Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 cist odstekan... Pa se ti, igralka, vse, cist sproscena, brez komplexov... hecno res...Men se pa v disku tud slucajno ne da opazovat kakih plesalcev. Al pa pogovarjat se. Razen izjemoma, ce me glih pic, ce mi glih tolk muzka tist hip ne potegne, al pa ce s kaksnim ful fajn al pa ki ga dolgo nisem videla oz. bila v stiku z njim.Sicer pa sem po svoje, plesem, pol pa grem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, da mal pokvarim statistiko chist odbito jst pa biu preprichan kolk ti..... no ja... te bo treba na kak party spravt... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 a ne? mene tud presenetilo... jaz tud po vodnarsk pol, ko sama plesem (razen vcasih se kak folk okol narola), ampak plesem pac sama. * na party spravit a ne, en stamprle, dobra muzka (kak kul transich), pa bo vzplesala Alianchka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Hehe, a ni fajn, ko ni vse po predalckih Ma ne vem, vedno mela filing, da ne znam.. pa nisem.. pa sem se kej naucila (kej tko, standardne varianta), ap pol neki casa nic plesala in spet dobla filing, da ne znam, pa nisem plesala Sej ce tko pomislim.. res cist odstekano.. ma vse lahk na odru pocnem, da bi pa sla tja v mnozico plesat mi je pa bed... Sej mogoce bi pa res sam pravo druzbo rabla.. sem tud ze se spravla v disko, v spaniji, ko me noben ni poznal ma, smesna sm WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko me noben ni poznal Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 hehe alianchi... jst biu tut preprichan ceu lajf de nimam pojma o gibanju, pa de mi usi gledajo....dokler se mi ni k4 "zgodil" zdej mi je pa chist useen, al sm za mashino (k luchke delam) pa pleshem, al pa ne delam, pa sm spodi na floru....MUSIC IS CELEBRATION OF LIVE zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 res je, itak! .. to me je tud presenetilo, aakhut, sem mislila, da skoz pleses pa tko bolj, saj si vedno izstopal. *no saj... v bistvu... - jaz pa sem bila recimo vedno prepricana, da sem bebo za vozit, totalen antitalent, in da ne bom nikol znala racunalnika prikljucit pa da ne bom nikol 'znala uporabljat' interneta.pa vozim in (se kako ) uporabljam internet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 k smo zhe glih pri temi:jutr se ti splacha prit...pa she na gesto te dam, che pridesh....sam prej mi povej de ja: Petek / 25.marec 2005 / 22.00GET LIFTED with JACOB LONDON~večer odbitega nudisca, funkhousa, chicagojacka in elektra Casual bingo:JACOB LONDON (Classic, Squid, Doubledown / Seattle, USA)BLACKSOUL (Blacksoul music, s-sens / CRO)MiQue (Moisty, K4)Kratek (Moisty, K4) Vizualije:ZVUK BRODA (Egoboo Bits / CRO) Pro-grass:Krizs (Pro-grass, K4)Umax (Pro-grass)Bandel (Pro-grass)XLNC (Pro-grass)Mike Carismo (Pro-grass)Ille Gal (Pro-grass) Vizualije:Rasta on da mouse (Pro-grass) ........................... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 Heeej, thanx, aakhut, najbrz, skoraj ziher no, z veseljem. Nisem vedla, krizsa sicer poznam, imava par cdjev njegovih, shopa ful dobr.V bistvu skor ziher pridem, no, bi moral bit ne vem kaj.Thanx!! (*sem pravzaprav mislila, da so eni koncerti, tega pa ne maram prevec, to smo dal ze skoz, pa ce koncert, ne maram bit tam v publiki drenjajoce)...Superca!! a jutri je ze petek? Jooj... no ja, ok.fajn! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 no....kuljutr torej zhurka zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> MUSIC IS CELEBRATION OF LIVE zlomk Morm popravt...[COLOR=purple]LIFE!!!![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 Super, komaj cakam!! (*sicer mam rajs trans pa tko, na funk house ne shizim (vec, to smo vcasih bolj), ampak ok, je prebavljivo pa itak je mixano, svasta, ker hip hopa pa recimo ne maram, mislim je lohk cist ok, sam v disku se mi ga ne da poslusat, plesat na to). Ti mas luchke jutri? *pol bos uposteval, da madame (ich) ne maramo lajts prevec. oz. nauci se astro kode - neptunovsko svetlobo hocem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 no no no mal zmernosti klelesam she glasbene zhelje se mankajo zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mal zmernosti kleleja, saj... umirjenost je zadnja lastnost zal, ki bi9 se men tkole pripisala...saj po eni strani je kul, pocivala bom v grobu, saj je fajn imet energy... sam... nimam mere... zoprn... Glasbene zelje?Ok, pripravim spisek do jutri. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glasbene zelje?Ok, pripravim spisek do jutri. velja sam luch mi pr mer pust zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 saj puscam, sam sugeriram, pol pa... pac.Glej, ti bi si lohk mislil, ko jaz tam vse 4 od sebe mecem, ko not padem, da si zelim bit v srediscu pozornosti in da je na vsak nacin potrebno da mi tam ena luc zelena ke v glavo tisti hip sveti. No ni tko... Jaz ne da hocem bit v srediscu pozornosti, sam... ... nic ne bom rekla... pac, nocem bit... a sam plesem pac - in pol jasno... a bos usmerjal luc v onega ki sedi tam al kaj... ki kozla tam (a se spomnis, govedo!!! :xx!: ), al bos pikiral na onga, ki shizi..a ves... in meni je cist kul da shizim, nic hudga popolnoma, ce me kdo gleda in tko, sam nocem pa vseh luci pac vase. ce pa so... pa pac... ne bos ti luck prilagajal, pac pa se lohk v kak kot umaknem... sam pol bodo pa tam lucke spet, ker bom pac jasno plesala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 c c c....she ena, k misl, de sam njo gledam...nj nj nj luch je za VSEnkar ne misl, des tolk lepa, deb sam tebe svetu zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 no pol pa itak ok...mislila sem bolj zato, ker bi recimo mislil, da mi bos ustregel, ko se ze tolk ven mecem tam po plesiscu!!!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no pol pa itak ok...mislila sem bolj zato, ker bi recimo mislil, da mi bos ustregel, ko se ze tolk ven mecem tam po plesiscu!!!!! ne sekiri se, che si v temi.....se boljsh aura vid zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 hehehe kwa sta dobra... ja jutr se dobr žur obeta. dobra muzka bo jutr ja... no jz pršla domov od izpita... blo bl tko... zajebano... ni noben nč znal. jutr po 10 so itak že rezultati tko da bomo vedl al ga bomo pil od žalosti al od sreče... hehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 jebiga glavn, de se pije rezultat je tko al tko isti zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 sej sej... jz se ne mislim sekirat... do zdej sem še vse izpite nardila.. pa ta tud ne bo izjema. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej sej... jz se ne mislim sekirat... do zdej sem še vse izpite nardila.. pa ta tud ne bo izjema. hmmm....kuko zhe gre tist o izjemah....hmmm......ma nch...pustmo to za jutr zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne sekiri se, che si v temi.....se boljsh aura vid zlomk no vidis, pol se strinjava, da moram bit v temi, torej si postekal neptun kodo. pa sem te le preparirala, znam ocitno tud z vodnarji,. :P Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no vidis, pol se strinjava, da moram bit v temi, torej si postekal neptun kodo. pa sem te le preparirala, znam ocitno tud z vodnarji,. :P pa sej z nami je najlazhi...jebiga....naivnost nima meja zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts