aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 me spet ni blo na faksu. eh... sem pa vsaj stanovanje popucala. sm bla kr pridna. zdej pa da vidm če mam še dost cajta... bi še enepar stvari postorila. najprej se pa mal moje sobe lotim k je tud cel kaos. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 O Mick, WB! Meni pa sestrična pisala.... njena mačka imela mladičke, pet..... ......pa sta dva zginla????!?!! Ni jih več, haalooo??? Je rekla, da jih mama išče povsod.... pa jih ni..... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Tudi lezem iz kota ringa in vstajam v boj s samo seboj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Dogaja Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Oj, ribca Mick spet v k.o.... :xx!: ....sam tokrat mi je spodrsnilo, pa sodnik ni vidu Sam pa sem fejst na trdo prleto, bemu....je že pri 8 .......sam vem, da bom vstal pravočasno. x!x Me pa res zanima malo, res.....Tolikokrat rečemo, da nam določene stvari, tudi neprijetne, prihajajo nasproti zaradi tega, da se nekaj naučimo iz njih, iz nekega določenega razloga, ki nam bo v bistvu slaba al celo boleča izkušnja, bo pa nam tudi pokazala recimo "pravo" ali pa vsaj boljšo smer, nas obogatila.....Ker mogoče česar ne uvidimo........Npr. kakšnih naših svojih zmotnih pogledov, napačnih ravnanj, besed, dejanj, stališč, razmišljanj......Sam al sem res čist slep, da mi že ne vem kolkič, ti zgoraj, ki se igraš z našimi usodami, isto ušpičiš......Mislim, hej, halooo, kužim ja in tud sam v seb sem marsikaj že spremenil na teh izkušnjah, ki mi jih tako dobrohotno in velikodušno talaš, sam zakaj poleg vsega izkoriščaš nekaj na kar jaz nimam glih vpliva.......Aja, me učiš lajfa, realnosti? Al kaj? In zakaj, če hočeš, da jih fašem (zaradi moje slepote, nesposobnosti spremenit, vplivat, reagirat kot bi blo treba al karkoli že to je kar pričakuješ...) temeljito skrbiš, da jih faše več ljudi, ne sam jaz? In za sredstvo dajanja lekcij izbereš meni ljubega in dobrega človeka, ki si v bistvu tega ne zasluži. In zdravje. Pa same tak bedne finte.....Matr si brezvezen že počas..... Povej že 1x kaj bi rad od mene, ker če do zdej nisem skužu, tud od zdej naprej ne bom, se mi zdi..... Le kaj bi rad? Ti je dolgčas al kaj? Ti pa res morm bit zanimiv.... :xx!: Sem v redu skratka. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 mogoče bi ti pa rad povedal, da zase skrbi in pusti druge naj živijo svoja življenja se sama tako tolažim, da so pač stvari na katere nimam pravice vplivat, ker so to njihove odločitve in njihova pota.... Dovolj je dnevu lastne teže Preveč je na svetu ograj in premalo gradimo mostove ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Ej, dons pa res....čustveno nabit dan...res težak, soočanje z minljivostjo in izgubami. Grem panat, da bom jutri lahko spet šla v nov krog! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 en pobož na smrček, pa v sanjah obišči kaj lepega, da bo jutri laaže v ring spet stopit ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 men tud.. cudne stvari dogajajo... trenutno bi rada mela mir, odklopla vse..grem spat, najboljs.. Nocko vsem, pobozke, poljubcke.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Ja, neb škodl. Lahko noč, alianca Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Jutro.dobr sem se naspala. včeri me je zmankal... koma... hihi.. fino je blo. pa zjutri mi je blo tko fino k me končno ni zeblo in sem lahko vstala.pa mačka je čist smotka zadne dni. skoz se h men stiska in hoče pr men spat in mi sploh ne da mir. pol se morm pa jz njej prilagajat k mi celo postlo zasede včeri je bil en smešn dan 4x mi je uspel da nisem telefona slišala 4x!!! nč jasno. pa sm šla gledat pa je glasnost in vse čist normalno naštiman tko k ponavad eh baba čorava... dons pa bo mogoče mal bl u izi dan kle v službi. bomo vidl. si bom že najdla kej da bom bizi. ata se kr dobr drži, samo je ful zmatran od teh obsevanj. upam, da bo vse najbolš k bo konc lep dan vsem skupaj! xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Lepo jutro še lepšega dne. Življenje je spet dobilo barve . Sanjam take fajne sanje, da se mi že čez dan lušta it spat . Poljubčke vsem fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 no jaz sem pa očitno ena redkih, ki je zelo zadovoljna s svojim zdravnikom. Imam ravno konec tedna spet namen ga malce obiskat, da me potolaži, da tale bula ni nič... se zavzame zame, me po letu dni pokliče, da bi bilo potrebno spet malce kri dat, da ne bi bilo kaj narobe... ja jaz imam super zdravnika... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ja, Selene, res si srečnica. Taki zdravniki-ljudje so redki. Ti privoščim fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Aha, una krema je Canesten! k je men pomagala.sicer pa izpisek tem, v katerih smo omenjali Canesten::: rezultat iskanja besede Canesten ::gljivicna obolenja in tako... jst pa ze cel dan shizim na musko Alison Krauss taka fajna nezna, coolska --------Veš, da sem komaj včeraj ob pravi svetlobi opazila, da pravzaprav imam rdečo kožo na mestu, kjer me srbi! Recimo, da so res glivice. Sakramensko srbi. Fenistil pomaga, čajevec tudi, moram še malo videt, je še prezgodaj. Ne dam se! Če sem odpikala te nesnagice na enem mestu, bom tudi na palcu! Ne dam se. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 morgen.... hehe...po vcherajshnji psihadeliji, danes 80'a in nemshka scena...hehe bo kr hec... pochutje je pa iz knjige Makabejcev... malo meshano...torej.... drgach sm pa sanje zhe tolk streniru, de lahko zhe v naprej skoraj vsakoch dolochim temo podzavest je treba met na vajetih zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 zacasna resitev:posnami si lajez 1 jeznega psa zih nau nbenga vec blis. --------Ma deeeeej....... spet mam človečke pri oknu.... :xx!: ....že cel teden.... .......huh, a je možno, da bojo celo kej spucal za sabo...... slišim, kot bi nekdo pometal tole mojo terasico..... (ne upam pogledat.... mal so preblizu.....res se počutim, kot da že cel teden vdirajo v moj osebni prostor....) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 sej pravm, da se da stabo ucas tut pogovarjat! zanimiva temo ste ubodl... marsa, akkhut, silver sam ali druzba - ego ali ne-ego!! mislm, daje tema primerna za forumcek! kr bo zih full razlicnih mnenj, pa takega k folk sam seb ne prizna, pa tako... he he -------- debelost?, ....al ego zlomk free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ja! zlo ja! nad ja! pa premal se smejem-o!! dost premal. lioslava, tis full faca!!! ---------- mogoče bi ti pa rad povedal, da zase skrbi in pusti druge naj živijo svoja življenja se sama tako tolažim, da so pač stvari na katere nimam pravice vplivat, ker so to njihove odločitve in njihova pota.... Dovolj je dnevu lastne teže Preveč je na svetu ograj in premalo gradimo mostove free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ja... zoprn ne. mene tut na sto strani vlece... k mam tolk jih rat... --------Kaj pa vem. Se mi zdi, da mi je v tej zvezi že vse povedal. Ne rabi se toliko ponavljati. Ma ne, jaz se ne le tolažim, mislim celo, da ima vsak pravico do svojih odločitev in svojih poti. Sam naj neha bluzit, ker mi je dokaj jasno že, kaj mi je hotel povedati. Vse nadaljnje take finte so že bl njegova zloba k kaj drugega. Sam to pa pri meni ne pali. Več. Sem mal vznemirjen, samo, prevečkrat si me je že prvošču, da ne bi dobil trde kože. Poleg tega me s svojim ravnanjem kar sili k temu, da še sam storim kakšno krivico, brezveznost. Tak da.....ok, mal boli, sam jebi se, dolgčasen si in se ponavljaš, pičim jaz dalje.... Tud kak most še ojačat al pa zravn zgradit.... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ja... men je vcasih se najbols dihat! sam se premalkrat spomnm na to... pa dihas pa dihas pa dihas... pol pa itak treba ze kej delat pa dobro jutro! -----------men tud.. cudne stvari dogajajo... trenutno bi rada mela mir, odklopla vse..grem spat, najboljs.. Nocko vsem, pobozke, poljubcke.. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 spet doma... je kaj novega okrog...? dobr je kam it, k pol vidš, kok je fajn doma! kok je lepo v našem mestu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 welcome man!! kes pa biu?? dogaja itak skos.... sicer pa se ti kr svobodno razglej! ------------ jst pa opazu dasm prek 4.000 ...sploh nea vem kdaj cuj.... pomoje je pomald mal kriva... ok, al pa ravna. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 WB bast! lepo ko si se prisla javit! Kje si pa bila? Jaz tud ruzhim free. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 aja, bast je woman!! no, pol pa welcome woman!! pa k je ze lih woman pa pomlad, se 1 zravn. ruzhimoooooooo jst grem vn kmal.... dokler je se sonca kej... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts