Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Fajn, Marsa, ti se pa vedno zaktiviraš ob takih bolj nenavadnih nebesnih dogodkih :palec:

Meni pa tokrat bolj na ribje bluze seka... in to traja že kar nekaj časa xrolleyesx

pa verjetno še bo... z Neptunom na Saturnu

pa res pismu... pri marjetki sem bila mroda 3x ali 4x v oddaji, ne bos verjela, VSAKIC je bil mrk (no ne ravno oni dan, a recimo v tistem tednu)..

no saj to ni nic takega, oddaja. :D a se res zaktiviram.

saj, logisch, imam na 'udaru' (na oseh) tahude, vanzemaljce, pol pa jasno, da mi ti delajo.

Men pase, sam da drma... ne maram jezer, maram reke pa morje, skratka da dogaja, lohk so tud brzice (oz. morjo bit xDDx x:px), a lohk so tud ovire celo... sam da shiba... ;) :P

jah, saturn pa glih ne siba... x:o)x

sam saj pluton tud ne, sam te naredi, da shibas. :)

oz. da das vse od sebe - in ce je to da shibas, pac pocnes natancno to. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

U, :sori: xcrossfingx

Ja, bananin olupek je zakon, najboljs akr je na broju, dobro povedala Cocci! xokx

Pol mas pa itak ono zavbo (ce nimas vec, ti dostavim nazaj). sam javi, naj ti ne bo zoprno!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa danes dobila ful dobro (kar pomeni cist obicno in bombazno, temnomodro, skor crno) jopico od prijateljice, pa neko naravno zajfo pa bodymilk (figovo, kolk disi, sploh ni prevec sladko, ampak je njami). Sva sli mal v shoping, no ona je kupovala. x:px

Pa fantasticno postrv mi je ratal spect... x:px x:px

Mater sam doma dobr jem. x!x

A se ne da tkole (po gostilnah in teh placih), simple, a je to tak problem?

slastna je bila, mi je prav pasala, pa se branila sem se je...

Kok sem of vcasih, mam tolk dobre frendice, mi vse spedencajo, ocistijo... jaz pa se se upiram in tkole... :||

ces, ojoj, riba. :D

Ful frka. x:o)x

Picasso

Uh... aliana... pobož 

Čim dalj pod mrzlo vodo drži... pa kaj že pomaga  ... trenutno se spomnim samo bananin olupek, pa sem vedela kar nekaj receptov...

Ja, bananin olupek je zakon, najboljs akr je na broju, dobro povedala Cocci!

Pol mas pa itak ono zavbo (ce nimas vec, ti dostavim nazaj). sam javi, naj ti ne bo zoprno!

Hvala punce, sej bo.. sem drzala pod vodo, da nisem vec prsta cutla, pol pa direkt namocila v ognjicevo kremo... Brez banan sem x:o)x Marsa, ne, ni panike, brezveze za dva prsta. Sej ognjiceva tud ful pomaga, ce jo takoj das gor.

Ma sam besna sem no, ko se mi to ze tolkrat zgodil, pa se vedno na isto finto padem.. vzamem pekac z rokavico iz pecice, pol ga hocem pa poravnat mal in ga direkt z roko primem.. kokos trapasta... x:o)x

Ej, kako temo ste imeli zgoraj, so mi sle kar kocine pokonc... :vio:

Ribice.. joj, jaz bi tud... cez vikend mogoce, sam ne bo slo, ko mamo premiero in bom po cel dan v teatru.. :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Oj, Z VESELJEM ti priletim jutri, ce bos tko rpesodila in ti dostavim. x!x

A mas gel aloje, nteresk, karkoli?

ves kaj lohk tud nardis - med razredci v mal mleka... pa daj to gor.

Picasso

x:)x tolk idej.. kaj naj zdaj kar vse naenkrat gor napackam x:o)x

Ok, sm smotan, sori.. Hvala, res, bom zrihtala pa res alojo gor dala, pa ce bo jutr kriza zgledal, se pa oglasim, ok? sam po moje bo kul, ker sem res tkoj pod vodo dala in hladit zacela..

grem spanckat, jutr spet en naspidiran dan pred mano... Hmm.. a koga zanima kako zgleda nasa predstava? Nekaj vstopnic mam se za soboto...

nocko x:Xx

loesje

Spet nazaj -

jutro... hihihi... kok sem se nasmejala na vse zgodi. en ful zabaven mejl sem dubla. hehe... tud če se ne zbudim lih najbolše volje, se pa prec potrudm da sem x:o)x x8Dx

aliana, predstava se sliš ful zanimivo. a lahk še kej več poveš? kašna predstava pa tko mal. mogoče bi mami pelala mal na sprostitev w:Iw x:)x

foooolllkkk petek je! jupiiiii... sam škoda k ne gremo na morje ta vikend. no pa naslednjega. x:px no grem jz zdej u službo čawči x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

uf...vidim, da se vam dogaja 100 na uro :wOOt: he he he...men tud...sam samo v službi, ostali del je pa uspavan....kaj je že to privat lajf :inocent:

pobože za...julijana, mick, aliana, marsa, coccinelle....in še za koga, ki mu prav pride..... x:Xx

js ne vem, a je tole sam od službe, al so to nebesni pojavi, sam tle je tolk našponano, da to res ni...vse lejerje in datoteke v glavi mam zasedene in na vseh piše : SLUŽBA..... :vragec: :inocent: :V: x8Dx x:Dx

....no....mejte se.... x;)x

ps: marsa, zanimivo, ko glih v tem cajtu omenjaš medprostore....tole je prav xwitchx ...se dogaja ja...in menda nam vsem niso verjeli, ko smo bli majhni...pol smo se pa skor odnavadili to opažat...sam medprostori so ful pomembna zadeva....zadnjič ugotovila, da če kakšna zoprna oseba pritiska nate, da bi nekaj nardil, kar ti je absolutno mimo, je zlo koristo spustit mehurčke v lasten medprostor...pol ti dajo pa mir z bedarijami.... x8Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x8Dx x:o)x

jzt se grem pa danes postrižt :OO!: in to k eni frizerki k je še ne poznam...ne vem kako dela...mami in tamala sta bili zadovoljni...upam da mene tudi dobro uštima...se že zdej potim...ker imam v mislih kar VELIKO spremembo :switz:

No sej bo...sm si še vilinčke zdravn narisala xDDx x:Xx x:o)x

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

uuu sončk. zate pa še jz držim da bo super xcrossfingx ma ziher bo super fajn. :detelca:

jz pa dons ful pridna klele.. vse pedenkam. to je tko k je petek pa je treba vse pospravt, da mamo pol tak frej in brez skrbi vikend xyesx

xrosex

Aja, da porocam.. opeklince sam se na enem prstku cist malo, ni mehurja in nic ne boli :palec: sem kar cez noc na debelo pustila ognjicevo kremo gor.. vem, da mi je enkrat, ko sem bla se mlajsa in se res ful opekla po roki (heh, gokart sem sla vozit in pritisnila celo roko na vroco masino) ful pomagala ognjiceva..

OK, pozajtrkovala, se ene zapiske si naredim, pol pa pocas v mesto...

loesje

Spet nazaj -

Aliana, a je kaj boljs?

Mi je vsec, ko vsi stekate, kaj sem mislila z medprostori. x^x

ampak saj - isti tichi skup' letijo. ;)

Dons mam pa koncno zobarco - prvic v lajfu, da se mi prav ne gre.... (*drugac nimam problemov s tem).

Zgleda da je Papezev pogreb zdajle. Prej so tolk zvonovi nabijal in to na pravoslavni cerkvi!! Lepo.

Mejte se, lep pomraceni petek zelim vsem! :palec:

*Mimi total divja tule, pod postlo, pa v drugo sobo, pa cist nemirna...

Kar dva resilca sem srecala ze dons (ki sta divje sponala s sirenami), pazimo dons nase. xyesx

In na druge. :)

Picasso

aja, pa res, heh, sva istocasno, sam da sem jaz se okol hodila pa Mimi preganjala, predno sem postnila. :vio:

No, me veseli.

zdaj pa ves za drugic.

Nisem nastela zato, da bos zdaj vse tole dajala gor, ampak ce nimas banan, imas morda netresk, ce ga nimas, imas morda alojo, ce nimas te, imas morda med pa mleko.

Po izkusnjah nasih pa najbolj pomaga banana (*notranja stran olupka). vedno je in tud za ogabne opekline.

Picasso

Aja, a kdo ve kje v centru (LJ) se dobi disece palcke (kadilo, incense.. kakorkol se ze temu rece..)? V Mullerju majo to?

loesje

Spet nazaj -

Najbrz tud, sam pol so po mojem sinteticni vonji, najboljse placke so sai baba palcke (modrobelo/svetlordeca je pa skatla) (*sam so drage, sam edine ne smrdijo, pa se ene so dobre... jooj, se ne morem spomnit imena - so v temnovijola skatli, vonj pa je patchouly, sandal in morda se moshus), pejt mal po stantih pogledat, ce so.

Za center ne vem, imajo pa v koseskem Sariku prav veliko izbiro (in tudi v onem v btc-ju).

Picasso

Aliana, če greš od Name proti operi imaš na levi eno trgovinco.... kjer imajo ful vrst kadil.... sicer pa je najbrž tudi v Mullerju... :palec: x:)x Pa na Trubarjevi je ena trgovina, ki ima majhno izložbo, tko da je precej neopazna...

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

iiii tole pa morm napisat.....glih zvedla da bo moja tabolš frendica mela bebico x:Dx kok je blo to lepo čut, sm skor jokala od sreče zanjo, sta se toook trudla skor dve leti, pa nič.....zdej pa menda bo. bravo punca! :palec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>iiii tole pa morm napisat.....glih zvedla da bo moja tabolš frendica mela bebico x:Dx kok je blo to lepo čut, sm skor jokala od sreče zanjo, sta se toook trudla skor dve leti, pa nič.....zdej pa menda bo. bravo punca! :palec:

:palec: :onfire: :onfire: :onfire: super. še jaz vesela!!! xsrcx

aliana še enkrat hwala xsrcx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Najbrz tud, sam pol so po mojem sinteticni vonji, najboljse placke so sai baba palcke (modrobelo/svetlordeca je pa skatla) (*sam so drage, sam edine ne smrdijo, pa se ene so dobre... jooj, se ne morem spomnit imena - so v temnovijola skatli, vonj pa je patchouly, sandal in morda se moshus), pejt mal po stantih pogledat, ce so.

Za center ne vem, imajo pa v koseskem Sariku prav veliko izbiro (in tudi v onem v btc-ju).

<{POST_SNAPBACK}>Aliana, če greš od Name proti operi imaš na levi eno trgovinco.... kjer imajo ful vrst kadil.... sicer pa je najbrž tudi v Mullerju... :palec:  x:)x Pa na Trubarjevi je ena trgovina, ki ima majhno izložbo, tko da je precej neopazna...

Ma ni panike, ce smrdijo in so poceni, ker so itak za predstavo, pa jih po pol minute pohodijo.. x:o)x

zase pa vedno sai baba sandal kupujem, ja..

Thanx, Katja, si me spomnila, ja... tja bom sla pogledat.. Sariko..

<{POST_SNAPBACK}>

aliana še enkrat hwala xsrcx  x:Xx

x;)x

loesje

Spet nazaj -

opeklinoslava... :vio:

Na stantu na vrh copove ma pero une ta dobre saibabine!

sicer pa v knjigarni copova etc..

-----------

Aja, a kdo ve kje v centru (LJ) se dobi disece palcke (kadilo, incense.. kakorkol se ze temu rece..)? V Mullerju majo to?

ok, sprejmem vse naloge, ki mi jih prinaša življenje, vse... in vem, da bolj je težko, bolj zoriš... ampak a bi lahko imela med temi nalogami z ovirami mičkeno predaha, a bi mi lahko poslal poleg bolečine še en žarek upanja, tisto drobno lučko... a preveč prosim? trenutno se pogrezam ne v temo, ampak v blato - samo mičkeno iskrico upanja, samo to rabim....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...