Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

ooo tebe pa nisem zasledila že ful dolgo aiwa...pa scensko ikonco maš :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Ocitno pa vi mislite drugace, se vam zdi, da se vam dogaja krivica itd. x:)x

Nočem se več prepirati, zato le koment na ta del tvojega posta. Ne govori v množini in ne razmišljaj v množini, ker te še res kje to užalosti. Jaz govorim le zase. Za nikogar drugega. In v konkretni zadevi. In tudi sam stojim za svojimi dejanji in mnenji. x^x In prav nihče drug te ni pokritiziral, prej te je pohvalil, ne spreglej tega, kar je veliko bolj pomembno od mojga negodovanja. x;)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>ooo tebe pa nisem zasledila že ful dolgo aiwa...pa scensko ikonco maš  :palec:

mah sem na bolniški... sem mal zbolela... pa še mal dopustka u izi od lnfja... x:Dx x:Dx . ful stvari mam za narest. jutr me en izpit čaka... tud jz tebe pogreškala x:)x x:Xx xsrcx x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

:palec: :palec:

no, to pa se sebi malo povem, ali pa pac tistim ki se najdejo v tekstu:

da, ob tem se se spomnim, da vcasih ene zadeve u lajfu prevec vzemam samoumevno in brez primerne distance, ki jo morda v doloceni meri nekateri tukaj potrebujemo! ali pa da se vsaj spomnimo, da smo na forumu in ne nekje, kjer mora biti vse tako kot mislimo mi, da je prav. hkrati pa iscemo samo slabo (iz nase percepcije) in se ne zavedamo darila, ki ga imamo. Slabo pa vidimo tisto kar vidimo v sebi! Torej svoje ogledalo. In vedno je bilo tako.

In dejansko: ali zaupamo ali pa pac ne. Povsod je treba imeti mero zaupanja, sicer ne bi bilo mozno sodelovati ali pa ce ze, pac tako, da bi bilo vse prek birokracije :xx!:

Na sreco pa ni tako.

Tko da, ce urednik misli, da nekaj ni dobro za forum in sploh ce ne vemo razlogov, kaj se sploh bunimo x:Ix x:o)x

Ni mu treba pojasnjevati, niti utemeljevati, niti opravicevati, niti razlagati, ipd...

Konec koncev saj urednik vodi forum in ne jaz, ki nimam dejanskega vpogleda v celotno situacijo.

Vcasih mislimo da veliko vemo, pa dejansko ne vemo, prav zato je tesko soditi kaj je prav in kaj ne, ker je veckrat to osebna zadeva percepcije in dojemanja.

no sam tok! x;)x

no sam se tole podam in teme channeling-i:

...cisto in jasno komunikacijo med vami, ki pa jo dosezete na taksen nacin, da eleminirate tisto kar vidite drug v drugemu; drug drugemu ste vedno, in vedno boste ostali, ogledala svojih delov, ki jih projecirate na druge osebe. Za cisto komunikacijo morate najprej ozavestiti, kaj vam oseba, s katero komunicirate, predstavlja, in takoj nato se morate dvigniti nad to in komunicirati z njo kot z drugo osebo, kot z drugim cloveskim bitjem, kot z drugim notranjim bitjem. Na tak nacin postaja komunikacija gladka, cista in jasna. Vase misli se lazje izrazajo in tudi oseba, s katero komunicirate, jih lazje sprejema. Usklajenost casa in prostora je v vsakem hipu popolna. Skrbi o tem, da to ni res tako, zakrivijo cas in prostor po svoje. Pride do popacenj, ki ustvarjajo dejansko nepopolnost casa in prostora. Zanimivo je, ce eleminirate skrbi, se cas in prostor nazaj zravnata v vam natancno zacrtano ravnino, oz. da ne govorimo o ravni, bi rekel v vam zacrtani kolobar.

----------

...

mejte se! :palec:

Hvala, Free, pomirjujoce, da vsaj kdo to steka oz. zna tud tko videt stvari. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen..... x:)x

lep dan tole čnastal..... x:)x

glede na neobetaven zachetek....hehe

vcheraj bil zhur do nebes.... x:)x

k4 pol, vrochina nepopisna (lioma she vedno v kurcu).... :xx!:

se pa zgodil en hec

prishli so s televizije, pa kolega luchkar, ki naj bi delal reche, dej, bosh ti, k znash boljsh :eek: :eek: x^x :palec:

pa sm....pa smo v trenutku poshlihtal odnose x^x x^x

zlomk...tralala x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:palec:

super. xDDx (blagor tebi x:o)x)...

Fajn. xyesx :palec:

Mene tud klicali z enim propozishnom kulskim. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: men se zdi da je Sončna pri svojih letih veliko bolj zrela od tebe, vsaj ve kaj HOČE, kamni gor al dol...hm, zadnjič sem sanjala da me je nekdo na farmi krokodilov obmetaval s kamni jaz pa njega nazaj :eek:

:vragec:

to si verjetno razbrala iz njenih postou

ampak tale je res zadnji.

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ma ja, sej itak seb govorim; sej zmer seb govorimo iz nivoja nasega dojemanja :o|o:

pol smo pa tanajbl pametni, k mislmo, daa kao neki vemo :xx!: x:Dx x:Dx x;)x

eh, ego je zvita tica... x:Dx x;)x

----

Hvala, Free, pomirjujoce, da vsaj kdo to steka oz. zna tud tko videt stvari. :palec:

kwa hiter postate vmes ej.... :inocent: :vio: zvizzzzzzzzzz

ma jst sm tut nekje... sploh ne vem se kje........ :C:

spljoh ne vem al bi bil vesel al zalostnen.. kr neki. :inocent:

pomoje, najbols prvo, itak. x:Dx

sam .... :V: x:Ix no, sej tisti ze ve, komu to gre xrolleyesx

Diana, sam na kratko - ti gledas idealisticno.

Upam si ze, samo ne smem.

'Zacuti potrebe drugih' (to ti meni svetujes v bvistvu? xDDx x:px)?

Mrhovinarjev, firbcev, predsodkarjev, ki rabijo pac kost za glodanje, da se jim slucajno ne bo treba ukvarjati z njimi samimi?

Ne, ni pravicno.

V sirsem kontextu ni pravicno.

Zadostiti firbcu nekoga in s tem govoriti o nekom... ni pravicno.

Bi rada, da ce bi zaradi kake tvoje situacije brisala koga, da scitim recimo tebe, da jaz to folku utemeljujem? in jasno podrobno razlozim, kaj dogaja, da bodo seveda vsi andrstendali?

sploh ce so se odlocili, da ne bodo razumeli?

ne sprasuj, prosim.

Mislite si kar cte.

lahko bi drugace povedala, pa nisem.

lahko bi bila drugacna, pa nisem.

Sem jaz. In tole je Lunin forum.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Mrhovinarjev, firbcev, predsodkarjev, ki rabijo pac kost za glodanje, da se jim slucajno ne bo treba ukvarjati z njimi samimi?

Se bi mogoče moral prepoznat v tem, po tvoje? Ker si v bistvu ta hip kao z mano v sporu? Povej naravnost, saj znaš. :palec:

K. Čapek

ne saj ti ze vse kao ves, Mick, torej ne rabis moje dodatne razlage.

To je namenjeno onim, ki ne vejo, pa se jim zdi, da se jih to blazno tice.

In vse da se jih blazno tice...

Picasso

Rabil sem dodatno razlago na tvoj konkreten post, ker bi to rad vedel, Marsa.

Tudi ti nastopaš kot, da vse veš, nič te ne zanima moje mnenje in vedenje, prav nič.

K. Čapek

Ok. Sem se poslužil dveh pregovorov, da lažje razumem. Enga latinskega in enga slovenskega.....

Qui tacet consetire videtur.

Gliha skup štriha.

Hvala. Do sedaj nisem vedel. Zdaj to prvič čutim in vidim tud z mal drgačne perspektive. In mi je mal bolj jasno zakaj je en moj povsem nedolžen stavek povzročil tvoj izbruh, Marsa.

K. Čapek

evo prišla iz druge službice, mater so dons ljudje tečni... pa zebe me, pa tisto jutranje navdušenje nad življenjem je puf splahnelo...pa črke ful mešam tule na tipkovnici, me moti pri delu...

pa že nekaj dni dobivam darila od Lunatkic, hvala Clean, Amis in Mbmetuljčica

pa naj ponovim še enrkat eno vprašanje - je pokazal pregled bp?

grem jaz se malce pomenit spet s seboj, nazadnje je pomagalo, mejte se xsrcx

a mene sprasujes Selene?

Ja, kul. :vio:

Hvala za skrb. x:Xx

Picasso

x:)x En dober dan vsem skupaj! x;)x

Včerej sm pa jast šel v lj na predavanja pa sm čist po pomoti pobral enga štoparja s kerim sva se spoznala ravno ta vikend v diskaču tle pr nas in sva skupej zabluzila čez popoldan tko da predavanja xrolleyesx ..... no in na koncu koncev sva pristala še v K4 kjer sm bil prvič ob torkih in morem rečt da je bla res ful huda muska :palec: ! Sam ta zlomkec mi je bliskal v oči s tistmi nejgovmi bliskavicami x:o)x ! Sej je blo vse cool sam res kera vročina! Dej ti zlomk k maš avtoriteto tam not reč naj zrihtajo prezračevanje če ne bo enga lepega še enga :xx!: v tisti vročinski komori! Kaj? Da so bli s televizije tam? A pa so tud snemal? :ermm: Upam da niso mene kaj .... No in na koncu koncem sm pršu ob pol treh domov iz predavnj :inocent: zjutraj pa na šiht! Sam sm še kr na eazy ustal! No skratka imel smo se super fajn x:)x drug teden pa spet malč na predavanja x:Dx !

Sam res ne vem kaj mata vidva s sončno za ene probleme :xx!: ! Ker ko sm vaju spoznal sta se mi zdela tko nekak povezana :ermm: mislim tko taka taprava frenda ki se res štekata! Pa sej se nista skregala :sori: ? Pa tud če sta v sporu bo pač že šlo mimo kot vsaka stvar in na koncu bosta zihr spet frenda xsrcx ! xwizardx x^x

x:)x ne glede na to kaj je blo in kar bo saj prijatli smo zato da se mamo radi xsrcx ,da poskušamo razumet eden drugega, da se vspodbujamo, da smo sočutni eden do drugega, da si pomagamo med sabo tako v dobrih in slabih trenutki življenja, ZATO xrainbowx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xrainbowx xscratchx

Neki podobnga sm glih eni frendic pred kakmi dvemi tedni napisal ker ... ! A se vam zdi normalno da če te eden z besedami pripravi pa a je to hote al nehote da jokaš da se ti opraviči? Pa sej jast vem da bo med nama vse ok >če se mi opraviči jasno če ne pa itak ni vredna takga prjatelstva! Sam na živce mi gre ker mi je bedno dvakrat rečt da se mi opraviči! Sam ona me pač ne razume kakšen sm jast! Ne more se dat v mojo kožo ker je pač čist na enmu drugmu nivoju kot jast! Pač nima ene distance oz enga zdravga odnosa do ljudi! A taka pač je! Tud to karkoli je že blo je tud za njo ena izkušnja iz kere upam da se je oz da se bo vsaj kaj pozitivnega naučila! x:o)x

xsrcx LEp Dan Še naPrej xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>a mene sprasujes Selene?

Ja, kul. :vio:

Hvala za skrb. x:Xx

me veseli :palec:

sem bila na sprehodu, ampak danes mi pa ni uspel dogovor s seboj... ok, sej verjetno je en moj glup scenarij tole, daleč od resnice...

najpomembnejše vprašanje, kdo bo men voljo dal za pospravljat :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>

najpomembnejše vprašanje, kdo bo men voljo dal za pospravljat :xx!:

hja tole se jaz kar dostikrat sprasujem x:Dx

sicer pa tale dež kar neki....brezveze, pa zdelele odhajam na čevapčiče direkt dostava iz Bosne, so mi jih naredili pred 4 urami. Boljš jest postane bosanske kot pa sveže tukajšnje x:px razlika je neopisna.

Baje v Logatcu, kar dež gre :xx!: pismo....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mitja pa je dons napisal pritozbo pri zobarju. Bravo!

je pa prebilo dons dno tole z zobarji.

Je bil pa ze pri privatniku. :)

Ni tolk ... hm, potrpezljiv in ima manj zaupanja tegale kot Ich.

mal rosi...

Zgleda da sem cist dehidrirana, kajti bila v mercatorju in kupila dva caja, dve cedeviti in pesin in jabolcni sok. :)

Picasso

Mal prošetal babico x:o)x , pismo, čudn vreme, prav, me noga boli k satan, pa prsti otekajo.......sam morm gibat. x:o)x Na sprehodu srečal par ljudi, ki se jih spomnim še kot otrok in šele takšna po-nekaj-letna srečanja me zlobno opozorijo, kolk časa je že minil, znaki staranja so na marsikaterem iz otroštva znanem, takrat že odraslem obrazu, precej vidni......Na koncu nas bo čas premagal vse. x^x :o|o:

K. Čapek

Kako se stvari čudno zapletajo in odpletajo.. xrolleyesx

prejle mela en doloooolg pogovor, pa si mislila, dobro sem butasta jaz ali kdo drug...verjetno jaz, da se tole sploh grem.. :xx!:

In Mick, ko ravno čas omenjaš... :o|o: vesela sem preživetega obdobja, ker sem si dokazala, kako sem zrasla v tem času...in mal žalostna, ker mi je naredil nove gube na obrazu...

Vprašanje je sam, kaj mi več pomeni... x?x

Sem vedela, ko sem zjutraj vsa prepevajoča in polna energije, mi prot večeru vse nekak dol pade.. :xx!: bom jutri zjutraj rajš vsa cmerava, pa bo potem šlo sam xupx

Velik stvari me je danes prizadelo, še moram mal prežvečit... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Sem vedela, ko sem zjutraj vsa prepevajoča in polna energije, mi prot večeru vse nekak dol pade.. :xx!: bom jutri zjutraj rajš vsa cmerava, pa bo potem šlo sam  xupx

Velik stvari me je danes prizadelo, še moram mal prežvečit... :o|o:

Astra

pejt greva raje na kufe, sem jaz v podobnem sranju....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...