Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Kaksen dan.. da se ti zmesa...tolk stvari se zgodil, + in - , da kr ne dojemam.. Pocutim se pa tko.. nesestavljeno.. trenutno.. Grem zdajle se na en sestank.. bom zlo verjetno srecala tegale bivsega.. Fak, kok je cuden obcutek.. Upam, da se fajn iztece.. Zivcna, evforicna.. kar si zmislis.. Ampak grem, iz inata, prav zato, da dam tole prvo srecanje cez.. Da se skuliram... Mejte se... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Aliana Selene, a u un lokal z dobrim kelnerčkom... odhajam ven, grem mal na blues bluzit... ...muuuuuuuzka, to rabim... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Res, ta dan pa je bil pomoje skor 1 visek zadnjega ribjega obdobja :xx!: ceprou je ze sonce v ovnu, mislm, da je samo rezultat oni rib prej alii pa se marsicesa popreje... no, torej se vidi, da oven kr ornk vn prseka, ce lahk, ce gledam iz mojega laicnega astro stalisca free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 ... Katja, upam, da je tvoja mami dobro prestala operacijo in bo zdaj samo še funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Zblojen dan... Samo... dobila danes novo številko Letnih časov in v njej objavljenih nekaj mojih haikujev... čuden filing, pravzaprav ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Uff... fajn blo tole Tko lepo videt.. dojet.. da te ljudje res niso jemal kot 'privesek'.. pac eno, ki pride zraven.. ampak kot tebe samega Pa zanimivo.. njegove sale niso vec tako smesne, kot nekoc.. to je ze dober znak, a ne V glavnem, lepo, fajn, vesela, happy.. ah in oh totalna zblojada tale teden, a ne... Astra, thanx za je pomagalo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 no....zlomk se je tut dons nazhural (cheprau ni "delal")... DJ Marino....house...pa neki cajta bla z mano ena (kwa vas kurc briga kera) prej smo bli na pivichku...tralalablo jako kulsko ponoviteu jutri (ups...kolk je ura)...skaratka dons ... pa ena (kwa vas kurc briga kera)...za izpit eno je itaq chist u kurcu zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Jest sm ful želodec me daje, nisem spala nič, zdajle odjodlala rigoleto, malce pomaga a boli k svina. Cel hrbet me boli zaradi želodca :xx!: Bolečina močna že od popoldneva. One čevapčiče sem samo pobožno gledala, ker nisem mogla jesti, pa tako sem se veselila Jooooooooj kok sm jest boga.ne sedet, ne stati ne ležati mi ni....naj že mine pliz Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne sedet, ne stati ne ležati mi ni....naj že mine pliz kaj pa che poizkusish z obeshanjem zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 saj bi se ti režala, pa me res preveč boli Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj bi se ti režala, pa me res preveč boli ne bosh verjela....mene tut zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 dobro jutroCosma, pobožek, upam, da sedajle spiš.Ribica Katja je vse ok? Upam, da.jaz pa danes imela tko zblojene sanje, naj se nikoli ne uresničijo....mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Da! ----------... Katja, upam, da je tvoja mami dobro prestala operacijo in bo zdaj samo še free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Zakwa pa boli spljoh? -----------Jest sm ful želodec me daje, nisem spala nič, zdajle odjodlala rigoleto, malce pomaga a boli k svina. Cel hrbet me boli zaradi želodca :xx!: Bolečina močna že od popoldneva. One čevapčiče sem samo pobožno gledala, ker nisem mogla jesti, pa tako sem se veselila Jooooooooj kok sm jest boga.ne sedet, ne stati ne ležati mi ni....naj že mine pliz free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 jutro. evo sem vstala... zdele se še mal skup sestavm. pol pa ne vem... a najprej na sprehod al plonkce narest? no bom kr nardila plonkce pol lahk pa cel dan okol hodm če mi paše. najbolš hehekatja kako je šlo? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 al pamal na sprehod, tako da se mal nafdihas zraka, pa bojo mozgani boljs delal in si bos tut tist k bos na plonkic pisala bolj zapomnla. pol pa plonkc. pol pa spet vn, ko bo soncek. morda free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jest sm ful želodec me daje, nisem spala nič, zdajle odjodlala rigoleto, malce pomaga a boli k svina. Cel hrbet me boli zaradi želodca :xx!: Bolečina močna že od popoldneva. One čevapčiče sem samo pobožno gledala, ker nisem mogla jesti, pa tako sem se veselila Jooooooooj kok sm jest boga.ne sedet, ne stati ne ležati mi ni....naj že mine pliz a mas tavzentrozo?Ce ni nic boljse, priletim pa ti je mal prinesem, bom sla skor ziher kaj ven... *** Kako je z mamo, Katja (nisem nikjer zasledila, da bi komentirala)? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>al pamal na sprehod, tako da se mal nafdihas zraka, pa bojo mozgani boljs delal in si bos tut tist k bos na plonkic pisala bolj zapomnla. pol pa plonkc. pol pa spet vn, ko bo soncek. morda hehe sem si že zdej dobr zapomnila... bom kr sabo na sprehod vzela pa ponavljala... pol jih pa sploh ne bom več rabla spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 cosma, selene, astra, aiwa, zlomk, katja, free....pobože in marsa... za bp aiwa a ti tud bolovanje ...če ga ma še mucmac, pol je pa ekipa popolna ...pacajti se pupa ...to pa za izpit cosma, upam, da ti je kej bolš ma ne da se mi kej dost pisat...mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 Hvala, Amis! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 amis še eno smo duble: tinal je tud naša... hehehe... sam mislim da sva si sam midve bolniško prvoščle. sej kokr ni dobr bit bolan... paše bit mal doma pa počivat. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 a ma daj...a tinal tud ...he he...no lepo...neki skupinski sindromi sicer pa, glede na to, da kot opažam, nam težko zmanjka smisel za humor, je že vnaprej jasno, kdo je zmagal ....bravo mi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Pobožke za vse, ki se slabo počutite Pa pozdravček tistim, ki so zdravi in veseli http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 thanx Mystica (ja s to cakro je vse ok, kot kaze). Ostalo zdravje... bom pa postopoma in sistematicno chekirala v bliznji prihodnosti..se 'vpisem' na kake teste, hocem v lajfu kake izvide, da vemo kje smo. Je pa butast, ko me spet zapestje bolj boli, sam me tud slucajno ne vznemirja, zdaj ko vidim, da lahko 'spi' nekaj casa tole in da ni nic nevarnega, v takih smislih motecega. *** Point ni sam Luna, pac pa se jupiter (idr.), ki je veckrat cist 'telesen' (zivcnost, nasicenost, razdrazljivost, hrepenenje, nagnjenost k temu, da bos glihkar explodiral pa taksno).skratka - sam podatek polna luna - to ni cist tocno v konkretni situaciji, temle krajsem obdobjecu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Thx vsem. Malce sem bolje a še vedno bolj švohcana. Ampak se lahko že usedem za monitor in čitam, kar je bilo včeraj nemogoče izvesti.Za tele moje nočne igre očitno odgovorne ene gobe, ki sem jih popapcala v rižoti :xx!: do nadaljnjega sem zaključila s tem. Grem kar nazaj počivat, ker me je čist izčrpalo tole. Marsa, hvala za skrb in tavžentrožce, po moje bom ok, sicer imam pa lekarno par metrov stran, tko da ne si dajat skrbi, a vseeno hvala Pobožke vsem skupaj, tudi ostalim iz kripl bataljona, aiwa in tinal pa še kdo.... Katja? Kako je z mami? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts