MiTjA 22 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Ojla! Jast se pa dons že kr malčk predčasno odpravljam spat ker sm en malčk ! Včeraj oz. dons smo se mel res kr fajn je bil en live act Qalia al neki podobnga in je bla res fajn muzik! Zdej zvečer mi je pa fotr začel neki okrog trave bluzit da mu je eden nekaj rekel in mi je šel preiskat celo budno in hlače jast sicer prepričan da nimam nič pa fotr potegne eno vrečkico ven :OO!: ! Pol pa spet debate kot ponavadi ko je kaj narobe! Sej je res da če zlorabljaš travo pa da jo kadiš vsak dan da to ni vredu sam če jo kadiš pa enkrat na teden se ti pa prav je bo nikjer poznalo! Tu se gre sam zato ker po zakonu je trava prepovedana substanca! Sicer sm pa itak reku da bom nehal kadit in zdej se mi zdi kr pravi čas za to! Pa sej sploh ni blo spet nevemkakšne panike sam pač da kako mi bodo zaupali če sm prekršil dogovor da ne kadim več kar sem že prej enkrat obljubil! Sam itak vem da ne bom nehal kadit zato ker mi je fotr tako reku ampak zarad sebe ker mam že itak čisth prekajena pluča pa tud prej ali slej spoznaš da se ga je brezveze neki prkajat! A je to kaj res na temu da je fajn kake cigarete al pa kakršno koli slabo navado pričet nehat ob polni luni ker da pol ko je lune skoz manj te se to nekak stopnjeje! Sicer če luna povzroči plimo in oseko pa še na marsikaj drugega ma vpliv pol že čudno če tud na nas ne bi vplivala tko al pa drugače! No to je to za dons pa NoČkO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Čokoladke Pa tale link, ki si ga podala Marsa, smučarija si mi naredila ful skomin. Pa Mitji sem bila folš .....itaq se ne more primerjati z našim Krvavcem, nažalost.Mi ne gremo, ker se nam ne da voziti pol dneva iz čiste lenobnosti, se odpeljemo samo malce čez mejo, ni ga čez komot, ampak.... bo mal za razmislit. Danes, bila deležna učne ure vožnje .....začela na velikem parkirišču in prvo zaviranje, skoraj končala v šipi. Bem mu bremze primejo, kot pri norcih. No potem sem vadila, zelo nežno zaviranje in čez 2 min sem bila že kot profesor. Problem je edino v tem, da je avtomatik in velik avto, pa se moram malce navaditi na nove oblince. Na levo nogo moraš pozabiti. Pa še sparkirala v garaži iz prve. Tok sm važna Jutri ponedeljek, komaj čakam Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 saj vem, Cosma, mi tud praviloma nismo za taksno, da moras ne vem kaj, da pol mal uzivas, pa kaksne te destinacije hude pa tko... pa kao mal snobish pa to... da se gre kao, pol pa tam... se mal sonchi al kako. sam tole je bil ta frend ze, pa je zorganiziral, jih je slo vec, pa je pac sel zraven (sem se jaz navijala za to, ker se mi zdi mega)...In pravi da cist hudo skratka, da pa ni cist za vsacga to, da je ena strmina, ko se pac mroas na koncu dol odrolat, pa da se je folk kar po riti spuscal pa taksno, da so v glavnem plug vozil pa tko, da so helikopterji skoz sopal, pa zarad visinske razlike je tud koga mal kaj zvilo pa tko.Pa da kaksen bord poligon, da kaj tacga pa se ne...Saj je imel sluzbenega prenosnega maca s sabo, pa ima kar cele filmcke gor, mi je vse predvajal, morda pocim kako fotko, ce bo dal. Ma daj Comsa, povej ze ker avto, no! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ves mateja, da ne morem omeniti cokoladnice, brez da bi nate pomislila! Mors met take kot so tele! ... ja, glih tele, fellini, bunuel, pa, hmmm, kaj je že bil... antonioni (zabriskie point)... pojma nimam, kako nam je takrat uspelo, da smo v kamniškem kinu (ki ga že dolgo ni več) uspel zrihtat neko kinotečno predvajanje filmov... in smo potem sam mi gumci večno not sedel ... v kinoteki pa smo včasih po dva filma na en dan... res mam fajn spomine na te čase, ful sem uživala, skoz dogajal - koncerti, pa filmi, pa gledališče, pa skoz smo nekam potoval (v tistih ubibože vlakih jugoslovanskih), pa sami mel ene recitale in predstave... in fellini je bil čist taprava 'podlaga' za tiste odbite čase ... napovedi razne... a ne no funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 ja, zur, pa vlaki, saj res, ja juga...ej povsod nas je bilo dost... al pa shtop...jaoooj. Ti dons mamo pa zvecer koncert v BG, ok, gremo stopat. Ustavljajo tovornjaki, me pa, se hecate, ne moremo s tovornjaki, ker se nam ful mudi ; tovornjaki torej odpadejo, pa smo si cevlje zavezovale, pa malicale (kao), ko so sli kamioni mim.Prst stegvale pa sam za D avte. Bile zvecer seveda v BG, odigrale koncert. Haha... tumach... Predstave, zur, koncerti, mater je bilo res dobr... ... sam zdaj je tud. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Ja mene je višina počila na 3400 sem zlezla skupaj na gondoli pol pa one sedežnice, ki furajo nad mestom pa tko. Pa molim, samo naj se ne ustavi nad mestom, ker me je strah višine, pa se ravno ustavi, hvala Vsevišnji. Vseeno me je še vedno strah, čeprav si me postavljal na preizkušnje. Ko bingljaš z nogami navzdol skeri !No sej pol sem se fijakala v Blackpoolu z najbolj odbitim rollercoasterom, sem tut skoraj izdahnila, srce nabijal....ampak sem vseeno šla. Če preživim vse tele žičnice, bom pa še rollercoastere. Huh. Pa nič ne uživam v tem adrenalinu. Avto? Ma ste ga mal sklincal, tam v oni temi ...ampak, moram rečt, da nimate prav . Pridi na en hiter krog Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Ej, dobri stari časi..cosma: z inštruktorjem sva šibala na relacijsko vožnjo do Kranja(kao, da se naučim prehitevat)...edino, kar sem s fičotom prehitela, je bil konj+voz... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 tko kot jaz z marutijem, da mi je rumen audi na avtocesti s kakimi 180 skoraj pocil od zadaj na prehitevalnem, ko sem jaz videla, da je kake 3km stran in da torej 'lohk' prehitim tovornjak... s kakimi 120. ej kaj mi je bremzal za ritjo, jaz bi pop*, ce bi bila v kozi onega, sam nobene hitrosti, no!!!!!skoz ruzhila tam med tovornjaki z ubogim micenim marutijem. relacijska?jaz jo bom kmal morda imela v mb, sem nekaj povabljena, pa grem enkrat (prvic) sama tja.ma sem res en... bik vcas. aha golf torej Cosma, saj sem rekla, da je ok, jaz sem ga rada vozila ('na njem' sem se ucila vozit in konc koncev naredila izpit). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 golf je car(saj je švab , poleg BMW)Marsa, do MB je pa itaq avtocesta...skoraj....samo plačevala boš kot Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 pančat pančat lahkonoč vsem skupaj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Enja, inštruktor je bil kar moj dragi, ki insistira na temu, da se naučim uporabljati vse možne gumbe v avtu, ki jih je ...mene pa to sploh ne zanima. Še več sploh ne maram vozit, čeprav mi vsi prisegajo, da sem dober šofer in da lepo vozim, mi to sploh ni v veselje še manj pa užitek.No spodobi pa se, da ga bom znala vsaj prižgat pa v prestavo dat, ker je že kar nekaj let odkar sem vozila avtomatika. Na izpitni vožnji sem prehitevala avtobus mimo Zoisove piramide ....kok se mi je fajn zdel. Drgač sva se pa enkrat z inštruktorjem obračala za 180 stopinj, ker je menil, da ne morem speljati ovinka z hitrostjo, ki sem jo imela. Pa pravim jaz njemu **a ti nč filmov ne gledaš al kaj** ljubi Bog, kako težak je kruh inštruktorjev. Drugače sva pa imela dober dogovor. Prinesem mu čokolado on pa men ne teži kako vozim. Super sva se razumela, pojedel je par kil čokolade .... p.s. Yugo vlaki bem mu kaka romantika je bla to. Po 10 v kupeju ali pa še več, enkrat smo se iz BG peljali, smo spali zgoraj na onih policah, rešetkah, kamor se dajo kufri. Ali pa tiste, fore, ko se je vlak ustavil sredi polja, zunaj noč, nič naokoli, vlak nabit, da stojiš na eni nogi, pa se čaka 5 ur, pa nič ne veš zakaj. Eh prou luštno je bilo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 Enja, saj... ma ves kako je... jaz se tezko spravim.. pol pa uzivam...tko kot na hrvasko ko sem sla sama... bila zivcna in vse, a komaj cakala, da bom sla sama nazaj, uzitek, ce je tezavno, se tolk boljs. Sam tud nisem imela nekih orpavkov glih, pa da zdaj kar mal grem tko, tud cajta nimam...nekam velik pa na gorenjsko hodim, hecno, tja najveckrat vozim.. ne sam do frendice, ki je cist bliz, tud tko... veckrat se rolam na tisti konec... ampak mi je svec Slovenija, zelo... povsod je lustno... dolenjska, kras, stajerska... tko miniaturno, a vsega je dost... bogata v bistvu... pa lustno se vozit, ko je skoz kaj za videti... pa ptici te spremljajo skoz... nad tabo chaplje letijo, pa jih morda sploh opazis ne... kaksen izum je avto! x!x *** joj, vceraj sem se mal prehladila, skoz pokasljujem dons... sem tam okol Lipe bluzila sam v majici, pa se ven vsa razgreta pa brez jopice, sam jacky, pa ves odpet, kao cist vroca in tko...evo me dons... vsa taka premrazena, neprespana.. zdaj pa se kasljam... Hm... one redkve in med... pismu kje naj zdaj to iscem... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Berem tlele tele vase zgodbice o kinoteki, pa potovanjih pa to.. Kar mal nostalgicna ratala.. Kok ste se mel pa fajn No, saj ne da se zdaj ne da, ampak je vseen mal drugac.. mene pa takrat se ni blo, al pa precej prevec otrok se bla, da bi lahko se kaj tkole sla.. Tko lustno zabluzila dan... Pospravla mal (dobila sesalc od doma, ker so oni novega kupili.. je prav fajn, da ni treba z metlo se zaj** in prahu premetavat gor in dol).. par stvari za faks nardila, ceprav sem se prav prisilit morala.. Ful dobro kosilo skuhala Gledala filmcke.. Skenslala en obisk, ker sem si ful zelela bit en vecer sama.. no, kar minil je dan.. Zdaj se pa mogoce spravim se unle film pogledat, da vidim, ce bo men tud vsec.. Drugac zadnjic mela ene prebliske in si dala filme od D. Bowieja snemat.. labyrinth, man who fell to the earth.. me prav zanima kak to zgleda Nic, lep vecer, lepo spanckejte.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 pih... ratal mi je napoved spacat..a ni mi pa pac ratal pol tud filma gledat...Moram se cimprej spat odrolat, ker sem sam 4 ure spala, sam zdaj ne bom mogla prec zaspat, mam polno glavo uranov in retro merkurjev. Tu ze spijo, jaz pa se tapkam.Grem dol z racunalnika..... lahko noc vsem in lep zacetek tedna! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 daaaaannnnn...sem se komaj prebila čez vse opise, pa še to bolj na hitro....nekam mi ne znese več tolk na netu viset...no, je že za nekaj dobro. včeraj bil totalka pohajaški dan...nekaj strokovnih obveznosti...pol pa čvek s frendicami...pa še z enimi bi se morala dobit, pa se žal ni izšlo...ampak...pomlad je tu in ziher se bo speljalo tud tale "projekt" ....sicer pa zmatrana pa zaspana, pa sinusi štrajkajo...občasno ponikne glas...kolk fajn, ne morem nobenmu težit ...... dost za zdaj...mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 jaz tud sinuse, amis...danes nisem sla na fitnes, tud zato...Cist nabasano glavo, vse zamaseno, sinusi, no... pa se kasljam... morda imam mal vrocine...No sam jaz tezim lohk se (pa govorim)... Dobro jutro vsem in lep zacetek tedna! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem videla, da je na tv danes en odstekan film - giulietta in duhovi od fellinija. Oh..jst si ga pa prvo dam snemat ko full padam na take filme.. Pol pa se mi je zdel eh sej bom gledala, še nisem nč zaspana,.. pa skenslam timer in dam snemat Pink Panterja (za mojega, no sej jst tud gledam, samo ta prvi mi je bil prioriteta), hm.. vidte to pa ljubezen dela.. pa se vležem nazaj na postlo.. ma me je zmanjkalo v 45 minutah... Pa verjetno ga bojo še ponavljali, kot so Pasolinijeve.,. kolkr jih nisem vidla ob nedeljah,.. je pol enkrat med tednom blo.. I hope. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 jh, sinusi in občutek zamašene glave je čist :xx!: ...vročine zaenkrat še nimam, sam me pa mal zebe...in to ni glih navdušujoč znak pri meni.....marsa, pocajti se you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Sinusarke, pobožke. Vem kaj je to, ker imam sama kronično vnetje :xx!: in vsake toliko časa, glavoboli in teče iz noska. Dobra stvar je da mine v nekaj dneh.Inhalacije pomagajo!V soboti in nedeljo zlezla na Šmarno je treba pridobiti kondicijo. Zdajle pa na Pilates na uro učinkovitega mučenja. Kok sm fit (goijim pobožne želje, da bi bila) Lep sončkast dan vsem skupaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ..Zdaj se pa mogoce spravim se unle film pogledat, da vidim, ce bo men tud vsec.. Drugac zadnjic mela ene prebliske in si dala filme od D. Bowieja snemat.. labyrinth, man who fell to the earth.. me prav zanima kak to zgleda Zgleda fajn Feeling. Uf kaj dolg že nisem tega gledala..Labyrinth moram si tud jst posnet..Man who fell to the earth je pa men full kultni.. Absolute beginners je zanč, sam muska je pa špica, sploh naslovna,,Lingvini incident je tud zanimiv pa Rosana Arquette not igra.. poleg Bowie-ja..Pa Merry Christmas Mr. Lawrence je tud muska ql (ampak ni njegova..)Sem hotla večkrat on film najt k je notr komad This is not America.. pa ga še nisem, sej D. not ne igra, sam tko, sploh ne vem o čem se gre not (The falcon and a snowman).Ma kaj sem bla jst fan njegov. Pa koncert za ploščo Outside, ko je bil v Hali Tivoli, glih da mi je srce zdržal.. Kar se inštruktorjev tiče..He.. se spomnim ko sem jst svojga skor narezala..Sem mela prvo vožnjo tako mal okol, torej ne na poligonu, pa nisem prej ne motorja furala, pa prestave, ma nisem pojma mela zakaj so.. (pr 18-tih), itak če ne furaš ma čist nč ne veš, pol pa jst vozim, on pa s tipotom čveka zadaj, ki je imel furo pred mano.. pa se vse in svače menita, jst pa kao da kr vem al kaj kok naj furam.. pa skoz mu neki ni blo prav, cel siten name, pol pa tam čez en most naj grem, full ozko blo, pa jst kr v tretji tam.. mi je tolk na bremzo stopil.. uf.. pa pizdil v nulo.. pa tipa odložma.. pol pa še voziva sem pa taj.. pol na konc sva se pa spičla, sem rekla da je ON PLAČAN ZA TO, da se meni posveča pa pove kako in kaj ne da z drugimi gobca pr MOJI URI ki je TOLK IN TOLK (mu je blo treba sponest tist keš, da ve kdo je ta glavn tle, itak se je mogu on po men ravnat, drgač bi pa k drugem šla).. je reku pol kasneje vedno vsakem da sem ga skor narezala, bla ko mačka, glih da se nisem zagnala vanj (on je tud tak bil, lev valjda kraljevski, ko ma vse prav pa on vse lahk pove drugim..) Pol sva se pa ujela.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 Thanx punce!! Ja, inhalacije total pomagajo.ma to je nekak povezano, vse skupaj, tud z alergijo pri meni, pismu... ker vsako pomlad zadnje case (v bistvu pa kar skoz ze, od malega), tocno v tem casu zbolim, a vedno kaj odstekanega - ali pa imam 5 dni rozhevinast nos, tece iz oci in tko...Morda leska al kaj kmalu cveti? Pa se, nekak bi bilo... obratnologicno smiselno - jaz sem zlo taka... hm, 'leskasta'. Moram si narest fiziolosko raztopino, pa moram si kupit razne mete pa to, ko teh cajev nimam na broju (mete ne maram prevec). hecno, kdaj zbolim - ko zacnem zdravit.prej sem se par mescev izcrpavala, pa sem bila kot rozca, 'glede na..'.zdaj pa nekaj agrume furam, olivca, neko peso sem si ubodla, celo juho skuhala!!! pa tole....kasljam pa kto 'star dec', ki je 70 let kadil. Pa v bistvu skorajda ne kadim (no zdaj pa mi itak ne pase).Vcasih mi cist zapase...Vcasih, ko pa sam mislim, da mi pase, pa ne morem verjet, kok ima ogaben okus in kar vec chik ugasnem. mah, saj bo....V bistvu pa v takemle vremenu ne bi bilo popolnoma nic nenavadnega tud to, da se bi pac prehladila.Plus 20, celo 24 mislim da je ze bilo, v majckah raznih, si v avtu, se cist presvicas... ti kao pase mal zraka in - saj je toplo.Pol pa fashesh kaj. ***Celo del filma gledala, nic cudnega da mi je bil vsec, tud zdaj mi je bil (bi mi bil, ker nisem pac celega gledala)... in res, kaksna IGRALKA je Giulietta Massina!!!!! Kok je lustna, kok se vzivi... drugac ce reziser svojo zeno daje, je veckrat bedasto in izsiljeno, tole pa - zakon!!!Nic cudnega, Kozorog ima rad ribo. (felini kozorog, masina riba) Nujno se 1x tole pogledat, pa posteljo (ki se jo iz tega filma ves lajf spomnim) sem zamudila.Pa ful jugo igralk je igralo, Mileno Vukotic je tud Bunuel ful fural... no tu je bila se silva Koscina. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Kaj je to Zmaga? Če imaš s seboj vilinski simbol Zmage... potem zmagaš dvakrat toliko, kot običajno. Četrtek je bil letos zmagovit. Dvojna višina, kot sem jo vajen to zimo, po dolgem času spet en pravi vrh! Tu sta dva pogleda mimo - na levo in desno. Ampak za zmago se je bilo potrebno potruditi še dol. Zmaga ima sto očetov, poraz je sirota. (Slovenski)Zmaga ni sneg, da bi sama padla na glavo. (Ruski) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pih... ratal mi je napoved spacat..a ni mi pa pac ratal pol tud filma gledat... <{POST_SNAPBACK}>***Celo del filma gledala, nic cudnega da mi je bil vsec, tud zdaj mi je bil (bi mi bil, ker nisem pac celega gledala)... in res, kaksna IGRALKA je Giulietta Massina!!!!! Kok je lustna, kok se vzivi... drugac ce reziser svojo zeno daje, je veckrat bedasto in izsiljeno, tole pa - zakon!!!Nic cudnega, Kozorog ima rad ribo. (felini kozorog, masina riba) Nujno se 1x tole pogledat, pa posteljo (ki se jo iz tega filma ves lajf spomnim) sem zamudila.Pa ful jugo igralk je igralo, Mileno Vukotic je tud Bunuel ful fural... no tu je bila se silva Koscina. Ej, komaj zdrzala vceraj do filma, sem bila ful utrujena in me je kar zmanjkovalo.. Pol me je pa cist not potegnilo.. Hmm.. sploh ne vem, ce sem ze kaksnega felinijevega gledala (vsaj tko ne, da bi vedla, da je njegov.. )Hudo, ej.. Igralka d best Taka nezna, preprosta.. ful zanimiv nasmeh.. pa tko, ceprav nic kaj pretirane mimike, ful pove z obrazom.. A zena njegova je to al kaj? Pa barve.. ej, kaksne nore barve.. in kombinacije teh, cist odstekane.. Pa kadri posneti tko, da te kar vrze, ej.. Tisto, ko lezi v postelji in je vsa v senci, razen oci ima na svetlobi.. Pa vse tko.. stilisticno.. Cist bla navdusena, res Na koncu me je sicer ze ful, ful odnasalo, ampak sem se prisilla, da sem zdrzala.. A so vsi njegovi filmi taki? Ker pol bo treba se kaksnega gledat.. Drugac zadnjic mela ene prebliske in si dala filme od D. Bowieja snemat.. labyrinth, man who fell to the earth.. me prav zanima kak to zgleda Zgleda fajn Feeling. Uf kaj dolg že nisem tega gledala..Labyrinth moram si tud jst posnet..Man who fell to the earth je pa men full kultni.. Absolute beginners je zanč, sam muska je pa špica, sploh naslovna,,Lingvini incident je tud zanimiv pa Rosana Arquette not igra.. poleg Bowie-ja..Pa Merry Christmas Mr. Lawrence je tud muska ql (ampak ni njegova..)Sem hotla večkrat on film najt k je notr komad This is not America.. pa ga še nisem, sej D. not ne igra, sam tko, sploh ne vem o čem se gre not (The falcon and a snowman).Ma kaj sem bla jst fan njegov. Pa koncert za ploščo Outside, ko je bil v Hali Tivoli, glih da mi je srce zdržal.. Jaz sem pred kakim letom dokumentarc njegov ujela na TV (Ziggy Stardust..). Me je cist navdusil, tko odstekano blo vse.. tip, obleke, folk okrog Prej ga sploh poznala nisem.. razen tko, pac, pesmi, ki jih na radiu slisis.. Pol sem neki ga pohvalla in mi je frend dvojni CD posnel, za v Spanijo.. sem celo pot samo njega nabijala.. Pol sem pa prejsnji teden koncno nasla un dokumentarc in spotoma se ugotovila, da je tip par filmov posnel, pa sem rekla, da gremo probat.. Nisem se gledala, sam tko mal, odlomke.. zgleda zanimivo.. Pa tip mi je tko.. simpaticen (ma ni to pravi izraz.. ) *** soncek zunaj To zdej trend al kaj, da med tednom, ko sem jaz bizi, sonce sije, cez vikend se pa skisa pozdravte se, punce x!x WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Piko ti legenda kake lepe fotke definitivno čista zmaga kapo dol... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, komaj zdrzala vceraj do filma, sem bila ful utrujena in me je kar zmanjkovalo.. Pol me je pa cist not potegnilo.. Hmm.. sploh ne vem, ce sem ze kaksnega felinijevega gledala (vsaj tko ne, da bi vedla, da je njegov.. )Hudo, ej.. Igralka d best Taka nezna, preprosta.. ful zanimiv nasmeh.. pa tko, ceprav nic kaj pretirane mimike, ful pove z obrazom.. A zena njegova je to al kaj? Pa barve.. ej, kaksne nore barve.. in kombinacije teh, cist odstekane.. Pa kadri posneti tko, da te kar vrze, ej.. Tisto, ko lezi v postelji in je vsa v senci, razen oci ima na svetlobi.. Pa vse tko.. stilisticno.. Cist bla navdusena, res Na koncu me je sicer ze ful, ful odnasalo, ampak sem se prisilla, da sem zdrzala.. A so vsi njegovi filmi taki? Ker pol bo treba se kaksnega gledat..me veseli! x!xSem prav nate pomislila, ko sem videla, da si napisala, da bos mroda gledala, se mi je zdelo, da ti bo vsec, ravno zarad igre - pa ker si 'iz stroke'. Ja, nujno glej se kakega... Hm, saj se bom spomnila naslovov - ene par jih je posreceno imenoval kar Giulietta in... (tko kot tu, duhovvi, je se par teh naslovov, in v celi neki seriji teh igra Giulietta massina, njegova zena).En je fantasticen... aja ne, Cabirijine noci je mroda naslov - ful hudo, presunljivo in spet ona igra tako babo, naivno in tko prreprosto, da jo imas tolk rad, ko gledas. Ja, vecina opusa njegovega je fantastika. Se spomnis, ko so bila severna obzorja, ko je oni cist shizil na filme (ed mislim da je bil), no in je nekoc bila ena epizoda tud s felinijem kao, in so clo take kao 'felini face' dali.Pa Amarcord moras gledat (me cudi, da se nisi, najbrz si ga ze, pa sploh nisi vedela, da je to to).NUJNO si oglej kaj felinija, meni je med najvecjimi carji reziserskimi, itak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts