Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

morgen...... :o|o:

neki machkast dam...verjetno posledica nochi x:o)x

blo ucheri mega.....vizualci so bili trd boj x:Dx

zmagal DE KAOS, z najboljshiim loopom... x:)x x:)x x:)x

pol bla pa zhurka x:)x x:o)x xrolleyesx

kwa bomo pa dons?

aja!!!....koncert....B A S T x:)x x:)x x:)x x:)x

bemu....tonska zhe ob 6ih x:)x :vio:

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

UAAAAAAAAAAAAAA MEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ... STICNO!! :palec: :palec: :palec: :onfire: xcrossfingx xwizardx

---------------

..Sicer pa, kaj nam fali drugega, če smo zdravi? Nč x!x

Jst pa dobla izvide včeri, pa še tablet mi ni treba jemat, ker mam TSI nizek in TSH ni zavrt povsem  x:Dx , kao.. hope na the best... jem neko sojo pa tofu pa mesa nč.. pa freejeve dodatke prehrani in peso pijem... pa madona, hočem da se vse uštima, sej sploh še ni kritično, sam da stoji al pa sme it sam na boljš! :vragec:  x:Dx

Pa lep dan vsem!

Ce bo vse posrec, startamo jutr z enim podforumom tle.

k bo govoru o dr. wohlamnnu, k zdravi predvsem alergije (70% in 30% tezave z hrbtenico), cist po naravni poti in predvsem z akupunkturo, ipd... kokr jst vem.

Menda ima cca. 8000 paicentov v nemciji.

No, sej bos vidla, ce bo kej zate!?

Konc koncev pa si kako temo poglej kle na to temo!

torej temo na temo = 2 teme x:Dx x:Dx x;)x al pa svetloba :2src:

----------

Ja, bo treba nekaj naredit s sabo, a ne?Sam kaj xscratchx

Aiwa xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx

Ma tis 1 velik sonckoslav!! :vio: :vio: :vio: :palec:

----------

mah dons se skoncentriri na to da daš dons čez... jutr bo mogoče že samo od sebe bolš... če ne pa podvig. nardiš plan.. kako se razveselit x;)x

ma jz sem kr mal bolš. sem v službi vse nardila :wOOt: mizo mam kr pospravleno (ne čist - da nav kdo mislu da nimam nč za delat). sam en kupček mam k ga morm še vložit v mape... mala malca x:o)x  x8Dx matr je d best, če se ti en dan celo da delat x:Dx  x:Dx  x:Dx

Mushi!! :palec:

Mene pa ta hip klical instruktor (voznje), pravi, a sem te presenetil, ... za enga frenda za r.d. je skratka hotel astro analizo...

Sem rekla, da boljs da ne, ker si ni oni zazelel... to ni hec, glih komaj caka oni, da mu kar ena zenska nekaj govori - to si mora clovek SAM zazeleti.

Je rekel pol, aha vidis, posteno, clovk sploh ne pomisli na taksno. res ne pomisli, misli da blazno uslugo dela, v resnici pa lohk zmede cloveka.

No, Viki me res ne klice pogosto, mislim da me je v petih letih poklical morda tretjic zdajle ali celo drugic.

Pa v mestu sem bila (oddala napoved za dohodnino), iskala parking plac, no pol sem sla se mal bluzit, dve majici si kupila, ko vse 'opravim', pridem do avta, da se odpeljem dam, in 3 metre od avta srecam tamalega - in se sam odpeljeva (sicer hodi zdaj z avtobusom) dam.

Mejte se! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men se zdi da freeja tud mal razganjot. x:Dx x:Dx kako b drgač take spuščov x:o)x :hepko: :hepko:

tkole jz pa dons mal obrnila vrstni red opravkov... hehehe... če mam že iste opravke nej bojo vsaj drugač obrnjeni. če ne hitr dovgčas rata. :frog:

tkole da sem zdele že švicala na steprju, sam grem še nazaj... tole ni blo vse skup nč... sm sladoled dons jedla... ga je treba vn spravt :hepko: :hepko: :hepko: xsuperx

pol pa če bom lih pr volji, bom pa še pogledala kwa za en izpit mam v pondelk, da nam pršla tja pa sploh nam vedla za kwa se gre... hehe xsurprisex :^:

ajde bejba gremo nazaj šwicat :switz: :fool:

spet se mi je na bolš poslabšal

Joj, bogi ucki, jaz imam tudi kmalu, ker mi vozniski potece xrolleyesx

Drugace sem pa sadila rozice ( cebulce) x:o)x

Ful je morec dan.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Ekola, pa sm odradu za dans.......nadaljuje pa se doma :xx!: , mam jutr mal bl zajeban dan :o|o: No, vsaj nem utegnu "mislit tiste misli, ki jih seveda ne bi smel"  :inocent:  x;)x  :vragec:  x:Dx

Kako so že rekli: Delo krepi človeka..( in duha..dodajam)

A res a da obstaja nekdo ki pozdravi alergije (free) uau torej še ni za obupat,

čeprav sem bila v petek na dermatološki (naročena ob 8.00, morala vzet bolniško), potem eno uro čakala na sprejemni, ko dobila vrata (ambulanto), pred mano 6 ljudi, zdravnice pa še nikjer, ob 11.00 bila na vrsti, zato, da mi ženska reče, da moram it v alergološki laboratorij in ko vprašam "zdaj?" se mi prizanesljivo nasmehne, hhnee, zdaj se samo naročite, potem trkam na ta vrata, kjer nič ne piše (ime zdravnika, delovni čas), potem mi slučajno nekdo pove, da tu delajo samo do desetih... grrrr, spet na sprejemno, čakala pol ure, da mi una baburina pove, da ni časovnik in da ne ve, kdaj tam delajo... me je imelo, da bi začela z marelo tolčt folk po beticah zaf***, matr kdo jih plačuje??!!

potem pokličem včeraj, da se naročim, ja gospaaa, vse je zasedeno, do julija, JULIJA?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

potem gre naslednji dan tja prijateljica, k dela na onkološkem, z mojo napotnico in me naroči za 3. maj --- ej svinjarija, totalna, packi grdi, poglejte ljudje dragi, če imaš veze, nekajm prideš in če nimaš... na misel so mi prišli vsi tisti stari ljudje, ki še imajo zdravnike za bogove in vse, kar jim antrosijo, verjamejo in čakajo cele dneve in se jim zdi to NORMALNOOO11!!!!!!!!!!!!!!!!

TU MAČ

sam to.

<{POST_SNAPBACK}>Kako so že rekli: Delo krepi človeka..( in duha..dodajam)

:o|o: ...sam to še mi fali, da mi napišeš "arbeit macht frei" :vragec: :xx!: x:Dx

Saj vem, saj vem. Res pa je, da včasih iz tega zna nastat beg.....pač v delo. :o|o: Mam tazga primerka v bližini. No, sam men se to ne more zgodit, ne, sm še premlad. x:o)x x:Dx

No, mal prej sm zaključu x^x . Jutr bo bl tak dan......razbit nos, plava oka, zlomljen prst, zlomljena ključnica, zlomljen zob, počeno rebro, nalomljena čeljust, s pešici po lici, s kolom po glav, vudri ga blaž, štajerska ikebana, ka tem tak vužga, da ti nede nobena kapa pasala, fukni mu kamen, da bo crkno za vekomaj amen, daj meter špricarof ipd........ x:o)x x8Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:o|o: ...sam to še mi fali, da mi napišeš "arbeit macht frei"  :vragec:  :xx!:  x:Dx

Saj vem, saj vem. Res pa je, da včasih iz tega zna nastat beg.....pač v delo.  :o|o: Mam tazga primerka v bližini. No, sam men se to ne more zgodit, ne, sm še premlad.  x:o)x  x:Dx

No, mal prej sm zaključu x^x . Jutr bo bl tak dan......razbit nos, plava oka, zlomljen prst, zlomljena ključnica, zlomljen zob, počeno rebro, nalomljena čeljust, s pešici po lici, s kolom po glav, vudri ga blaž, štajerska ikebana, ka tem tak vužga, da ti nede nobena kapa pasala, fukni mu kamen, da bo crkno za vekomaj amen, daj meter špricarof ipd........ x:o)x  x8Dx  x:Dx

Veš, da sem res imela že napisano: Arbeit macht frei....pa sem rekla...joj...to je imel Hitler pri vstopu v taborišča...tako kruta pa res nisem :V:

A jutri torej pretepaški dan na štajerskem koncu?Dan folklore?Dan veselja?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...