Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

pih... astro cirecare? in je 'delovalo'? x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

saj stekam, ampak saj ravno zato, aakhutek... :||

a hoces sploh to, anyway? :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa kuham juho! :eek:

Mesno (piscancjo), po enem letu ali pol ali kaj takega...

Na trgu sem zagledala zeleno, pa sem se ufurala.

Da je mir, pa ne vem kdaj mitja pride, pa da je nekaj skuhanega na broju jutri. Tim je pa na nekem turnirju.

zdajle pa dobim obisk.

Bi mi pasal kozarcek terana zdajle ali cvicka, pa imam sam en hud buteljcni Postup, ki ga pa ne bom nacenjala, najbrz, se mi zdi, da moj obisk ne bo za vincek.

Picasso

In to zalimu zarad barv, ne x;)x Hehehe, nehi butla s sebe delat, no x;)x

Bil pri frendu, pirček pa debata padla, mi je kar mal dvignu filing..... x:o)x

Čist rahl dežuje, mmmmm, kako rad imam dež........ xsrcx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

in ker se imas rad, bos govedaril v ene cudne stose, ko se bos POTEM imel manj rad? :sori:

Aakhut, daj bodi kul, no. xsrcx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>in ker se imas rad, bos govedaril v ene cudne stose, ko se bos POTEM imel manj rad? :sori:

Aakhut, daj bodi kul, no. xsrcx

:vragec:

oooo....pol se bom shele imel rad

vchasih je potrebno storiti kaj tudi za svojo dusho

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Sicer dons je nevarno kar se snophita tice ker ga mam v avtu pa na žur se gre :sori: sam bomo itak nabavli kaj drugega ker je brinovo žganje kero je bolj za kake želočne probleme...... no sicer če ti je okusno pol se ga da tud en maučk oz. kr fajn napiti. Drugega pač ni doma ampak je ravno tako domač proizvod od starga očeta! Kaj se je pa z drugmi nebrinovmi shnopiji zgodilo pa xrolleyesx .... jast nič kriv :inocent: ! Tko da lohk ti tud kakega drugega zrihtam ko bom šel do starga očeta če ti brinjevc ni pri srcu ! x:o)x

No zdej se mi pa počas že mudi naprej ker me kolega že čakata... eeemm no ubistvu že malčk zamujem! :ermm: ...... tko da lepo se mejte kjerkoli že ste xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Grrrrrrrrr.................kozarec z rdečo peso mi je padu na tla......grrrrrrrr :angry:  :OoO:

x:Dx x:o)x x:Ix :8): :sori: x:Ix :inocent:

Mitja je prisel, prinesel neke sire in cokoladke. :)

kaksen hecen dan, kdo vse pride in kdo me vse klice. xDDx

pa se zurat grem najbrz mal...

FB.

aja, tim je zmagal na onem turnirju. x8Dx

Picasso

:vragec:

zdele sm pa od smeha skor s stola padu

tko po enih parih mescih probam, che je kdo na chatu

in...MICK.....chaka....sam x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mami je prišla predčasno domov iz Lucije, ker so baje klicali iz onkološkega, da ima že v sredo operacijo.... :eek: x:)x

In sem ful presenečena glede odzivov nekaterih ljudi.... res.... :eek: :palec:

Kar se pa mene tiče.... pa ne vem kje sem.... up and down, pa vrti me v vse smeri, pa se vrnem spet na točko, kjer sem začela...... in spet jovo na novo.... pa mi ni čist fajn no..... :blackeye: :mellow:

xribax

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:fiju: :vtz: xflirtx , kaj sem včeraj brzela po stanovanjčku s cunjo... okna spucala, žaluzije :xx!: (kolk so ble svinjsk umazane), odmaknila omare, postelji, pa balkonček pomila in pospravla, hladilnik, omarice v kuhinji, tri žehte spedenala... pih x:px

popoldne greva s tamalo verjetno gledat... hmm, kaj že :inocent: :8): ... uni film, ko Robert De Niro in Dakota igrata..

mejte se fajn :palec:

Oj, jaz pa tako glavo, kot bi mi jo s primezem stiskal.

Bila v Lipi, prisla dam ob pol sedmih, ob 11h vstala - cist zgazena, sem morala se mal lezat.

Frend je imel prav, res so sami mladichi, to ne mors verjet, kaki mukiji! x:o)x x:Dx

No a sem se vseen imela kar fajn.

mal so tipi tezhil, to me je mal motilo, a na sreco sem hitro nasla frenda, pa smo bili pol skupaj, pol so pa manj tezil.

Pa kaksna guzva, folk iz Italije pa taksno!!!

Pa drago ko shus! Ce ne bi bila na gest listi, bi ohoho casha zapravila, pa ce bi sla s taxijem.

sam prezracevanje pa je kot kaze kar ok, pa wc-ji presenetljivo cisti (sploh glede na to, da so sam trije, pa taka masa folka, trije shtuki v bistvu)... Pa nic nisem zgubila in nobenih peripetij ni bilo, sem pa res enkrat izgubila zetoncek s cifro od garderobe, sam sem ga prec nasla. :)

Muzka pa tud kar dobra, no jaz sem cist skoz plesala. xDDx

Lepo nedeljo vsem, tu je sonce. :palec: :vio:

Picasso

a bi lahko dali čas malce nazaj, bi men še pasalo imet podaljšan vikend... sem pa ugotovila nekaj, da nisem več tista mirna Selene, ki ji lahko rečeš karkoli,mater sem se danes z enim tipom ruknila na tekmi, se je besedno spravil glih na mojo, smola zanj, ker sem bila v bližini, ker ji je j... mamo (dobila 2x po dve minuti, je aktivirala škorpijona v sebi ;))... sem ugotovila da kadar se gre za malo sem pravi zmaj... ampak žalil je ne bo nihče,...

pospravila nič, Mateja če imaš še pospravljalno mrzlico, pa nimaš kaj več za postorit, vabljena na kavo ;)

aja pa zjutraj sem se zbudila ob 5, kolk so lepo ptički pel, ma naš papagaj eno siničko za prijateljico, ga hodi osvajat, pa je zgodnja vsako jutro...

Da se pofočkam x:o)x ... in vsem skupaj en lep pozdrav xsrcx

Včeraj prišla domov - po mesecu in pol sem uspela izpraznit poštni predal xracx .

Koliko stvari se nabere če toliko časa nimaš računalnika :blink:

Pa cel kup novih objav in tem je tule. Juhu, to bomo brali in klikali. xzobkox

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...