Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 pri nas se tud napravlja...za galebe sicer ne vem, oblaki so pa taki nevihtni...mes se pa ful spi ker pritisk padaaaaaaaa... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 En lep pozdravček vsem Jast sm pa v službi :xx!: Sam dons mi je kr fajn čist neki naspidiran skačem tle okol Zjutrej je blo lepo sonce zdej ko bo pa počas konc šihta pa dež Ah pa bomo že kaj pametnga pametnga pogruntal tud če pada dežNekam se bomo že dal! No zdej pa še malčk poročilo pisat pol pa domov Lepo se mejte še naprej Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ja katja ti si tko lovable.... xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja katja ti si tko lovable.... xrosex Thanks Aiwa.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 kar je res je res spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 aiwa...tle maš pa tako opasno ikonco...a boš koga požrla?.....dobra fora you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 men je tud vsec, bolj kot zajc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 men je biu zajc bolš... sam kaj k ga vi ne marate... hihihi... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Bemu, keh keh, mogla prow okn zapret, k se mi tok praši noter.... :xx!: :xx!: :xx!: Pa kdaj mislijo nehat?? What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 vpraš jih sej sam okn odpreš pa prašaš spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ojla, da vas samo pozdravim... dogaja...pobože vsem ,ki jih potrebujete mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 men so ble pa vse dobre...mi je všeč k maš en tak poseben smisu za humor, aiwa....pa vsaka ikonca je mela en čist svoj efekt in noben ni bil mim...skladno z osebo...večplastno...jp...zdej grem pa domov, pa ne bom več nakladala you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>vpraš jih sej sam okn odpreš pa prašaš Pa res lej.... sam pol mi loh še kdo v sobo skoč.... Amis, fajn se mej! Selene, What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ah sestrca.... smisel za humor mamo najbrž u femili a ne? hi hi ja men so ble vse moje ikonce všeč. tud zdejšnja ampak hec more bit spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 jaz se pa spet s sekundnim lepilom igram... ce mi bo tokrat uspelo, brez da bi se sebe kam prilepla... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Itak... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Yes, kake pol ure nazaj nehali z delom...... zdej mam pa lahko malo več svetlobe v sobi..... dokler se ne znoči.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 pride kdo na klepet? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 sm pozabu geslo??' free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 poslji 'pozabljeno geslo' al kaj je ze... * Jaz grem pa ven.Ene par 'opravchkov' + morda kaksno 'druzabno srecanje'.. Eno tok dobro muzko poslusam, da se moram cimprej odrolat, da bom imela 'v glavi'. Fajn bodte! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ja, kako naj ti ga poslem, ce ga ne vem?? lahk ti poslem sam username, kar je pa free! Ves kwa me se zanima: prej sm dal en oglas oz.. ga popravu med LNF-Oglai, ap ga noce prkazat?? zk je to tko?? Sice pa uzivi vzuni!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ok, česa se moram naučit... dve službi, gospodinjstvo, pomoč pri učenju, podpora partnerju, notranje nesoglasje - halo? Bolj delam manj keša imam... prav besna sem že, kot bi bilo tole zakleto... delo dopoldne - umirjeno prijetno, trenutno določena blokada, ni izplačila, delo popoldan - super urna postavka, tip mičkeno samosvoj, se prenese, ampak recimo keša za eno slabo plačo (delam od 3 do štiri ure). Jaz pa dol še nižje od pekla... mah ja, se tolažim s tem, da vedno posije tudi sonce...pa stanovanje se mi od jeze in "tegote" tudi sija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 k lih stanovanje omenjas:NUJNO ISCEM STANOVANJE!!!!k kle k sm, morm vn vsaj 1 in 1/2 sobno v Lj. !Cim bolj pocen! in CIMPREJ!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 upam, da čimprej najdeš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 a prideš h men? jz mam še en jogi frej. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts