Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, ves zakaj privat in ne javno ? . Se deloma strinjam. Mogoče sem s svojo razpravo le želel, da se ne bi več ponavljalo. In mogoče pač nisem jaz tisti, ki bi moral skrbet za to. In mogoče obstaja kdo drug, ki bi pa moral. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Dobro jutro lunatki, mism, ne da se mi vse brat ampak sem samo Marso prebrala kapo dol, se z njo popolnoma strinjam.... eni tle sproščajo andrenalin nad vse in vsakogar, ravno zdaj sem poslušala JELINČIČA da bi SLOVENCI moral malo VEČ sexat in bi blo manj frustracij...... V glavnem jaz vam želim VSEM EN SONČKAST DAN IN NAREDITE KAJ LEPEGA SEBI RADI SE IMEJTE SEBE IN DRUGE... pa pa http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>: eni tle sproščajo andrenalin nad vse in vsakogar, ravno zdaj sem poslušala JELINČIČA da bi SLOVENCI moral malo VEČ sexat in bi blo manj frustracij...... Pravi se je oglasil o frustracijah..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravi se je oglasil o frustracijah..... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 jst UPAM da se bo tale polna luna polegla, pa vam vsem sam fajn želim!Itak da včasih pa POKNE ven, kdo bolj od mene ve.. ko sem bla tak , no sej sem še, mal se krotim..Pa vas mam usje za fajne.. Čist z vsemi vami se štekam, pol je že res, vsi smo pa včasih tečni za kozlat.Nje se kregat, nooo... al pa tko vse si povejte, pol pa kak dan peace, pol pa spet se po starem menit, tko kot včasih ko smo bli mali.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Mushi... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Ribica, za tvojo mamo... ..upam, da boš napisala, kdaj bo operirana, da lahko energy pošiljamo takrat... Včeraj sem spet začela s telovadbo, sem zdaj mesec dni manjkala ..ufff, kolk mi paše... Ful sem polna energije spet...končno, bi rekla, tolk rabim pomlad, da sem že celo teraso uredila, presadila rože...in mal pomladi prinesla v hišo... Čiščenje, mene, telesa in okolja...rečem jaz temu.. Blues večeri so te dni v mb...upam, da mi bo zvečer za ven... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Sem se sprasevala zakaj sem ob takihle zadevah ponavad tiho... Ker se nocem komu zamerit al ker ne maram teh for, v javnosti takih stvari resevat.. oboje po malo, verjetno..Zakaj zamerit? Ma, ce se se tolk doma pocutim tlele, pa sem z vsemi na 'ti' in imam filing, da vse poznam.. Hja, po zadnjih izkusnjah sodec, cloveka se po enem letu skupnega lajfa ne poznas.. Tko da ne bom trdila, da poznam Soncno, Aakhuta, Micka.. Marso.. kogarkol tlele.. ceprav smo se srecal, se pogovarjal.. Evo, to sem se tud tle naucila, da ne morem sodit vseh po sebi... ce jaz tlele pisem najbolj personal in resnicne stvari.. ni nujno, da vsi drugi isto.. Tako da tud po postih lahko samo sklepam, ne pa vem. Se mi zdi pa nekaj... vedno morata bit dva.. za kakrsenkoli fajt..In so nekateri, ki rabijo stvari prepucavat javno.. kar se meni osebno ne zdi fer, ampak.. se mi zdi, da nas je veliko tule slutilo v katero smer se bo zadeva odvijala.. In so drugi, ki so samo posredno vpleteni, pa poskusajo resit nekaj.. ker morda poznajo ozadje, ker hocejo nekoga (ali vec njih) resit pred necem.. ampak... kaj ze lahko resijo?...In so tretji, ki so vpleteni, pa so se umaknili.. (kar bi verjetno naredila tudi jaz, ker pac NE bi prala privat stvari v javnosti).. pa se zdaj drugi zaradi/namesto njih kregajo.. OK ali ne OK? Pol so pa se cetrti, ki pac brisejo...ker ne vem kaj se je zbrisalo, lahko sodim samo po postih, ki so ostali.. pa slika ne bi bila popolna, pa se bom zadrzala komentarja.. je pa res, forum je Marsin, tko kot lahk sefica lokala osebo, ki ji ni vsec, ven vrze, tko lahk sefica foruma brise.. Ampak je tud res, da so 'forum' ljudje, ki ga sestavljajo... Ma, brezveze.. tole pisem sam zarad sebe.. da si mal razcistim misli.. ne morem ujet vsega, kar mi roji po glavi, tko da slika ni popolna in me boste vsi narobe razumel.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Brez skrbi, vsi razumemo...No, vsaj jaz...Aliana. Jaz molčim, ker nočem s tem imeti nič...PIKA. Marsa, kako je bilo pr dohtarju??? Joj, preberte si v temi varanje, kaj sem napisala... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 No, v bistvu se strinjam s tabo in pa tudi z marso.dejansko pa ne morem in nocem soditi,kakor verjetno ne more nihce, ki ni bil dejasnko udelezen v 'zadevi'; tko da zdej pa se tut jsz naum vec vtikaval., kar se mene tice se poslavljam iz tega 'nerazumevanja', mam se svojga prevec :xx!: upam, da se fajn zmente!! -------Kroko, mogoče bi le morali razmisliti zakaj do tega pride? In zakaj vedno pri istem lunatku? Zakaj poniževanja, grožnje, laži (celo o boleznih, nezaslišano ) tukaj na lnf in...... privat? In kako daleč se gre, da se ljudje bojijo, obračajo v sicer privat zadevi tudi na druge? Se umaknejo iz foruma, ne po lastni želji....Itd. Jaz bom o tem zaključil. Men ne bo nkol neprijetno, ker sem gledal stran in se delal, da ne vidim, pa kakorkoli se že stvari razvijejo. Sem pa vedno za to, da se reče bobu bob........Tudi kritiko na moj račun sprejemam in bom o njej temeljito razmislil, tako kot o smislu mojega sodelovanja v kakršnikoli obliki že. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 se oglašam s faksa hihi imam se lepo pol grem pa papcat kosilček in še mal kasnej na filozofsko nadlegovat filozofe/inje Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Š. je šibnil na Kroejša....za dva dni. Tako....se je torej začelo. Potem pa bo Bosnia....pa takšne reči.....ampak začelo se je. Včeraj nekaj šopingirali..v ponedeljek bila v šoli - je ta mala ful ustvarjalna - razstavo ob dnevu šole imeli in precej njenih risbic obešenih, pa ročno izdelanih instrumentov. Pridna. Tega ziher nima po meni Sicer pa lepi, čudoviti dnevi(me frendica včaraj pokliče- jaz v trgovini pa vpraša - kaj že pomeni, če imam prazno 3. hišo??? haha..astro vleče ) Aja - odvajanje od lnf--mogoče malo. Ker ful hitro zapadem v kakšne odvisnosti(neptun na soncu) se striktno držim potem zadanih ciljev -nič neta v hišo Saj vem, krivico delam še vsem ostalim..v službi pa ni več časa ... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Nat, fajn te je videt...no, brat Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 in kupim fenomenalno, odbit luster! Kaj , oskrblanega si kupila ? Hitro najdi racun pa ga nesi nazaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Fajn, Contesa....vidiš, jaz pa te poslušam..in se na daleč izognem trgovini... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Meditirala z vilinci.... narisala vilinsko kartico.... nič ne vem, mogoče je že konec operacije, mogoče se ni niti še začela... Ampak nekje dopoldne ali zgodaj popoldne naj bi bila na vrsti... Pa resnično vam hvala za vaše besede, za vašo energijo.... sem prepričana, da jo čuti... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, kako je bilo pr dohtarju???Dobr, hvala! Katja - Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Katja... Sej vem, da je težko čakat, vem pa tud, da bo vse OK! Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 jaz pa mislila, da je drugo sredo tole..upam, da si glede tega sedaj bolj mirna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Katja... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 vsem, ki vas skrbi in imate tezave zelim, da se stvari cimprej in cimbolje iztecejo! tako pa sem!sem vceraj razmisljala, da zakaj hudica se ne oglasim in kaksne recem, ko vidim, da je nekdo v tezavah in ga skrbi. glavni razlog mislim, da je, da nocem bit pateticna in zvenet neiskreno. se mi zdi, da bi zvenelo tako kot na primer, ko stopis v trgovino in reces *dober dan* pa tega dejansko ne mislis, zveni kot fraza in zgubi ves svoj pomen. tule pa se me dotakne, ker sem kljub vsemu spoznala en vas koscek, skoraj vsak dan vas berem in kljub temu, da mi pise, da sem napredujoci vajncek, sem ze odvisnica se enkrat za vse! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Katja.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 Hvala Diana za spravljiv post.Razumem ze... jaz razumem marsikaj...vendar seveda ne morem utemeljevati.Je pa to ze bilo in pravzaprav ni nihce nikogar pobaral po mnenju.kajti ni slo za moje mnenje (kaj da jaz tkole kaj mislim), pac pa za UKREP.Ki je ocitno ze bil potreben oz. sem jaz tako presodila.Zdaj ste mi pac pokazali, da dvomite v mojo presojo, ampak se vseen ne bom nicesar utemeljevala. Ce bi skusali razumeti, bi vsakdo pri sebi rekel, ok, je bilo pac potrebno.Moja uredniska politika nas je pripeljala do zdaj, kamor nas je.Sem sama, nas je vec kot 3000 clanov. Mislim da je to fenomen.Ocitno pa vi mislite drugace, se vam zdi, da se vam dogaja krivica itd. Kot da sem vam jaz v bistvu kaj dolzna, kot da sem dolzna bit pravicna (karkoli PO VASE ze to pomeni). ja, jaz seveda stojim za svojimi dejanji in besedami.In tu se vi ne morete strinjat al pa ne strinjat.Lahko imate mnenje. In ste ga tud povedal. Vmes navrzeno 'osa pa rajs ne bi posiljal', je podlo natolcevanje, da jaz berem OSe.In ce o meni tako mislite, potem pri meni nimate kaj pocet.To je moje mnenje. So padli komentarji, forum sestavljajo ljudje. Res je. x!xKot gostilno sestavljajo tud stranke.vendar ce bo gostilnicar pometal vse ven, bo to samo pomenilo, da ne bo k njemu nihce hotel hodit.Ima pa jasno vso pravico da to stori.Tudi ko boste pisali pisma bralcev na casopise, vam bodo povedali, da morda NE bodo objavljeni, vsekakor pa ne bodo vrnjeni. mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 upam, da se bo čimprej vse uredilo. tako da bo za vse najbolš. sploh katja za tvojo mami spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts