aakhut 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 TINAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............. zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 O, Tina, dbest! :palec: Uhh... dam prisli, manjka mi spanec dons... sem cist sesuta... pa se do mame moram, joj upam da mi bo zneslo napoved napisat, spet mi ni uspelo prej, ko je bilo skoz kaj. http://www.les2alpes.com - to je pa tu, kjer je bil Mitja, baje je noro, je rekel vceraj, zdaj pa nikoli vec ne bom sel (*sem mislila, da bo rekel semle) na Krvavec. Da haha, v primerjavi s temle... 3400 metrov pa tak...Ful je rjav, baje so se moral z zascitnim faktorjem 30 mazat... Ob pol sedmih zjutraj sem pa napadla enega od sirov, kok je dober. Pa cokoladke sem dobila iz ene cokoladnice (da me je se mal presenetilo, ces kako da mi nosi sladkaraj), so pa toooooolk dobre (bile, sem jih ze skor slistila)... njami, eni mandlji obliti, pa vse zivo, tko hrustljavo, hudo, se jaz sem dol padla... Skratka, super so se imel... smo pa se vedno 9. Cist nic se mi ne da... :|| selene, saj veckrat je tako, da smo za froce ful tigrice, zase pa ne.Treba bit vcas tud zase. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 tisti k se nimate zvecher kam dat:V noči, ko se v naše kraje tudi uradno vrača pomlad, bo obiskovalke in obiskovalce čakala prav posebna Roza poslastica. Hišni dj Vergi D'Angelo vam bo na velikem plesišču tekom noči predstavil retrospektivo svojih nastopov od začetka pa do sedaj. Pričakujte Vergijeve najboljše in najljubše plošče, ki vas bodo nedvomno prisilile v ples in vas na plesišču zadržale do zgodnjih jutranjih ur. V malem prostoru pa bo za gramofoni stal DJ Domzee, ki bo poskrbel za prijetno, intimno in predvsem erotično vzdušje. Pomlad bo še vroča! zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Pismu je lajf lep... Smo se zmenli z očijem, da gremo skupaj na kosilo..... pa nismo našli gostilne z nezasedeno mizo, tko da smo se nekaj časa vozili po obrobju LJ..... I saw puppies! Male zlate prinašalce in mamo... In potem smo šli proti dolenjski, v znano gostilno na nedeljsko kosilo - ful fajn postrežba, še boljša hrana, dobra kava in domači aperitivček.... Ma super. In dan je tako krasen.... res lepo, fajn za videt. Oči je potem na koncu še vsaki (mami in meni) poklonil vrtnico.... ma tko lepo.... res.... Me obkrožajo ljudje, ki me imajo radi.... Samo upam, da se nič groznega ne zgodi do večera, pa bo dan popoln... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 no to je pa lepo slisat katja! ... mi smo sli tud ven na kosilo in smo se imeli tud fajn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 za vse ki ste žurali , za vse, ki ste uživali , za vse žalostne , za vse pomladno razpoložene Selene mi je dala dobro idejo: povabiš prijateljico na kavo, pa ji mimogrede še coto v roke porineš...kakšen kombi takih frendic bi sedajle potrebovala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kakšen kombi takih frendic bi sedajle potrebovala tud jaz... grem vseen do mame. pa se en giro sprot nardim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> tud jaz... grem vseen do mame. pa se en giro sprot nardim. ..beri zgoraj..za tiste, ki uživajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 men tuuuuut kombi....ni treba de so frendice.....lohk so kr kere grem zej u "sluzhbo" ga mal pozhurat.....pa mal pposvetit.....pa zlo fino se met de bojo spet kake fotke dolgochasnezhi nej se pa pozhrejo zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> men tuuuuut kombi....ni treba de so frendice.....lohk so kr kere grem zej u "sluzhbo" ga mal pozhurat.....pa mal pposvetit.....pa zlo fino se met de bojo spet kake fotke dolgochasnezhi nej se pa pozhrejo zlomk Uživaj tudi ti v žur-službi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> men tuuuuut kombi....ni treba de so frendice.....lohk so kr kere u "sluzbo"V roza pa me ne bodo vec videl, me je oni bebo, 'aktivist' ( ) lastnorocno ven metal, redarje na vrat, pa ne not spustil... iz CISTEGA MIRU!!!!kar nekaj in potem totalna shtala - jaz in mitja in en frend. Cist v zacetku pa je znal bit ok, dobra muzka pa tko, kak event, kaksen koktejl dober al kaksna spesl ponudba... prav fajn.. pol se je pa tale model 'zaktiviral', pa shtale prec jasno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Katja kajšen fajni dan hihi kulw Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Hoj!Preživela božanski dopust - blazno lepo vreme...naredila več škode kot koristi...no nekaj malega koristi tudi..v sredo imela adrenalinski dan in potrdila anantino 05 teorijo..nekaj podobnega pač - se mi ful mudilo v Mb in si kar pred prvimi semaforji zamrmala "zeleni val"..in z malo goljufanja prepeljala skozi same zelene luči..yesss pršla pravi čas na inšpektorat za delo...zatežila ubogemu revežu in izvedela, da menda ne bomo dobile odpravnin Kje kakšen odvetnik dober=????? Peljala psa na cepljenje in z novo ovratnico zanj odštela 13.tisočakov..pa take reči..in me pobruhal v zahvalo in tko...Zdravi smo še pa na srečo vsi..yesss...Utrujena danes ker nekaj garala okrog bajte...vem da cvetna nedelja in to... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>..in me pobruhal v zahvalo in tko... Dbest Nataly za mal dopusta!!! Ni pa dbest onole... :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 sem videla, da je na tv danes en odstekan film - giulietta in duhovi od fellinija.jaz sem ga gledala pred kakimi 20 leti pa sem bila zelo navdusena..se posebej me je navdusila... hm, postelja ena tam, ce bo kdo gledal, evo, tko bi imela jaz domcek nastiman.skratka, direkt iz postelje z baldahinom po nekem tobogancku v BAZEN, po sexu recimo.Hudo!Kaksna scenografija.Morda sploh ni tolk nad, a tedaj sem okol padla v Kinoteki...Ce mi uspe napisat napoved do tedaj, bom probala gledat..Pa massina tolk dobr igra, tu je se prav posebej dobra, pa tam, kjer igra prostituko (se ne morem spomnit naslova filma zdajle).Pa cist se ufura v te bluze svoje, tak felinijevski (haha, kaksen ce pa bit ), precej umetniski, zabaven, kot se spomnim, a najbolj se spomnim nje (igre) in scenografije, hudo. Jooj kok so dobre cokoladke iz tiste cokoladnice francoske... pih, to je cist nekaj drucga..Zal moram priznat, da so boljse kot vse nase, ki sem do zdaj kaj probala.(iz teh domacih slo cokoladnic raznih, ceprav so zlo dobre, samo tole je pa, res za prste oblizevat se dolgo pol... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> V roza pa me ne bodo vec videl, me je oni bebo, 'aktivist' ( ) lastnorocno ven metal, redarje na vrat, pa ne not spustil... iz CISTEGA MIRU!!!!kar nekaj in potem totalna shtala - jaz in mitja in en frend. Cist v zacetku pa je znal bit ok, dobra muzka pa tko, kak event, kaksen koktejl dober al kaksna spesl ponudba... prav fajn.. pol se je pa tale model 'zaktiviral', pa shtale prec jasno. "bebota" ni vech...tko de ti sam ulet.... drgach pa konchno klele optiko dobil....in tole prvo direktno javljanje iz kleti zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 a res, hudoo (2x) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Da se mal považm Norvežanke so navdušene nad mano, jz pa nad nimi sam morm mal oladit,če ne se bom prehitr istrošu, to bi bla pa velka zguba Ma, zajebavam se,so me tko hitr potegnl v sistem u hospitalu,da skor tud za dihat nimam cajta Kak ste mi pa ve lunatkice, srčice,me kaj misate? Jz vs zlo [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 kaksne norvezanke, kako, kje pa si, kaj dogajas? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Za pol leta lohk pa tud za več sm šu na Norvešk Najprej so rekl, da nou odobritve,pol so si pa premislel in sm mogu u enm tednu vse porihtat in pičt. Tak da upam, da bo kmal še več možnosti za une k težko zanosjo, oni so res maherji na tem področju. Jz pa stremim, da postanm tud jz! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 aha, a daj nehaj, a nakladas al je res? a gor si si torej jaga ubodel? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Ma,jok,ta je pa iz Lublane! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 ma vidim da sam nekaj nakladas, stari ej... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem videla, da je na tv danes en odstekan film - od fellinija...., a tedaj sem okol padla v Kinoteki... Jooj kok so dobre cokoladke iz tiste cokoladnice francoske...o, Fellini, pa Kinoteka... keri luštni cajti so to bli... ... kolk kul, čokoladke ti je Mitja prinesel ... čist luštn sem se mela dons... fajnčkano je it v nedeljo popoldne v kino (gledat Hide and seek )... tamala častila za rd ... pa še cedejke sva kupile... gotan project je mega dobra muzka ... končno napisala napoved za dohodnino in tisto vlogo za otroški dodatek (ko me vsakič razpeni, ker hočejo, da vpišem, da dobiva preživnino, pa je ne ... sam zato, da lahko potem znižajo višino otr. dodatka, da jim ni treba dat štipedije, da... ... Daša tud peni, ko se sošolke hvalijo, kakšno štipendijo dobivajo in dodatke, pa so fotri privatniki in take fore... ma ja, to je sistem, take se grejo, klinc jih gleda :xx!: , se mi sploh ne da več), pa ful enih papirjev za društvo imam tule še... jao, ti formularji, to je tud neki boljšga ... in naša Tinčka je spet prišla mal naokol funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>o, Fellini, pa Kinoteka... keri luštni cajti so to bli... ... kolk kul, čokoladke ti je Mitja prinesel a ves mateja, da ne morem omeniti cokoladnice, brez da bi nate pomislila! Mors met take kot so tele! ja, cele opuse: felinija, bunuela pa teh modelov.... no italijani so mi vsec (spanskih filmov pa ne maram rpevec, italijanski so mal taki... vsega mal - strasti, patetike, zijalasti so mal pa tko, spanci pa so prevec strastni kao, skoz sam to, dolgcajt... .. se almodovar me je total razocaral, ko so vsi taksno zganjali, felini mi je 1000x bolj vsec)... ja, mi smo ob cetrtkih (al ker dan K4 ni delal - ko smo vsi workali tam) v Kinoteko pol hodili... Pa sem jih jaz s kakim stanovalcem zvabila, pol so pa debelo gledali, da kok grozno in da mal dolgcas, jaz pa totalna zabava, stanovalec je meni med boljsimi filmi, ziher bi ga dala v izbor 10, med vsemi.pa brazil bi bil morda tud not, no skoraj ziher. .. končno napisala napoved .. končno napisala napoved za dohodnino dvojni udarc, ko tole zagledala, torej. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts