mushi 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Marsa UAU! Un tak vlek UAUUUUU! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Nihce ne bo imel nic od tega, vsi (vkljucno s tabo) pa se bomo slabo pocutili...Na videzno je to res, da nihče ne bo imel nič od tega. Čeprav jih velika večina zares ne bo imela nič. Lahko pa je to kako opozorilo, no, žal ene take šole dost koštajo. Pa še kdo drug bi bil, ki ni takooo zelooo nedolžen. Lej, tuki bo kdo vprašal, na kaj namigujem. Nismo svetniki, tako bi odgovoril. Samo da se jaz tega zavedam.Drugače se pa ne počutim nič slabo, tudi žal mislim, da mi ni. Prej bi rekel, da je to ena dobra prilika za Aakhija. No, bilo je malo preveč mirno tukile kukile... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa se kameno strelco nazaj dobila!!!!! x!x tole sm pa prou iz zlomkastga ven zbrsku zlomk....bo dau mir....zdej....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa še kdo drug bi bil, ki ni takooo zelooo nedolžen. : Kdo, kdo, kdo???? :xx!: :xx!: Kaj se pa greste neke interne fore? Piko, lepo si me na ignor dal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 Potem pa oprosti, Aakhut, res mislim. Nisem videla. ne berem vseh tem.In na tole strelco, pa men tak veselje naredil, tud kar pozabila, grdo od mene. :|||Dobro da si rekel in izpostavil. No pol pa le ni cist za obupat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>. Pa še kdo drug bi bil, ki ni takooo zelooo nedolžen. hehe pikoampak mu prvoshm, de jo fashe zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 vem Piko sam.... nekaj je 'prileteti na mino' 1x, drugo pa.... saj ni vazno...Dajmo prosim mir s tem, ker mamo dost te situacije. saj si ne delam utvar ves piko da bo kar mir. :|||Brez da izluscis kak delec ali ne. :||Torej tud ce bi pri mir pustil, ne bi bilo nic narobe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 tkokar se mene tiche sm to temo zakljuchilmogoche de pade ponoch (zjutri she en komentar)che bo pa sonchna kle kej srala....bom pa jst nazaju K4 jo pa tko al tko nam vech vidu....hehe....je na seznamuzdej grtem pa zhurat....u sluzhbomejte si jih zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo, kdo, kdo???? :xx!: :xx!: Kaj se pa greste neke interne fore? Piko, lepo si me na ignor dal Ne ne, nobenega nisem mislil osebno! x!x Razlika je samo v tem, da se nekateri ven mečejo, druge pa ne Res pa je, da takle stavek raje kot ne kdo vzame osebno, zato popravljam:po moje ni to edina situacija take vrste, edini udeležen v kaki taki situaciji, edini kriv, skratka, edini. P.S: Ruby, kako na ignor dal? Ne razumem... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 Saj te mamo radi, Aquahut, daj se imej se ti! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Jaz tu vidm sam tebe srat aakhut :xx!: , nič sončne.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj te mamo radi, Aquahut, daj se imej se ti! Ko se bo videl lepšega, bo tudi drugače, lepše jemal življenje...No, če smo govorili o krivdi, še nekaj nisno obdelali, o žrtvi! Nobenemu ne bo koristilo, še najmanj njemu, da se dela žrtev. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> P.S: Ruby, kako na ignor dal? Ne razumem... Mah, potem pa verjetno sama s sabo paberkujem o Malabar tourju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 ti tvoji izrazi, Ruby!!!!!!!!! mater kok je tebe meni lustno brat! Ko si podobna mal kot jaz, sam se bolj nekak... odrezana, duhovita (jaz tumach nakladam, pa zabluzim vmes 5x, pa bolj custveni so moji posti, ti pa - ck ck, smrtno resno in hladno, a pokas od smeha zraven). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 Tole najdete na vsaki od stotisocev strani LNF:Uredništvo si pridržuje pravico do brisanja objav iz kakršnihkoli razlogov.... kot tudi ukinit forum, skenslat clana in vse kar ga pici - IZ KAKRSNIHKOLI RAZLOGOV. ce ima kdo kaksno vprasanje - RAZEN tega, kar sem utemeljila z zgornjim citatom, ki ga najdete na VSAKI strani LNF - naj ga postavi v primerno temo ali naj taksno odpre v uredniskih forumih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 uf...vsi ful zaposleni s komentarji , vidim...hm...pomladansko čiščenje in retromerkur...jp, močni vplivi dohtarca me založila z antibiotiki...na vso srečo se to dogaja redko lia in cosma: HVALA OBEMA.....moram pa povedat, da hren običajno uporabljam, ker mam mal kronično tole s sinusi ....ful dobro deluje in običajno prepreči vnetje....tokrat sem se zaj* v soboto ko sem šla s savne in sem na burji čakala frendico....doma pa pozabila, da bi blo preventivno dobro hren konzumirat......evo, za zelje pa nisem vedla in tud nikol sprobala.......sem se pa narežala, ko sem brala način uporabe tko, zdej mam pa zapovedano zabušavanje do petka. in da ne bi slučajno ven hodila!!!...je rekla dohtarca.....ja ...saj...je že vedla kolk se mi da med 4imi stenami gnilit ko je zunaj lepo vreme....no, mogoč bom pa natuhtala kaj dobrega v tem času...kakšno ludo idejo al pa slikico....hi hi hi...vse je za nekaj dobro.... katja... no, mejte se radi.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Banda nehvaležna En drugemu glancate šolne (in hkrati stopate na kurja očesa), namesto da bi komentirali, kaj bo modno (in ne mudno ) prihodnjo sezono! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Banda nehvaležna En drugemu glancate šolne, namesto da bi komentirali, kaj bo modno (in ne mudno ) prihodnjo sezono! aha...sem vedla, da sem neki pozabla...hm...sam k ne vem kaj komentirat....nič od naštetega mi glih ne sede ....če pa spokam nase kakšne romantične čevlje, pa še s peto povrh, se bo zgodilo naslednje:1. v roku pol ure bom na urgenci čakala na gips2. takoj potem me bodo odpeljali v idrijo (nekaj takega kot polje v lj), ker bodo zihr, da se mi je utrgalo mal se hecam....rubi72 hvala za informacije...je fajn tud tako prebrat... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Briš hitr, briš! Mick, al pa kr sam pobriš! Ruby pa - Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 ma kje mam pa cas ruby za cevlje... sploh sem si jih pa ze kupila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Rubićka za reportažo iz modnih logov. Bem mu...kje naj zdej črne šolne kupim? Zdaj nam boš samo še razložila, kje se te finoče, da kupit najbližje naši krajevno omejenosti, pa seveda, da ne bomo od šoka pri cenah dol popadal...a la lizardi in kače+ perje...so od 100.000 (skromno rečeno) in pa 200+tisočakov. Amis, jaz predlagam tolkač za meso, se mi zdi, da pa Lia prisega na 10kg macolo Pa nedaj se Ines! Dejmo se imeti raje radi ....lajf je tu šort, da se tlele gremo, kdo, kaj, koga.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha...sem vedla, da sem neki pozabla...hm...sam k ne vem kaj komentirat....nič od naštetega mi glih ne sede ....če pa spokam nase kakšne romantične čevlje, pa še s peto povrh, se bo zgodilo naslednje:1. v roku pol ure bom na urgenci čakala na gips2. takoj potem me bodo odpeljali v idrijo (nekaj takega kot polje v lj), ker bodo zihr, da se mi je utrgalo mal se hecam....rubi72 hvala za informacije...je fajn tud tako prebrat... Hvala Amis Kakšne čevlje pa ti maraš? P.s. Ne pozabi na golide jugurta, če boš ubodla kuro z antibiotiki! Tistole z zeljem pa je ena boljših domačih rcnij, ki res nuca! Mamaje grdo padla na koleno , ko je lezla iz Porezna. Potem si ga je pa je pozdravila tako (v njem se ji je namreč nabirala voda), ko si je mesec dni polagala in zavijala nanj stolčene sveže zelnate liste! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Marsa, kot sama vidiš, hitro udariš mimo. Zato tudi brišeš svoje poste tako na hitro.V tvojih pravilih seveda ni nikjer zapisano, da lahko brišeš iz kakršnih koli razlogov. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Ne bi po osebnih poštah, veš: Mick, sem že mislil, da sem edini norc tuki, hihi. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts