aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>a res? jaz sem mislila, da riba komplicira, sco pa poenostavi. Tkole - to je moja riba... ja jz tud ne vem ker je ker... sam se mi zdi da je res da riba komplicira... k mam tud oboje... pa se čist najdem v tvojmu opisu marsa. se mi zdi da sco zmer tko hitro in logično odreagira... medtem ko ribica rada zakomplicira... fotr je riba... zelo rad komplicira... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 Ja, vem, sam ti mas se kozoroga, jaz pa ne. Tako da utegnem jaz morda nekoliko bolj komplicirati oz. ti se mroda prej zorganiziras. kaksne tezavne stvari, sranja, ko vse cist muchke zgledajo, pa prec - aha, tole, ah ni nic, bomo ze zrihtal, tkole, ck - finito... da folk sam V enih receh pa ne morejo stekat, kam se je izgubila tale moja prakticnost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Hehehehe,ribe pa res nč ne komplicirajo.Totalno nezakomplicirane,sam mal zmedene včas! Aiwica en vroč kiss moji muci Drgač pa full dela in nimam cajta za forum kokr bi ga hotu, tko da bulšit! :xx!: Pridn bodte, mucice pogrešite me, kokr jz vs! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 ti jih par pošljem, k ti jih nisem že dolg mucek. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Men se pa tko spi.... pa na študenca moram.... nič se mi ne da, spat bi šla..... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 dons je ful zaspan dan. zjutrj sem ful težko vstala in zdele me tud že daje... bi se mal ulegla.... in zadrnjohala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 a res, ne uganete, kaj sem zdajle pocela! Plesala! Spomnila sem se, da 'mam muzko' in hocem klicat Mitjo (), kako se ta jetra prizgejo... Pol pa za stos dam sam play... Pa zacne sponat... pol je pa en komad bil tok hud, da sem kar mal plesala in si mislila, kok fajn, ker dons pa glih nimam fintesa... da mal mignem... pa se terapevtsko je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>a res? jaz sem mislila, da riba komplicira, sco pa poenostavi. Tkole - to je moja riba... Evo, tkole jaz do mojega 20 leta in nekaj, nežna, romantična in občutljiva dušica. Pol po 25. letu pa moj škorpijonski sonček na plano in (glej slikco od Marse) pa samo še essentials in to na : bum,tresk, pa je. A ma kdo kaj proti? Me ne moti. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 ja saj ti pa sploh, imas asc in luno, saj sta pravzaprav glih ta dva najbolj osebna...... bi se res lohk kaksnemu zdraviteljstvu posvetila ali umetnosti, astrologiji, cemu podobnemu (pa se tisti tvoj duh na taki stopinji direkt na merkurju, hudo!! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Ko sem bila stara 9 let sem portretirala vse svoje sošolce, pa še prfokso, z unim grafitnim svinčnikom, pa senčenje,pa tko,..., so vsi , jnisem bila na nobenem tečaju, me ni nihče učil, nihče ni mogel verjeti. V gimnaziji je moj prfoks za likovno, danes priznani slikar (sem potem hodila še na dodatnega oz. izbirnega iz likovne) menil, da bi morala na akademijo. Pa zelo lepo pojem (ene 20 let pevskih zborov, pa eno leto v rock bendu - takem bolj kletnem...). Danes pojem otrokom. Pa ples ..sem trenirala latinsko ameriške... res ful tega umetniškega v meni. Potlej, ko bom v penziji, bom ziher spet razturavala... vmes pa pač nimam kaj jaz vem koliko časa.. Ha, sem pa zadnjič gledala tvoje slike in razmišljala, da bi si kakšno kupila. No, potem si pa ravno omenila AAkhutu, da slikaš eno zanj... sem kar začutila tvoje vibracije. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 Potem pa super, si bolj skrivnostna ali pa nsiem zasledila nikjer tega o tebi, fajn da ustrezes temu svojemu notranjemu porivu, saj je to prakticno nujno. me veseli, ti ful napredujes, pa se ful bos, v lajfu. Za aakhuta? Mu bom dala kar kaksno obstojeco, jih imam na kupe, tist kar je 'gor', sta recimo 2 serijici od desetih, roz sploh se videla nisi, pa jih imam ful, pa vecinoma 'delajo' (*roze je tezko narisat, da 'delajo', ker izpade mrtvozitje)... So me napeljevali frendi ze zdavnaj, da naj zacnem risat 'energetske slike' oz. jih tako postavljat, pa mi je bilo off in mimo, pa ceprav bi jih mroda lahko, ker so res. Ah ja... pogresam mal tole... :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 mucamaca hihi hihi Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Evo, tkole jaz do mojega 20 leta in nekaj, nežna, romantična in občutljiva dušica. Pol po 25. letu pa moj škorpijonski sonček na plano in (glej slikco od Marse) pa samo še essentials in to na : bum,tresk, pa je. A ma kdo kaj proti? Me ne moti. MucaMaca Full zanimivo MucMac, jaz imam podobno kot ti -Sonce v sco in v ascendentu Ribi.Kot otrok sem bila 1000% škorpijon, v puberteti totalno občutljiva Ribica, na faksu je na plano prišla Deviška Luna, po 25 letu mi je totalno udarila ven Tehtnica, v kateri imam 4 planete, vedno bolj pa opažam, da postavljam na prvo mesto osebno svobodo. Industrijske količine. Od pridne in ubogljive Ruby ne duha ne sluha že dosti let Čeprav, če mi kdo slabo hoče, še vedno po škorpijonsko odreagiram. Tudi čez 100 let. Zelo diskretno in včasih skoraj smrtonosno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 Oh... - te je mal zvil, imunost padla... Kaksno limonco najbrz mas doma al kaj tacga, iz domace lekarne.Ce pa bos rabil, grem jutri zjutraj v mesto, pa ti lohk kaj dofuram.Sam - zgodaj je to, res zgodaj! x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Wish you getting well soon, m8. Si boš vsaj mal uhle spočil. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 hudo........ to ziher nek energetski napad na zlomka ne daj se, Ines če bo pa še zlomk obležal nema nam spasa bogi, bemu še čaja nima, pa ne nbenga k b z njim karte špilu,pa posteljco preobleku,,, pa juhco dal ....eh, kopriva ne pozebe, da ti čimprej mine, ta užas ...ajat pa velik pit...pa bo z zdravili en teden pa brez zdravil en teden na dveh metrih mim tebe šel... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 a ni fajn, k smo tolk fletni (še dobro da me ne morš videt, pol bi se ti šele zdravje poslabšal)Ko so me h krstu nesl, so me čez glavo pokril,da si ne bi sramote delal ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> eeejjjjjj........ ne ga srat.....bom zhe prezhveljutr morm tko al tko it delat :xx!: ako sicer she ne vem....bp pa treba zlomkNic ga ne serjem... sva v navezi pa mi ni vseen, da bi zdaj tam crkaval, ko si ze itak tak ves... ranjen in krhek zdaj (*sam to itak pride v paketu in tud zato je tko).Skratka - anytime, sam poklic, limone, med... pa tak... Dostava na dom. Saj smo na zvezi. Pocajtaj se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 kaj jaz vem, aakhut... vcasih je. Itak treba sproti rect, kdaj je dost, tud ko se ni dost.. pa tak... ne vem, skusat met neko 'mero', pa ceprav bolj elasticno...ce kar drvis nekam... kaj jaz vem... 'It is better to regret something yoe have done than to regret something you haven't done...'(butthole surfers, pa se kdo [prej], najbrz). Lahko gledas - 'prisparal za pol'.lahko pa gledas - zakaj bi si v lajfu sparal izkusenj?saj sam 1x zivis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 akutek pobož sem se že specializirala za tole, a rabiš kakšno medicinsko pomoč ma dej no, vročina pa našga vrageca ne bo sesula... kisove obkladke pa veliko tekočine... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kolikokrat ponovi vajo??? kamilice, žajbl, preslica, sam špeha pa nimam, je kr olivc bil ok... sicer sem pa čist leva v teh zadevah... olivno je tudi cisto ok...speh je boljsi, ker se ohladi, pa ostane potem trdna masa, ki je dlje topla, to je vse.olje bolj curlja... ej, pazite nasi, vsi!sploh pa selenina mala. srecnga pa zdravga!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Mick, pocajtej se;) dečko.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Stvari ki sem jih začel opažati pri zelo dobremu prijatelju, sem zmeraj zadrževal zase, zadnje čase pa so tudi ostale stare sablje, začeli opažati spremembe pri njemu. Je prvi od nas z družino, tako da me ta zadeva pri njemu še toliko bolj čudi. Gre za zelo, zelo staro razvado, odvisnost, pa še marsikaj drugega v zvezi s tem. !!!!Ja o tem sem se danes pogovarjal z eno od starih sabelj na kafici. Me je kar presenetilo, kako hitro so to pri njemu opazili. No pa smo skupaj spregovorili. Le na kaj na to pravi njegova žena, saj ni neumna. !!! Si zakriva oči, pa bo nekega dne popiz...!!! Dajmo času, čas. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> se prou zhe ene dva dni sprashujem.....a je res vredno za tistih par lepih trenutkou, vse tole skos dajatalpa bo treba pochas popizdit pa fertig recht zlomkEj zlomk, za tistih 5 minut seksa, se je treba trudit tud do treh mesecev, s pozornostjo in nežnostjo, pol boš pa tud tole lohka prenesu, pismu. Ja sej si dec, a nis. Kva se zdej samemu seb smilš. Porka madona dej se mau u roke vzem. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Hmmm, si daje duška, mu je to ventil, ga daje občutek utesnjenosti in privezanosti...pol pa šljuk eno lozovačo, al pa palinko..pa človek pozabi na domače probleme...ampak ti so tam in najbrž čakajo in rastejo...Pa itak ni edini, saj pravijo, da jih je 200.000. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts