Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

jp...u bistvu sem ful zadovolna, da se kakšen dan mal lažje diha...so pa zato srede nabite ves dan, pa še kdaj vmes se nagužva...ampak zaenkrat me še mal zabava, pa mal mi je izziv...

...pa ful manj mam časa opazit, da so zbluznjeni tedni x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

sta se kr dva posta vmes vrinla... ja sej pr men je tud bizi... sam sem tok naspidirana, da mi sfolga vse narest, pa še kle gor viset

bi lahk bla mal bl pridna ja :shsh:

spet se mi je na bolš poslabšal

Vrag je, če si ubog. Še huje je, če si ubog vrag. x:o)x

Dejte eni (ene) to zastopt, no, lepo prosim.

Hudič je tudi to, če se drugim ne smiliš toliko kot sebi.

K sreči vem, da vražičku božje besede ne denejo dobro, ampak samo vražje ... x;)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

uuu pa ne se preveč ostrižt, k ti fuuulll pašejo tkole k maš zdej! xokx xsrcx

ful je lepo videt da si se tko fajn lotla spet za knjige mal. kr ponosna sem... hehe :palec: :palec:

tko pr men pa počas konc šihta. grem domov pogledat, če je mami kej slastnega pripravila.... mmmm... zih bo kej fajn dišal... pol pa na faks... pa še en zmenk mam zvečer... xsrcx :flower: xsuperx

Čisto nič ne štekam dogajanja tule, pa mogoče je še bolje tako. Jaz imam še vedno to čudno slabost, celodnevno, da ne bo pomote ;) in še vedno sem na prisilnem postu. Mala danes v šoli prvi dan in je pisala 3 zaostale predmete + en tekoči. Ocene so super 5 in 4, ampak vseeno se mi zdi mal prehudo. Jutri naj bi jo vprašala še en predmet, katerega ima v tej konf. 3, ji je dala možnost popravljat, samo iz danes na jutri xrolleyesx , pa še na urniku nimajo jutri tega predmeta... ne vem...mislim, da če ji ravno ne bo šlo danes da bomo to 3 pustili ...

mejte se xsrcx

zlomk...bes in jeza sta zdrava....sam ne ju predolgo vlečt...pa en velik pobož x:Xx

selene...zate in tamalo... xwizardx xrainbowx xwizardx

sončna tebe fajn brat kot vedno x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>zdej samo she bes in jeza

nase

zlomk

Ne , akhi, ne to... enkrat si že napisal : da se moraš imeti rad. In na tiste, ki jih imaš rad, menda a ne boš jezen... xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Evo še mene malo...

In počutim se kot tisti suženj tam..toliko, da mi niso preverjali zob :vragec: . Naš zdaj že bivši direktor je ... Dosta jamranja.......

Glavno, da ste lunin net kolikor toliko ok..če se ravno ne spravljate v postelje, ali prepirate z otroci... :palec:

Hojla hoj hej haj! Lahko da tega radiča ne boš videla v solatnem dnevniku, a namen bo dober. Pa še tvegam lahko, da bo tole pisanje tebi kdo drug vzel osebno. To ni hec. Včasih sem tak ziheraš, da ni večjega, drugič pa se požvižgam na vsa opozorila.

Zdi se mi, da so novice slabše od tistih poleti. Da gre prej malo na slabše, kot na boljše. Mislim na službene stvari, no. Navado imam reči (seveda bolj drugim kot sebi, hehe) upam, da je sedaj čas za odriv nekam navzgor! Kako, kdaj in kje, pojma nimam. Opazuj, da boš videla pravo priložnost. K sreči si bolj optimist in idealist kot obratno. Zato pa gre še enako naprej, ane. :palec:

Aha, postelje so baje tudi v špilu.

Prepiri z otroci? Le včas se malo otročje sporečemo, hihi. Tako dobim občutek, da sem še mlad... x:Dx

Fajn bot! xsrcx

Ha zadnjič sem slišal, da so postavili nov rekord za v Ginesovo knjigo - 200 ur neprekinjenega bobnanja! kaj mislite, na koga sem se spomnil, pa ga že dlje ne berem tule? (Na Kristalko! A ste mislili še koga drugega?)

Pa še en pozdrav v Rakek, kdorkoli je že od tam. No, pa v Kozaršče tud enga!

<{POST_SNAPBACK}>Žal mi pripisuješ zelo veliko moč! Vsak sam vodi svoje življenje in dela kar želi. Še nikoli nisem in ne mislim diktirati nikomur kako naj se vede do drugih. Toliko v vednost! x;)x

Naše življenje je ena sama velika manipulacija...če ne manipuliraš...si manipuliran..... :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>vragec

prou hudichevo resn

umesahvat se v tuja zhivljenja in usode.....

kolk bo enkrat nazaj padl

zlomk

:O: ..in vnuki in otroci bodo plačevali za prekrške svoji očetov in dedov xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Heh hehe, sem od zdravnice. Hja, je rekla, edino, če sem mel hako hudo nesrečo, ker si drugače ne more razložit rentgentskih slik moje hrbtenice, saj pravi, da izgledajo, kot da jih imam že debelih 60. No, nesreče nisem imel nobene, kaj bi šele takrat bilo. Ja, skrbi me kako bomo sexali, pa to x:Dx  x:)x  x:Dx

xrolleyesx pa lepo prosim, ne zdaj k zlati ribici jokat naj pomiga z repom, al pa vilinske simbole risat.... xcivx

<{POST_SNAPBACK}>Žal mi pripisuješ zelo veliko moč! Vsak sam vodi svoje življenje in dela kar želi. Še nikoli nisem in ne mislim diktirati nikomur kako naj se vede do drugih. Toliko v vednost! x;)x

Najprej zberite vse podatke, jih analizirajte, dobro premislite, nato pa odprite svoja usta, ce se vedno mislite, da imate kak pameten argument!

Ni pa slabsega, kot obdelava polovicnih in pomanjkljivih informacij v glavi! :vragec:

Morda ne veste vsega=>beri Akhut! x;)x

Vse zgoraj napisane krilatice so samo aforizmi in asociacije ob prebiranju dnevnika....

Vsaka podobnost z resničnim življenjem je zgolj naključna :vio:

Dovolj je dnevu lastne teže.... :inocent:

želim vam mirno noč in lepe sanje xhypnox

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx pa lepo prosim, ne zdaj k zlati ribici jokat naj pomiga z repom, al pa vilinske simbole risat.... xcivx

Lia, xsrcx

čas je že spet, da malo potipam svoj hrbet, kaj vse sem zanj naredil v zadnjem času, česa sem ga razbremenil, da bi bilo bolje, kaj vse sem mu pa dodatno naložil.

Veš, da se s teboj strinjam, pa komorkoli kaj napišeš. Tudi tokrat. Res pa je, da pomislim na ribico in vilinčke šele takrat, ko sem sam naredil, kar sem mislil, da zmorem sam. Potem je želja za zlato ribico in narisan simbol samo dodatna začimbica k vsej hrani, ki si jo namenim;

In to, kar pišeš, je seveda bistveno - nič ne bodo pomagalo, če bomo reševanje vseh problemov naprtili ribicam in vilinčkom, sami pa ne bomo storili ničesar. Od začimbic ne bomo nikdar siti... :palec:

Sem prav žalostna, pa moram nekam napisat...pred pol ure me kliče mami in mi reče, da ji je iz denarnice izginilo 5.000 in če sem jih jaz vzela. In jih nisem. (Naj povem, da nikoli ničesar ne vzamem, če prej ne vprašam, oziroma če vzamem povem.) In ona, da naj ne izrabljam njenega zaupanja, pa kaj mi je. In sem čist vn padla, da nej se mi takoj opraviči...ona pa "oprosti" - višek nesramnosti.

No jaz dol vržem, ker tkole se pa jaz ne bom z nikomer pogovarjala. Me kliče čez 5 minut, da so denar najdl in da je fotr...ne vem, ker nisem poslušala naprej, rekla sem samo adijo in poklopla telefon.

Pa kaj sem jaz en papak, tam, da bo vsak, ki bo imel 5 minut časa po meni sral?

Zdej jokam tuki v službi, še dobr, da nobenga ni...

Lepo se je začel dan...

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Pomlad, vidiš, zdaj ji pa lahko pet jurjev suneš, bo foter zihr kriv. Šala. Vem, da je hudič, če ti kdo ne zaupa, pa to brez razloga, včasih se tud pr nas to zgodi, sam se vse porihta. Sej bo minlo, pa obriši solze, kaj če kaka stranka uleti x:)x x;)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Pomlad, vidiš, zdaj ji pa lahko pet jurjev suneš, bo foter zihr kriv. Šala. Vem, da je hudič, če ti kdo ne zaupa, pa to brez razloga, včasih se tud pr nas to zgodi, sam se vse porihta. Sej bo minlo, pa obriši solze, kaj če kaka stranka uleti x:)x  x;)x

Še dobr, da nimamo strank! x;)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Vsaka podobnost z resničnim življenjem je zgolj naključna :vio:

Če pa eni trdijo, da ni nič v življenju naključje... x:o)x

Pred kratkim sem dobil v pošti tole misel:

"ker na nek način sklepaš o ljudeh, ki jih ne poznaš toliko in torej ne moreš vedet, kaj stoji za njihovimi dejanji in reakcijami..."

Objektivno gledano je povsem točna. Pojma nimam o vas. Lahko da vas celo vaši najbližji ne poznajo dobro. Ali potem smem kaj sploh napisati, kakšno opazko? Zato se potrudim, da je napisano malo bolj splošno (pa hočejo drugi, naj napišem naravnost). Zdej, če to vzamejo kot oceno, kot mojo razlago nečesa, v bistvu pa je samo moj pogled skozi ozko režo, klikor uspem pošpegati v tisto situacijo, se da moje mnenje brati povsem drugače.

Kaj sem to začel sploh razpredati? Hm. Ja, tvoj stil je primernejši (ampak da sam ne znam tako). Kaj čmo. Vsak, ki pleše pred menoj, lahko kasira kak komentar na njegov ples. Razen, če to ni primerno?

P.S. Med preverjanjem napisanega s predogledom objave vidim še žalost v besedah Pomladi. Jao. Za danes popoldan si zaželi kaj lepega. Cel dan ti je še na voljo, da se ti zgodi še kaj dobrega.

Ob tvoji zgodbi ti povem še mojo. V sosednjem oddelku so nekaj zamočili. Napaka se je naslednji dan ponovila (rezultat, ne pa vzrok) in prizadete sem napotil naravnost na isti oddelek, naj se žalijo pri njih. Ne, pri njih je bilo vse v redu. Prisiljen sem bil pogledati pri sebi... nepričakovano je bila napaka tu. Sprva sploh nisem znal videti drugačnega vzroka. Eh, tvoja mama ne bo zaradi napisanega nič boljša in jaz nič slabši. Sosedom sem se opravičil (oh, ali se je kdo že meni? ampak me to nič ne zanima. Nekaterih stvari NE mislim posnemati)

Če se na cesti kdo jezi name, sem najbolj zadovoljen, (če uspem) ko mu skozi vetrobransko steklo z roko pošljem poljub. Kot bi nekaj izničil.

Bodi dobre volje in vošči komu še 8. marec, dan žena.

xsrcx za vse žene. xsrcbumx

<{POST_SNAPBACK}>Pred kratkim sem dobil v pošti tole misel:

"ker na nek način sklepaš o ljudeh, ki jih ne poznaš toliko in torej ne moreš vedet, kaj stoji za njihovimi dejanji in reakcijami..."

:palec: xsrcx zelo mi je všeč! x:)x :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...