devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Sej ne tk... Vcasih ful jamram pa tezim folk, pa pol naletim na enga ki mi rece: dej, zenksa, kua ti je, dej skuliri se...In sm ko da bi se zbudila.... Temu recem brca v rit. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ja, saj vem . Bluzim v začaranmu krogu in ne izstopim..... :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ne bom se delala pametno, ker sm po moje tud sama taka ( vcasih si zelim, da bi se lahk odzunaj pogledala), sam mogoc se mal prevec smislis samemu seb pa nic ne nardis za to. Sej te nc ne kregam, kr sm sama ista... Recimo: Zjutri pijem kavo in zravn sizim: fuck, spet bom zamudila, sovrazm to, ko zmer zamujam... in pijem kavo lezerno naprej. Jem zadeve, ki ful redijo in se s polnimi usti hudujem nad samo seboj, kera nula da sm. Namest, da bi rekla: KONC, gremo v akcijo, nardimo neki za to, da bomo srecni, vsak trenutek je moznost, da obrnemo zivljenje tako, da bomo srecni, samo izkoristit ga je treba... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 mene pa ne pritegne... kaj jaz vem... da bi dala se eno sanso tejle roberts?me igralsko se nikoli ni prepricala...pa tud reziser ne, s tako izbiro... ziherasko kao... ne pa tud igralsko (popolno torej v tem smislu, kako si predstavlja lik)...no ja, ne morem rect ce nisem gledala... a tud ne bom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne smilim se seb. Očitno nekaj ne znam, ne zmorem al kaj podobnega. Pol pa sm praaaaaazniiina. Kak dans planeti stojijo? Verjetn katastrofalno..... Po moje ne...Po moje je bl cajt za akcijo... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Včeraj je imela velka muca x2 rojstni dan. Kako nama je bilo lepo. Sem ji kupil zlate uhančke, dve muci zlati. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ma jaz sem tud tolk... ... nekam 'touchy'. ... ta hip bi se lohk valjala v bluzu totalnem, bila cist nesrecna... joj, se dobro (x!x, mater x!x), da imam nekaj volje v lajfu... jaz, uboga 'ribica', ki me je lajf tok vrgel v 'taf sceno'. Lohk bi pa skoz sam custvovala... pismu, hecen je v bistvu lajf.. sam tud za zalost nocem bit prikrajsana... da sploh se cutim kaj, ob vsej svoji... 'distanci' nekaksni do tega (*pravzaprav 'obstojecega' lajfa - k sreci... svet ni sam eden, tud DVA NISTA... pac pa je velik obsvetov). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj je imela velka muca x2 rojstni dan. Kako nama je bilo lepo. Sem ji kupil zlate uhančke, dve muci zlati. Super. Ti privoščim. In hkrati mal zavidam. Pa vseeno bolj prvo. Fajn, da si srečen volkec.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ej ne no, halooo! TVEGALA alergijo (torej se nimam kaj pritozevati)... - in jo jasno imam. :||Za kaj gre... imam alergijo na kovino in zato ne nosim neprave. No in ker ne nosim, ZATO pozabim, da pravzaprav ZATO ne nosim.No in vceraj si dam oniksovega fantka (moj ljub obesek, sam je pa na bednem kovinskem shtilchku in ga zato nikol ne nosim, na srebrni verizici pa je off, ker je 'pretezek').In imela sem ga gor natancno (torej samo) 6 ur. :|||||||||||||||||||| In a nimam po VSEM VRATU iritacijo, srbecico, z eno besedo - alergijo!!!!! fak ej. ne mors verjet, v temle cajtku... valjda je moja podzavest 'mislila', da ne bo skode v tok kratkem cajtu.Torej - TE alergije pa se nisem uspela zlosat v lajfu... Te - cist konkretne, si ne pasemo..no saj to je dobro sicer, sam... te trapaste kovinske shtilchke dajejo povsod, srebro pa je djabe, idiotsko!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 vem kaj. ce sem romanticna, pih mick, v bistvu ful dobro vprasanje, a ves da v bistvu ne vem... saj vem da se bedast slisi, sam res... kaj jaz vem... en del mene najbrz je ze, nekako, kdo pa ni romanticen, kdo si ne zeli... kaj jaz vem cesa... lepega pac... a zal.. velikrat je tolk zbanalizirano vse. In ja - zelim si v bistvu, romantike, zakaj pa ne, saj sem clovek, custveno bitje...a ne maram pa banalnosti.. sem tud razumsko in.. muhasto, zahtevno... bitje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ja seveda, mislim KAO romantiko, besedno romantiko samo... ucbenik romanticnega dvorjenja in taksno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Tule pa se Marsi pridružujem...ne, da ne maram romantike, samo tako redko je..res tisto, kar je men romantično...vse banalne finte pa me odbijajo...še posebej me zaskrbi, če moški reče, da bo naredil nekaj romantičnega.. Ja, tudi "čista" romantika med dvema je lahko banalna... Drgač pa, prihajam k sebi ...sem mal potelefonarila okol...in vsi pravijo, da je zabava drvela proti katastrofi...je bil res en hecen filing... In kar je najbolj čudno, ne ponoči, ne zdaj se nisem sekirala niti za sekundo...majčkeno me je celo zabavalo, ker sem razmišljala, no, pa se bodo imeli spet kaj menit... ..sva z mojim gospodom spila dans kozarec vina in mal predebatirala...in je podobnega mnenja...pravi, prav čutil se je razpad sistema...dobro, da smo vsi živi...za žur pa ni najpomembnejše, da je bil dober, ampak, da se o njem govori... Utrujena sem od lajfa...mal bi izstopila za trenutek... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ja, samo še vedno je to lahko romantično samo enemu...drugemu pa ne.. Eh, rekla sem trenutek ali dva..ti pa o letih.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Utrujena sem od lajfa...mal bi izstopila za trenutek...Če bi trenutek trajal vsaj en teden! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...še posebej me zaskrbi, če moški reče, da bo naredil nekaj romantičnega.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ouki.zadnjo urco strdesetga grem pa mal sebi posvetit.Grem 'tjale' mal... ... lectorja se mi ne da gledat, me je pa presenetil izbor enga filma - petek 13.res da bomo 13., sam ni pa petek. hecno.sam nom gledala, najbrz... lahko in lepo noc zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 aja... p.s. dezuje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 madona ste se napisali ....sem se mela fajn včeraj...prevozila tako pol lj in vmes niti enkrat falila ...kolk sem faca...to pa u bistvu zato, ker sem mela zdaj kakšno leto probleme, pa sem zmer kje zabluzila in to celo v tistih delih lj, ki jih sicer dobro poznam....je bilo obdobje kompasmrka ...ampak...važno da zdej spet dela......sicer pa en zblojen dan...nč se mi ni dalo...pa sem vseeno nekaj stvari nardila...edin tekmo sem prešpricala ker ful nisem bla na volji smehljajče talat naokrog...mogoče je škoda sam to, da sem se prikrajšala za "spljuvat" sodnika ....jutri moram že zjutraj prebrskat predal s cd-ji in najt nekaj FUUUULLLLLudarnega, preden se me loti kaj takega kot danes.....ravnine in prostranstva so sicer krasne reči, sam ko mi je dobesedno ravno do vojvodine in nazaj, je pa tud tu mač... mejte se....zdej si grem pa eno pjačko nardit (mladoletni naj zadnji stavek preskočijo) you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 a ti maš rd danes, marsa ...eh, moj spomin za datume je ...hm...kakobisereklo...nikakav....grem gledat v čestitke ...a ja...tud pri nas dežuje.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 [quote Blem je, da name pogost pliva k afrodiziak. Kaj pa nate ne vpliva tako? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 U, ste se razpisali... preveč za komentirat Mogoče je še dobro, da sem imela danes cel dan zapolnjen z aktivnostmi, vsaj ni bilo časa za kakšne odbljuz scene. Vstala slabe volje, ker nisem vedela, kako se mi bo vse skupaj časovno poklopilo, a se je izkazalo, da bolje skoraj ne bi moglo izpasti. Najprej delavnica angleščine (nisem toliko 'out of practice', kot sem se bala), pa dirka domov, popokati opremo in hajd naprej na Gorenjsko na tekmo. Mešani občutki... kar nekaj soigralk je nastopilo pod svojimi zmožnostmi, meni pa je končno uspel zelo soliden rezultat. Obstanek smo si sicer zagotovile že prej, tako da ni bilo pritiska, a vseeno bi bilo lepo osvojiti še kakšno točko. Še ovinek na tekmo, kjer se je odločalo (a ne tudi odločilo) o prvaku moške 2. lige. Zdaj sem pa tu. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kok sem se mela kul! (dam prisla ob ene pol sedmih).. Pa se kameno strelco nazaj dobila!!!!! x!x pa se Mitja 22 srecala--- (* sam ni mel snopsa s sabo)(*v bistvu me ni spoznal, kljub fotki... mal je gledal, jaz pa nazaj, ze hotla zaklicat - MitjA? Pol pa pride do mene, kako ti je ime, jaz pa, kako pa je teb? )...Mitja pa je sel v Francijo dons. mal sem zblojena, sam ful dobre!! No jast sm pa glih dobr prsu domov! No iz lj sem prišel že ob ene 4h ker kr nism mogu spat! Drugač pa morem rečt da je blo včerej res hudo dobro v k4 Na psy trancu ugotavljam da mi je pa prav najboljše res ful fajn! Eeeee no mi smo pršl pa ob kake pol desetih v študenta do kolega pol smo pa počas obnemogli! Sicer se je zjutraj še kr dogajal sam se rajš ne bi spuščal v podrobnosti ! No skratka imel smo se ful fajn No pa Marso sm tud spoznal > sva malč nazdravila z rujno kaplico (še dons jo je malčk na srajčki) A pa nisi ti rekla včerej da boš malčk pila A se ne spomniš ko sm te vabu na hruškovec ki smo ga malčk not prešvercali (psst pa ne okol govort ) ! Tvoj snops te pa se vedno čaka v mojem avtu > pa se že slišva ob priliki .... No zdej se pa jast odpravljam že kr počas spat ker je dons en malčk skuritisa tko da malčk nafilam baterije! Have A Nice Day & Smileeee Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ti maš rd danes, marsa ...eh, moj spomin za datume je ...hm...kakobisereklo...nikakav....grem gledat v čestitke ...a ja...tud pri nas dežuje....Amis, famozni 13.3. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 zlomči sori... hehe mobi crknu... pa ne sam to... po dveh dneh posta sem padla u postla.. tk da.. nasledn teden pridem... no sej se bomo še namenl... namo zdej o tem u glavnem včeri bil d best dan. noč še bl k sem se naspala. zdej se morm pa sestavit pa razmislit kwa bom dons vse počela. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 jutrček. Včeraj bil za menoj pester dan, samo nekako sem našla en mir v meni, prišla do nekih pomembnih spoznanj (me zanima za koliko časa), bila navijaška mamica, izbrala pravo darilo, in se malce šetala po spominih - oziroma prestavila sem se v prav določen trenutek pred leti. romantika, ja, samo ne osladnost. Se spomnim, kako me je nekoč peljal zvečer nekam v hribe, tule okrog nas to ni problem. Na jasi ustavil avto, razgrnil odejo, prinesel vinčka, dva kozarca, me objel in sva opazovala nebo, na eni strani zvezde, malce stran nevihta s strelami, pihljal je topel veter, in jaz sem se počutila varna v objemu brez besed - to je bilo zame romantično. Nič konec sanjarjenja...Marsa, lepo se imej danes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts