Aliana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Jutro..vstala, delala jogo, se za 5 minut vsedla na LN in je ze ena ura mimo se rulet nisem dvignila..Grem zdaj laske oprat, pa cajcka skuhat, pa zajtrk naredit..Odpovedala en sestanek zdaj dopoldne, ker mislim se eno poglavje une knjige predelat pa mal spanscino pogledat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 dons sem videla eno puncko, pa sem mislila da si ti, Aliana... pol je blizje prisla, je bila ena smrkljica, mroda 16, 17 let al kaj tacga... Cista ti, sam mal manjsa pa mal temnejsih las (sam itak ne vem, kaksne imas zdaj). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dons sem videla eno puncko, pa sem mislila da si ti, Aliana... pol je blizje prisla, je bila ena smrkljica, mroda 16, 17 let al kaj tacga... Cista ti, sam mal manjsa pa mal temnejsih las (sam itak ne vem, kaksne imas zdaj). hihi, lustkano Vidis 'puncko', pa mislis, da sem jaz Ja, trenutno nekak rdecelaska.. kolikor je se ostalo barve gor WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Joooooj, hehe, kaj sem zdejle doživela..... se lih spravljam nazaj učit in slišim zunaj neko kričanje - kot v ameriških filmih vojaki, ko tečejo, pa se en dere, pa drugi ponavljajo za njim.......... sem šla pogledat...... in res, ena taka grupica ljudi, vsi enako oblečeni, kratke hlačke in kratki rokavi , kako tečejo ob Zaloški...... .....ma ne moreš ob Zaloški no..... se mi praw smilijo revčki, ves tisti gnev od avtomobilov vdihavat...... :xx!: :xx!: :xx!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Kdor hoče prerokovati usodo vojaku, mora začeti pri Marsu in Veneri (nemški) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ful me je začel želodec bolet. Od besa. Žalosti. Ko to bereš, te mine do vsega..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 verjamem, to je najbolj grozno, tud meni, ko otroci (ali zivali, nemocni) nastradajo.. pa se tole, tako OGABNO izgubit zaupanje v ljudi, ce so te najblizji takole svinjsko razocarali... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ne razumem mame :xx!: ma raztrgam ga, ma ne vem kaj aktiviram v sebi, ampak bog ne daj, da se je kdorkoli dotakne, tule ne mislim na zaljubljenost in takšne zadeve... pismo, me spomni na en stavek, ki sem ga slišala - sama si si kriva... ufffff.... zmeraj poizkušam bit srpna ampak v takšnem primeru, ma če 100 let gnijem v kehi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 meni je težko razumeti, da je tudi storilec žrtev Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> meni je težko razumeti, da je tudi storilec žrtev ja to sem mislila...tule pa ne sprejemam te definicije, niti pri mami... halo? kaj da ima ona mir... je grauž od mame :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>... tako OGABNO izgubit zaupanje v ljudi, ce so te najblizji takole svinjsko razocarali... Viš, ne poznam primera, ampak kar grozno se sliši, da mami ni prav ničesar vedela, videla, zaznala, opazila... :C: :C: Mik, napiš kej. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>totalna spolna zloraba s strani očeta ob tihi toleranci matere. ...... Piko mislim da je videla in vedela.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Mick..... :!!: :!!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 pestrost se nadaljuje, majčkeno počvekala s prijateljico po emailih, šla v trgovinico, si kupila laneno seme, da nekaj preizkusim, poklicala drugo prijateljico ji povedala da sem srečala nekoga ki se je preselil v naše kraje ter da je verjetno v povezavi z njo, hehe, oženil je nejno "tamalo" sestrično, očitno se mi res dogajajo zanimive stvari,samo ko sem se pogovarjala z njim, mi je skoz hodilo po glavi, da mora biti povezan z njo, prijeten fant, največ zaslug ima za punt tule pri nas za okolje, gozdar. Našla podpis za tule, ki nekako odkriva moje trenutno stanje, srečala osebnega zdravnika, moram ta teden na kontrolo - preventiva še kaj? aja včerajšnji padec ni bil tako naiven, imam nad komolcem zelo krasno bulo... nekdo me je ravnokar razveselil z sms, v knjižnici me je spet na pultu pričakala knjiga, da vidimo Gospodar prstanov, prav besna sem bila, ker nisem mogla gledat zadnjič filma do konca, mi paše malce pravljičnosti, pa eno spoznanje sem ob filmu prejela, da vidim knjigo...sedaj pa malce razvajanja, bo pasalo, misli so ravno tako zmedene kot pisanje prijetno noč vam želim, s čimveč romantike Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 Jaz pa pijem bandidosa, poslusam mobyja na ves glas...... pa precej sem sama nekaj dons... namest da bi se vceraj tko pocutila. :|ampak mi pa pase, na nek nacin... muhasto bitje... sem kot v kakem transu mal, v kakih treh dneh sem spala po mojem kakih... kaj jaz vem, recimo 10 do 12 ur... kar noge me bolijo al jih pa ne cutim, kar 'plavam'(tud na fitnesu se mi ni dal tolk ven metat dons, sam 5 minut laufala pa tak)... lohk bi pa ta moment dol padla za 36 ur, po mojem.. no, ja dvomim, v bistvu. kok mi sede moby, zakon... razen ene treh komadov so mi vsi totalno za shizit na tem cd-ju. *sam lohk bi sla pa z bemvlnom v italijo recimo. Mogoce pa grem na kaksne turce. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Marsa, tolk jaz rabim spanja skor na noč Mystica hvala, ampak sem že plan v soboto nardila, da bi si film sposodila, pa pravi moj, ej ne dela videorekorder kot da ne živim tule...ma bom padla v knjigo, itak ko noter padem, direkt v dogajanju pristanem, zanimivo a? tu me pa ne matra vizualizacija...bi bilo bolje v pravljična bitja verjet, kot pa v ta svet s raznimi posiljevalci in pedofili, ufff... Mick upam, da boš speljal jutri Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, sam res no ... kako lahko sploh obstajajo takšni ljudje. Včasih se vprašaš, kam sploh pelje človeštvo. Dejansko v en sam propad.In take zlorabe so eden navejčjih podnov od podna, kar se lahko zgodi. Ogabno, žalostno, za zjokat ... Mystika, se strinjam..pa vendar se je in se še bo zgodilo.Če odmislim "očeta in mamo" in razmišljam o punčki....prav gotovo so jo morali peljati na obvezna cepljenja in sistematske preglede....skoraj gotovo je socialna služba vedela za "razmere v družini" in navsezadje, saj so imeli tudi sosede.In to zadnje mi je dalo misliti:moji prvi(bližnji) sosedje umrejo, pa zato izvem šele čez pol leta...drug je imel možgansko kap, po treh dneh so vlomili k njemu in ga komaj živega prepeljali v bolnico(sama ga nisem pogrešila)....pa se z vsemi dobro razumem in ko se srečamo, pač poklepetamo...ne vodim pa evidence njihovega gibanja in življenja...In na koncu se lahko vprašam: mogoče tudi v moji bližini živi tako trpinčen otrok, pa ga v tempu življenja sploh ne zaznam?Ja, to me pa res plaši.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Šele sedaj vidim(očitno predolgo razmišljam)..Marsa uživačka!....BMW..to!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 sam 'ne znam' dat v rikverc... mors met tak tach... :||1x me je malone v jok spravilo, ko se je mitja se rezal, ko sem ga sam za par metrov naprej rpestavljala... pol je bil pa cist pri znaku ze, sem pa BESNO obupala. Sam vozila sem ga pa po splitu, hvaru, ozkih ulcah in tko, parkirala na parkiriscu tesno v jelsi... saj ni spet tolk sirsi... sam je pa daljsi.. sam ni tezje.. se lepo odvrti, moj volan ima vec zraka.heeej, res bom sla, morda grem na fotrov grob (yes!!!!!!! to naredim!!!) z bmw-jem, kwa bo ponosen name fotr, je pred 25 leti rekel, da bom dober voznik,. pa sem bila tud do tega tolk prezirljiva pa kljubovalna, pol je pa umrl en dan in eno leto po mojem izpitu.zdaj me pa spremlja na cestah (saj vem da se bedast slis, sam je res). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ma jasno, BMW moraš z občutkom, nežnostjo ...ko bi vedela kako sem ti fouš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 saj ves, jaz sem hecna... mam najrajs svoje, pa ceprav skromnejse... se mi ne da nafurat na stvari... ampak uzitek je pa res ...*tedaj sem SLUCAJNO imela voznisko s sabo, bila se voznik zacetnik, pa je nad prav prislo, ce ne bi se moral prvi dan morja dam spokat -1/3 casha pustili, placali kazen blazotno, prepoved voznje pa taksno (tja grede netopirji, povozene zivali, jaz -sovoznik- 'bremzala', cesar nikoli ne pocnem, 'sodelovala' pretirano torej kao, bila cist zivcna... slutila pac.... nesreco - bili krivi, pol sem pa jaz bila kao... izhod. - totalen shus v zelodec. Vse kao od mene odvisno... ker ce ne bi se lohk sam dam odrolal, tko pa kao, aja saj sem se jaz! jaz pa v nekih patikah, ko mi je vse drselo... sam pol pa sam gas, ne mors verjet, se cist stopila z avtom, shibala, kot na konju. sam mitja rece, ejjj, stara, izi bolj, glej mas 40 omejitev (jaz pa tam 80, 90, se mi je zdel da grem 35 )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 mmmmmm...pa saj to kar naprej trobim......močan avto v nežnih rokah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 sam moje niso nezne, noge tud ne, kar pritiskam na oni gas, kot bi bil bas tachka. Sam imam pa filing, vseen, ce si to mislila... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ja, na OBČUTEK sem mislila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts