Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ...a si iz MB? Al te bi sam dež prnesu na kakšno bližnjo okensko polico? Ja, obožujem dež , sam vem za nekaj kar tud obožujem počet ob dežju , pa nič ne kaže, da bom.... Hihi.....Pozdrav Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Nisem iz Mb-ja. samo sej veš, če si nekaj želiš....Mogoče se ti bo pa želja uresničila . Uživaj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 Dobar jutar. Dez. Fajn, da se mal scisti... mi kar pase.Sem spet zurala vso noc in plesala in prisla ob sedmih dam. danes je bil Tim prvic sam doma - Mitja je sel ven, pa sva bila zmenjena, da ko grem jaz ven, gre on dam, ko je sel ze tolk prej...No pa sva se srecala zunaj in pol sva bila kar oba, sam da se je on ob kakih 6h ali se prej odrolal brez besed - ko je imel dost.Je bilo zlo fajn, sem tolk plesala, pa stare frende srecala, pa smo se ful smejali pa zabavali.Aja, pa minico sem imela. (*ponavadi mam kar kavbojke, je najbolj simple)...Mal sem sesuta, ampak se kar ok.Kok je dobr, da lohk mal zuram. Lepo (dezevno) soboto zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Uh, Mick, I envy you.... Jaz pa mela danes v planu ful stvari.... vse na nogah.... pa bemu, gleženj čist out.... Bo treba mal plane spremenit. :xx!: Jutri pa lih tko cel dan na nogah.... grem pomagat merit čas na Mobikrog (dirkališče).... joj upam da bo bolš... pa ne vem, kaj naj naredim, da bo spet kul. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ribica, glina, kis.... mogoče ti kdo ve še kaj več povedat, ampak glina je res zakon... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Hojla.Kja pa je s tvojim gležnjem? fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 No,ker se poslavljam za nekaj časa, samo napišem da je za otečene in boleče gležnje fajn, če list zelja posoliš in razvaljaš in si ga daš na oteklino, fajn je če ga prej daš v hladilnik(list ). To mi je svetoval en dober maser in fizioterapevt in preizkušeno pomaga. naj se ti čimprej pozdravi fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Uh, pa res, na glino čist pozabla!! bom tole spacala ja... Thanks Selene in Julijana... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 PRI NAS SNEZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>PRI NAS SNEZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..s kje pa si? ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 trenutno-gorenjska na 810m. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>trenutno-gorenjska na 810m...potem je pa tole cist mozno.. ..pri nas pa lije dez nonstop ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh, Mick, I envy you.... Jaz pa mela danes v planu ful stvari.... vse na nogah.... pa bemu, gleženj čist out.... Bo treba mal plane spremenit. :xx!: Jutri pa lih tko cel dan na nogah.... grem pomagat merit čas na Mobikrog (dirkališče).... joj upam da bo bolš... pa ne vem, kaj naj naredim, da bo spet kul. hm, olfen v roll on....je bil dokaj učinkovit... pa zeljnat list , potolčen in vroč pomaga pri oteklinah, pa homeopatske kroglice arnica C5 po tri razstopiš v ustih 5x na dan.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Hihi Lia, d best.... mi je lih prej mami ponujala arniko.... (njena frendica iz otroštva homeopatinja....) ......olfen v roll on? What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 A vroč? hmm...potem sem pa jaz vedno delala narobe . Zakaj pa vroč oz. kakšna je razlika med hladnim in vročim-učinek? fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ...olfen...zgleda ko deodorant za pod pazduho....pol pa porolaš po gležnju pa je.... jst sem ga kupia v lekarni, mislim pa da ga pr nas skor ni za dobit, čez mejo ga majo pa ziher...ko boste šli čez mejo, kar ziher greste, če imate doma homeopatska zdravila... ful je dober za "špotne poškodbe" ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 a se reče OFLEN? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 sem šla prav po embalažo, piše gor OLFEN roll-on gel (diclofenacum)-nesteroidni antirevmatik za lokalno uporabo.... ...mi smo s tem zdravili boleče zapestje zaradi preveč brenkanja na kitaro, zvite gležnje in nategnjene kite, babica pa revmatično koleno..... ..ampak čez krpo vročega potolčenga zelja ga pa ni, sam če se lahko toliko discipliniraš da si obkladek res pripraviš vsak večer 14 dni zapored zakaj vroče ne vem...verjetno zato da lahko izlužiš več ven (najpprej kožo namaži z mastno kremo ali oljem, potem list čez, pa folijo pa še toplo brisačo pa mirovat, da se ohladi , ko je ohlajen ga snameš) (lahko ga segreješ v ponvi, pečici ali pa s peglajznom po želji...) ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 morgen.... dezh pada... biu ucheri na eni predstavi, taki amaterski, taki z eno lunatico, taki z eno roza oblekco, taki kjut predstavi k zhe dolg ne, taki k si lohk odpochijesh, taki k lohk al sam gledash, al pa sam poslushash, lohk pa tut oboje hkrati, taki mal komedjantski, ampak tut na momente zlo resni, taki k si jo bom zapomnu.... no in od tam seveda v 4ko na eno samo pivo..... priskakljam nich hudega slutech v ono klet, tam pa DJ (ki mimogrede rola danes), s katerim sva pred petimi leti zhe sodelovala....model se me je spomnil , cheporav jaz takrat she brada in dolgi lasje ....to pa je potegnilo za seboj chudne posledice....konchal se je pa s prihodom domov ob 08,30 tehno-house.....GOLDEN SELLECTION zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Aha.Že bolj jasno . pa tale OLFEN bi tudi blo fajn met doma .A si ga dobila v lekarni? Hvala ti za informacije.Grem v Ajdovščino plesat ples petih ritmov.FAjn se mejte fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 tole pa danes dogaja: http://www.klubk4.org/program/france/index.htm bemu....ulette....zhurkaaaaaaa zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 Aja jooooj!!!!!!!! saj res! x!xTo moram pa prav zapisat. vceraj dam jakno v garderobo (plejs pa je bil poln, torej ni bilo not 12 folka, pac pa recimo 100), mi da cifro, pogledam cifro, :eek: - ne morem verjet!!! 013!Jo pogledam, pravim, kako, kaj?? odakle? a si si me zapomnila (*1x je bilo cist prazno oz. nobene jakne not, ko sem prisla, pa je rekla ena, ce imam kaksne posebne zelje v zvezi s cifro, sem rekla, ok, ce si lohk zmisljujem, naj bo pa 13)?Pa pravi ne, danes prvic delam tu. Mislim ne me zezat. Zdaj pa naj en rece - nakljucje pac. Pajade.Pa na osebni pa na vozniski je pol tud nakljucje.Sem prec letela frendom kazat tole cifro pol - in nisem je izgubila (kot se mi utegne kdaj zgodit).a ni fora? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Hehehehe, d best Marsa... (najbolš da si kar rezerviraš 13ko, je potem sigurno ne boš zgubila ne... ) What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 aha, evo, zdajle sem nekaj postekala in se poklopi se... ja, a ni nad tole, katja?Mislim pa to ni res, vse zivljenje ze imam tole!!! x!xIn moji bliznji celo!!!! Imajo opravit pac z mano, pa kup njihovih frendov in pomembnih je tud trinajstic, tim ima sosolko, ki je rojena na moj datum, pa sosolcev oce je rojen na ta datum... in v vrtcu je imel kar tri 13-ke, dva sta bila celo brata, kar je spet 'dokaz', da so 13-ke druga za drugo magneticne. in 13-ke so res veckrat kaj posebnega (hitchcock (avgusta), denis rodman (maja), whoopy goldberg (novembra)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts