bast 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 thanx! eno turnejo po srbiji sm udarla, dva tedna.. noro! vidm, da zamudila bast v k4... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 oOoOoOoOoOoOoooooooo srbijo mojaaaaaaaa in kak je te blo cuj?? srbi so zakon za humor stari!! pa filmi pa to... a bos kako izkusno povedala?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ooooo bast! kako je blo? hitr vse povej! jz pa bla na sprehodu, šla mal u mostec... je tko luštno toplo. in pol me en tip kr pred blokom upeca!!! folku se čist meša. me praša kok je ura. pa povem. pa me praša za vžigalnik pa sem ga lih mela, pa si pol premisli, da ga bo itak kupu, pa pol že hočem it, pa me praša kako mi je ime in se mi predstav... pa neki klepetava o mojmu imenu. pa spet hočem it pa se za mano zadere ej aiwa! in me povab na pijačo no sam se mi ni dal. sploh kr tkole kr neki. kwa enim dogaja!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 v bistvu je precej žalostno dol. mesta so siva in propadajo (mal boljše je edin tam, kjer imajo kakšnega vplivnejšega politika in so v predvolilnem času kej iztržili...)... ni dela, ni dnarja... gledala en talkshow (podoben kot trenja) in na anketno vprašanje, ali se da v srbiji živeti od poštenega dela, je le 14% odgovorilo z ja... folk, mladi se množično izseljujejo... ja, gasterbajteri predvsem višajo standard... pa sorodniki na selu, ki jih hranijo... drugač pa po starem... še vedno se (veliko več kot mi) družijo, zajebavajo in dobro jedo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 dokler se zabavajo pa dobro jejo...se nimajo kej prtozhvatza koncert ti je pa res lohk zhal....blo mega pa she after pol pr aldotu zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 Uh, jaz pa dons cist sponam. Pa vceraj sem tud, skoz okol skakala. Pridem vceraj na metelkovo nekaj, pa so imeli eni vajo, pa tam jackije nametane, pa vidim engA semish ful dobrega oranznega, pa vprasam, ej cigav je pA ta jaky, kok je dober, pa pravi frend, a ga hoces, lohk ga vzames. Kako, kaj, zakaj?In pravim - a je zanikrn al kaj, ce ga kar tko nudite? Pravi ne, frendici je premajhen cez rame... ok no ajd da ga probam, ga probam, kot ulit, barve pa nekaj tacga kot moji lasje, recimo. Dzazno. Cist nov, podlozen (apetitlih, nov, no! )... skratka in imam ful dober semish oranzen jacky zdaj. A ni mega?Ga ze tamle.. luftam, mal sem ga ipak ochedila, pa se v cistilnico ga bom nesla. Dons mam pa 'zdrav dan' ocitno; one algice sem ubodla (mal mam res se zdaj bljek okus), na trgu kupila jabolka, kivi, ananas, agrume, v trgovini pesin sok in ga ze pila, pridem k 'tasci', dobim jagode. (pa redkvice sem kupila pa paradajz celo, pa ga nikol ne kupujem aprila, mi je pasal nekaj rdecega).Aja, hecno...Danes sem imela 'tasta' na obisku zjutraj, popoldne sem bila pa pri 'tasci'. - sam jaz.Pa ze pri mehaniku sem bla, da mi koncno pokaze tisto palicko za olje, ko na pumpi zandjic z onim sploh nisva vedela, ker je drugacna palcka, ne 'defolt'. Pa kreme mogoce dons naredim, bom videla, ce se mi bo dalo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Bast, lohk bi kako teglo original ajvarja prnesla Drgač pa čist našponan, čist na auf, čist kr neki skos. Pa počutim se kot bi me kdo ugasnil, tko sm mal v leru, pol je pa težko normalen tempo hvatat.Od ponedeljka sem imela koroško frendico na obisku, sva se imele ful dobro. Pa sploh nisva nič čenčali ali kakih ženskih razgovorov imeli....čas minil, kot bi mignil. Danes si ubodla v lekarni, lecitin mal za koncentracijo, pa fidi Q 10, pa omega 3, pa fhes, pa mal aloe vmes ubodem, regrat+motovilc, upam, da se tole malce dvigne.Jutri odfrčim v Istambul, komaj čakam ful mi je tam tak energy spot. Pa frendica me tam čaka, si bo vzela čas mal za razkazat itd..itd...blabla Grem naprej....lajf, kljub temu, da se nekomu končuje, špona naprej in svet se ne ustavlja, le malce težje se vrti od žalosti in skrbi. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 O cosma, glih sem te pogresala vceraj (pa astro), pa se javis. Super se imej v Turciji! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 da naumo po forumu kle tolk tega... evo, ena pomladna stran od ene kolegice ce koga prevec razganja, pa kr more it nekam vn... in ce ne gre spodaj in hoce zgoraj, lahk na tej strani morda pise kake eroticne zgodbice pa to... :: e-cimet :: free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bast, lohk bi kako teglo original ajvarja prnesla a misliš, da nisem?!! ga malcala za zajtrk, kosilo in večerjo, pa še daj vmes, vsak dan. pa čist resno razmišljala, da bi vso garderobo in našopingirano tam pustila, pa ajvar v ruzak nabasala tolk je dobr, da to ni res. že naš, trgovinski ni slab, domač pa.. ujej, njamsi ti pa uživi v turčiji! najbrž se boš sladkala, a? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 hm, ... dober je pomoje sam en delcek in uni k so na kmetijah. mnogo drugih pa pomoje ne. vsaj kakor so meni povedali da kar precej folka strada... slisu iz prve roke ----------- dokler se zabavajo pa dobro jejo...se nimajo kej prtozhvatza koncert ti je pa res lohk zhal....blo mega pa she after pol pr aldotu zlomk free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 istanbul uaaaaaaa cool!! jst bi si zih kako Zlydyan cinelo kupu tam! cool! se oskrbela z antioksidanti!! UZIVI!!! -----------Bast, lohk bi kako teglo original ajvarja prnesla Drgač pa čist našponan, čist na auf, čist kr neki skos. Pa počutim se kot bi me kdo ugasnil, tko sm mal v leru, pol je pa težko normalen tempo hvatat.Od ponedeljka sem imela koroško frendico na obisku, sva se imele ful dobro. Pa sploh nisva nič čenčali ali kakih ženskih razgovorov imeli....čas minil, kot bi mignil. Danes si ubodla v lekarni, lecitin mal za koncentracijo, pa fidi Q 10, pa omega 3, pa fhes, pa mal aloe vmes ubodem, regrat+motovilc, upam, da se tole malce dvigne.Jutri odfrčim v Istambul, komaj čakam ful mi je tam tak energy spot. Pa frendica me tam čaka, si bo vzela čas mal za razkazat itd..itd...blabla Grem naprej....lajf, kljub temu, da se nekomu končuje, špona naprej in svet se ne ustavlja, le malce težje se vrti od žalosti in skrbi. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutri odfrčim v Istambul, komaj čakam ful mi je tam tak energy spot.uživej, mici funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 morgen....no ja....kokr.... zdej domou prshu...hehe.... prouzaprou bo taprau morgen, k se bom zbudu.... chez ene deset urc.... zdej pa ostali....alo delat! jst pa v svezhe, mehke, lepo disheche rjuhe....hihi zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 a lahk pridem za ene 2 ure podaljšat se mi takuuu ne da u služba ampak seveda gremo z veseljem včer je bil taku dobr dan. hihihi... folku je ful dogajal, seveda tud men... se vidjamo u služba hehe.... ajde spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 šele drug vikend gremo prikolco postavlat. sem se pa tkooo veselila, da bom spet mal morje vidla. no ja pa en teden kasnej. razn če grem na izletek... tud izvedljivo.včeri sem mami slišala... čist je povožena. Res težke čase preživljajo. stara mama vsa napeta... pa pol kr mal težka pa jezna pa tko.... ata bogi, mu je slabo in bruha... pa zmeden. mami pa vmes vsega jih proba mirit in vse nase vleče sej sem ji rekla,da si bo drug teden pr men baterije nafilala. da bomo zdržal. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 jutrooooo vsemmmmm..... aiwa... ...držim da se pošlihta in pozdravicosma, uživaj sem ti kr mal fouš...istanbul je res ful dober sicer pa gužva.....itdmejte se.............max you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 bla pridna....mal pospravla pa to....pa rožce zalila pa en kup čevlov stran vrgla....kok enga klumpa skladiščimo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 dober dan!kako ste? sama sem bila dokaj produktivna to dopoldne. se mi pa vleče to počutje u p...... :xx!: fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Kurčevo počutje se ti vleče v p....? Hm, si ziher, da je to slab? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ja , če pogledaš na situacijo tako . Hvala za nasmeh fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ...ti si po počutju zadnje dni moja sorodna duša, torej..... Še velik nasmehov v tem dnevu ti želim , škoda našega žal precej omejenega časa za predolgo ukvarjanje z morečimi stvarmi, vrž pogled na lepe oz. naj ti moreče ne zamegljujejo pogled na lepe.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Hvala . Tudi tebi naj oči zaznajo tisto, ker ti razveseljuje srček, dušico in.... fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Jaz pa za nekaj časa usposobila net.... glede na retro merkur in mojo konjunkcijo urana in sonca, zna še dosti ven metat.... Danes peljali mucka na kliniko.... zvečer ga gre moj iskat... jutri pa spet nazaj.... najbrž ga bo treba dat uspavat.... (pismu, sem sam 5 let starejša od njega ) Prow ne upam si it učit (pa ne da se mi!!! ), cvikam, da pol neta zmanjka v tem času.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 Kako je, Katja, si se gor? Al te je ze skenslal. Jaz sem pa cist zgazhena... zgleda da sem se postarala... tri dni okol norim (se kreme mi je ratal vceraj naredit)... zdaj sem pa prav down... kar tko sedim, kot bi bil zrak v meni in bi me kdo izpraznil, kar nagibam se navzdol... svasta. Nekaj perem, sushim, pricakujem vremensko spremembo (no saj ne rabis bit znalac, sam ven pogledas..). Dobila ogromno svezo postrv, frendica prinesla, frend ulovil. NO zdaj se moram pa se s to ribo bezat... no jest mi jo bo ze pasal. Sem sla v cistilnico in so rekli, da moram jacky 3 tedne (!!) tam pustit in da bo 6.900. :||||Sem si kar premislila pol.. Gledala mal kolesa dons, kok so tezka vsa... :\\\Al mi je pa vsec, evo tale, pa je 185 jurjev. :\\ Kaksna bluzarija je dons po cestah... Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts