Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

Oglašam se samo zato, ker me je Marsa nekaj strani nazaj vprašala, če štekam....sem 3x prebrala pose...pa nč ne štekam :8): ...

Ampak v mojem kratkem stažu tu mi je pa jasno nekaj: prepir vedno zaneti "nekdo tretji"...Marsa in Mick se vedno "prepirata"...in zakaj?..Zato, ker imata rada forum in NJIMA ni vseeno...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Diana xsrcx Ne vem. Jaz sem fajter po naravi x^x . Od svojih mnenj in prepričanj odstopam le, ko me nekdo argumentirano prepriča. Mogoče zgleda kot da ne sprejemam drugačnih stališč, vendar v bistvu ni res, o njih razmišljam, jih poskušam razumeti, razmislim o njih in tudi če so mi zelo tuja, pogosto najdem kak point v njih in....nisem zamerljiv. Krivice pa ne maram. Velikokrat jo tudi sam naredim, vendar me vedno lopne po glavi, črviči po meni in jo poskušam popravit. In pri tem se vedno spomnim one zgodbe o očetu, sinu in zabijanju žebljev......ran, zaradi katerih ostanejo brazgotine x;)x . In potem nekaterega, četudi po mojem mnenju dokaj opravičenega svojega ravnanja, ne odobravam več toliko. Toda, ko sem v nekaj prepričan in v to trdno verjamem, se za to moje stališče postavim in borim, z vso silo. Zaradi tega se tudi razpišem in intenzivno doživljam debate. In če v "nasprotniku" čutim dobronamernost, ga zaradi še takega fajta nimam manj rad. Če je pa ne čutim.... :vragec: Torej, najverjetneje nimam Marse nič manj rad kot ti. x;)x x:o)x :palec:

Dans se mi piše.... x:Ix :inocent: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

heej, umrla sem od smeha zdajle, cist shizim!!!

Ko to tamo peva slucajno postekam da siba na htv...

Nije tako lose kako izgledA, x:Dx pofff! v vodo. x:Dx x:px huđdo!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek: Aaaa!!! Ka tle dogaja? Vse zamudila... xrolleyesx

Ze ob 8h bla na faksu, ful vesela pol, da se nisem pustila oni drugi meni prepricat, da je prezgodaj x:o)x Smo imeli ful dobro temo na seminarju.. pravljice x:px Fajn, ko se mi kaj poveze s prejsnjim faksom..

Pa zdajle popoldne vaje, sedela z enim mal.. zblojenim xrolleyesx tipom.. in bila prisiljena vse sama naredit.. xrolleyesx ampak fajn, sem se vsaj trudla in vidla kaj res znam in kaj ne.. se mi zdi, da se mal prevec slepam na ostale (ko vecino casa v dvoje al skupini delamo), pa bo pol naenkrat kriza.. :o|o: Treba mal pazit..

Parkirni listek mela za eno uro vec in sem sla po dolgem casu pogledat eno gospo.. v najbolj spesl lokal v mestu.. in sva se za dve uri zacvekali x8Dx

Lustkan dan bil.. zdaj pa doma.. si nardila solatko za vecerjo.. pijem cajcka.. pa razmisljam, da bi kar spat sla... utrujena nekaj..

Enga lunatka srecala na faksu x;)x Me vedno znova njegov glas preseneti.. tak nezen, simpaticen..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Diana - un model v filmu Ko to tamo pjeva - ko je chekiral most (tam v enih rovtah bogu za ledjima... in isti hip ko je rekel, 'nije to tako lose kao sto izgleda' in mal trse prijel ograjo mostu, je cofnil v vodo. in ga je odneslo... totalen model... :P)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne saj je ze konc, sam drugic glej - zakon! :palec:

Picasso

SONCHNA:

sem upal, da bo v shkatli; poleg kamnov, ki sem ti jih podaril in naj bi bili polni bed energija (od mene?...pa saj so bili pri tebi, torej tvojega energija) in so ravno zato leteli skozi okno v park, kjer bodo psi scali na njih in in jih bo mati zemlja pochasi sprejela v svoja nedra; da bo poleg kamnou....(in she ostalih neverjetnih rechi).....morda kak oblizh, kak obkladek za perforirano srce.....pa je bil up zaman.....kot zhe vse doslej.....

zhelim ti, da me pozabish....in sebi (che bi se imel tolko rad, kot imam tebe) bi zhlelel isto

..........................................................

tomaž

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>SONCHNA:

sem upal, da bo v shkatli; poleg kamnov, ki sem ti jih podaril in naj bi bili polni bed energija (od mene?...pa saj so bili pri tebi, torej tvojega energija) in so ravno zato leteli skozi okno v park, kjer bodo psi scali na njih in in jih bo mati zemlja pochasi sprejela v svoja nedra; da bo poleg kamnou....(in she ostalih neverjetnih rechi).....morda kak oblizh, kak obkladek za perforirano srce.....pa je bil up zaman.....kot zhe vse doslej.....

zhelim ti, da me pozabish....in sebi (che bi se imel tolko rad, kot imam tebe) bi zhlelel isto

..........................................................

tomaž

Nič ne razumem. Kaj te je te tak razpištolilo?

It's better be dead and cool than alive and uncool

In kako to razumes? tvoej stanje namrec?

Ali tako, da 1x si v svojem centru, drugic pa pac nisi? :inocent:

no, pac zanimivo mi je, ker se strinjam z Mick-ovo izjavo o tvojih postih. :vio:

--------

vsi se iščemo. če ne bi bila včasih izgubljena, kdo bi sproduciral "presenetljive" poste x:Dx  xsrcx

No, morm rect, da te je v zadnjih psotih prou fan brat!! :palec: :palec: x:Xx x:)x

upam, da se vec takega... meni zvenece terapevtskega!! :palec:

hm, zih bos psihologijo studirala al pa bla terapevt al pa kej tazga ... :2src: x:Dx x;)x

-----------

:palec: torej kaj je? x:Xx razčisti pri sebi.  xsrcx za začetek- premisli- vsakič ko nekaj rečeš osebi, ki meniš da je vzrok teh čustev, premisli- mogoče si ustvarjaš negativna čusva v sebi- ti. in nihče drug. imaš možnost- vse spremeniti xsrcx

Dobro jutro!

Eni ne razumejo jeze, drugi ne razumejo razočaranja, tretji ne razumejo četrte reči, pa tega niti ne napišejo... ostal je pač samo drobiž, ki ga nihče ni pomedel.

Vsi pa vidijo samo ta drobiž, ker je bila glavnina plazu že odstranjena. Brisana.

V naravi je drugače. Ko sem se vračal s Kredarice, smo naleteli na plaz, star nekaj ur. Pa četudi bi bil star sedem dni, bi se težko zgodilo, da bi našel samo drobižek na koncu ob poti in ne bi znal videti, da je ta velik plaz prišel od zgoraj. Velik je bil, sprožilo ga je nekaj čisto pri vrhu. Včasih se taki plazovi sprožijo sami, zaradi razmer, včasih pa kdo od planincev hodi po takih visokih položajih in ga lahko sproži on. Ko uleti plaz, se vse zgodi v nekaj minutah. Težko je naslednji dan oceniti, kaj vse se je dogajalo prav tisti hip, kaj se je dogajalo z ljudmi, če ki so bili tam blizu in so preživeli...

Jasno, da vas razumem, ker ne razumete. Glavnino plazu je Marsa brisala. Brisala pa je zato, ker je razumela, kaj je napisala, da je sprožilo ta plaz in razumela, kaj smo pisali mi, kar je bilo tudi brisano. Vsak plaz brisanja se začne s kepo in tudi ta se je. Ker je Marsa brisala svoj post, je morala še mojega, ker sem se nanj skliceval. In potem se je začelo!

Toliko zaenkrat, sedaj pa jo brišem spet dol.

Za vse, ki se imajo radi, en xsrcx

za vse, ki se pa nimajo, dva xsrcx

pa še nase ne smem pozabiti. xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

dobro jutro... jaz pa še vsa muckasta...

evo tud tole je za v dnevnik - prav ponosna sem nase, da mi je uspelo čez zimo obdržati isto težo, katero sem s trudoma dosegla... tako da do junija še kakšne 3 kg, pa bo x;)x

gremo sedaj delat, kamenček na kamenček ;)

Fajn! S tem das veliko! Vcasih ze to, da ubesedis tisto kar misli tudi kdo drug. :palec:

Zato nihce tukaj na forumu - ni slucajno - ! prav tako kakor ima stvarstvo svoj namem, je namen prisoten tudi tukaj. V to sem skoraj preprican, saj nic ni slucajno!

Konec koncev pa lahko pogledamo zadevo tudi preprostejse: vaju z marso se pac veliko bere! x:Dx :palec: x;)x

----------

Diana  xsrcx Ne vem. Jaz sem fajter po naravi x^x . Od svojih mnenj in prepričanj odstopam le, ko me nekdo argumentirano prepriča. Mogoče zgleda kot da ne sprejemam drugačnih stališč, vendar v bistvu ni res, o njih razmišljam, jih poskušam razumeti, razmislim o njih in tudi če so mi zelo tuja, pogosto najdem kak point v njih in....nisem zamerljiv. Krivice pa ne maram. Velikokrat jo tudi sam naredim, vendar me vedno lopne po glavi, črviči po meni in jo poskušam popravit. In pri tem se vedno spomnim one zgodbe o očetu, sinu in zabijanju žebljev......ran, zaradi katerih ostanejo brazgotine x;)x . In potem nekaterega, četudi po mojem mnenju dokaj opravičenega svojega ravnanja, ne odobravam več toliko. Toda, ko sem v nekaj prepričan in v to trdno verjamem, se za to moje stališče postavim in borim, z vso silo. Zaradi tega se tudi razpišem in intenzivno doživljam debate. In če v "nasprotniku" čutim dobronamernost, ga zaradi še takega fajta nimam manj rad. Če je pa ne čutim.... :vragec: Torej, najverjetneje nimam Marse nič manj rad kot ti.  x;)x  x:o)x  :palec:

Dans se mi piše.... x:Ix  :inocent:  x:o)x

x:Dx x:Dx :palec: :palec: ..MEBLO! - les....

. V I D I S ! :palec:

Draga nasa Lia. V stanju pogovarjanja sama s seboj, se lahko spomnis tudi name, x:Dx in me poklices. ce vam ne bo dolgocasno se pogovarjati tudi z menoj. x:Dx x;)x

-----------

:eek:

...v i d i m ....

......jeza je popolnoma nesmiselna........ imaš jogijske položaje (beri meblo in tudi asana joga), ki umirjajo pretirano reakcijo.......

Aha, cool!! :palec: :palec: No, vglavnem ti zelim zadovoljivo ciscenje!

tako, svet mladim in s full gasom naprej!!! x:Dx :palec: x8Dx

zadnje case berem, da bi kar mnogi tukaj potrebovali tako ciscenje x:Dx x:Dx x:o)x

Ha! :wOOt: xwizardx :onfire: pravkar s tvojo izkusnjo dokazujes, da telesno ciscenje preciscuje tudi psiho!!! torej sem v nekem smislu na pravi poti!! x^x :palec:

Torej, da vcasih ni primerno samo cisenje psihe (kakor pravijo - vse je v glavi), temvec lahko pricnemo tudi z ciscenjem telesa in se odraza tudi na psihi! x^x Morda v vecini primerov celo lazja pot!

Hvala!!! x:Xx x:Xx

-----------

free- naj ti zaupam, da sem že tretji dan na postu (senza hrana) :vio:  praznim se, tudi dobesedno, pravkar sem imela interni tuš na WC-ju, zadnje čase se mi ful dogaja enih zadev, ki so zame čisto nove nimam izkušenj da bi se znala soočiti z njimi, nabralo se je toliko gneva in gnusa, da moram razbremeniti svoje telo in dovoliti duši da zažari in me očisti. verjetno takšni trenutki rodijo izjave ki prihajajo iz moje notranjosti in neobremenjenosti s fizičnim, če pa dovolim telesu da prevlada, so moji posti  taki, da bi najraje kliknila na DIANA:) in na vrstico- ignoriraj tega člana.

ps- nisem še v svojem centru, to je moj cilj. ni pa to preprosto doseči, ker saj pravim- nimam dovolj izkušenj in me dogodki raztresejo na vse strani. verjetno se je treba prepustiti, s časom pride tudi modrost (ne pri vseh, v stilu "gate na glavo"...) mogoče je v tem modrost- v humorju xideax  x:Dx  skratka z leti ti vedno bolj dol visi x?x

<{POST_SNAPBACK}>

Ampak v mojem kratkem stažu tu mi je pa jasno nekaj: prepir vedno zaneti "nekdo tretji"...Marsa in Mick se vedno "prepirata"...in zakaj?..Zato, ker imata rada forum in NJIMA ni vseeno...

Dobr si postekala, res se Micku zdi, da se mora vedno oglasat zraven, ko gre za nekoga tretjega, in se prepirat z mano in mi pamet solit v zvezi z mojim urednikovanjem ali prijateljskim pogovorom s to osebo (za katerega v tisti fazi ocitno menim, da je pravi pristop).

In bi mi bilo ljubse, da bi bilo Micku malo bolj VSEENO.

Bi bilo lazje.

Ker imava rada forum? jaz in Mick?

Ja, saj jaz in aakhut ga imava tud rada. In jaz in Mitja ga tud marava.

sam da jaz takega ne maram - zdraharskega in hujsaskega, k cemur pa pripomoreta predvsem Mick in Piko.

Vsi pa ste tudi mirno brali osiranje mene tule, kako da sem krivicna pa taka.

Nihce ni rekel B - ko vam tolk ni vseen.

Hvala.

In Mick je razocaran? x:o)x Bogi, a ne?

Jaz sem tud, nehvaleznezi. :xx!:

Jaz krivicna?

Ko pa sploh nima zveze z mano epizoda vcerajsnja - IN SE MANJ Z MICKOM ALI PIKOTOM. x!x

In ocitno mi ni tolk frka (vec, sem se ze navadila :xx!:), da moram brat drekanja o sebi, ce sta si ornk dala duska in srala po meni na mojem placu in kot vidite, je vse objavljeno. kar je O MENI govora. :xx!:

Sta dosegla (predvsem Mick) z nenehnim takimle najedanjem, da nekaterih clanov ni vec gor. meni pa to ni vsec.

Epizoda Kljuka - Mick najbolj glasen, epizoda Pokowc, Mick najbolj glasen, epizoda trudi, Piko najbolj glasen... Bobnar - Mick najbolj glasen,... Aaakhut - mick najbolj glasen...

A ni hec? vedno je Mick. x:o)x

In bojda mu v primerih njegovih konfliktov z mano vsi pisete OS-e podpore. x:Dx In on to pise tule gor potem in se s tem hvali (ob tem, da recimo janjak je pisala tako njemu kot meni, da kok fajn je moja uredniska politika x;)x x:px, njemu pa verjetno - ja, ne daj se x:Dx xrolleyesx). x:Dx

ej jej jej - v bistvu ste pa nekateri kot otroci, sam ne tok lustni pa ne tolk neskodljivi.

Tu se ne gremo kake demokracije.

Smesno sta hujskaca postavljala, ces, jaz krsim pravila LNF - b*****, saj pravila LNFja so moja, lohk jih sproti menjam ce zelim.

In nikomur se ne rabim opravicevat.

Neumnost zelo tezko rpenasam, hujskastvo se tezje, v paketu pa je to dvoje ubitacno.

Ce bom se gledala njuno hujskastvo tule, vmesavanje v moje urednikovanje (smo na mojem plejsu, ki ga jaz urejam, sem lastnik in ga placujem - in ce naj sama odgovarjam, bom tudi presojala sama) ju bom zbenala.

In to zelo resno mislim. :att:

Pa mi dol visi, ce se boste zato vsi dol spokal. x!x

Bo pa nas 10, ampak takih, da se bom lohk zanesla - tule se pa ocitno ne morem, saj se ravno v najbolj delikatnih situacijah to pokaze.

Ko imam najvecja sranja s katerim od clanov, mi Mickovo in pikovo vedenje ni niti malo v pomoc, pac pa je zato se vecje sranje.

In kdor to dela, ni frend LNFja in ne mara mene.

Tudi ne bi vedno uletele take scene, ko sem sem bila (in PISALa o tem v dnevnik) v Lowu totalnem, pa priletita loncek pristavit, ob tem, da ce zlo velik okoliscin vesta, jih ful se vedno ne vesta.

Torej - kdor se z mojim urendikovanjem tule ne strinja, naj SPIZDI dol, al pa naj bo tih.

nenazadnje - ali ne poznate tolk olike? xrolleyesx

mislim - ker jaz sem tu...

Picasso

Hihi..to je pa genau zame x:Dx Kreganje in to xrolleyesx

Kaj dogaja? A Bobnarja tudi ni več naokrog?

Tisto spizdi je zanimivo...hmm x:px x:px

:palec: :O:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

recimo (ceprou me nihce ni vprasu za mnenje) mapka, kwa jst mislm o tem:

itak, da nism sploh bral kaj tocno je blo... hkrati pa gre verjetno kakor ze tisocis za NERAZUMEVANJE. V takem primeru je ponavad fajn, da se ljudje vsedejo in se pogovorijo. x:Dx x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...