Mick 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Heh.....se bi jih kr neki našlo, sam oni men tud niso všeč. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh.....se bi jih kr neki našlo, sam oni men tud niso všeč. Zob za zob...tud prov Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Knock,knock! Anyone there? Da se mal pofočkam,mal sm noč pa dan zmešu,dons sm nočn,v soboto celodnevn,ekipa fajn,nova poznanstva laufajo sam cajta je premal, pol pa spat pozabm! Zutri sm pa kt zombi, ne vem a sm mrtu, a se delam živga! Pol sm pa frej dva dni, tko da me boste zihr do ponedelka rešn, al pa clo do torka,če bomo šli še v terme, me tle kr precej zebe-to ni glih zame klima! Bomo prežvel, še dobr da mam dost termoforjev u bližin, k jih nikol ne zmanka! Mejte se lunatki, lunkicam, pa cmoke tja kamr vm najbl paše! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Grozn cist mem tole cakanje in ignoriranje pravzaprou.glede dr. wohlmanna je pa tko ,da menda ne sprejema pacientov vec, ker jih ma ze prevec.. kljub temu, pa zmer obstaja moznost!! povem, ko zvem a prou!!?----------------A res a da obstaja nekdo ki pozdravi alergije (free) uau torej še ni za obupat,........TU MAČ sam to. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Joj... spet ponočujem na chatu.... ....je pa pasal babji čvek. (sam pol se mi pa butasto zdi, da je oseba fizično čez cesto od mene... ) What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Zopet sem šel v Muzej novejše zgodovine pogledat Leni Rifnstahl. Madona je bila zelo, zelo, zelo vpletena v nacistični režim. V nekaterih pismih izraža ljubezenske simpatije do Alberta Speera, ministra za industrijo in vojno oborožitev, v povojnih časih. Zelo nadarjena, pametna ženska. Škoda edinole, ker je veliko postorila za nacistično propagando. Verjela je v režim. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 vstalšou delat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 dobro jutro.ja madonca no kok ste dons eni zgodnji!! a so vas za pru april nategnl? hihihi no jz sem prisela u službo. in že kr na veliko delamo. zabavno... iiii kok bo dons še zabavno. mam eno sodelavko k nategne vse povrst..hihihi... lansk let se spomnem da sem umirala od smeha. sam k bo mene zih ne bom. ja nč... grem kr štartat. AKCIJA! dons mi je pa en tak žur dan. že zbudila sem se tko fajn... hehehe... zdele bi si kr muzko nabila in poplesavala klelele.. hehehe... jaoooo somebody stop me spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ekola, pa sm odradu za dans.......nadaljuje pa se doma :xx!: , mam jutr mal bl zajeban dan No, vsaj nem utegnu "mislit tiste misli, ki jih seveda ne bi smel" tale citat pa zveni kot iz enga komada od Hiše - Brez tebe"Dela se dan,v sobi sem sam,mislim misli, ki jih ne bi smel.V to kar sem nekočverjel za vekomaj,danes je odšlo za vekomaj." jih že neki dni nisem poslušala zdaj... odvisnost.. heheh.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A res a da obstaja nekdo ki pozdravi alergije (free) ......začela z marelo tolčt folk po beticah zaf***, matr kdo jih plačuje??!! potem pokličem včeraj, da se naročim, ja gospaaa, vse je zasedeno, do julija, JULIJA?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? potem gre naslednji dan tja prijateljica, k dela na onkološkem, z mojo napotnico in me naroči za 3. maj --- ej svinjarija, totalna, packi grdi, poglejte ljudje dragi, če imaš veze, nekajm prideš in če nimaš... na misel so mi prišli vsi tisti stari ljudje, ki še imajo zdravnike za bogove in vse, kar jim antrosijo, verjamejo in čakajo cele dneve in se jim zdi to NORMALNOOO11!!!!!!!!!!!!!!!! TU MAČ sam to. Pomiri se Surangeni, k drugač boš taka ratala kot jst.. ko pikice dobim ko moram it na kak urad, pregled pa to... pa že zjutri sestavljam scenarije kak jih bom napizdla, če se bojo usran nosil, kar se pa tak vedno.. ampak zadnje čase probam to odmislit, gledam pa pol tam grdo kot hudič... nazadnje sem bla taka prejšnji teden ko sem si rihtala pildek o začasnem prebivališču.. da bi moj pogled ubijal..sami pogrebi bli.. (to so svojci od onih drekov zdej)Sej veš tisto ko pokličeš po telefonu ti eno rečejo prideš tja, pa je drgač.. jajajaj.. stara pesem.. Pa MI jih plačujemo, golazen nesposobno birokratsko. raja, jih plačuje, iz davkov, da oni lahk po naših glavah serejo.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Leni je bla pa full zanimiva ženska.Sem gledala pred časom njen dokumentarec. Full of surprises! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 kdo? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Aiwič, preberi komentar volka, par vrstic nazaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ekskjuz mi, se opravičujem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 nič opravičvat, je mene tudi zanimalo, pa sem šla pogledat, zato vem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ma smo face. dons je pa nekam mir tukej? a se vsi nategujejo al kaj? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 zaspan amoak bo zhe. k tebe berm aiwoslava je kr bolsh. tib lah mela reklamo, da si namest kave "aiwa - bodite zbujeni nezno". Naravni zbujevalni in terapevtski pripomocek, zasnovan na bazicni osnovi. Malo slan (uporabljamo sstanetovo sol) in poln zivosti (uporbljamo FHES) U glavnom: dobar je! Nasa aiwa nas vjutro zbudi inu predrami, na povsem nezen in naraven nachin.Nachin uporabe: PC in prikljuchek na internet (sam virtualno )Cena: sitnica. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 morgen..... pred pol ure se vrnu iz afterja od BAST-ou..... koncert ucheri biu superfenomenaln.... jah...pol smo shli pa na after... jah..... nch.....zdej pa kava....pol sestank....pol pa naprej zhurat...aja...ups ...delat zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 nch.....zdej pa kava....pol sestank....pol pa naprej zhurat...aja...ups ...delat zlomk po moje si pa že mal naveličan tega žuranja ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> nch.....zdej pa kava....pol sestank....pol pa naprej zhurat...aja...ups ...delat zlomk po moje si pa že mal naveličan tega žuranja naush verjela.....prou nch zdej se prouzaprou shele zachenja.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 klele vikend program....15 let K4: Petek / 1.april 2005 / 22.00 K4 Clubbing grooves (house, techouse, progressive, electro, techno, psy trance, experimental)Posluša se fragment DJev/ producentov, najbolj dejavnih v brušenju vinilnih plošč zraven temeljev Kersnikove 4 in ustvarjanju inovativnega zvoka slovenske klubske elektronske scene. Jezdijo: Luygi Van, Ulix, Gloomy, Krizs, Mique, Martelli, Fedja, Roja, Cu, Naveen, Zvuk, Knez, Wupe, Plasty Vstop:prost ........................................................................................................................................................................... Sobota / 2.april 2005 / 22.00 K4 Urban beats (breakbeat, big beat, dn'b, liquid dn'b, techstep, hiphop)Posluša se 10 djev/producentov, najbolj dejavnih v brušenju vinilnih plošč zraven temeljev Kersnikove 4 in ustvarjanju inovativnega zvoka slovenske elektronske scene urbano lomljenih ritmov. Jezdijo: Plankton, Markoman, Josser, Van Alec, ElektriCutes, Borka, Nova Viator, Bakto, Esco Vstop:prost ........................................................................................................................................................................... Nedelja / 3.april 2005 / 22.0 K4 ROZA retrospektiva z najbolj vročimi roza Dji zadnjih sezon.Posluša se didžeje, najbolje dejavne v sladkanju vinilnih plošč za temelje roza subkulture na Kersnikovi 4. Jezdijo: Marino, Vergi D' Angelo, Primary, Frika, Tey, Exo Beltram, Duky, Petra, Aqua Vstop:prost zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vstop:prostKaksna bo pa pol guzva? *ali je morda prvoaprilka? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 a kr tkole je skoz vsto prost? ja pol pa sploh kul... lahk končno se šetam sem pa tja... hehehe.... thats my kind of party!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 Fajn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaksna bo pa pol guzva? *ali je morda prvoaprilka? ni prvoaprilka... mal prej so se spomnel. vstop je jurja. sam so se zmotl... take infote sem dubla... lahk da so me "nateeeeegnl" spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts