enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> kar je nekaterim v olajshanje......postane drugim nochna mora xzobkox zlomk....tralalaso pa že zaslužili Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> si spljoh ne morsh predstavljat kolk.... zlomk....tralalaOk srčece, pošlihtaj te reči na 4 učke..vsakemu kar si zasluži, pa brez zlobe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> heheme na 4....na tri zlomk...tralalatole sem pa pričakovala ..postajaš predvidljiv...no, kakorkoli, tud, če sta slepa....UŠTIMAJTA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala bogu, da bo vlak LJ.-Trst še vedno vozil po voznem redu! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Mogoče bi pa kdaj res trebalo tud na lnf rečt bobu bob. Pa kako novo temu odpret, kao "recimo bobu bob". Bi bilo marsikomu marsikaj prihranjeno. Sam tko, mi je šinil, ko berem poste ob katerih bi umrl od smeha, če v bistvu ne bi bili bedni. :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Koga imaš v mislih? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 tralala hopsasa.... aiwa se je zbudila in komi čaka da gre nazaj spat... eno ful dobro čtivo sem si zrihtala... zlomči, kwa bo novga? zdej sm pa firbec.... nč people fajn bodte spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Koga imaš v mislih? Bob. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 My name is Enya, not Bob Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ojla svima Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 i tebi, sine.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Vid' ti nju aaaa , nemoj da dodjem ja tamo, da te po guzici mlatim ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 eeeeeee, druže, nemoj ovako... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Oooo dobra ova mala ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Za vse, ki ste imeli popoldan še slabo vreme...a ker so menda mučeniki, sem se šel malo potrudit, če se že mučil nisem preveč. A tudi premalo ne.Vršiška cesta spodaj je lepo vozna, a glavno je drugo: ob sončnem zahodu sem bil zopet malo bližje Jalovcu. Zdej mi je jasno, kaj akhuuuuttt danes toliko tttuuuuli, tuhkaa. mučenik. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 O Lia svetopisemska, a danes gremo pa spati brez naklonjene božje besede? Piko je naš četrtkohribolazec hvala za take lepe slikice Piko, ki jih drugače nikakor ne bi videla. Jaz hribe vidim samo poleti do pozne jeseni. Ko pade sneg pa doma izza zavese kukam, kdaj se bo sneg stopil. Še za na Šmarno rabiš dereze. Berem kar dogajajo drame....pa se rola kr neki....no vsekakor moja zadnja pogruntavščina so čisto kratki lasje, se sama sebi zdim, kot kak fantek+nekaj let manj kažem se je frizerka hecala, da me bo na kratko postrigla, pa sem rekla ti kar....striži....pa ni dojela...sem morala 5x rečt, da resno mislim....ko nekaj rečem, pol rečem ni to tko kr neki v 3 dni.No sem si všeč, že dolgo nisem imela kratkih laskov, se počutim kot 15-letnica. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Fajn Cosma, da si se pomladila, kdor zna pač zna Z vsemogočnim sma pa na bojni nogi Ajd, lepe sanje pa fajn da si tu se kr raznežim, k zagledam tvoje učke ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Saj nisi edina šifra:eniznajobitdomišljavivbožjomatertumač Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Uf, bi mogla it spat, pa se mi nič ne spi Sicer pa sem imela zelo lep dan. Edino več bi se mogla učit.... :xx!: (kreg kreg!!) saj sem mela namen...... pa je blo toooook bolj lušno kej drugega počet.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ja, soncek in pomlad bosta prinesla tudi lepse energije pa tudi kaksne v resnici hude no, takrat bomo ze videli... hvala da lahk vidm kaj lepega v svojem zivljenju. http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_1_145.gif free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 xrosex dobro jutro sončki! xrosex takolele sem se zbudila... vsa zadovoljna in naspana... po enih dveh tednih... paše... u glavnem končno sem zjutrej vstala že vsa naspidirana in dobre volje. sem včerej sprejela eno odločitev hehehe... in upam, da mi jo uspe uresničit. drugača pa dons oddelamo in grem popoldne še na sos uvajanje... komi čakam, tok dobrih novih stvari se tam naučim. Zvečer bi blo še fajn koga videt... potem pa jutri nadaljujemo z učenjem novega no tko... en krasen dan vsem skupaj! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 o stric zlomk ...dobro jutro...al pa lahko noč....he he...uspela dočakat petek, pa kar fajn volje danes....z veseljem brala kaj vse ste napisali včeraj....cosmica, zgleda da neki kratkolasi virusi razsajajo....bila tud sama na šišanju in je tolk fajn met kratke lase ....sam zdaj sem pa radovedna, kakšna si ti s kratkimi....ti zihr preveč paše sicer pa se ne morem odločit al bi šla na en žur danes al ne...k je treba pol ponoč se vozit nazaj....ah...najbolš da ne razmišljam o tem in se prepustim zvečer trenutnemu navdihu...aha, pa nobenega bogaboječega teksta nisem prebrala in to samo zato, ker je lia skregana z vsemogočnim mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsake par dni? Ti si pa najbr? kaka klena gorenjka? tole si, marsa ze velikrat omenla pa me firbec matra a si zdej bolj na prani free na tabletah, marsa pa zivi od zraka pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 hitr skočim mal v wajdušno... v domače okolje... nabirat energijo, ouyea Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ta teden sem slišal enga vicka, nekako takle je bvu: Iščejo najstarejšega zemljana...vprašajo prvega kandidata, kako je dosegel to starost: "Zmerno življenje, malo alkota, skoraj nič cigaret, ženske zmerno..." Koliko da je star? 116 let.Drugi kandidat "Alkohola in tobaka nič, ženske pa, no ja, ko sem bil mlad, sem eno poskusil. Koliko let imam? 112. A tista modrica? Včeraj me je oče s palico, ker..."Tretji kandidat je izgledal najstarejši. "Kako da sem dosegel svojo starost? Ves čas samo alkohol, tobak babe kolikor sem jih zmogel, vmes nujno še kak džoint pa kaka tabletka vmes za poživitev... A koliko sem star? 43 let." Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts