cosma 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Astra prav pester večer ste imeli in vse kar spada zraven, ženske, alkohol, obležane mladce in na koncu še veličasten pretep s kordonom policajev ob boku american dream!Janu, vse najboljše in pa še veliko rojstnih dni brez pretepov Sicer pa neki letajoči dnevi za mano, pa še kak najbrž. Včeraj imela obisk upam, da si srečno prispela domov.Zvečer sem se pa napapcala mozzarele in paradižnika, tok da dihat nisem mogla Danes grem na eno skupinsko meditacijo, se je že veselim, ko mali otrok čokolade. Zvečer pa malce v lajf, da ne bom zarostala doma na kavču. Danes je Gregorjevo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 sem si kupila eterično olje sivke, pa propolis sem si obodla, pa darilce sem kupila za nekoga - upam, da sem zadela, pa danes imam eno čisto svojo obletnico... o Cosma, a Gregorjevo je danes, kako prikladno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> morgen..... biu zlomk ucher u 4ki.....hihiblo pestro..... pa preden sem shel....mi neki ni dal, de neb en kamn s sabo vlachu.... pa se splachal....bla lastnica tam..... drgach blo pa kjulsko.....4 ure plesu......na Zvuk-a, Sfuk-a, Vuk-a, Fuk-a......pa sej vseen..... fajn rolu.....trance..... jst chist not u musko padu....brez X-ou in ostalga BREJNDEMIĐA....... Kok sem se mela kul! (dam prisla ob ene pol sedmih).. Pa se kameno strelco nazaj dobila!!!!! x!x pa se Mitja 22 srecala--- (* sam ni mel snopsa s sabo)(*v bistvu me ni spoznal, kljub fotki... mal je gledal, jaz pa nazaj, ze hotla zaklicat - MitjA? Pol pa pride do mene, kako ti je ime, jaz pa, kako pa je teb? )...Mitja pa je sel v Francijo dons. mal sem zblojena, sam ful dobre!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 Hvala ker mi privoscis, res se tolk dobr pocutim.Pa tko simbolicno nekak mi je bilo kremen nazaj dobit... kot da so se mi nekak *poklopile* ene stvari... mah, tko sem... radostna...Pa tud vidim, kolk mal rabim, da sem dobre ful... Zdaj greva pa mogoce s tamalim na pizzo. Danes je bil pa prec za.jaz pa tud, se mi ne da kuhat. Mystica, a ti se se nisi pocajtala al kako? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Lihkar komarja ubila! Komar, zunaj pa sneg?!?! :xx!: :xx!: :xx!: Pa še rožce mi umirajo...... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala vsem za lepe želje . Sicer si nisem tako zamislila, ampak Jan je rekel, vidiš, takšno pa je življenje, ko si polnoleten. Ati je svojemu sinu naročil striptizete , priznam, da sem vedela in se strinjala. To je bilo baje ok, baje pravim, ker starci nismo bili zraven.To je bila skrivnost in ene mame so bile opgorčene, kar sem seveda vedela...samo so bili že vsi polnoletni... potem pa je sledilo..rd, da si ga zapomniš... eden od otročičkov , najstarejši seveda, star 22 let, se je tako napil, da je naenkrat obležal,mal smo ga sprehajali okoli in potem peljali domov. Potemj je po vseh nespodobnostih ostalo nekaj najvztajnejših....in je sledila še ena lekcija...V lokal so začeli prihajati Romi, vedno več jih je bilo, še jaz sem se počutila nelagodno...čez čas je nastal pretep...jaz bi rekla, sem čutila to v zraku... Rezultat?Šef lokala polomljen v bolnici, lastnik pretepen, varnostnik je dobil s steklenico po glavi... :xx!: Mi pa stisnjeni v en kot...in sam čakali, kaj bo.Potem nas je kordon policajev spremil do avtomobilov...z nasvetom, naj zginemo čimprej, ker komaj zdaj se bo začel fajt... :xx!: Policaj je rekel, to niso Romi, to so cigani... :xx!: Ne vem, če je bilo fajn, zanimivo pa vsekakor.. ..sam da dogaja.. In če kaj vem, vem, da Jan tega rd ziher ne bo nkol pozabil...pa saj to je bil namen, ane Nočko, Astra Schtraufenpacht!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes je Gregorjevoaha, butast, da ni 13. Bi se tolk poklopil dobr, ker cist shizim na ptichke. aja, spesl za vas, je pa fotkano 10. marca (in ne 12.) - mal se slabo vidi, ker je predalec drevo, se ga pa vidi, kalina - zdaj tile modeli po novem hodijo k meni v vas. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ... pa kraljicki (rumeno- IN rdece- glavi), plavcki, tascice, liscki, grlice, vsi zivi..No zdaj kakih 10 dni pa tile... modeli... kalini, ves kok so lustni..Men so pticki tok vsec, ker so tok hecni. pa taki michkeni... posreceni...sam avto mam pa ves posran spet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men so pticki tok vsec, ker so tok hecni. pa taki michkeni... posreceni...sam avto mam pa ves posran spet. Spomladanska idila... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kok sem se mela kul! (dam prisla ob ene pol sedmih).. Uau..žurerka...ob tej uri sem začela že nov dan, ti pa še starega zaključila nisi Nabavili smo novo stensko uro...dela samo sekundni kazalec..minutni in urni pa ne .No, tako hitro pa tudi ne živimo,da bi si čas morali meriti samo s sekundami.Astrini žuri so pa res nekaj posebnega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Nch, jebesh vse skupi, jz se bom mela fajn! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 Hoj, Enja, pa sem res... 'neunicljiva'. Vstala (vceraj) ob pol osmih, sla na fitnes, potem se enkrat v mesto, ful spedenala, napisala del napovedi ('okostje'), pospravila, pol sla pa ven pa se kakih 5 ur plesala totalno - tako da sem bila prakticno vec kot 20 ur na nogah. Vstala pa danes ob pol enajstih. Jaz mal spanca rabim, pa itak imam ze od nekdaj rada noc (saj veste, od lune se ne porjavi ).Mah pase mi mal zurat. Skoz tole neko... urednikovanje, ono tretje... jaz bi pa mal... se cesa drugega. Aja, tole pa je kalin, se boljs vidi:http://www.oiseaux.net/oiseaux/passeriform...il.pivoine.html Ura... jaz imam ful rada ure, ze od malega. Sem jih vedno imela ful. Tim je dobil ful dobro od moje sestre za rd. Bila na kosilu (nisva sla na pizzo), pa so se eni moski (sicer pristojni in tko) nasproti usedli, pa so mi najprej drink narocili (mi je kar natakar hotel nosit, sem rekla, da ne bom, so rekli, da ne bom radenske pila, ampak nekaj pravega (*nisem hotla siknit, da ce mislijo tole njihovo belo brozgo, da itak hvala lepa! )...Potem je tamal sel, ko je bil zmenjen, pa sem morala sam se placat, pa so rekli, oprostite, ampak a je tole vas sin? Sem rekla, da kaj so pa mislili, da imam tolk mladega tipcka al kaj? Pol bila pa tolk sita, da vse pozabila kupit v mercatorju... kot je narobe lacen kupovat, je tud totalno sit... ampak mi pa ni bilo treba kuhat pa posode pomivat. Dobila sms od Mitje, da so (sele zdaj) prisli, kakih 800 km je to stran.Naj se imajo lepo, mu privoscim, skoz gara kot crna zvina. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Hja, tole pa hud tempo No, na nek način so ti pa možakarji dali poklon ..mogoče so mislili, da je Tim tvoj bratec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ah kje, tolk mlada pa spet ne zgledam... sam mroda se jim je zdel... kaj jaz vem, prevelik (je kar velik pa zelo resen zgleda, v bistvu zgleda modrejsi in zrelejsi, kot bi pricakoval pri taki starosti). ampak tud to... tud ce bi bil 15 in jaz recimo 35, je to cist normalno, saj pri 20. imas ze lohk froca.Skratka, ne stekam zakaj so to vprasali. tempo pa ubitacan, ja, me kar mal noge bolijo danes (ker ne sam bila na nogah, se na fitnesu pa se plesala... cist nora baba ).a se dobr da se mi da, jaz tko pravim. ko bom 'stara', bom pa risala pa tak pa pisala. Ce bom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Marsa - VSE NAJBOLJSE!sej vem, da je jutr, sam ne morm vec cakat free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> tempo pa ubitacan, ja, me kar mal noge bolijo danes (ker ne sam bila na nogah, se na fitnesu pa se plesala... cist nora baba ).a se dobr da se mi da, jaz tko pravim. ko bom 'stara', bom pa risala pa tak pa pisala. Ce bom. Ja saj ti dam prav ..Upam, da bodo imeli lepo vreme v Franciji... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Uf, lepo se mejte, ribica shiba na party! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne še. Očitno mi antibiotiki niso takoj prijeli. Kljub vsemu grem v pon. delat. Fiksala se bom pa še naprej. Saj bo. Že dolgo nisem tako zbolela, mislim, da kar par let ...Spregledala... Mystica, zoprno... Glej da bos cimvec pila da ne bo skode za ledvica). <{POST_SNAPBACK}>Marsa - VSE NAJBOLJSE!sej vem, da je jutr, sam ne morm vec cakat Thanx, Zobko, saj morda me bos pa jutri se poklical. *no zdaj me bos skor moral kao, sam kaj se pa pol oglasas.. s tabo se je tok fino hecat, ko vse za stos vzames, pa nic ne zameris, to mi je pa tolk vsec pri ribah... Vina pa ni, a ne, sem zadnjic nekje zasledila?Nic hudga, bo ze. <{POST_SNAPBACK}>Upam, da bodo imeli lepo vreme v Franciji...Hvala , pravi, da je ful lepo (*je se klical prejle, so ga ze nekaj gnjavili z joba, sem morala nekaj iskat tule :||)... <{POST_SNAPBACK}>Uf, lepo se mejte, ribica shiba na party! Dbest bod!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ej ti morm rect, da mas ti velik zavesti prouzaprou! ceprou pr nas ribah to veckrat ne zgleda.In me veseli, da tako ze vec let spuscas energy skoz sebe! hvale vredno!tko, da ti se naprej zelim pravih in zdravih energij! no, upam, da je moje mnenje vsaj mal kompetentno spljoh ------....Thanx, Zobko, saj morda me bos pa jutri se poklical. *no zdaj me bos skor moral kao, sam kaj se pa pol oglasas.. s tabo se je tok fino hecat, ko vse za stos vzames, pa nic ne zameris, to mi je pa tolk vsec pri ribah... Vina pa ni, a ne, sem zadnjic nekje zasledila?Nic hudga, bo ze. ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Joj Mick Jaz grem gledat pa Erin. Lepo se mejte! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 zakwa mick? jaz pa sem prej enkrat kar muhasto cez dan tkole postala...cist zalostna...ampak jaz se kar preklopim. kaj pa cem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thx Brokovičko sm pa že gledal. Nisem pa Orleničke, ki ji pol sledi.... prebrala: 'borovnicko'.Spij 'borovnicko', Mick. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 jst grem tut gledat ceprou... mah... grem gledat . free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>prebrala: 'borovnicko'.Spij 'borovnicko', Mick. Ni zdravila za mojo žalost v tej obliki..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Je. Ena brca v rit. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts