Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

En lep sončen dan...

naj vam današnji dan prinese pomladni cvet, dekletom izgubljene sanje in fantom davni spomin na prve ljubezni xsrcx

naj vam bo novo upanje pomladi, ki trka na vrata...

naj bo znanilec tudi vašega ponovnega rojstva...

naj vam pomaga ohranit notranji mir in zbrati moč, da se boste lahko spomnili kdo in kaj ste...

Najdragocenejše kar imate ste vi sami.In kaj bomo podarili drug drugemu,če smo sebe izgubili, umazali in poteptali...Operimo svoja oblačila in odišavimo svoje telo,očistimo svoje misli plevela in dopustimo, da vzklije, da zraste, najlepše kar je v nas.Seme je že zdavnaj v vsakem....Pod debelimi plastmi je skrito, razrahljamo zemljo in zalijmo, da bo smelo zacveteti...

xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ostala doma z 38 vročine in tako bolečim grlom, da sploh govort ne morem.   :xx!:  :xx!:

Sej ne rabiš govort, piši, ti samo piši, pa bo. x;)x x:Dx Malo pojstle, pa čajčka, pa naj te malo pedenajo pa nebo hudega. Načrte boš pa že ulovila. Pravijo, da je prvih sto let hudih, pol pa je bolje :palec: x:Dx Drži se :palec:

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Kakše grozen dan. Ostala doma z 38 vročine in tako bolečim grlom, da sploh govort ne morem. Klinc, pa take lepe  načrte sem imela za danes, pa je vse v vodo padlo. Niti ne vem od kje me je zagrabila ta bolezen, čist nepričakovano.  :xx!:  :xx!:

Mah ... bo že

:sori:

xcrossfingx :detelca: xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mystica, zar i ti sine brute :inocent: ...he he...mene tud virusi dali v horizontalo x:Dx ...najlepš pri vsemu pa je to, da se mi ful smeji...kaj vse lahko člouk dožvi pri sebi x:Dx ...fizično zmatrana in vsa taka čudna, razpoloženje pa na višku...no, vse je enkrat prvič x;)x

mystica, pocajti se... x:Xx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

amis? tebe tud al kaj? (no mene ni)

a potem si doma? ja bejbike pocajtite se čimprej! razpoloženje pa kar naj bo na višku če se le da! xokx xsrcx :flower: :flower: :flower:

spet se mi je na bolš poslabšal

jp, aiwa, mene tudi...končno so se najdli eni bolj zateženi kot jaz x^x x;)x ...ampak, drugač sem pa fajn. mal berem, pa muzko poslušam, pa mal zaspim...pa me kakšen telefon služben zmoti...v tem slogu. pa nalivam se s čajem x:px

selene xsrcx

mejte se fajn... xokx .....grem še mal zabušavat x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jaz tud pičim na šiht, malo miru pred mano vam bo blagodejno vplival na OŽS. Lepo se mejte še naprej, pa vsem bolanim, čim prejšnje okrevanje :palec: x:Dx x:)x Ajd, mogoče pridem zvečer spet malo zagnjavit, pridni bodite.
It's better be dead and cool than alive and uncool

:2src:

dobila vrtnico od petošolca xvrtcx :love:

Bom začela verjeti v to, da so moje misli matrice, po katerih se vse pelje x:Ix

Imejte se lepo x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xokx :flower: xsrcx xsurprisex

okrevajte! jz se pa počas odpravljam iz službe. domov na kosilo, pa po pujso v službo...pol pa ne vem... a bi šle h men al na kšn drink... pol pa v teater s femili... xsrcx xsuperx

spet se mi je na bolš poslabšal

grr, kar ugriznla bi se! Sem si vzela pol ure sieste po kosilu in se zdajle komaj, ampak komaj prepricala, da grem nazaj na faks.. Tisti trapasti notranji dvogovori..''pa sej itak si lahko vse doma preberem, pa sej itak ne bodo nic novga povedal, ...''

No, sem zmagala.. the good me :) Grem...

mejte se!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:eek: AUUUUU!!! ------> http://novice.svarog.org/?Novica=1951

Jaz pa grem pol na "žurko", je mela včeri ena spešl ribica roj. dan in danes praznuje - zunaj. Upam, da ne bom zmrznila. Prow nisem več navajena vn hodit tko, mi je prow zoprno pol, ko bom mogla it sama ponoči domow.... :xx!: :sori: Sicer pa najbrž ne bom dolgo, razmišljam da bi šla z zadnjim busom domov..... ne bi šla šele ob 3h s prvim.... (skrajni primer taxi, samo to ful preveč stane) :o|o:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Nazaj :) Ma sploh ni blo tko hudo.. v bistvu blo prav fajn.. sam mal sem brez kondicije, pa mi je po eni uri in pol zacela koncentracija popuscat.. ampak vseen :palec:

Zdaj pa eno urco relaxing.. se mi zdi, da bom sla spet visnjev zavitek delat x:px da pol pridem ob 11h domov iz vaje in mam vecerjo...

Vcer na vaji sem si (so mi..) ustnico prebil.. No, saj ni blo panike, ni ful kri tekla, sam peklo me je pa se danes.. Prav smesno zgledal, tko neki sva se vozlala s soigralcem in so mi ocala dol padla in me zadela v ustnico x:o)x Dans definitivno lece dam noter.

8. marec.. saj res.. moram mami eno virtualno rozico poslat.. drugac dobila eno ful izvirno voscilo..'da ti ne bi nikol blo treba stavkat za zenske pravice'.. pa se posiljateljica je bila presenecenje.. sem mislila, da se ne bomo vec slisal zdaj...

Aja.. ej, Duh, a tole tvoja original fotka? Me vsakic spomni na enega mojega spanskega loverja.. :2src: ful podoben..

loesje

Spet nazaj -

:eek: hvala vsemogočnemu,ker smo danes lahko vstali in skuhali kavico za gospoda in pisali neumnosti v vesoljnem dnevniku...

in hvala, ker si nam poslal zavedanje o tem, da smo tu le na kratkem letovanju...

Smo srečali ljudi, ki odhajajo...Z belim snegom v laseh, z razoranim obrazom in počasnimi kretnjami..

...smo videli taščico, ki je priletela na lojevko.... xsrcx

...smo videli fantiča s pogledom uprtim v tla, z rožco v rokah kako se je nemo ustavil pred nami, ko smo ravno pripravili rafal skrbno pripravljen , da ga zmasakrira zaradi zamude in hvala, ker si nam vzel dar blagodonečih glasilk, da mu nismo preluknjali bobničev in hvala, ker si nam pustil roke, da smo ga lahko objeli...

...in hvala, vsem tistim, ki si nam jih danes poslal pred obličje, da smo se jim za trenutek zazrli v oči in v njih našli isto hrepenenje po sprejetosti, ljubezni in pozornosti....

in nenazadnje hvala, ker si nam pustil upanje, da se kljub črnim oblakom, mračnim silam in zoni somraka, lahko izkopljemo iz podzavestnih in zavestnih labirintov...

Pa orko dijo, nehaj že te viroze pa angine pošiljat...za naše grehe en dober neurje pa malo strele pošlji....

Pa tele boge hrbtenice pr vrabcu nam pust, ja kak se ti bomo priklanjali...se te valjda ne boš zadovoljen, če se bodo samo še breze priklanjale... x:o)x

Pa preden se ornk razjezim, hvala, tist je blo pa res dober, čeprav mi še zdaj ni čist nč jasn, kako sva zrihtala, da je imel vlak natančno tako zamudo kakor je bila nujno potrebna x:Dx

Sej te čist zastopim, da si sit molitev pa prošenj, mi je glih ena tvoja razložila, da so molitve uslišane in da se je un falot odselil od hčere...

Bemu pazite nase in na svoje prošnje in na molitve in prošnje svojih bližnjih...Če vse tašče tako molijo x:Dx x:o)x :vragec:

Danes nisme proučevali božje besede, za kar si pa čist sam kriv, kaj ti je pa treba tak zblojen dan naredit, kak se te naj človek" skoncentrera"....

Bodi dobro, drži se in ne scagaj zdaj, pošlji tu pa tam kak znak, da si še tu.... x8Dx

Dobro, no , sej vidim, nebo je še, pa zvezde tud....

Pazi nase , ne računaj name, si me skoraj že čist razsul s svojimi vzgojnimi x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx Ma ne no, lia, jaz mam tle glineno masko na faci in se mi je zdaj cist razsula!!! Ko naj bi tle bila pri miru in ne raztegovala obraznih misic, da se stvar do konca posusi, jaz se pa valjam po tleh od smeha... Evo, kdo bo zdej spihal vso to glino iz tipkovnice ven!!!

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...