski, v sekundi se odpre! x^x).

Mam ful dela, ker vceraj nisem nic.

mejte se! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>deviček... hehehe... mal zgodej si vstala... še mal bo treba doštukat...

U, lejo x:)x

Ja, po kosilu pade definitivno runda. Ceprav ful tezko spim podnevi, ko se dogaja zivljenje, tud ce spim sam 3 urce. xrolleyesx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

hojla, Marsa a zob sedaj čisto ok? Upam :palec: Kul tole za iskalnik, moram malce izprobat... aja jaz sem pa od petka na prisilnem postu :xx!: mislim da neke energije šibajo sto na uro, jih moram sčekirat, pa razvozlat, mah torej dogaja. Včeraj totalno zapela z mojo malo, mi je žal ker ni šole za mamice, v trenutkih pa res ne vem kako odreagirat, da je prav. No je bila pa potem ful pridna in se učila, sam kaj ko gredo vmes 3 ure v maloro.

Nič grem pod kovter nazaj, lepo nedeljo vam želim... xsrcx

Ojla, Selene, pred 10 minutami sem nate pomislila, da kje si kaj (pa ze hotla letet v Pogresane x;)x x:px)...

Prisilni post? Ne slisi se fajn, ampak ti kar prechekiraj.

Sola? Mah... ne rabis... saj si zrihtala - btw, tud kaka taka sola bi ti vzela kake urce v lajfu - je pa ze boljs lastna sola pa praksa. ;) :palec:

Zob - a ves da ni se cist totalno OK, pa sem bila tiho, saj sem dovolj nakladala o tem... ampak je skoraj OK... zdaj gre res nazaj oz. je ze skoraj cist kul... ampak ocitno se mi je tolk razbolelo, da se mi sploh ni moglo umirit (tud zato v bistvu nisem jedla, itak pa ne jem ze od prejsnje srede, torej 10 dni, odkra sem imela tele vijevaje z zobom). Hvala za skrb, selene. xsrcx

Jaz pa nic spanja (sem vceraj do 15h!!!! x:o)x), sam akcija.

Fajn bod selenca! xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>U, lejo x:)x

Ja, po kosilu pade definitivno runda. Ceprav ful tezko spim podnevi, ko se dogaja zivljenje, tud ce spim sam 3 urce. xrolleyesx

vem. taklele sem mela jz včeri. sem tud ene 4 ure spala... in pol cel dan nisem mogla spat, čeprov za kej resnega nisem bla sposobna... sem pa ponoč spala... pa dons do devetih... kwa sem se naspala x:Dx :palec:

tkole dons pa še na kosilo počakam pol grem pa na izlet.. je lušten dan za potep. grem par ljudi obiskat... hm.... uuu še eno bi zvečer obiskala... mogoče pa res. x:px xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

Hoj!

Mela promocije vcer, stala 6 ur na nogah in bla pol cist mrtva (brez kondicije, ker ze pol leta nisem delala tega), pol pa frendica prsla, sva si vecerjico nardili, filmcka gledali, cvekali (hihi, kako lepo dvojino uporabljam x;)x )...

Zdaj se pa spravljam v BTC.. upam, da je v cityju vse odprto, ne samo interspar, ker moram eno darilo kupit.. sestricna ma rojstni dan, jaz pa vse zadnji trenutek.. Eno knjigico bi ji kupla, ce bom le nasla kaj primernega.. nekaj o starem egiptu bi..

Tko da me zvecer caka malo family druzenja.. Vmes mam pa se v planu malo reda po stanovanju naredit, pa nalogo za spanscino..

Tko na easy bom danes..

pa tolk se mi ne da ven hodit... sem se na pol v pizami..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Spij veliiiiko vode, pa kako pomaranco pofrezaj :palec: :palec: Pa kak lahkoten filmcek poglej x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

x:Dx x:o)x x:px

... kaj so to neke nove fore... x:Dx x;)x

...sem ze iz mesta, moski del pa se ni z rakitne. Tim dobi tv za r.d. (xrolleyesx - se eno sevanje v sobi in navlaka :o|o:).

Ne da se mi kuhat, sem se cist odvadla jest. :||

mater pa ta napoved se... hjaaooojjj.... :|||||

skratka, eno samo jamranje... :D

Mejte se! :)

Picasso

Evo mene, dobila ful dobro knjigico o starem Egiptu, pa zraven kupila dva cajcka in kandirano palcko; se mi zdi, da sem super nasla. :palec:

Zdaj pa tlele pred racunalnikom za kosilo veliko skledo kumaricne solate s krompirjem (se mi tud ne da nekaj v kuho ufuravat..)

Kupla se zase en cajcek.. sem rekla, da bom mate probala.. Hmm.. ce bi se odlocla nehat kadit (ce bi kadila x:o)x ), bi ta caj zacela pit.. disi po tobaku, okus ima po tobaku.. ful zanimiv.. (ja, ja, vem, druga tema...)

grem lenarit mal..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Marsa, kakor je tebi odveč napoved, jo mi prav željno pričakujemo ;) upam, da ni kakšna slabost in bruhanje v drugem tednu na vrsti, sem dala tole v teh dneh skoz... no samo da gre stanje z zobom navzgor...

vem... vceraj dobila pod nos neko statistiko - tolk bolj se mroam potrudit - je povzetek. :||||||||||||||||||||

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

hehe marsa: Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.  CC

zlomk x;)x  x:)x

saj. natancno to ves lajf pocnem. :vio:

xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>statistika - ogromno folka bere a tole ;)

ok, grem jaz, lepo nedeljo vam želim ;)

Ja, pa ne sam 'folk' (posamezniki, celo ministrstva razna pa tko)...

Tko da ni kar nekaj...

kar je kul, a zahteva od mene dolocen nivo - pac visji pol - in to je dobro, ker me motivira za boljse, a je bad, ker mi vzame vec energy in cajta...

Picasso

jah, ne, tko pa ne gre to... nisem sam racunalnik (kar sem tud). sem tud custvo - torej jamram tud v lajfu kdaj ipak mal. :) :D

ce trenutno stokam, sem v 'badu', se ne pomeni, da ne zaupam svoji moci... pomeni sam, da sem vrzena iz centra (kar sem se najverjetneje itak sama vrgla, vse da se necesa novega naucim, pa morda zdaj se ne stekam, se mi se ni poklopilo).

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ohhhhh  xcivx

pa sej po moje znajo brat, al kako x;)x x:px x:o)x

bejzhva midva rajš čvekat kam drugam x:Dx

Sončna

Ja, brat znajo vsi (vec ali manj), sam razlaga si pa vsak po svoje, kakor mu nalaga njegov um... x:Dx :vragec:

Evo še mene malo.

Delam za novo firmo - isto delo. In počutim se kot tisti suženj tam..toliko, da mi niso preverjali zob :vragec: . Naš zdaj že bivši direktor je prodal utečeno delo, utečen kader najboljšemu ponudniku. (izbiro sem sicer imela - borza ali sprejmi..pa se še vedno nekako k borzi nagibam. Resnično.

SIcer še vedno nisem ničesar podpisala - niti odpovedi niti nove pogodbe...torej delam na črno x:px :vragec:

Dosta jamranja.......

Kupila sem zadnjič hrano za ptičke(vem, da je tema za to)..pa pravi moj..a zdaj boš pa že pol vasi hranila??(pse, mačke, ptiče x;)x )...in zdaj imamo celo jato siničk, pa kosa, detelj se tudi nekaj trudi...da o vrabcih niti ne govorimo. Lisa pa si oblizuje gobček na oknu in vsake toliko zaropota, ko se požene v neuspešen lov nanje in zaleti v šipo.

In v kratkih počitnicah učila osnovno šolo, pa srednjo šolo. Lerne Deutsch very vell :vragec: , celo Ta veseli dan prebrala in komentirala..da o Antiki in SParti niti ne govorim :vio:

Pa kupe uporabnih nalog pri matematiki za 4. razred x:Dx

Tako da.......če bo zima še dolgo trajala bom ratala kot sod..danes samo okrog štedilnika sukala...dobro, da še imamo kaj sadja pri hiši...drugače bi od sile mogla kaj speči x:Dx

Glavno, da ste lunin net kolikor toliko ok..če se ravno ne spravljate v postelje, ali prepirate z otroci... :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

O, Nataly, lepo da se javis mal! x:Xx :palec:

a se vedno takale jetra v zvezi z jobom? :o|o:

Upam, da se bos prav odlocila oz. da bo tko kot je najboljs zate! xcrossfingx

Pticki? :) - jaz sem tud zandjic pri frendici morala mdr tud ptice nakrmit, kok jih je priletelo, sem jih skusala prestet (se ni dal, nekak sem presodila, da jih je okol 30); sinice (navadne), plavcki, zelenci, liscki pa mroda kak dlesk zraven... ma ziher kakih 5 - 7 sort. :2src:

Lohk mal skompenzirava - jaz sem pa cist posushena. :|||

x;)x

Picasso

jaz bi tud mal kompenzacije okol 'posušene' :sori: xrolleyesx :o|o: ... tukaj tud toooolk ptičkov, da ni res.... je celo hrane zanje zmanjkalo v trgovinah. Sestra je našla tri uboščke zmrznjene na vrtu, pa imajo hiško zanje in hrano komaj sproti kupujejo :sori: ... letos so eni novi ptički, takih še nisem videla... mičkeni, rumenkasto sivi... polno jih je tu pri nas, se kar oblak naredi, ko greš mimo in se dvignejo s tal na drevo :2src: :8):

... in počitnic je konec :C: ... včasih sem komaj čakala, da grem spet v službo, zdaj pa nič več, kar mi sploh ni všeč, je pa resnica :ermm: ... do zadnjega sem mečkala s pisanjem raznih formualarjev in poročil in ostalih jajc, ki jih vedno težje delam... prejle šele naredila priprave za ta teden :switz: xpolzx ... napoved tropskega poletja, ki se bo začelo baje že spomladi, me je kar malo :OO!: :eekblue: :mrko: ... ni mi še jasno, kako se 'navaditi' na ta vedno bolj vroča poletja xscratchx :switz: xnckrivx

lep začetek tedna želim vsem :palec:

<{POST_SNAPBACK}> ... ni mi še jasno, kako se 'navaditi' na ta vedno bolj vroča poletja  xscratchx  :switz:  xnckrivx

:O: ej mene je vnaprej groza - ce me ne bo kap sunila eno poletje, pa tud ne vem...

crkavam ze par poletij... :||||||||||||

Ja, je tako obdobje, Mateja - jaz se tud tko tezko spravim kaj konstruktivnega pocet...

Nimam enegije za nic... no, za kaj ze, sam za nic pametnega.. x;)x xDDx

Picasso

...tale vročina zadnja poletja, tole mi je res skor najtežje... mraz v marcu, sneg, - 20 - bomo že, se ovijem v kup puloverjev in šalov in bund in nogavic, ampak ono, ko ti kar kri že zavre in se nimaš s čim ohladit :switz: :o|o: :sori: ... tole bi me pa že skor prepričal, da se preselim v kakšno Babno Polje

... še dobr, da lohk še mal uživam v tem mrazu x;)x xcivx x:px xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Mene pa tale mraz že prav ubija... prav koprnim po malo toplote x;)x

Samo potem bo pa naenkrat iz tega minusa skočilo na plus 25, da spomladanske rožice sploh ne bodo imele časa zacveteti, pa jih bo že pobralo :sori:

Poletje x:px ...komaj čakam x;)x  xDDx

mene je pa dons prvic v zimi prav tko nekak... ZAZEBLO...

Ko je bilo minus 18, me ni zeblo (pa ceprav prakticno nic ne jem!! :eek:)...

Tako da mi je rekel glas - a bos zbolela?

ce pa bom, pa bom...

Okrog rd itak 'vedno' zbolim...

na 33. pa strahotno.

mogoc pa tud na 41. x:o)x

nekak sem se izzela in zmatrala... bla polita s hladnim tushem tud...

... tako da... v bistvu nic cudnega, da me je zazeblo...

In sem potem pod tusem, za SPREMEMBO (kajti sovrazim vroco vodo, aja saj res, vmes pa sem se tudi nemarno spekla danes) se s ful skoraj vroco vodo tusirala, da me je kar mal glava bolela... sem prav rabila mal... vrocine... v bistvu toplote...

tako da stekam... a ipak... se odlocam za nevrocino (ce ze ne mraz).. zdaj sem ze s polno paro v kratki majici... prej pa prav... pomanjkanje toplote... :|||

beda...

Bluzim.. vse, a vmes nekako *pisem* napoved kao... :D

Picasso

Joj MucaMaca, thanx!! xsrcx

saj sem res... :||| - kaj pa cem... v bistvu sem pa sam clovek.. mene tud boli, ne da sem tolk taf, da me ne... sam prenesem. ker moram. xupx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...