Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 O, Surya, haj, me veseli, da bos spet vec around! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 jah, Piko, saj, res, prec vsi mozni izgovori, zakaj da se NE BI zdravil.Ko se obesamo na situacijo.Kot se folk oklepa debelosti, ker je NJEGOVA, njegovi ovojchki... tu je podobno, ko zacnes resevat, ves da te vse zivo caka, pol pa kar not plavas v tem rajs se mal. Ja, tist se res hecn slis, je picasov in je moj. ja on si je pac prvi spomnil, jasno, ce je pa prej zivel. sam bi lohk tud jaz to rekla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 fak, dobila totalno alergijo od shtilchka knofa od kavbojk. :|||Ocitno edine, ki nimajo prisitega blagca. sem ze pozabila, kok je zoprno.pa se namazat se ne mroem, ko je pac pas.zadnjic pa od shtilchka od verizice, sam 1x mela gor! po vratu, sem imela tako kozho kot kuscar, od 5 ur nosnje!!! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 bogi!!! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 ves kok me srbi, da me kar mrazi, ko se praskam.... cist na VSEH hlacah, minicah, kratkih hlacah... imam prisit blagec (sama sivala)... na tehle pa ne, valjda ker so bolj 'zimske', pa jih nikol ne nosim na golo kozho, brez majice...Zdaj pa sem imela eno kratko, pa tole.. pa sam krogec od shtilchka, niti ne ves shtilchek... taka rinkica sam...manj kot mm tenka, pa taka shtala.Mogoce pa mi aloa mal umiri, ce ze ne ozdravi alegrij, thanx ko si me spomnila mushi,. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Marsa, če bi bil Triple tu, bi ti rekel, da ne skrbi, ker bi te namesto, da se praškaš on lizal po vratu It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 dvomim da bi meni to rekel...ampak itak - ne bi pustila... tud ce bi bil nevemkdo.ne mroes dobit tacga vtisa o mojemu vratu. imam sicer lepo kozho, ne pa kot kuscar. kaj naj mu razlagam, ves drugac mam ok, sam zdajle imam pa glih eno alergijo. :P Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Vidiš, to je bil eden od mojih neotesanih komentarjev + slika P.S.Če ti on nebi ti bi pa jaz It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ej, Marsa, naslednjic ko se kaj z zdravnikom vidis, reci naj ti napise recept za Elocom.. al pa kaj takega.. ni glih naravno, se mi zdi, da tud precej mocna zadeva.. sam jaz sem si jo za v spanijo ubodla, pa pol mal maznem vsakic, ko me kaksna alergija do konca ziritira.. ker nekaj casa se zdrzim, pol se mi pa ne da vec praskat pa zivcirat :xx!: Ce ti bo pa ful panika, pa posl SMS (na OS), ti jo dostavim vmes med predavanji, ni problema.. Jo bom mela s sabo.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, če bi bil Triple tu, bi ti rekel, da ne skrbi, ker bi te namesto, da se praškaš on lizal po vratu Ko ti je taj Triper X? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Mogoce pa mi aloa mal umiri, ce ze ne ozdravi alegrij, thanx ko si me spomnila mushi,. jst spomnala, ko si se sama! jst si grem pa mogoč danes tistele kremce oigledat dr. karkol v Sanolabor.. mam pa tud tak mal probleme s kremco od Afrodite,tud ta ni več kar je bla kamilčna za obraz, pa še obarvana je zdej al kaj.. hm.. pol pa skoz neki mozolčki.. ma zdej ko bo sonce bo vse drgač, tko primerno se izpostavit, drgač me pa sonce matra pa se praskam.. bemu.. čist nek Michael Jackson bi mogla bit ovita v neki... ne v unem smislu... včasih je bil sam znan kok se v rokavice daje pa kje spi pa tak.. wirdo.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko ti je taj Triper X? It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 Aliana, naj hvala, kok si prijazna, ne rabis skrbet, bom najprej z alojo cajtala.Ampak jemljem na znanje in te zvrcnem, ce bo huje. ze tedaj si mi ono za opekline dostavila. Kok je to lepo. ze to pomaga. ja, Mushi, hvala za socustvovanje (sem se ti prej pozabila zahvalit, sam nekaj sem naropotala nazaj ) ja, ene se sfizhijo - jih kar nekaj parfumirat zacnejo pa kaj tacga in so cist nekaj drugega kar so bile... Imam pa od Afrodite nek ... body lotion, no bolj gel nekaksen, je pa zelo fajn (z aloo).vecina teh boy lotionov mi premocno disi, kot kreme, takoj vidim, da ni zame. No ta je pa OK.Pa favn je zacel nekaj novega delat, s cajevcem (se mene so vprasali za mnenje, se nekaj sem rpedlagala celo ) in je super... tko fino mal hladi. sam je po cajevcu vonj, nekatere moti. aja, Milf, saj po vratu zdaj nimam vec alergije. zdaj jo imam na trebuhu, pod popkom, tam kjer pride gumb od kavbojk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Hih.....sm se zmotovilu nekak skoz dans v službi...... ...sam, da je mim. Tak zdej pa grem mal k babici, na sprehod pa na drinkič jo pelat.....Sm jo včeri neki vznemiru, k se nisva neki razumela.....ker ne živimo skupaj, včasih pozabim kolk je stara, pa precenim njene sposobnosti.... No, te pa jo grem dans mal razvedrit.... Mejte se lepo, mujceki..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 Lepo Mick, fajn se mejta (tale lastnost tvoja mi je zelo vsec, devica je tole, da si skrben, tud ti ne pozabim obiska v bolnici pri Lunatki). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Še en fin dan za mano hja ah no :D kaj fin odličen dan.... mmm kako z veseljem bom sedaj prižgal eno svečko pa mal pomeditiral... pošiljal svojim najbližjim mal mirne modre energijice... i luv you alll .... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Nocko tud od mene WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Nino, te mamo tudi mi radi... Nisem še brala za nazaj.... tko da ne bom lih komentirala.... Sem bla danes na Štajerskem.... v Radencih in na Ptuju.... Ful lepo, sam veliko bolj mrzlo kot v LJ... Postajam addicted to speed.... Od dragega mama ni upala gledat na števec... ....en kolega iz MB ni hotel pozdravit, ko smo ga srečali na avtocesti.... ...pa ziher nas je videl, ker je potem enim drugim razlagal, da smo na njihovem koncu... whateva... Na Ptuju srečala enga šarmantnega ovna.... smo se šli peljat z Integro, testna vožnja po tuningu.... WOW hudo!! V bistvu ful fajn, ko sem zaupala vozniku in se samo prepustila vožnji.... Mami gre jutri v bolnico... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mami gre jutri v bolnico... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 naj ta noč čimprej mine....to je verjetno najdalša noč v njenem življenju.... Think positive...nikoli se nam ne zgodi nič, za kar ne bi imeli orodja in možnosti, da bi to premagali....držim pesti za njo in zate ribica ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Hvala.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 morgen..... pa tko lepo sm ob polenih zaspau pol pa sanje uletijo :xx!: ....pa fertig bemti....she med spanjem nimam miru :xx!: pa nch.... bom pa zdele lepo kavico....pol pa na DNEVNI ogled ljubljane mogoche kej nouga vidim.... dons itaq ni nbene panike za delat popoldne tehnichn sestank, zvecher pa UMEK bo kr hec zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mami gre jutri v bolnico... [/color] It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mami gre jutri v bolnico... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 dobro jutro...Katja jaz sem pa danes ful slabo spala :xx!: mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts