Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

:D dobro jutro Slovenija.... dobro jutro LNF... tralalala ;) grem js kaj pojest ;) pol pa na en kafe v kavarnco :P
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

katja... xrainbowx xwitchx xgoldfishx xcrossfingx

vsi slabo spali danes? he he...sem se zbujala na vsako uro...polpila skodelico čaja, pa do kopalnice, pa nazaj v horizontalo...zdej sicer v službi, pa odpikat dva sestanka, pol pa dohtarci pokazat sinuse pa vneto grlo....pol pa domov. se mi ful ne da ležat...zunaj tako vreme x:px ...eh... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Morgen,

Amis, zeljnati list potolčeš preden, ga daš na čelo in ne delaš to na čelu B)

Težko zaspala ampak sem potem spala.....dokler ni pozvonil poštar xrolleyesx ...potem sem premišljevala bi vstala ali ne....ker po vsej logiki, bi bilo bolje, če bi on prišel in se ulegel k meni, kot pa da jaz vstajam s tople postelje.

Uletim dol podpisat, seveda je čakal in čakal preden sem prišla do vhodnih vrat, pol se mi je pa še opravičil....sorry res.... x:Dx ....no saj je čisto simpatičen tale naš poštar.

Danes velikoooooooo opravkov ...gremo....črta

Lep dan vsem x:Xx

p.s. amiska dobro opravi pri dr. +liin recept preverjeno deluje

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zadnje čase opazujem, kako volk ikono menja, čudi pa ne. Sem se že vprašal, zakaj si v ikonco ne da recimo Vučka, maskoto Sarajeva'84? x:o)x
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>

Mami gre jutri v bolnico... :sori: xcrossfingx xgoldfishx

Vem, imam skoz v glavi.

(*tud zato, ker imam jaz 'izreden' ginekoloski pregled).

kdaj, ob kateri uri (da bomo zdravilno energijo lohk posiljal)?

Imam kar dober obcutek, ves... blazno dbest se mi zdi, ko se tko hitro odvija tole... pa tako v zacetku ze zdravi. x^x

naj ima kak kristalcek s sabo, recimo karneolcek, jaspisek al kaj tacga. :)

Ne furat skrbi, sam pozitivo. xupx

Saj bo!! xcrossfingx xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

hehe

sm biu zuni....u tivolju x:)x

chist kul tkole chez dan tole.... x:)x

sam zhal nau dolg tko xrolleyesx

nazaj grede sm si pa superge kupu....hehe....odshtek....rumene x:px x:px

pa limunplave shtumfe x:px x:px x:px

zlomk...osvobojen.... x:px x:)x x:)x x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

joj ti zobarji spet, kaj me je mama razjezila zdajle!!!!!

Ima luknjo, se hoce narocit, ji povejo, da je njena dr. sla v pokoj.

ja in, vprasa, pol me pa h komu drugemu narocte.

In so jo narocil - za DECEMBER!!!!!!!!

Da ne bom pop* zdajle pa klicala tja pa frko naredila, zdaj sem jih pa SITA!!!!

Glih vceraj sem se jezila, pa to ni res, halooo, kako, ko me bo zob BOLEL?! mas da mi rihtas zobe, kaksen bolel, mater!!!! Ajde, naroci, ta pa ta sta za zrihtat, tam je tole...

Ne, kar caka se, da 'bodo bolecine'. pa saj ne hodim na urgenco, imam pravico do zobarja, prasci! :mad2:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne, Mushi, od zadnjic pac, a je 'izreden', lohk recimo kaj odkrijejo... Izreden zato, ker se je pac to zgodilo.

ne je boljs, ne krvavim vec... pac, se ena 'vrinjena mesntruacija'.

Upam da me dajo na ultrazvok.

Picasso

bemu, kak se naj bi pol človk ne razburjal pa sekiral, takale finte zobarske. Ah tole pa le uštimaj, vem da boš, pa boš pol pomirjena. Ma vsega in svačega je zdej. xrolleyesx Če te ne bi, pa reci naj te dajo na ultrazvok.
Mushi

Mushi, kok si kul. xsrcx vedno kaj reces spodbudnega, te 'skrbi', priletis...

Thanx! x:Xx

saj vem da bo, sem ze v starem svojem divjem elementu (vceraj pa cist boga, da zbolevam in tko, zato nisem sla na fitnes, tud dons skorajda ne, pa si premislila in sem vesela, da sem sla - ker hodim pon., sre., pet., jutri pa ne bom mogla ker je ob takem cajtu pregled, tko da bom ta teden sla v torek in petek, hocem met tak nek ritemcek svoj).

sem cist ok ze, ker imam spet energijo, sem pa spala dons kakih 10 ur skoraj, po mojem, se zbudila zabuhla v faco cist (pa nisem nagnjena k zatekanju, zabuhlosti) - s faco not v pouster spala, ves kaksna sem bila zjutraj!!! x:o)x x:px :o|o:

Ah saj jaz se sam razburIm, ne razburJAm. :) ;)

Ja, jasno, recem, ce me ne bodo sami dal, ves da bom, jaz kar... recem pac. saj ves, no se ti zdi lohk. :vio:

Picasso

Ja, jst mislim da si ti taka. Sam včasih pa tud kej frčkaš, pa se ti ne da neki usajat, no sej to ni usajanje, pa tle se gre za pomembne zadeve, tko da tak mislim, da boš vztrajala. Sam vseen rečem, da vztrajaj, tud če se fajn počutiš, pa se je vse uštimalo, če bi te slučajn tko prjelo, ah sej je vse ok, sam da se prej prepričaš!

Ma tole, full vem za ženske da se jim tole tud dogaja, pa dolgo, a veš, pa niso tolk ozaveščene, pa rečejo ah sej bo pa naslednji mesec boljš..

Veš kaj, ko sem tle se pojavla, sem se kr neki v take bojevite teme spravljala, tle se zdej mal kalim, pa fajn počutim, pa mi je res tko šit, ko kterga kaj skrbi, ko nis tak čist sproščen, a ne? Tko kot tud jst nisem pa vem kak nam bo vsem odleglo, ko bo vse FAJNJ! x:)x Preveč tle visim, pa folk ni več zame en xy, pa se dostkrat tud takle spomnim pol še kej.. čeprav nobenga ne poznam. Vem več od Lunatkov zadev, kot od prijateljev. Hja, zanemarjam zadeve, al pa smo se zanemarli kr vsi...

Tu pa sam skoknem gor, pa je..

Internetni sindrom.. x:Dx x:Dx

Mushi

ves kaj je, sem glih vceraj tud jaz o tem razmisljala... to je nov nacin komunikacije pac... se ne moremo vedeti, se ni dost cajta to.

men se zdi ok.

Glej recimo: klices frenda - ga zmotis, nekaj dela, vozi, je, ..., nima skratka cajta zate al kaj jaz vem.

Tu pa pises os, mail... se lohk posvetis.

Ali: vmes med telefonskim pogovorom (ali v zivo) s frendom ne mroes ful vmes naredit...

Tu pa lahko... nekomu pises, gres lohk vmes na wc, se stusirat, vmes imas par telefonov, kak obisk, letis v trgovino al na posto al kaj tacga...

V zivo bi bilo nevljudno, ce se mu ne bi posvetil.

Tu pa dobi komentar, ko ga uspes napisat.

Plus - tu smo taki, ki vsaj priblizno (ali vsaj v nekaterih receh) podobno razmisljamo.

saj katere frende (oz. kolk njih) pa vlacis s sabo skozi ves lajf?

No ti (D) itak ostajajo.

za brezvezne frendshipe pa nikjer nimas cajta, no jaz ga ze nimam.

Tu spoznas nov folk.

Jaz zelo mal navezujem stikov, tud sicer, tu pa sploh, pa imam vseen kakega ze zelo dobrega frenda in frendico tule...

kaj pa je drugega frend?

Ko imam slabo kri, mi free prinese liter terana. :)

Ko je ne vem kaj, dobim spodbudno besedo od mushi. ...

ne vem, kolk mojih frendov je bolj frendov kot ste nekateri med vami....

zakaj bi na silo hotela navezovat stike z XY, ki sem se pred 5 leti druzila, ce je tak zdaj moj svet?

Zakaj zhdeti v nekih preverjenih prezvecenih vodah, jaz grem pa naprej, saj zakaj pa konc koncev po0l sploh uporabljamo net?

Skratka, cist OK so tud ta prijateljstva.

fenomen, cist nekaj posebnega.

ja, kaj je tud balasta jasno, pa kar enih koneksnov..

a kaksni pa so zelo pristni.

ej folk, nekateri so se POROCILI po tem, ko so se TU SPOZNALI!!!!!!!!

Pa ne en par!!!!!!

a to nic ne pomeni? :vio:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

ej folk, nekateri so se POROCILI po tem, ko so se TU SPOZNALI!!!!!!!!

Pa ne en par!!!!!!

a to nic ne pomeni? :vio:

drugi si pa napachno razlagajo "mrezho ljubezni" x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ma sem vedla, da bom kaj od tega zdaj vidla.

Tvoj problem, ce napacno presojas - na netu in v ril lajfu.

Saj si se v zivo videl, saj si hotel, kar si hotel, in dobil, v kar si rinil.

Picasso

Joj, Marsa, kaj čitam :O: !!

A imaš obdobje :sniky: ? Uh, naj mine vse brez posledic! xwizardx xcrossfingx xgoldfishx

Pa za Katjino mami tudi no pošteno dozo sreče xcrossfingx xgoldfishx

In Katji energije in poguma, ko vse to prenaša xsrcx :palec:

--------------------------------------------------------------------------------

Ne morem priti na zeleno vejo od laufanja sem ter tja. Včeraj sem šla v Kp po Velikanko, ki je bila pri svojem dogsitterju na dopustu. Dobri možakar je imel kar solzne oči, ko sva odhajali. x:)x

----------------------------------------------------------------------------------

Milanski sejem......

-kdor ne mara špičakov, bo lahko nosil na jesen/zimo okrogle cipele. Recimo da so ženski čevlji zastopani pol-pol špičaki-okrogli. Pete so ali ekstremno visoke in precej špičaste, v alternativi polne pete ali pa jih ni. Ogromno zimskih balerink, zgornji del je v glavnem iz finih buklejčkov, finih izvezenin, swarovski kamenčkov, bogato stiliziranih rož. Še naprej gredo etno motivi. Skoraj nič več raznoraznih paskov okoli gležnja, zato pa so top francoski salonarčki ali 'frančezine', obvezno s peto

- ljubiteljem kavbojskega stila je padla sekira v med, ker je teksaški škorenj prisoten skoraj v čisto vseh kolekcijah. Stilisti so ( :sori: xrolleyesx, j'accuse :xx!: ) na veliko uporabili razne kuščarje in konjsko odlakano kožo. Škornji so zelo barvni, vsebujejo dragocene inserte bleščic, perja, raznoraznih elegantnih metalnih kovic.Drugače pa so tex škornji izdelani tudi iz imitacij kačje kože.

Ne glede na casual stil takega obuvala, je zapoved za jesen /zimo, žensko obuvalo mora biti ženstveno in fino in zelo zapeljivo.Nobenih anfibijev in drugih likalnikov za na ženske nožice. Višji podplati obstajajo samo pri res elegantnih čevljih za posebne priložnosti in imajo prav posebej visoko peto.

Barve: NI ČRNE :eek: , ampak je res x:)x . Skoraj je ni bilo opaziti. Izbiralo se bo med čisto vsemi odtenki rjave barve; vse bež in peskove nianse, čokoladna, hrastovo lubje, gorčična, safari.... Kar nekaj živih, izrazito rdeča, živo rumena, električno modra. Za večerne salonarje pa je kraljica zlata barva.

Skratka, čevelj mora biti zelo viden.

:switz: x^x

ja, al pa včasih sem za kej kje bi se kej dobil klicala enga pa drugega pa tretga, pa je pol 5 jih ni vedlo za stvar, trije so rekli te pokličem, vmes smo se menli 5000 stvari v tistem trenutku nevažne, pa čas gre, pa že živčn rataš, pa pol nč ne zveš kar si že hotel, recimo pa pol še veš za 2 ki bi mogoč vedla, pa se ti že ne da.. rečeš ah jutr, pa pol pride tist pogovor čez en teden, ko te že tak mine... pa rečeš ah bom kr tisto...

Tle pa nas je tolk na kupu pa pol vedno neki stuhtamo, pa še govorit mi ni treba, itak 8 ur precej na telefonu visim, čudn da zdle je pa že 10 minut mir..

Itak se čujem vsake tolk časa s kolegicam, sam tko ko se tlele menim pa to, pa ne, tko smo se včasih skor dnevno, pa vse vedele kaj se pr kteri dogaja, tko se pa parkrat v mescu pa še to včasih prek maila, je lažje, ko maš čas napišeš in obratno, je res taka internetna doba to, pa sem bla dost časa nasprotnik, zdej pa čist not padla.

Ej, a res se je kdo poroču ko se je tle spoznal, a veš prav za koga, pa lahk poveš, mogoč kdo k je še gor? Kaka fora! To pa nisem vedla. Verjetno že kdo, samo tko da bi pa prav vedeli, da sta se dva tko v nulo zaštekala. Uau! x8Dx

Ja, tle je res ql. x^x

Mushi

aakhut, ne bluzi.

Me moti, ko si tolk predvidljiv....

vse faze poznamo. najprej si cist ljubec, pol se ti trga, pol postanes agresiven, pol nesramen, pol pa zleht.

Nehaj, je brez veze. Pa podlo je, v bistvu. In ubogo.

Nihce ne bo imel nic od tega, vsi (vkljucno s tabo) pa se bomo slabo pocutili.

A se lohk v 4 mescih (ne, sem prav povedala zdaj?) se kaj druzga dogaja tu kot sam ti in ENA tvoja situacija.

Si 1x ti prisel kako spodbudno besedo rect komu?

Karkoli?

Si opazil sploh koga tule morda kdaj v tem casu?

Al se je egotripasko skoz sam s tabo ukvarjalo?

zdaj pa daj mal mir.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}> poveš, mogoč kdo k je še gor? Kaka fora! To pa nisem vedla. Verjetno že kdo, samo tko da bi pa prav vedeli, da sta se dva tko v nulo zaštekala. Uau! x8Dx
ja ce ti pravim, pol je res, a ne.

In ker pravim sam to, o tem podrobno torej nimam namena govoriti.

jasno da ne bom JAZ povedala, kdo.

Samo povem pa, da je se kako res.

Ja, za dva para zagotovo vem.

Prav para.

Parckov pa je jasno ful. Simpatij, mal ono tretje, gor dol.

A prav poroka, skupno zivljenje in to, otroci scena, pa 2.

Picasso

Si 1x ti prisel kako spodbudno besedo rect komu?

Karkoli?

Si opazil sploh koga tule morda kdaj v tem casu?

Al se je egotripasko skoz sam s tabo ukvarjalo?

.............................................................................

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

RIBA!!!!!

tamle pr aiwi pa pr michele mal porihti x;)x

. . . zlomkou.......tralala

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

katja... xcrossfingx  xgoldfishx  :detelca:

zlomk x:)x

me je prou mel, de te za jezik potegnem

zlomk....tralala x:)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...