Onix 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> U VECHNOST....tko k vse zlomk Jara kača, od tod do večnosti temnega vesolja in temnih sonc! Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 sam odvisn kaj bomo se na poti do ke sprejel in nardil .. vse... al pa 0.... al pa mal... al pa .... kr neki.... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam odvisn kaj bomo se na poti do ke nardil .. vse... al pa 0.... al pa mal... al pa .... kr neki.... vechnost je samozadostna....boli jo kurac, kwa si ti naredu al pa ne zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 ja maybe, sam tebe pa zih ne!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja maybe, sam tebe pa zih ne!! k se enkrat zdruzhish s samozadostno vechnostjo....prevzamesh tut njene "ideje"....ergo tut tebe boli.... zlomk....k si 1000 let mrtu, si shele na zachetku vechnosti....tralala.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 aja. ok, pol pa tko no ----------- k se enkrat zdruzhish s samozadostno vechnostjo....prevzamesh tut njene "ideje"....ergo tut tebe boli.... zlomk....k si 1000 let mtu, si shele na zachetku vechnosti....tralala.... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja. ok, pol pa tko no ----------- no vish ...si zhe na dobri poti....sprijaznjenja zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 hm, zanimiv... ce prbijem musko, me neha glava bolet free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, zanimiv... ce prbijem musko, me neha glava bolet mene pa, che per spijem zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 spraznjenja ----------- no vish ...si zhe na dobri poti....sprijaznjenja zlomk free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>spraznjenja ----------- praznost je glavna vrlina vechnosti blondinke so tko rekoch posebljenje le te zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 she dobr, da mam vsaj lase crne free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>she dobr, da mam vsaj lase crne kaj pa dusho? zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 sej to se pa itak ze vid free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej to se pa itak ze vid nash chlovek zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ha ha ha free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 lep vecer zelim vsem!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Se se zmer nisem spravla domov... Zdaj pecem zavitek, da ga bom s sabo nesla.. Stanovanje se sveti, disi.. bla ful pridna Ne da se mi domov v bistvu, k nisem vec doma tam.. pa nimam kaj delat.. razen da pred TV visim.. pa jem.. no ja, bom racunalnik s sabo vzela, pa mogoce se eno knjigo za spanscino do konca preberem.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ja, ja, sodobni detergenti brez namakanja in pri nizkih temperaturah operejo vse, samo črnih duš ne.Probu zdej, bil v kopalnci pa je še mehčalc odpovedu.J...t ga, grem pa črn in trd ven Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 Aakhut, hvala za info in 'rajc', a ves da sem clo za hip razmisljala, a si mors mislit, koza stara!!! Prejle sem 'ugotovila', da sem bila vceraj 24 ur na nogah (no, ce smo natancni, 23.5). Ob sedmih in nekaj sem vstala, sla na fitnes... ob pol sedmih sem dam prisla in sla okol tricetrt na sedem spat. Vstala ob pol dvanajstih. Noro. Cist blazna.Saj postanem mal utrujena, dobim ze kar mal mehke noge pa tko... No dons pa pride ta frend na obisk, ki sem ga vceraj srecala v K4 in zaradi cesar in zaradi katerega, pravzaprav, me nisi 'mogel' osvetljevat, Aakhut.Upam da nisi uzaljen oz. da te nisem razocarala. Saj energetsko bi mi cist zneslo, mislim glede na moje danasnje pocutje, sam bi mal vec casa rabila, da bi k seb prisla, pa se napoved me caka.Aja, morda jo dam gor sele v ponedeljek (nekak ne maram praznikov zamorit, ne saj ne da je kaj strasnega, nisem nic gledala se, sproti gledam, se mi ne da imet v glavi tega, ker rajs pac sam delujem). Dobil cvicek koncno, bomo danes ga mal spili. Muzka je bila pa ful dobra vceraj, tako v stirki kot tudi na metelkovi (no na metelkovi je bila se boljsa v bistvu)...Povsod sem ful plesala in se parkrat spomnila na vas, da bogve ce bi vzplesali. Da bi tam kaksne aliane in coccinellce sedele, jaz pa bi se tam razmetavala po plesiscih, bi se men nerodno ratal, mater. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 sam ti je pa lohk zhal, che te ne bo....ker tole je pa definitivno najboljsha zadeva v K4 zadnjih 3eh let zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 zakwa si me pa pol vceraj vabil? :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakwa si me pa pol vceraj vabil? :||| pa te vabim she dons zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da bi tam kaksne aliane in coccinellce sedele, jaz pa bi se tam razmetavala po plesiscih, bi se men nerodno ratal, mater. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 vcer smo bli pa vsi neki na metelkovi Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts