aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 selenca... jutrček. sem ful vesela da si našla nekaj miru spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 hvala, upam, da ne bom čez dve uri že spet v dvomih in v starem šmornu, ampak dva dni že drži In ti, si včeraj uživala na predavanju, sem se spomnila nate, da delaš dober del Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 jutrooooo...aiwa in selene in ostali, ki ne spite tud ...kakšno sonce zunaj...pa včeraj me je vremenska napoved čist navdušila...he he 16 stopinj napovedujejo selene, ful vesela zate.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa nate ne vpliva tako, Mick? <{POST_SNAPBACK}> No jast sm pa glih dobr prsu domov! No iz lj sem prišel že ob ene 4h ker kr nism mogu spat! Drugač pa morem rečt da je blo včerej res hudo dobro v k4 Na psy trancu ugotavljam da mi je pa prav najboljše res ful fajn! Eeeee no mi smo pršl pa ob kake pol desetih v študenta do kolega pol smo pa počas obnemogli! Sicer se je zjutraj še kr dogajal sam se rajš ne bi spuščal v podrobnosti ! No skratka imel smo se ful fajn No pa Marso sm tud spoznal > sva malč nazdravila z rujno kaplico (še dons jo je malčk na srajčki) A pa nisi ti rekla včerej da boš malčk pila A se ne spomniš ko sm te vabu na hruškovec ki smo ga malčk not prešvercali (psst pa ne okol govort ) ! Tvoj snops te pa se vedno čaka v mojem avtu > pa se že slišva ob priliki .... No zdej se pa jast odpravljam že kr počas spat ker je dons en malčk skuritisa tko da malčk nafilam baterije! Have A Nice Day & SmileeeeA mene je se mal na srajcki dons? Al moje kapljice al cesa - kar povej, da je to bila ona tvoja bela brozga. Nisem te pol zgleda razumela, pa tud nisem hotla tolk pit, sem parkrat po deci vina spila 1:1 z vodo in to je bilo vse. In eto - ze ob pol enajstih pokonc, nic macka in nic. Fajn ko sva se vidla, hecno ker me nisi takoj spoznal, kljub fotkam in vsemu, pa kljub temu, da si vedel, da bom tam. Ja, men tud trance dbest... ker ne maram dretja in vpitja, kaksnih vrescecih vokalov, tu te pa muzka lepo odpelje... kaj ces lepsga... Vazi, se slisiva. <{POST_SNAPBACK}>Amis, famozni 13.3. legendarni, zlajnani, milijardokrat poudarjani (and yet... ) <{POST_SNAPBACK}>jutrček. Včeraj bil za menoj pester dan, samo nekako sem našla en mir v meni, prišla do nekih pomembnih spoznanj (me zanima za koliko časa), bila navijaška mamica, izbrala včeraj pravo darilo, in se malce šetala po spominih - oziroma prestavila sem se v prav določen trenutek pred leti. romantika, ja samo ne osladnost. Se spomnim kako me je nekoč peljal zvečer nekam v hribe, tule okrog nas to ni problem. na jasi ustavil avto, razgrnil deko, prinesel vinčka, dva kozarca, me objel in sva opazovala nebo, na eni strani zvezde, malce stran nevihta s strelami, pihljal je topel veter, in jaz sem se počutila varna v objemu brez besed - to je bilo zame romantično. Nič konec sanjarjenjaMarsa, lepo se imej danes Hvala ti, Selenca, na vse mislis, prijazna, ja, to ni osladno, to je romantika. Uh. Tkole je pol dons... smo 9. (a smo se? ) marca, mal je oblacno zunaj, stopinje strajkajo, tako da ne vem kolk je...... zaspala pri tv vceraj, zbudil daljinc, ko s hrupom padel na tla (), sla spat... pol pa nisem mogla zaspat do 5h. Sploh nisem mogla spat, kar vec ur, od kakih 1h sem bila budna... Mesidzi civkajo, zvoni telefon.... miru danes ne bo, a saj si ne prizadevam ne vem kolk zanj.Morda greva dons na pizzo, ceprav bi jaz kaj drugega, posebnejsega, nekam, kamor se ne gre vsak dan... sam tamalega kaj tacga nafurat, znanost in umetnost, vescina. Morda na koncu pristaneva pri Cadu (se mi zdi, da utegne kaj tacga predlagat, ce bom njemu prepustila), se pa mal guzve bojim... lohk da bova sla pa tud na pizzo v kakega kavala, ki je nekako 'najblizje'. Skoda ker nisem vceraj dokoncala napovedi. :||ampak lohk vam zaupam, da bo zacetek tedna mal bolj kul, za spremembo ... a zato pa konc tolk bolj stresen in tezaven... :||| ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> A mene je se mal na srajcki dons? Al moje kapljice al cesa - kar povej, da je to bila ona tvoja bela brozga. Nisem te pol zgleda razumela, pa tud nisem hotla tolk pit, sem parkrat po deci vina spila 1:1 z vodo in to je bilo vse. In eto - ze ob pol enajstih pokonc, nic macka in nic. Fajn ko sva se vidla, hecno ker me nisi takoj spoznal, kljub fotkam in vsemu, pa kljub temu, da si vedel, da bom tam. Ja, men tud trance dbest... ker ne maram dretja in vpitja, kaksnih vrescecih vokalov, tu te pa muzka lepo odpelje... kaj ces lepsga... Vazi, se slisiva. Ja ko si bla ti pokonc sm jast mogoče glih zaspal! Ne pa ni blo na srajci mojke bele brozge ampak kr rdečga vinčka pa po hlačah mi je kolega pol zjutrj zlil cel kozarec pira tko da sm da sm bil prav usmrajen od tega alkohola kot en kronzl > upam da bo šlo stran z srajče to vino! Ja veš kako je blo jast sm glih iz WC pršu pa sm zagledal tebe pa se mi zdi zlomkca pr garderobi al kje sam sm pa tud prijatla zagledal ko je šel ravno na ta manjiši prostor pa tud nism bil čist zihr da si to ti no pol sm šel za prjatlom ki mi je častil tisi deci bele brozgice če se ne motim in pol sm šel pa v lov za tabo! pa tud ko sva se srečala ko sm te jast vprašal kako ti je ime in si ti men rekla če sm jast mitja je res trajal da sm jast sploh slišal kaj me ti sprašuješ ker sm eeem malčk naglušn če mi muska seka tja na uho! No in to je to! mel smo se pa senzacionalno Ta trance res No zdej pa ravno koslilo kuham zreske, juhico, solato pa malčk krompirča pa bo ker so šli straši na smučanje jast pa sm si mogu dons še malčk odpočit ker je blo včeraj bolj malo spanja! Želim vam prelep preostanek denva! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 No ko smo pa ze pri packaraju, ti pa se jaz povem 'svojo zgodbo'. Mislim halo, kaksen grauz!! :xx!:SE DOBR (x!x), da nisem imela novih skorenjcev...Greva z aakhutom po kameno strelo, tam en zhdi, ves nebogljen, nisva vedela, da je cist pijan.. greva cez eno minuto nazaj, meni ful spodrsne - na bruhanju totalnem ogabnem! (*a si predstavljas, da bi pogrnila totalno? :xx!: - jaz si raje ne )... grem na wc, na sreco sem gibcna, dvignem nogo gor visoko, si prec vse umijem.Hocem na wc, totalna SHTALA!!!!! ej, ogaba, ne mroes verjet, po tleh vsega, od tamponov, iztrebkov, 5 cm nekaksne 'vode (bogve kaj, raje ne pomislim)....Ze spet izgubim listek za garderobo, k sreci opazim 1x vmes, pravi tipcek, boste moral do konca cakat. In pol sem tisti ceglc iskala tud po wcju () in povsod.Jim recem, morda je cifra 68 (se dobr da sem pogledala in da imam spomin) in jih prepricam, da mi napisejo rezervni listek, zdaj ko smo ugotovili, da je to to. Mi napisejo, grem... cez dve minuti pa najdem izgubljeni listek na plesiscu na tleh. kar zasvetil se mi je v oci...Tko da... skoz imam kaj... nekaj zgubim al kaj tacga, a kar pridejo stvari nazaj k meni. Pa hvalabogu za reflexe, da nisem rabila pobruhana in svinjska, smrdljiva, se dam odrolat.Aaja in to se seveda ni vse... na sanku narocam, se naslonim, bljek, celo roko v nekaksen pir al kaj tacga, sem bila vsa lepljiva in smrdljiva, takoj umit pa tko...Pol sem jopico dala na eno polico, hocem dam, jo oblecem, z rokava teklo.... pol je sploh oblekla nisem, vrgla tja, zjutraj cist trda, tako da je bil najbrz tud kaksen pir.Skratka, zabava dbest, sicer pa shtala totalna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 No, pa glih pred juzno se spravm tale post brat :xx!: Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 eh saj je vse kul, saj sem presenetljivo sveza svezcata iz tehle epizod prisla. Dober tekec, jaz pa cist nc lacna, se od vceraj sita ( ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Thanx! Sm se napooookala...Sam samih zdravih stvari: je mama na dieti in posledicno vsi... Jz se ne pritozujem, sam tipi mal jamrajo... Ja, na stajerskem je pa prou fletno Od trojan naprej pa zihr prekle padajo Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Jz tud rabm eno tako leto :xx!: ... Glede na to kk je bla zima mastna Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 jz pa rabim mal mesa (na svojih koshchichkah in mashchevchku), v bistvu. Moram eno kuro s kvasom in temle ubost...sam vsaka stvar je za nekaj dobra - zato pa nimam celulita, ker prakticno nimam dovolj tega mascevja oz. v majhni meri... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Dej, Marsa, rec, da si ti tud debela... Pliiiiiiz Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 Devica, pa sej sam nakladam ocitno - skoz gobcam kok sem suha, na vseh fotkah sem pa total debeljuckasta. :P ampak saj je kul, boljs kot pa presushena. Lia!!!!!!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tu ni nbenga debelga, devica.......sam kak-a elegantno izpopolnjen-a mogoč... Govor zase Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Devica, pa sej sam nakladam ocitno - skoz gobcam kok sem suha, na vseh fotkah sem pa total debeljuckasta. :P ampak saj je kul, boljs kot pa presushena. Na vseh fotkah...A dej no... Una z macko v narocju ko po tursko sedis...Ko ena vitka smrkljica Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 pih. ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 jaz vcasih delujem tko hladna, opazim vcas...Recimo sem navdusena, pa ne maram rpevec spet smeskov uporabit, ker izgubijo zame s tem pomen in point, pol pa tko suhoparno vcasih zagledam kaksen svoj komentar, da me kar preseneti... kao cist hladno... pa sploh ni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ja, smajliji nardijo prou lahkotno vse skup... Jz sm na zacetku prou pozabla smajlije uporabljat in pol je folk bral moje poste, kokr da se ful mulim... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 ja... tud..no jaz ne zgledam da se mulim, izpadem pa hladnejsa in ostrejsa kot sem.sam da ostra sem se kar, v bistvu, hladna pa morda niti ne... odvisno kdaj, kje, zakaj in tko...Stos pri meni je, da me eni vidijo zelo temperamentno, pa sploh nisem... sebi se zdim... hm... prej racionalna (ceprav, halo, kao!! )...In nekoc nekomu razlagam, da kok sem hladna (pa se ker je bilo govora o skupni zelo temperamentni frendici, pa valjda v nekaksni 'primerjavi' tud)..In on rece sam - a daj, kdo se je pa drl tam za bobni? In potem postekam... da je pa to tud res... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Men tud delujes ostra Se te clovk kr mal zboji. Jz vcasih zaigram hladnost, ker sem sposobna totalno burnih reakcij v + in -. In se jih mal bojim... JOooj, zadnc razlagam, kk bi mogla it nekam na masazo, pa en totalno hud tip rece, sej te lohk jz zmasiram in kao v to smer, jz pa: Aja, a mas narejen tecaj, klasicna masaza pa to. Fucking uradno... Namest da bi izkoristla situacijo, pa kej prpalila . Sam ce bi pa kej prbila, bi pa zihr kej takega, da bi vsem ratal nerodno . Joj, nej me kdo fenta.... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 Devicka, jaz sem tud imela (in se imam se kar) tele reakcije... to je asc sco, dost tipicno, ravno to je - folk misli, da je to zdaj kot sco (sonce), pa ni glih...z mitjo sva ugotovila, da sco sonce prenasa, prenasa, in pol popizdi (podobno recimo nekako kot bik), asc sco pa kar prec popizdi. skupna nit je pa samo intenzivnost, silovitost.. ti imas morda se luno, pa te se custveno bolj mece - sco luna je najbolj tezko hendlana, bolj kot sonce ali asc, ker deluje na custvenem nivoju... je se bolj nekak 'zahtevna'. Vis ce bi meni kdo ponudil masazo, pa bi jaz kar zakrknila - zelo ne maram dotikanja, po drugi strani pa zelo maram dotikanje... a zelo zelo zelo z redkimi.in ce je kaj dotikanje, je masaza dotikanje. p.s. ostra - to sem bolj mislila nekako... 'prodorna' al kaj...A je res - se me eni res kar mal 'bojijo' (vem, ker mi kasneje recimo sami povejo).. kar se mi zdi kar odstekano... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Devicka, jaz sem tud imela (in se imam se kar) tele reakcije... to je asc sco, dost tipicno, ravno to je - folk misli, da je to zdaj kot sco (sonce), pa ni glih...z mitjo sva ugotovila, da sco sonce prenasa, prenasa, in pol popizdi (podobno recimo nekako kot bik), asc sco pa kar prec popizdi. skupna nit je pa samo intenzivnost, silovitost.. ti imas morda se luno, pa te se custveno bolj mece - sco luna je najbolj tezko hendlana, bolj kot sonce ali asc, ker deluje na custvenem nivoju... je se bolj nekak 'zahtevna'. Vis ce bi meni kdo ponudil masazo, pa bi jaz kar zakrknila - zelo ne maram dotikanja, po drugi strani pa zelo maram dotikanje... a zelo zelo zelo z redkimi.in ce je kaj dotikanje, je masaza dotikanje. p.s. ostra - to sem bolj mislila nekako... 'prodorna' al kaj...A je res - se me eni res kar mal 'bojijo' (vem, ker mi kasneje recimo sami povejo).. kar se mi zdi kar odstekano... Pa ja no, prodorna in ostra. Tak clovk kerga mas rad, topu clovk, sam te lohk tud zmelje, ce mu kej ni prou, te napizdi...Ta varianta. Jz tud ne maram, da se me kdo dotika...Ze na polni troli mi je bad... Ampak tuki je slo za NJEGA (On je tud ribica, taka zblojena izumiteljska, topla, prijazna ribica ) Heh, ja tale asc...Mi je prou zadnic rekla frendica, da ce me kdo ne bi poznal, bi mi marskej zameru...Oster gobec, pac. Je rekla, da mam ze nasmeh sarkasticen... devica, 2x sco, mars v strelcu...verjamem ja. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 greva zdaj midva s tamalim, se sproti odlociva se, kam... sem vmes ze lacna ratala.Aakhut - ratatatata. devica, sem vidla na hitrico, pol komentirckam (ce ne bo ze 100 strani vmes nastepanja). Kaj je sonce in lepo!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Je ze v redu Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 danes do sedaj zadovoljna z dnevom, brala, lenarila, kuham šele sedaj špagetke, mala je na tekmi, sicer izgubili katastrofalno, samo nič zato sicer bolj stavimo vsi na drugi dve ekipi, tu je med najmlajšimi. Grem s prijateljico na sprehod, tak "orng" sprehod v adidaskih, vidim metuljčka, res rumenega, ful velikega, sem ga hotela fotkat, pa mi je ušel. Nato ugotovim da ful slab vidim, ko en madež se mi je pojavljal pred očmi, ampak prvič v takšni obliki, kot da bi gledala čez steklo, ob straneh pa mavrica, pa vedno je iz sredine izginjal proti levi, čuden občutek. No in se nekaj pametno delam, puf, padem na kolena ter na komolec, s tem da še malce zakorakam po zraku... itak smeh, čez nekaj minut ponovi vajo, na zadnjo plat, s tem da kot bi zalet vzela da sem še malce iz višjega dol zgrmela. Blatna od nog do vratu... sem se očitno morala na realna tla spustit sedajle oddala zalogo tavžentrože, rmana ter preslice, malemu je po kemoterapiji ful slabo, upam, da bo tole mičkeno oblažilo vsaj za trenutek. Bi mu sama odnesla, pa sem spet dopoldne bruhala. neke čudne zadeve se mi dogajajo tko pridna danes, grem se z malo učit, je ravno prišla...uživajte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts