Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Odvisno od ženske...   xflirtx

Sej je Lia ugotovila, da gre verjetno za švabice...

Tinal - Vzdih lepe deklice se sliši dlje kot levje rjovenje (Arabski)

PregovorIKO

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

Saj si slišal, ene pizzerije so passe' druge so pa in'. Npr. Trta je zelo IN, pa mi je želodec pred dvema letoma kar malo pojamral. Pred kaka 2 tedna je bila tam znanka s fantom, oba sta imela napihnjen trebuh, težko prebavo itd.

Je pa videla tam zelo dobrega situacijskega komika:

en visok politik, ki se baje tudi dobro spozna na finance, je tja prišel po pizzo za na dom. Čaka pri šanku, malo se spogleduje z bejbami, one se mu nasmihajo, dobi škatle in gre medtem, ko se jim nasmiha nazaj, proti vratom, one se mu nasmihajo še bolj, ni dobro gledal naprej in je odprl ogromna vrata od hladilnika za pijačo, puncam postane nasmeh še močnejši... xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Ponavad so krivi kaksni pizza siri

teska zadeva. v enih pizzerijah je precej slab sir za uporabo.

nekje pa je boljsi.

<{POST_SNAPBACK}>

Lia pa frree sta me v dobro spravila zdajle, se prej pa KELIH...

Dobila posiljko, darilo za rd. totalen, po mojem litrski, kelih, ono licno, rogaska pa to...

evo ga... ni litrski, pac pa vec kot 2litrski... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:vragec: hvala bogu, de jst nism bog
O ti hudič, no! x:Dx

Pri hudiču je mera zmeraj ali predolga ali prekratka. (Nemški)

Svojega hudiča ima vsakdo za angela. (Nizozemski)

Hudič dražje izdaja prostor v peklu kot naš gospod Bog v nebesih. (Nemški)

Hudič ima več kot dvanajst apostolov. (Nemški)

<{POST_SNAPBACK}>Lia pa frree sta me v dobro spravila zdajle, se prej pa KELIH...

Dobila posiljko, darilo za rd. totalen, po mojem litrski, kelih, ono licno, rogaska pa to...

A sm te spustu? :eek:

Drobna darila ohranjajo prijateljstvo, velika - ljubezen. (Francoski)

Je darilo kamela in je darilo gumb. (Tatarski)

Baje je dost zgodnja faza, pa tud mami je borka......xcrossfingx sam vseen.... :V: I am very likely to be next...... glede na to, da sta njena nona in mama obe meli raka na dojki, zdaj pa še ona....

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Kaj, Katja, nic vidla? :sori:

xcrossfingx

Jaz pa dobila obisek - Marjetko. xsrcx

Dobila svoj (kot da bi evdela marjetka, nekakm med plutonom neptunom, uranom in mrrkurjem) simbol. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Cosma, ne zamert, (hihi) če Piko prepisuje pregovore poprek požez pokonci podolgem...

PregoPiko

Jest nč ne zameram. Ti kr piš in prepiš, tist k teb paše. Jaz pa berem itaq tisto kar samo meni paše x:Dx ...saj te berem x;)x

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

najvechjo tezho preneseta, lesen tram stoje in zhenska lezhe...slovenski

zlomk x:)x

x:Dx :palec: navdušena

<{POST_SNAPBACK}>evo ga... ni litrski, pac pa vec kot 2litrski... :)

:2src: sem se čist zaljubla, kok so lepiiiiiiiiiiiiiii

<{POST_SNAPBACK}>Ohhhhhhhhhhhh...... mami ma raka na dojki........... :V:  :V:  :V:  :V:  :V:  :V:

Katja, veliko se da naresti, sploh pa ker je še zgodaj. Nariši mami, vilinske simbole, zdravilno kartico. Jo je Boris narisal.

Optimizem in pozitiven odnos prinese veliko dobrega :detelca: xupx xcrossfingx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Ohhhhhhhhhhhh...... mami ma raka na dojki........... :V:  :V:  :V:  :V:  :V:  :V:
<{POST_SNAPBACK}>Baje je dost zgodnja faza, pa tud mami je borka......xcrossfingx sam vseen....  :V: I am very likely to be next...... glede na to, da sta njena nona in mama obe meli raka na dojki, zdaj pa še ona....

Katja :sori: ... poznam tole... mamina mama ga je imela in moja mama tudi (že precej let nazaj, ko je bila ta diagnoza precej bolj strašljiva kot danes, pa je imela že takrat samo operacijo brez obsevanj in kemoterapij :palec:) ... držim pesti, da se bo vse dobro izteklo xcrossfingx :detelca: xupx

Hvala vam za vzpodbudne besede...... sej sem še zmeraj v šoku, ne dojemam, da je to RES, to so grde sanje..... pa niso. Ampak sej, tako zgodaj so odkrili, se teh dveh bul niti ne tipa, hvala bogu da hodi na preventivne preglede.... :palec:

Kok sem zdej zmatrana.....

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ojoj, ribca :sori: Fajn, da odkrit v zgodnji fazi, veeeeeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiko možnosti za ozdravitev, sigurno bo, sigurno... xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx :detelca: :detelca: :detelca: :detelca:

Imava pa danes sorodno izkušnjo. Tudi jaz sem zvedel, da ima nekdo v družini raka. Sam ni te sreče, da v rani fazi. Ni še vse jasno, sam.......po dosedanjih podatkih je leto 2005 njegovo zadnje leto :V: Pa še to vprašanje kakšno bo... :o|o: :C:

Pa tudi nasploh - kot da mi hočejo dogajanja v lajfu okol mene kaj sporočit. Al mogoče ne znam teh sporočil prebrat, zaznat? :inocent: Pa te dni spet ugotavljam, da sem precej občutljiv, bemu, pa da je velik ljudi hladnih, nesočutnih. Pa da je to samo zanje pogosto...... dobro. Pa da jo boljše odnesejo v lajfu k bl tači ljudje. Pa da sem srečen za ljudi, ki jih imam okoli sebe in jim lahko zaupam. Pa da ne maram laži. Pa še velik tega, sam sem prezmozgan, da bi vam vse nocoj pisal. Se pa mi zdi, da včasih sam sebe presenetim z močjo, ko pa se hkrati v sebi počutim precej nemočen. In pa....osladno gor al dol......definitivno je ljubezen (katerakoli od njenih oblik) nekaj najlepšega in najpomebnejšega v našem življenju. Ajd, mujceki, grem mal preverit kaj ste dans ušpičl :vragec: , pol pa spat. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

jutro.

eh tale rak zgleda da ne počiva. naš ata bo tud začel zdej na obsevanja hodt, ma tumor... :C: :sad: mu stojimo ob strani... ga je treba kar fajn bodrit... zgublja voljo... :V: ampak nas ima toliko okoli, da ni hudo... začne hitro nazaj pozitivno razmišljati xwizardx

tako zdaj pa delat. lep dan vsem x:)x x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

marjetka xrosex

--------

Kaj, Katja, nic vidla? :sori:

xcrossfingx

Jaz pa dobila obisek - Marjetko. xsrcx

Dobila svoj (kot da bi evdela marjetka, nekakm med plutonom neptunom, uranom in mrrkurjem) simbol. x^x

ribica katja in aiwa...držita se....in vašim za pomoč xwizardx xrainbowx xsrcbumx xgoldfishx xcrossfingx

sicer se pa obeta spet en lep sončen dan...upam, da se mi bo manj spalo kot včeraj...menda bi lahko zaspala tud med hojo...neverjetno....sicer pa: veliko notranjega dogajanja, zunaj pa več ali manj vse po starem.....

mejte se... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hja sej pomoje ni panike, človek ne umre lih od vsake stvari in je dost tough živalca tko da kšn tumor se da preživet... mam tud tle pr nas dedi pa babica oba še zmer živa, pa je že dolgo časa nazaj kar so ju operirali....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...