aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>lahk da so me "nateeeeegnl" a nis rada nategnjena zlomk btw...vstopnina je...kolk pa ne vem tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Bo taka guzva, da ujo mogl se sosedi stat ----------Kaksna bo pa pol guzva? *ali je morda prvoaprilka? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>btw...vstopnina je...kolk pa ne vemJa zakaj pa pol objavljas, da je 'vstop prost'?Ker sem nekam drugam povabljena, pa sem mislila se mal v K4 tko usput oz. bi videla, kako in kaj...To bo pol ocitno en tak mix pa tko.... no, ja, lohk da bo fajn, mogoce se vidimo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> a nis rada nategnjena zlomk zelo rada spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 kwa je to? -----------zelo rada free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 kwa je kaj? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 zih so lego kocke! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 kwa pa druzga spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 u glavnom:1 full dobr prijeten, vesel inu sproscen vikend zelim vsem!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 Hvala enako, Free! In vsem lunatkom! enjoy, wherever you are (will be)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Enako želim tudi jaz. Dobim jutri koooončnoooooooo svoj bio vrtek. Že kupila in dobila nekaj zelišč Sicer pa na tem, da ponovno razčlenim svoje življenje..nekaj manjka.......ni dobro... nek nemir me daje. Nič ne vem, kaj bom sama s sabo. Ohladitev doma..upam, da je kratkotrajna, ampak če se ne pogovarjam je čisto ok..mislim haloo, kakšna pa je veza brez komunikacije...torej si bom imela kaj začeti naslednjih nekaj mesecev. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobim jutri koooončnoooooooo svoj bio vrtek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Nataly, naj ti raste na vrtu in v srcu .Na Obali je krasno jutro, drevesa so v cvetu, ptički so že zdaj aktivni . Ko se otroci prebudijo gremo na sprehod in začeli bomo v polnosti uživati ta dan .Lep dan vsem fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 OOOOoooo...kako mam rad 4ko....... vsakich...ampak RES vsakich.....se najde en nousamo.......potrjevanje....zbejzh zlomk----iz spominouzbejzh.............BODI.......ZDAJ....... zlomkpizda ......k tok boli tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 čas zaceli vse rane pravjo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 pozabu....pichka se predstavlja po, IRC-u kot NERA...sam ne vem...a je to fucking dusha...al pichka zlomk.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 aja pa dobro jutro vsem. ni blo vstopnine včeri... hihihihi so okol enih že vrata zaklenl. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Avtor Prijavi Deli 2. april 2005 Dobro jutro!! A ni bedast, da ne morem spat, pa ob 6h sem dam prisla...In evo, ze pokonc, ne da se mi kar lezat. Saj sesuta sem malo, sam v bistvu ne morem vec spat. Guzva blazotna, kaj tacga se ne, polili so me s crnim vinom po novi (beli crtasti) majici, nap*** so me, tako da... v bistvu se nisem imela tolk zlo dobr. Sem pa skoz plesala, vsaj nekaj.Mislim ampak KRCATO!!Tamali, ful tamalih...Mi je skor kar zal, ko nisem sla rajs na metelkovo, a sem mal dlje parkirala, pa se mi ni dal pol se vijavajat ponoc. Aakhut, sory, ker se nisem poslovila, ko sem sla, te glih ni bilo tam. pa sem sam pobrala svoje stvari pa se spokala. Kaksen dober sok pijem. Lepo soboto vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 sami otroc so bli. sej zato sem pa jz pobegnila domov. mi ni lih najbl odgovarjal. sem bla pa že hmal doma, tko da sem se fino naspala, pa nč mačka nimam. super... dons bo še lep dan. grem lahko mal okol pa tko... kul spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Avtor Prijavi Deli 2. april 2005 Jaz tud nic macka, sam sem mal zblojena, na zivce mi gre, ko sem se kar zbudila, manj kot 4 ure spat je res mal malo, se posebej, ker sem bila vceraj ze od 8h na nogah... Ja, otroci....Kaj takega pa se ne!! Taksne guzve...A ti si bila tud, Aiwa, sem se gledala mal, ce te bom kje videla. Nekaj smo se menili za en piknik dons... bomo videli... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Dobro ga zurate Jaz sem bila na krajsem sprehodu, pri nas je res soncek in prijazno vreme, tako da smo se odlocili, da bomo naredili s sosedi manjsi piknik Pol mam pa zmenek na rolarjih...upajmo, da ne bom guznila Tak super dan mi je, nabit z energijo Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Avtor Prijavi Deli 2. april 2005 Mi smo biili tud zmenjeni za piknik, a smo ocitno oboji mal zamehurili. Sem bila pa ze v mestu s prijateljico in na trgu.Zdaj greva pa kam kaj pojest, tamal pa je na nekem turnirju in bo sel na kako pizzo najbrz. En snops sem spila (klin s klinom pa to, pa moram rect, da se dobro pocutim, frend ni verjel, da sem bila vec kot 20 ur na nogah in pol spala manj kot 4 ure, 'ko sem tolk sveza' - sam to je zarad mini oblekce ). Upam da mi bo ratal fleke ven spravit... vceraj sem celo radensko zlila po majici, mislim halo!!! en je tolk vame ruknil, da smo bili od deci vina (o kul k sreci je bila bevanda, morda gre pa res ven) trije total politi. Aja, en kozarc vina predtem so mi pa dobesedno ukradli - in to izpred nosa (meni, oku sokolovemu ). Mislim ampak kok folka!!!!! Je rekel frend, zakaj pa nisi sla ven, sem rekla - zato ker sem bila not. Pa me debelo gleda.. ja no, zato ker si tam obtical, zhdis tam potem - shunka v lastnem soku. :xx!:Tud premikat se ne mores, wc, projekt, shank, projekt...prebijanjeNajvec placa si imel, ce si plesal. No saj tud zato sem pa skoz plesala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Ja marsek jz sem uletela, pa ne vem če sem bla eno uro tam. pršla sem okol polnoči in pol sem šla. mi ni blo lih všeč. tko nekak je bla tud v nedeljo gužva. sam v nedeljo je blo fajn, k je bla starost mal bl normalna. tle so bli pa vsi koma al pjani al pa zadeti, sam da je blo do konca... :xx!: no jz se morm pa mal učit. najbolš da kr začnem. v pondelk je izpit. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 morgen.... pa kwa se razburjata vedve.... komur ni ushech....gre pa drgam sicer bo pa drug let boljsh....K4 dobi showroom ...... in to v BTC-ju skratka vsi party-ji bojo tam.... in to 64 ur...nonstop....sam de mi je she najdt luchkarja k je dost idijota zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts