Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

U VECHNOST....tko k vse x:Dx  x:Dx  x:Dx

zlomk x:)x

xNNx Jara kača, od tod do večnosti temnega vesolja in temnih sonc!

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>sam odvisn kaj bomo se na poti do ke nardil .. vse...  al pa 0.... al pa mal... al pa .... kr neki....  x:Dx  x:Dx  x;)x

:inocent: :blink:

:vragec:

vechnost je samozadostna....boli jo kurac, kwa si ti naredu al pa ne x:Dx x:Dx x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>ja maybe, sam tebe pa zih ne!!  x:Dx  x;)x

k se enkrat zdruzhish s samozadostno vechnostjo....prevzamesh tut njene "ideje"....ergo tut tebe boli.... x:Dx

zlomk....k si 1000 let mrtu, si shele na zachetku vechnosti....tralala.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aja. ok, pol pa tko no x:Dx :palec:

-----------

k se enkrat zdruzhish s samozadostno vechnostjo....prevzamesh tut njene "ideje"....ergo tut tebe boli.... x:Dx

zlomk....k si 1000 let mtu, si shele na zachetku vechnosti....tralala.... x:)x

:o|o: Se se zmer nisem spravla domov... Zdaj pecem zavitek, da ga bom s sabo nesla.. Stanovanje se sveti, disi.. bla ful pridna x^x

Ne da se mi domov v bistvu, k nisem vec doma tam.. x:Dx pa nimam kaj delat.. razen da pred TV visim.. pa jem..

no ja, bom racunalnik s sabo vzela, pa mogoce se eno knjigo za spanscino do konca preberem..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xNNx Ja, ja, sodobni detergenti brez namakanja in pri nizkih temperaturah operejo vse, samo črnih duš ne.

Probu zdej, bil v kopalnci pa je še mehčalc odpovedu.

J...t ga, grem pa črn in trd ven xb:)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Aakhut, hvala za info in 'rajc', a ves da sem clo za hip razmisljala, a si mors mislit, koza stara!!! :madpro: x:o)x

Prejle sem 'ugotovila', da sem bila vceraj 24 ur na nogah (no, ce smo natancni, 23.5). Ob sedmih in nekaj sem vstala, sla na fitnes... ob pol sedmih sem dam prisla in sla okol tricetrt na sedem spat. xDDx

Vstala ob pol dvanajstih. x8Dx

Noro. Cist blazna.

Saj postanem mal utrujena, dobim ze kar mal mehke noge pa tko...

No dons pa pride ta frend na obisk, ki sem ga vceraj srecala v K4 in zaradi cesar in zaradi katerega, pravzaprav, me nisi 'mogel' osvetljevat, Aakhut.

Upam da nisi uzaljen oz. da te nisem razocarala. x:px x:Dx x;)x

Saj energetsko bi mi cist zneslo, mislim glede na moje danasnje pocutje, sam bi mal vec casa rabila, da bi k seb prisla, pa se napoved me caka.

Aja, morda jo dam gor sele v ponedeljek (nekak ne maram praznikov zamorit, ne saj ne da je kaj strasnega, nisem nic gledala se, sproti gledam, se mi ne da imet v glavi tega, ker rajs pac sam delujem).

Dobil cvicek koncno, bomo danes ga mal spili.

Muzka je bila pa ful dobra vceraj, tako v stirki kot tudi na metelkovi (no na metelkovi je bila se boljsa v bistvu)...

Povsod sem ful plesala in se parkrat spomnila na vas, da bogve ce bi vzplesali. :)

Da bi tam kaksne aliane in coccinellce sedele, jaz pa bi se tam razmetavala po plesiscih, bi se men nerodno ratal, mater. x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sam ti je pa lohk zhal, che te ne bo....ker tole je pa definitivno najboljsha zadeva v K4 zadnjih 3eh let

zakwa si me pa pol vceraj vabil? :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...