ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ..................... Sploh ni smešno veš. In ja, for the record, mi je vmes že 1x crknil net.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 bemu....zej pa ne morem recht morgensm mal zajebu....k sm biu umes u mestu ampak...ne enmu lushtkanem kofetku.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Pri nas pa ze cel dan tako neprijetno piha, da se psu ni bilo v uzitek biti na sprehodu.Drugace mi je pa ravno med printanjem skripte zmanjkalo tinte. Sem sla kupit in spet 80 evrov Meni se zdi to too much.Sposodila sem si Cold Mountain, ker ravno Jude Law igra Bom gledala danes, ker mi tema na Trenjih ni zanimiva.Ribica, tudi meni se ne da ucit :xx!: Delam ze nacrte, kako bom praznovala rojstni dan, pa mi nic izvirnega ne pride na pamet. Pozdravcek Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ribuskha - sej bo vsebols!! marsa - da, na cestah so skos sirene, ze ceu dan drudim pa - prej se sesu ventil v kuhni za toplo vodo... smo probal popravt... pa ni slo (k lastnica niti slucajno ne vzdrzuje nicesar :xx!: ), pa pravi, da zivimo v luksusu smo skor cepnl od smeha, pa tak zanikrn stanovanje, k bi se ga zrihtal, bi pa bil full vredu. sam se itak morm selit vsaj v mescu pa pol. vglavnem cimprej.no, in pol je kake 20 minut tekla voda na fulll pa 0 nismo mogl nardit. klical 1 vodovodarja, je prletu in zrihtu in reku, da res nismoi mogl 0, k bi rabl ene mocne klese pa to.. .itak, je zrihtu, zdej pa se wc popravla no, tko... v glavnem v nasem stanovanju si korenski nivo popravlamo slovenija spet seka nad mega rekorde v prodaji GOH izdelkov smo the best!! yeeeeeeeeeeeeees !!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 a sem morda poplave tud omenjala, ker pozare sem tud, pa mensezdi da sem slisala da je bil nek hud pozar al kaj.. *Bravo! Aja, katja, sory no, za smeh... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ja v Trenti.Ne bos verjela, ampak baje se pepel tudi po Vrsicu, Kranjski in se dalje cuti v zraku. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja v Trenti.Ne bos verjela, ampak baje se pepel tudi po Vrsicu, Kranjski in se dalje cuti v zraku.verjamem, vem kako je, ko so pozari, kolk dalec gre - na sosednje otoke je slo na morju...A spet na onem koncu shtala? :|| No nekaterih takih frk se ne da preprecit, a stevilne pa bi lahko, pa jih ne... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 "Požar, ki je zajel več kot sto hektarov grmičevja in gozda na pobočjih Triglava v Spodnji Trenti, še vedno ni pod nadzorom. " V sredo opoldne je zagorel travnik v bližini Markovega mostu v Spodnji Trenti, zaradi močnega vetra pa se je ogenj hitro razširil na pobočje proti Planini Vejerica. Zaradi težkih razmer sta gasilcem iz Bovca in Loga pod Mangartom včeraj popoldne prišla na pomoč dva helikopterja Slovenske vojske. Ogenj, ki je zajel več kot sto hektarov grmičevja in gozda, helikopterja gasita tudi danes. "Zaradi težko dostopnega terena požar gasita dva helikopterja Slovenske vojske. " Sam v tistih koncih pa res nimajo miru Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 se vedno?? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 zgleda, de ma trenta bed karmo... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 tam so vse energije na kupu, jaz sem duha vidla tam z enim... takega... nekega v bistvu vojaka al oficirja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Hudo . No sej tam je potekal.... Kako to zgleda? Se ustrasis? Jaz sem cist boga in bi se najbrz polulala Drugace pa ja, se ni pod nadzorom, novica je od danes. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 Oj, precej ustrasila, ja..Tam smo se zlo bali noci (moram rect, da se jaz ne bojim tkole v lajfu, sam 1x sem se, ko so mi grozili s smrtjo [in so tud smrtno resno mislili!])... V bistvu sem morda mal opisala ze nekoc, kaj dost se mi pa ne da, ker se mi ne da pregovarjat )jaz ze vem, pa konc koncev sva bila dva, ko sva onega vidla, ko so bile pa ostale stvari, smo bili pa kaki stirje al pa 5.To je bila naslednji dan koca odklenjena, pa sem jo prejsnji dan sama zaklenila (in bila pozorna na to, ravno zarad vseh teh prigod)...V enem trenutku so vse svece ugasnile recimo...Mi smo bili not, okol nas pa so bile slisat stopinje, koraki, pogovarjanje..Joooooj, br grr, zdajle mi grejo strahotni mravljinci sam da se spomnim...pa 'drevo obesencev', ko je skoz en tam gledal... pa jame... ko se je kar rushilo vse... ko zive duse se ni bilo not...Pa 'labirinti' v prostoru, take cake, ko se izgubis na enem kilometru, okrog hodis, ker so kar taki... hm, 'medprostori'..Ma, vse se slisi banalno, je bila pa cista magija tole, ta tripcek pardnevni...Pa ko si sel po poti, pa si kar videl koga. Pol ga pa ni bilo... Mal grozljivo.pa se zgubila sem se - ves dan smo gor hodili... so rekli, prides do gora, vidis vodnjak, tam gres.. pridem do vodnjaka, ki pa je bil neka posusena rec, ne duha ne sluha o vodnjaku, vodi... pa sama sem bila, sredi nowhere, temnil se je, sploh nisem vedla, kam gremo in kje smo zmenjeni... sem kar krave pol sprasevala, dokler sem jih se videvala ob poti. (*point je v tem, da sem zaostajala in jim rekla, ne me cakat [sovrazim spodbujanje], vas ze najdem... pa sem tako sama bila ves dan tam v tistih gorah pol)...Pol pa je bila ze noc... pa ZIVE DUSE ne, pa kar mrgoli dus... kaj takega pa se ne, kot je bilo tam x!xse danes imam cist zivo v spominu, pa je tega vec kot 20 let. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Saj tud bere se kot kaksno grozljivko tole! Hudo! Najbrz se vracala v takih pogojih ne bo vec. Ceprav zanimivo! Prevec. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 ej podnevi pa kot v raju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si skusas zabetonirat v majnd filing dneva, pa ne mors... pride noc, pridejo sence, duhovi. res, brez heca... tako dalec je slo tole, da smo panicno pospravljali, cim se je zacel nocit, in kot v vrtcu skupaj sli na wc - drug za drugim, prav ono, ko bi kar laufat zacel, ce bi sam en kihnil, cista groza in panika...Ne mroes verjet, kaksna razlika, podnevi pa raj - zive duse ni okol, si cist na vrh - po mojem je blizu neka tromeja al kaj tacga... tam vidis rdeci vrh (res je rdec ). Koce so nam dal plansarji na uporabo izven sezone. vec koc, morda 6, 7... v eni smo bili...In to je cel dan hoda dol (al pa pac gor)... nam je zmanjkal vsega, pa se ti ne da dol...Pa grozljive zgodbe smo si se pripovedoval, kot da nas ne bi blo ze dost strah.Smo imeli pa k sreci enga stvarneza, je rekel, ah saj mAS PIstolo, ej kaksno pistolo nad duha!! Tolk strah me res nikjer ni blo, tkole na pocitnicah (ono je drugace, ko te 'ugrabijo', mislim ko je brez tvoje volje, tule pa tko, kao izi scena, mal se spocit :OO!: )Ja, bi premislila res.. enkrat smo se izgubili med malinami in robidami, to so bili KILOMETRI malin (morda pretiravam, , a stotine metrov, vse pobocje, cist neokrnjeno,)... pol se pa cist zgubili... pa ene glasove slisis. Pa hodis blazno dalec, pol pa ugotovis, da je bil nekaksen 'medprostor'. Mah, ne znam razlozit. Najhuje pa je, ko ni nikjer nikogar. Nikjer. Cist sami, tam nekje med gorami, v nekih gozdovih, shavjih, jamah... tam so ene trdnjave celo, pa se ti zdi, da te nekdo gleda, da je zhenska, pa pogledas folk okol sebe, pa vsi z grozo gor gledajo, tocno tja, vsi vidijo zensko... kar prividi, no!!! ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 waw marsa ful dober. tale drugi del mislim ne privi. čeprav je tud prvi zanimiv pa po moje kr taka izkušnja k jo maš pa ti ni žal da jo maš, čeprov te je blo strah ful zanimivo. k bi kšne fajne zgodbice brala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 saj, skoda ker tko zmedeno govorim, ker si ne vzamem tolk cajta, hitim zlivat tele vtise... ne morem jih podat, kot so bili... A sem ze kdaj rekla, da me gore utesnjujejo?No torej, itak me...Pol pa se taksnole! O onem duhu - oficir pa to, tak ves zelenkast je bil, sivkasto zelenkast - tako uniforma v bistvu kot cel tip, cela pojava... proti nama je hodil... no pol ga pa kar ni bilo vec.Prisel je - od nikoder.na oni potki (rrrrrrrrrrrrrrr mravljinci) do taglavne koce, se nenadoma pojavi, hodi, ga po mojem tud slisiva, ne sam vidiva.B. si umiva zobe (v skali not nekaksen vodovod, a odprta scena, not jama, a kot odprta vrata v kopalnico oz. pac v ta majhen prostor, kar not v gori v bistvu, v zivo skalo)... jaz gledam potko in onega... me krch groze zagrabi, pogledam B.-ja in vidim, kako z RAZPRTIMI ocmi od groze strmi prav tako v onega.Ej ne vem kaj se je pol zgodilo, v SEKUNDI sva po mojem bila oba v svoji koci, trepetajoca, o onem pa ne duha ne sluha.In ce bi bil privid (saj najbrz je bil - si zdaj razlagam kot nekako tko skoncentrirano energijo teh dus, ki so tam umirale blazotno), kako da sva oba isto videla??Pa jaz sem kar pri sebi (od nekdaj bila, kar se tice presoje in tega, pa ponavljam, nikol nisem bila panik). No tko je bilo... v grobem...Smo bili veseli, ko smo sli dol.od vsega tripa pa nekako... pretreseni... se nekaj casa sploh nismo dobival, kot se megleno spomnim.Razen jaz in B. Ko so naju itak odsteki povezovali. **ce je kdo bral ono... hm, Šoltovo (rdeco) SF knjizico (od bradburyja do vonneguta, mensezdi je tak naslov), morda steka, kaj mislim z 'medprostori'... (ceprav tam tega ne podajajo tako, a je govora pravzaprav tocno o tem, cikam pa na neko zgodbo o nekih indijancih, rezervatu al kaj tacga)...Recimo da je slovenija zelo majhna, a ima velik teh medprostorov... taki.... kanali v (casu in) prostoru, da je tega placa pol kar vec, ko si tam... a 'absolutno' pa je cist micen. Saj nihce ne steka, ker ne znam dobr povedat, zal... a je zlo zanimivo za razmisljat v tej smeri... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 konchno.....rataaaallllzinshtaliru program....pa izvedu kontakt z enim genjalnim DJ-em iz australijezdej ga morm pa sam she nahecat, de pride sem rolatparty stoletja zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ja sej po eni strani je glede teh medprostorov in tega tezko razumet, ce ne dozivis, ampak lahko si pa predstavljam. Se mi je kar koza najezila, ko sem tole brala Drugac pa verjamem v te stvari, samo da bi to raziskovala....pa nimam "jajc". Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Recimo da je slovenija zelo majhna, a ima velik teh medprostorov... taki.... kanali v (casu in) prostoru, da je tega placa pol kar vec, ko si tam... a 'absolutno' pa je cist micen. Saj nihce ne steka, ker ne znam dobr povedat, zal... a je zlo zanimivo za razmisljat v tej smeri... Mislim, da štekam. Jaz sem pa zadnje dni nekam nemirna, kar nekaj mi manjka, pa ne vem, kaj... prijemlje se me kakor ena melanholija... nek čuden občutek nesigurnosti, kot da sem morda nekje nekaj zamočila... a pojma nimam, kaj bi lahko bilo (tole bi lahko šlo tudi v napoved, a naj ostane v dnevniku...) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 hu, kakšne teme.. medprostori ... se mi zdi, da vem, o čem govoriš, Marsa... kot otrok sem to z največjo grozo doživljala, pa me noben ni jemal resno . V bloku, kjer smo nekaj let živeli, me je bilo njabolj strah it v klet, ker je bil tam v enem kotu nek 'človek', ki je ves čas samo stal in gledal... kasneje sem izvedela, da je tam noter nekdo naredil samomor ... ali izlet v Kamniško Bistrico, ko je bil vsem tko lušten in fajn... meni pa grozen, ker sem videvala neke blede ljudi v tistih gmajnah in tudi kasneje izvedela, da je bilo tam veliko ljudi zakopanih (menda je zato ravno tu toliko okuženih klopov )... na Veliki planini sem preživela veliko zelo lepih časov, saj smo tam prežurirali in presmučali vse zimske počitnice, ampak, bilo je tudi nekaj zelo strašljivih trenutkov, ki se jih še zdaj spomnimo in smo jih doživeli vsi (ne samo jaz, bljuzbljuz)... smo recimo zvečer sedeli v koči za mizo in čvekali in na lepem en čuden filing... zagledajo tisti, ki so gledali proti oknu nek obraz, ki gleda v kočo. Grejo trije ven, ker smo mislili, da je kakšen zalutal ali išče pomoč, ali kaj in nikejr nikogar... čvekamo dalje in ena čisto zelena bulji v okno, da ima tisti tip rdeče oči... nakar en mraz, kot bi veter zapihal v koči in nato še en tip izjavi, da je na oknu res ena čudna faca... celo noč smo prebedeli... napili smo se ga od samega strahu :OO!: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 mi smo pa kadili diseco perlo! ker nam je zmanjkal chikov jasno...nikomur se ni dal dneva porabit za dol/gor. ceprav 1x je pa sel en... ko je bil zmenjen se z dvema... Uh, ja tole... mene je bilo tud strah it v klet.Zlo podobno tole... A ni zanimiv, pol ti pa sam recejo, ah ti mas tok bujno domisljijo. ker oni ne vidijo, mislijo da ni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 Kok mi je dobre kreme tokrat ratalo naredit! Tasci je bila tud vsec pa frendici... taka... glih ta prava, mazljiva in vse... superca. Tolk rada tkole mal prckam, sam to je cel projekt... :|| Predno se spravim...pa vse mroam met na broju... pa ne sme se me motit, pa kaksni chiki pa nic.ful placa rabim. Kaj bi imela kak takle 'zeliscni' laboratorijcek nekje... kaj jaz vem, na kakem otoku al pa v J Italiji ali Franciji... al pa CG, konc koncev, bo treba mal prechekirat, ce mam kak kvadratni meter tam - al nas je prevec pa se mi pol ne da grebst pa tak pa drenjat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Fajn, Marsa, ti se pa vedno zaktiviraš ob takih bolj nenavadnih nebesnih dogodkih Meni pa tokrat bolj na ribje bluze seka... in to traja že kar nekaj časa pa verjetno še bo... z Neptunom na Saturnu ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Aaaaaarrghhhh!!!! A se bom jaz ze enkrat naucila, da se vrocih posod direkt iz pecice ne prijemlje z golimi rokami!!!!!!c :!!: :xx!: sem si spekla dva prsta, da kar ni res.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts