Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

Klumova je 18. marca javnosti razkrila, da septembra z zaročencem Sealom pričakujeta otroka (24ur.com). Bravo Seal :palec: :palec: :palec:

Kera bi pa z mano mela? :inocent:

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Super se je zacel tale dan.

Dobila eno fajn ponudbo za sluzbo ob studiju, ampak ni lih v pravem casu ( pred izpiti). :sori: :palec: Z xsrcx sva se vse lepo zmenila pa se tehtnica mi kaze manj! Ziveli! x:Dx x:Dx :2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

daaan vsem.....opažam, da ste praznike prežveli x:Dx ...vsi polni elana in novih navdihov

tle se celo sonce kaže...mal se mi sicer spi, sam to je zarad te trapaste ure...zjutraj je še trda tema, ko mi začne ura zvonit :xx!: ...se bom že navadla...

mejte se.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

he he...saj je tudi tokrat. a veš kako je to praktično, ko jo lahko krivim za to, da se men spi x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Haj mujceki x:o)x Bemu, velik dela se mi je nabralo, na vseh področjih, pa še na seb povrh :inocent: Vse živo bi moral postorit, prebrat, obiskat, se naučit, kdo bo to folgau? Pa da se o odnosih z ljudmi, bližnjimi in manj bližnjimi, ne menimo.....full time job.....vse življenje, zgleda. x:o)x Da pa se o ženskah res sploh ne menimo. Hih, res ste zanimiva bitja. Že kar nekaj časa je od tega, da znam v družbi žensk uživat brez "lovskega nagona" x:Ix, pa uživam brez njega pogosto še velik bolj. Sem pa ugotovil, da je (kakršenkoli že) odnos do njih, kakor tudi odnos do ljudi nasploh, mnogo prijetnejši, če sam ne gojim nobenih pričakovanj, pač pa vzamem prijetno osebo, ki se najde na moji poti in mi s tem polepša življenje kot darilo....... o vrsti, vsebini itd. darila pa praviloma ne odločamo mi, ne..... x;)x xsrcx Smo pa ga kljub temu veseli. xsrcx

Ekola mal razmišljanj, zdej pa grem v akcijo, sem danes ugotovil, da bi že pred dnevi moral na tehničnega z avtom.... :eek: :o|o: :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Danes pa en zmešano zmešan dan.....

Dragi ponoči bruhal in objemal školjko, čist je švohcan in pegla kavč danes.

Jaz letela na eno fizioterapijo, pa na tržnico pa trgovino, uletim domov, na vhodu ena soseda joka, umrl ji je mož :V: ...pridem do stanovanja, pred vhodom poplava, sosedi počila cev v pomivalnem stroju, vse ima poplavljeno+spodnji sosed, čist je obupana. mal pomagala prestavljat...ampak kaj dosti se ne da naresti.

Pol še en telefon, da je z eno meni ljubo osebico, zelo hudo, zdravstveno.....na močnih protibolečinskih terapijah :V:

Grem tlakat... x:Xx

madonca, samo jamranje ....ampak se ne dam .... :vio:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Danes pa en zmešano zmešan dan.....

Dragi ponoči bruhal in objemal školjko, čist je švohcan in pegla kavč danes.

Jaz letela na eno fizioterapijo, pa na tržnico pa trgovino, uletim domov, na vhodu ena soseda joka, umrl ji je mož  :V:  ...pridem do stanovanja, pred vhodom poplava, sosedi počila cev v pomivalnem stroju, vse ima poplavljeno+spodnji sosed, čist je obupana. mal pomagala prestavljat...ampak kaj dosti se ne da naresti.

Pol še en telefon, da je z eno meni ljubo osebico, zelo hudo, zdravstveno.....na močnih protibolečinskih terapijah  :V:

Grem tlakat...  x:Xx

madonca, samo jamranje ....ampak se ne dam ....  :vio:

en veeeeelik pobož x:Xx

pa mal pozitive vsem okoli tebe (dokler jo še kaj imam za razdajat) xrainbowx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Thx, saj jaz sem ok....se trudim. Thx vsem x:Xx

aja..pozabla povedat, da je moja mam tudi ful švoh, za njo me tudi skrbi, ker tudi ni ravno cvetočega zdravja, pa je že 2 dni bolj parter in utrujena in vsa švohcana.

Zdelele si pa krompir kuham za na regrat x:px prvi regrat letos ...njamsi

amis pobožko pa naj mine

coccinele xwizardx Think Pink

aiwa a si ti že boljš?

mickeni, poln življenjskih modrosti in resnic danes

vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jaz pa ne maram prevec pomladi, pravzaprav... mal dolgo rabim, da se zbrihtam. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Zdelele si pa krompir kuham za na regrat  x:px  prvi regrat letos ...njamsi

vsem  x:Xx

Jaz sem ga tud, ze drugic letos x:px Mam ful zanimivo asociacijo - velika noc = regrat x:)x Ker ga vedno takrat zacnemo jest, ker je treba vsa tista jajca pojest...

<{POST_SNAPBACK}>mah jz sem super... kr cvetim... tale pomlad je res krasna... :inlove:  :onfire:

Men tud pase :2src:

Se jaz mal pobozkov raztalam... za vse, ki jih rabte... x:Xx

Heh, zdajle sem se igrala z racunalnikom.. sem si nastimala prenos iz CD (chomsky), ker se mi ne da na faks hodit predavanja poslusat.. karte so pa itak ze zdavnaj ble razdeljene :sori: Upam, da bo delovalo tole..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:palec: velik srece ti zelim!

Da. edina stalna stvar v vesolju je sprememba oz. ljubezen. pravjo :inocent:

-----------

:D smookin good day :) kitarco uglašujem zdej že 9 ur bemu.... :D hihi včasih se najbolj preproste stvari zakomplicirajo ;) hihi pol pa novo poglavje v mojem življenju jaja :P

Me veseli, oz. fajn zate! :palec:

itak, to za vse vela, ne sam za ljudi. in tega se vsi ucimo.

al pa tut, mi odlocamo z nasimi zeljami, namero, usmerjeno energijo, odlocitvami, ipd... ki kot polsedico privabijo tudi dolocene ljudi in energije ter refleksije v naso blizino in obratno. Torej, pomoje tudi.

Je pa res, da je se kej druzga verjetn kot le to. kksna karma al pa kej... :o|o: :inocent:

----------

...full time job.....vse življenje, zgleda. 

..

odnos do njih, kakor tudi odnos do ljudi nasploh, mnogo prijetnejši, če sam ne gojim nobenih pričakovanj, pač pa  vzamem prijetno osebo, ki se najde na moji poti in mi s tem polepša življenje kot darilo.......

o vrsti, vsebini itd. darila pa praviloma ne odločamo mi, ne..... x;)x  xsrcx  xsrcx

kwa sm se našvicala :switz: fantastišn. no zdej pa pod tuš pa po opravikih... jaaaa pa komi čakam da mojo predrago ženkico vidm... ma je po moje že 2 tedna nisem... preklete zaposlene babnce smo xg:Dx xg:Dx zdele pa prec na čwek xcheersx xsmokex pa vse do kosti obrat... heheehe xchatx xcheersx
spet se mi je na bolš poslabšal

Jaz sem se pa zjutraj zbudila, govorila z mojim po telefonu, zaspala nazaj, mela hot sanje pol :vragec: x:Dx , pol me je pa mami zbudila.... ko sem bla že kr mal pozna za k njeni splošni zdravnici.....

kwa je blo fajn šetat po mestu, sem šla pol poti z busom, pol pa peš.... :2src: xsrcx x^x .....kok je blo fajn, sonček, sam ne prevroče, še vedno sveže od dežja.... joj kok sem uživala.... :2src:

...pr zdravnici pa katastrofa, čakalnica polna, folk čakal zunaj! :eek: .....ja, za tist bolniški list sem čakala skor 3 ure... xrolleyesx ....joj kok sem hvaležna za mojo potrpežljivost... x^x ....ker folku se je cufal.... pa HALO, polovica sploh ni bla naročena pa so se tok bunil, ma dej..... če vsi čakajo, boš pa še ti, ne, koji k... bi zdej ti moral bit prej.... xrolleyesx

Zdej pa čakam mojo lubico..... greva v Simon bar... x:o)x x:Dx x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Uhja naporen dan.... spal sam tri urce pol pa mal klepeta pa v LJ :) faks pol pa še 6 ur učenja s kolegi :) kr smo pridni :P hihi :D pa kosilo v emonski joj kolk obožujem emonsko solato :P hihi :D mnjam ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sem se danes zmenila s frendico, da lahko uporabljam en njen placek za risat, tako da (vsaj) 1x tedensko lohk hodim risat v tisti 'ateljejcek' (ena majhna sobica), ker tu nimam placa dost. x^x x8Dx

Drugac pa - zalost. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D joj ka se mi je dones naredlo (mam slikco na mobiju) tik preden sem šel tankat mojga golfa :D sem naredil 666 km no na črpalki je pisalo pol 666.2 ;) hihi olala :P
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Sem se danes zmenila s frendico, da lahko uporabljam en njen placek za risat, tako da (vsaj) 1x tedensko lohk hodim risat v tisti 'ateljejcek' (ena majhna sobica), ker tu nimam placa dost. x^x x8Dx

Drugac pa - zalost. :o|o:

To se gre.

Eni imajo tako majhna stanovanja, da svoj ego komaj stlacijo not.... :eek: :vio:

P.S. A poleti kdaj rises v zunaj ? Resno sprasujem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...