Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ooooo bast! kako je blo? hitr vse povej! :onfire: :onfire: :onfire: xsrcx

jz pa bla na sprehodu, šla mal u mostec... je tko luštno toplo. in pol me en tip kr pred blokom upeca!!! :wOOt: folku se čist meša. me praša kok je ura. pa povem. pa me praša za vžigalnik pa sem ga lih mela, pa si pol premisli, da ga bo itak kupu, pa pol že hočem it, pa me praša kako mi je ime in se mi predstav... pa neki klepetava o mojmu imenu. pa spet hočem it pa se za mano zadere ej aiwa! in me povab na pijačo :wOOt: no sam se mi ni dal. sploh kr tkole kr neki. kwa enim dogaja!!! x:Dx x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

v bistvu je precej žalostno dol. mesta so siva in propadajo (mal boljše je edin tam, kjer imajo kakšnega vplivnejšega politika in so v predvolilnem času kej iztržili...)... ni dela, ni dnarja... gledala en talkshow (podoben kot trenja) in na anketno vprašanje, ali se da v srbiji živeti od poštenega dela, je le 14% odgovorilo z ja... :V: folk, mladi se množično izseljujejo... ja, gasterbajteri predvsem višajo standard... pa sorodniki na selu, ki jih hranijo...

drugač pa po starem... še vedno se (veliko več kot mi) družijo, zajebavajo in dobro jedo! :palec: x^x

:vragec:

dokler se zabavajo pa dobro jejo...se nimajo kej prtozhvat

za koncert ti je pa res lohk zhal....blo mega x:)x

pa she after pol pr aldotu x:o)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Uh, jaz pa dons cist sponam. Pa vceraj sem tud, skoz okol skakala.

Pridem vceraj na metelkovo nekaj, pa so imeli eni vajo, pa tam jackije nametane, pa vidim engA semish ful dobrega oranznega, pa vprasam, ej cigav je pA ta jaky, kok je dober, pa pravi frend, a ga hoces, lohk ga vzames. xDDx :eek: Kako, kaj, zakaj?

In pravim - a je zanikrn al kaj, ce ga kar tko nudite? x:o)x

Pravi ne, frendici je premajhen cez rame... ok no ajd da ga probam, ga probam, kot ulit, barve pa nekaj tacga kot moji lasje, recimo. Dzazno. Cist nov, podlozen (apetitlih, nov, no! xDDx)... skratka in imam ful dober semish oranzen jacky zdaj. xDDx

A ni mega?

Ga ze tamle.. luftam, mal sem ga ipak ochedila, pa se v cistilnico ga bom nesla. x^x

Dons mam pa 'zdrav dan' ocitno; one algice sem ubodla (mal mam res se zdaj bljek okus), na trgu kupila jabolka, kivi, ananas, agrume, v trgovini pesin sok in ga ze pila, pridem k 'tasci', dobim jagode. x:Xx (pa redkvice sem kupila pa paradajz celo, pa ga nikol ne kupujem aprila, mi je pasal nekaj rdecega).

Aja, hecno...

Danes sem imela 'tasta' na obisku zjutraj, popoldne sem bila pa pri 'tasci'. x:o)x - sam jaz.

Pa ze pri mehaniku sem bla, da mi koncno pokaze tisto palicko za olje, ko na pumpi zandjic z onim sploh nisva vedela, ker je drugacna palcka, ne 'defolt'.

Pa kreme mogoce dons naredim, bom videla, ce se mi bo dalo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bast, lohk bi kako teglo original ajvarja prnesla x:px

Drgač pa čist našponan, čist na auf, čist kr neki skos. Pa počutim se kot bi me kdo ugasnil, tko sm mal v leru, pol je pa težko normalen tempo hvatat.

Od ponedeljka sem imela koroško frendico na obisku, sva se imele ful dobro. Pa sploh nisva nič čenčali ali kakih ženskih razgovorov imeli....čas minil, kot bi mignil.

Danes si ubodla v lekarni, lecitin mal za koncentracijo, pa fidi Q 10, pa omega 3, pa fhes, pa mal aloe vmes ubodem, regrat+motovilc, upam, da se tole malce dvigne.

Jutri odfrčim v Istambul, komaj čakam :onfire: ful mi je tam tak energy spot.

Pa frendica me tam čaka, si bo vzela čas mal za razkazat itd..itd...blabla

Grem naprej....lajf, kljub temu, da se nekomu končuje, špona naprej in svet se ne ustavlja, le malce težje se vrti od žalosti in skrbi.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O cosma, glih sem te pogresala vceraj (pa astro), pa se javis. :palec: x:Xx

Super se imej v Turciji! :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

da naumo po forumu kle tolk tega... evo, ena pomladna stran od ene kolegice x;)x

ce koga prevec razganja, pa kr more it nekam vn... in ce ne gre spodaj in hoce zgoraj, lahk na tej strani morda pise kake eroticne zgodbice pa to... x:Dx x;)x

:: e-cimet ::

<{POST_SNAPBACK}>Bast, lohk bi kako teglo original ajvarja prnesla  x:px

a misliš, da nisem?!! x8Dx xDDx ga malcala za zajtrk, kosilo in večerjo, pa še daj vmes, vsak dan. x^x pa čist resno razmišljala, da bi vso garderobo in našopingirano tam pustila, pa ajvar v ruzak nabasala x:Dx xDDx tolk je dobr, da to ni res. že naš, trgovinski ni slab, domač pa.. ujej, njamsi :2src: x:px

ti pa uživi v turčiji! najbrž se boš sladkala, a? x:px

hm, ... dober je pomoje sam en delcek in uni k so na kmetijah. mnogo drugih pa pomoje ne. vsaj kakor so meni povedali :o|o: da kar precej folka strada... slisu iz prve roke :V:

-----------

dokler se zabavajo pa dobro jejo...se nimajo kej prtozhvat

za koncert  ti je pa res lohk zhal....blo mega x:)x

pa she after pol pr aldotu x:o)x

istanbul :O: :O: uaaaaaaa cool!! jst bi si zih kako Zlydyan cinelo kupu tam! :vio: :vio:

cool! se oskrbela z antioksidanti!! :palec:

UZIVI!!! :palec: x:Xx

-----------

Bast, lohk bi kako teglo original ajvarja prnesla  x:px

Drgač pa čist našponan, čist na auf, čist kr neki skos. Pa počutim se kot bi me kdo ugasnil, tko sm mal v leru, pol je pa težko normalen tempo hvatat.

Od ponedeljka sem imela koroško frendico na obisku, sva se imele ful dobro. Pa sploh nisva nič čenčali ali kakih ženskih razgovorov imeli....čas minil, kot bi mignil.

Danes si ubodla v lekarni, lecitin mal za koncentracijo, pa fidi Q 10, pa omega 3, pa fhes, pa mal aloe vmes ubodem, regrat+motovilc, upam, da se tole malce dvigne.

Jutri odfrčim v Istambul, komaj čakam :onfire: ful mi je tam tak energy spot.

Pa frendica me tam čaka, si bo vzela čas mal za razkazat itd..itd...blabla

Grem naprej....lajf, kljub temu, da se nekomu končuje, špona naprej in svet se ne ustavlja, le malce težje se vrti od žalosti in skrbi.

morgen....no ja....kokr.... x:)x :vio:

zdej domou prshu...hehe.... x:)x

prouzaprou bo taprau morgen, k se bom zbudu.... x:Dx

chez ene deset urc.... x:Dx

zdej pa ostali....alo delat! x:Dx x:Dx

jst pa v svezhe, mehke, lepo disheche rjuhe....hihi x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

a lahk pridem za ene 2 ure podaljšat x:px

se mi takuuu ne da u služba :sleeping:

ampak seveda gremo z veseljem

včer je bil taku dobr dan. hihihi... x:o)x x8Dx

folku je ful dogajal, seveda tud men... x:Dx x:Dx

se vidjamo u služba hehe.... ajde x;)x x:Xx

:sad: šele drug vikend gremo prikolco postavlat. sem se pa tkooo veselila, da bom spet mal morje vidla. no ja pa en teden kasnej. razn če grem na izletek... x:px x:Dx tud izvedljivo.

včeri sem mami slišala... čist je povožena. Res težke čase preživljajo. :cry: stara mama vsa napeta... pa pol kr mal težka pa jezna pa tko.... ata bogi, mu je slabo in bruha... pa zmeden. mami pa vmes vsega jih proba mirit in vse nase vleče :sori: xwizardx sej sem ji rekla,da si bo drug teden pr men baterije nafilala. da bomo zdržal. xsrcx xsrcx

jutrooooo vsemmmmm.....

aiwa... x:Xx ...držim :palec: da se pošlihta in pozdravi

cosma, uživaj xokx sem ti kr mal fouš...istanbul je res ful dober x:px

sicer pa gužva.....itd

mejte se.............max x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

bla pridna....mal pospravla pa to....pa rožce zalila pa en kup čevlov stran vrgla....kok enga klumpa skladiščimo x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:)x ...ti si po počutju zadnje dni moja sorodna duša, torej..... x;)x Še velik nasmehov v tem dnevu ti želim xsrcx , škoda našega žal precej omejenega časa za predolgo ukvarjanje z morečimi stvarmi, vrž pogled na lepe oz. naj ti moreče ne zamegljujejo pogled na lepe.... x;)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz pa za nekaj časa usposobila net.... glede na retro merkur in mojo konjunkcijo urana in sonca, zna še dosti ven metat.... xrolleyesx :o|o:

Danes peljali mucka na kliniko.... zvečer ga gre moj iskat... jutri pa spet nazaj.... najbrž ga bo treba dat uspavat.... :V: (pismu, sem sam 5 let starejša od njega :eek: )

Prow ne upam si it učit (pa ne da se mi!!! :V: ), cvikam, da pol neta zmanjka v tem času....

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Kako je, Katja, si se gor? Al te je ze skenslal. x:o)x :8):

Jaz sem pa cist zgazhena... zgleda da sem se postarala... tri dni okol norim (se kreme mi je ratal vceraj naredit)... zdaj sem pa prav down... kar tko sedim, kot bi bil zrak v meni in bi me kdo izpraznil, kar nagibam se navzdol... svasta. :eek: x:Dx

Nekaj perem, sushim, pricakujem vremensko spremembo (no saj ne rabis bit znalac, sam ven pogledas..).

Dobila ogromno svezo postrv, frendica prinesla, frend ulovil. NO zdaj se moram pa se s to ribo bezat... no jest mi jo bo ze pasal. :)

Sem sla v cistilnico in so rekli, da moram jacky 3 tedne (!!) tam pustit in da bo 6.900. :||||

Sem si kar premislila pol.. :)

Gledala mal kolesa dons, kok so tezka vsa... :\\\

Al mi je pa vsec, evo tale, pa je 185 jurjev. :\\

Kaksna bluzarija je dons po cestah... :o|o:

Mejte se! :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...