Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ne znam leps. :sori:

znam sam grdo in odstekano, da 'se moja mama' ne ve, kako se gleda, kje je gor in kje je dol. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

No, kaksna obratna podobnost.

Namrec, moja mama rise. Ko je gotovo, me vcasih vprasa za mnenje, pa jaz recem, lepa soncnica, pa ona: pa saj to sploh ni... xrolleyesx

Kaj me pa potem sprasujes, jaz povem kar vidim... :eek: :vio:

Ne point je v tem, da mi gre na zivce, ce mi kdo pod prste gleda al pa me se clo zaslisuje kaj..

In ce rises zunaj, mas prec firbce (vem, ker sem ipak ze kdaj, sicer pa na morju vcas risem... ko mam mir... sam ko vlacim barvice s sabo, se jih ne dotaknem (pa skregamo se recimo zarad tega, ko se pakira), ko pa jih nimam, pa jih iscemo po kakih otokih, mestecih.... x:o)x...

pa ne risem narave, risem iz glave, ne rabim motiva, sproti risem...

Mi je pa kul zaradi vzdusja samega, zato bi v naravi risala.

Hruske pa slive vsak rise lohk, domisljije pa glih nima vsakdo, pa se nekaj... tacha. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x;)x mirno roko ...al kaj se že reče, navdih te pa tako že ves čas spremlja..

hmmm...sem pa začela razmišljat, da bi se jaz ponovno mal packanja lotila.. moram malo tega boehmskega( :vragec: ) ven spravit, pa tako lepo počasi, če ne mi bo vse naenkrat udarilo...

Marsa, zakaj pa tisti :o|o: ?

Cosma, Ribica Katja xwizardx xcrossfingx

Ostali pa veselo nad regrat..torej če ste ga pri vsem tem dežju uspeli kje nabrati.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

<{POST_SNAPBACK}>če ne mi bo vse naenkrat udarilo...
jah, saj... meni hoce zdaj. :D

:o|o:? Mah to je pa pocutje... ko sem 'not', pa se ne vem, kako sploh sem...

Ono, nekaksen 'prazen prostor'...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Simon bar še obstaja? Ali ni bil nekaj časa zaprt? :inocent:  Je pa res, da nisem bila na tistem koncu že dvanajst let! x:Dx

Spet sije sonček! :palec:  x8Dx

Hehehehe.... x:Dx Ne, ne obstaja več. Se zdej imenuje drugače. Samo sva se s 5rco neki hecale glede tega..... (sej sploh ne vem, če ona bere dnevnik x?x )

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

cosmica...naj se pošlihta...pa še zate en koš xrainbowx da boš vse sfolgala

selenci en pozdrav

ribica...dobro rihtaš tole z mamo :palec:

marsa...hm...za neopredeljene zadeve xppx

jp, mucmac maš čist prou...bo treba risat spet

sicer pa prejle plesala...so meli samo fajn musko na radiu...tole namest meditacije...bolj paše vklopit fizično inteligenco...mozak je pa itak na off tačas x:Dx x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hm, kako se stvari obračajo...

Pred par meseci sem tistih nekaj haikujev, napisanih čisto za štos, poslala v oceno... Odziv je bil dosti kritičen, a s pozitivnim sporočilom... zato sem poslala naslednjih nekaj haikujev. In slednje mi je bila urednica takoj pripravljena vključiti v naslednjo številko revije (Letni časi), ki je bila sicer že v pripravi. x:Ix

In zdaj, ko je revija izšla, so začele kar deževati ponudbe... danes sem izvedela, da je celo umetnik iz Japonske, ki riše ilustracije k haikujem (haige), izrazil zanimanje za moje delo... :vio:

Matr... ne dohajam več... čist sm fertik :inocent:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Thanks Mucamaca, Amis. xsrcx

Marsa, :palec: :palec: :palec:

Sem tudi razmišljala, da bi si kake pastele ubodla.... sploh ponavadi po izpitih, ko ne morem niti videt nobene knjige, pa izkoristim to za ustvarjanje....

Ma daj, ti da ne znaš lepo risat???? :eek: :o|o: ............ja res, kok mam grdo ikonco.... xrolleyesx x:o)x x:Dx x;)x x8Dx

ribica, res je...ikonca je čist in do konca nagnusna x:Dx x:o)x x;)x

coccinelle.... :onfire: :onfire: :onfire: ...to mi deliiiii...yesssss :palec: ...kar tako naprej xcivx

(Ninčy se mal naredi neumnega....) ma kje nagnusna lej kolk je luštna ikonca prava morska deklica :) kolk eni nimate okusa.....

;) hja morem it spat počasi naporen dan bom nadaljeval jutri ....

Hate to Love

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Thx bejbe, tudi Muci x:Xx pa amiski x:Xx pa marsi x:Xx ....

Coccinelle pismo, zdej k si slavna se bom važičkala,da te poznam x^x

Čestitke!

Ribca, koja ikonca :O:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pa saj jaz sem ok...samo vsi okoli mene niso :inocent: ...pismo a je z mano kaj narobe?

Mami?

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>(Ninčy se mal naredi neumnega....) ma kje nagnusna lej kolk je luštna ikonca prava morska deklica :) kolk eni nimate okusa.....

;) hja morem it spat počasi naporen dan bom nadaljeval jutri ....

Hate to Love

:sniky: ninči...bejž raj spat :O: x:Dx x:o)x x;)x

:detelca: xupx d best za mami! x:)x

Upam, da bo čimprej ok.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

katja super.

mene ste pa ćist zrajcal z umetnostjo...pa spet pesmice pišem... le za koga... zase... v zvezi s čim... z njim... tralalala... je rekla in odplesala... nč grem počas spat... je treba hmal vstat...

spet se mi je na bolš poslabšal

Aiwa, d best!! xDDx Jaz pa pišem pesmi ponavadi samo, ko sem :C: ......... takrat mi res sede pisat pesmi..... xsrcx

Coccinelle, wow, sem šla prebrat par tvojih haikujev... :eek: :wOOt: Ma hudo no! :palec: :palec: :palec: :palec: (tudi jaz že pisala haikuje... bili nekateri nagrajeni... samo ne tisti, ki so bili meni najljubši..... x:o)x .....pisati začela zaradi srednješolskega natečaja.... ma meni ful ljubi....)

<{POST_SNAPBACK}>ribica, res je...ikonca je čist in do konca nagnusna  x:Dx  x:o)x  x;)x

coccinelle.... :onfire:  :onfire:  :onfire: ...to mi deliiiii...yesssss :palec: ...kar tako naprej  xcivx

nagnusna ikonca... :inocent: x:o)x x:Dx x:Dx

thx x^x

<{POST_SNAPBACK}>

Coccinelle pismo, zdej k si slavna se bom važičkala,da te poznam  x^x

Čestitke!

eh, slavna xrolleyesx ... x:o)x :palec: x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>Cocci, čestitke!!! xDDx  x^x  :palec:
thx x:Ix x^x

<{POST_SNAPBACK}>Mami je danes boljše, včeraj jo je ful bolj bolelo.... kmalu bo dala drenažo stran.... x:)x ....se mi zdi, da se kar dobro drži no. x:)x
super :palec: xcrossfingx

držte se vsi še naprej xupx :detelca:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>Aiwa, d best!! xDDx Jaz pa pišem pesmi ponavadi samo, ko sem  :C: ......... takrat mi res sede pisat pesmi..... xsrcx

Coccinelle, wow, sem šla prebrat par tvojih haikujev... :eek: :wOOt: Ma hudo no! :palec:  :palec:  :palec:  :palec: (tudi jaz že pisala haikuje... bili nekateri nagrajeni... samo ne tisti, ki so bili meni najljubši..... x:o)x .....pisati začela zaradi srednješolskega natečaja.... ma meni ful ljubi....)

Sem videla tvoja nagrajena haikuja... fajn :palec: :palec: :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  velik srece ti zelim!

Da. edina stalna stvar v vesolju je sprememba oz. ljubezen. pravjo  :inocent:

-----------

xNNx Pa kazni za napačno parkiranje :vragec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Cool! :palec:

----------

Sem se danes zmenila s frendico, da lahko uporabljam en njen placek za risat, tako da (vsaj) 1x tedensko lohk hodim risat v tisti 'ateljejcek' (ena majhna sobica), ker tu nimam placa dost. x^x x8Dx

Drugac pa - zalost. :o|o:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...