Marsa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>samo mičkeno iskrico upanja, samo to rabim....in kdo mislis, da ti lahko to da?Prevec prosis? Ocitno. Sprejmi tist, kar je, s pritozevanjem in tozenjem ne pridemo dalec... 'Sreca lezi povsod okoli nas - vprasanje je le, v cem jo najdemo'. Sicer pa - 'upati se pravi obupavati' Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 napačne informacije pošiljamo v "vesolje"........ti rečeš: upam...vesolje pa si misli: ti kar upaj.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 se nič ne pritožujem in nikogar ne prosim razen sebe, da bi našla izhod iz situacije..., bil je samo delček razmišljanja v meni, sej sem v dnevniku, ane... nič, lepo se imejte, grem delat naprej... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 selene pobožek. mah veš da je sploh danes tak dan z viškom teh planetov smotanih. zato se nam še tok bl tumpast vse zdi. mislim nate pa ti pošiljam mal čirule čarule spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 selene...pošiljka iskric ...pa tudi za tiste, ki se delajo, da jih nikol ne potrebujejo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 saj vem Selene, sam to je tozhenje... pac, pri sebi, a je tozhenje, ko obupujes... in postavljas - 'sam naj nekaj... se kao zgodi', izven sebe dajes tole..."a bi lahko imela med temi ovirami mal brejka"? "a bi lahko poslal poleg bolecin se..."?Itd. To pomeni, da si v vlogi zrtve - nekaj zunaj sebe nagovarjas, prosis... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Selene... ti tudi jaz pošiljam malo iskric: Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Marsa: meni se zdi, da v tem trenutku Selene ne potrebuje razlag... samo ramo... ko bo rabla nasvet, bo že rekla... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 saj ne razlagam, mal jo 'kloftam' - pusham. Nekomu ki tozhi rect, ja saj si res bogi pomeni potrjevat ga v tem stanju, kjer je. To ni moj nacin (kar ne pomeni, da je moj dober, samo tak je pac).Ker ne bo nic premaknil pol. Kvecjemu se bo utrdil v vlogi zrtve. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 včeri končno meli podelitev diplom... hehehehe..pa od tasta (uf kak se to hecno čuje) dobla fish palco..ribe pazte se! torej bolj kot ne samo postrvi.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 selenček k enkrat tak down greš, pol je pot še sam nazaj gor! Počutje, obremenjenost al zdravje.. karkol..Mateja, marsa, hah.. ve frikinje.. jst ne grem več v gore... tole tak kot tist o čarovncah.. pa itak.. ma nisem še jst to doživela, sam se pa vedno v nekih takih odročnih plejsih spomnim na on film z Burtom Reynoldsom (kaj že? sej veste od onih tam v tistem močvirju), pa če sva se kdaj ponoč al pa podnev čez kako odročno hosto peljala sem se zmeraj zaklenila v avto, si kr predstavljam da kdo s sekiro pršiba izza kakega drevesa, sploh po onem dogodku ko sta perverja v Marija Reki eno skurla.. brrrrr... kak paranoik sem.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>včeri končno meli podelitev diplom... hehehehe..pa od tasta (uf kak se to hecno čuje) dobla fish palco..ribe pazte se! torej bolj kot ne samo postrvi.. O Mushi, gratuliram upam da si dostojno proslavila, drgač bomo popravli ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 lia gratulacija sprejeta! Tnx.. ej me je včeri bolel želodec.. pol smo šli mal pojest, pa si pol steak tak orenk naročim ob 8-mih zvečer pa cabarnet souvinjon... pa sem menda tretjino pojedla.. pa nisem mogla več.. hja to je to če se neki mesu odpoveduješ pa prideš do njega, pa je začinjen z zelenim poprom, brusnicami.. in blo tu mač kmal.. sem bla čist :xx!: Naraven način da žretje ustaviš.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 morgen..... mel ucheri brkinshki shtudentje zhur... bla dva benda, tadrug iz rijeke, sam se ne morm cpomnt imena... tolk istrshchine kokr so jo pa ti mel, pa she nism slishu, pa tooook hude priredbe tekstou... pa shnopc je biu tut dober.... dons bo pa malo meshano... najprej mal teatra, pol mal tehnazhe, she bl pol pa mal housa...hehe dons bi se znal kak premik v mojmu lajfu zgodit.....glede na sanje zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Mushi, čestitam Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 thanx micky sej to samo tako paradiranje blo zdej, formalnost je pa že neki časa. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 mystica, nč se sekirat...še tebi en velikanski pobož ...in malo čarovnije ...sem se spomnila na hec, ki pogosto visi na vratih kakšnih pisaren: vsi, ki pridejo v ta prostor nas razveselijo. nekateri s svojim prihodom, drugi s svojim odhodom. ....za tale dan, bo veljala druga možnost men je tud vse dol padlo že tam nekje okrog 11h. tale teden kr divji...ampak....ker se mi čist nč ne da, sem očistila kopalnico in zdej bom definitivno prešla v stanje koale....edin na drevesu ne bom visela ...majo pa en tak srčkan upočasnjen ritem gibanja, ki mi bo danes zelo dobro del....hi hi...kok je narava brihtna...povsod se kej uporabnega najde.... mushi, čestitke ...pa fajn ribičijo ... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ja... kako upas, ce pa se bojis!!??tega pa res ne razumem???to ni vera, ker verjames v tvoje strahove in v kreatorja, ki bo poskrbel zate, ce bos verovala vanj oz. vase!no, pa velik srece, kakorkoli ze!! -----------ok, sprejmem vse naloge, ki mi jih prinaša življenje, vse... in vem, da bolj je težko, bolj zoriš... ampak a bi lahko imela med temi nalogami z ovirami mičkeno predaha, a bi mi lahko poslal poleg bolečine še en žarek upanja, tisto drobno lučko... a preveč prosim? trenutno se pogrezam ne v temo, ampak v blato - samo mičkeno iskrico upanja, samo to rabim.... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 tis full cool!! -----------selene pobožek. mah veš da je sploh danes tak dan z viškom teh planetov smotanih. zato se nam še tok bl tumpast vse zdi. mislim nate pa ti pošiljam mal čirule čarule free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 vis, mene pa nkol strah skor so mi s pistolo v glavo, pa 0 strah skor. kr pr strahu se lah full z mindom prepricas, da ni strasn. sam to je blo ucasih, zdej pa ne vem kaj bi blo... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 oh pišuka...kok ste danes vsi pametni...zgleda, da je en tak dan, ki mal vpliva na to, da se pozabi, da imamo vsi lahko kdaj slab dan, al pa mesec, al pa leto.... zase vem, da se prebijem čez vse in na konc zmer vse rešim...tako al drugače...pa me to ne odvezuje od slabih dni...od tega, da sem kdaj žalostna, pa sitna, pa sikam, sem jezna in besna....skratka cel spekter stanj in čustev, ki so pogosto označena za negativna.....sam tud to je človeško....in kakršnakoli že sem, to tistim, ki so mi blizu pokažem in povem....skratka upam si bit taka kot sem...v točno določenem trenutku....in ni me strah, da bo folk zarad tega pobegnu od mene....niti kaj si bo o tem kdo mislil.....in včasih igram tud vlogo žrtve....al pa mogoče kdaj tud agresorja....ah dajte no, a ste pozabli na lastne zgodbe ...pa na take in drugačne momente u lajfu? hm....no ja....tud prav.....sej u bistvu se trenutno ne razburjam....to sem dans nardila že v službi ....je le pisno razmišljanje......mick, pobož tud tebi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 he he hee eee pa ni, da sm samdans tolk pameten!! jst sm skoooz tolk pameten he he zdej pa rec kwa cs!! in ti kr se naglas razmisli!! mene 0 ne mot!! jamroslav : mene neki hoce gava bubat al pritisk zgleda bo padal ane!!? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 js ti čist verjamem, da si zmer tolk pameten sej sem js tud.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 Bravo Mushi!! Smo tesnobni mal, a ne?kaj se cudite, saj ste se pripravili na to... Pa drugace je rect POTEM, sem SE smilila (preteklik!!) mal sama sebi kot reci - ne morem vec, kdaj bo boljs...V prvem primeru namrec si se pac prepuscal (nihce ne pravi da ni ok, nasprotno, prav potrebno je vcasih in s pravo mero), a si prevzel vajeti, zdaj gledas na to duhovito oz. samokriticno, a kot dejstvo - OPAZUJES svoje reakcije.V drugem primeru, ko tarnas, pa sproti tarnas, noces videti situacije bolje, torej noces je spreminjati, ker si se odlocil, da bos gledal pac iz svojega zornega kota. In torej ne opazujes svojih reakcij, pac pa se identificiras z njimi - SI te reakcije, v bistvu so pa sam misli (TVOJE!!!!! nikogar drugega) pa custva pa bluz...Torej, ce jemljes kot fazo ciscenja, ne bos nicesar ocistil, ce ne bos sprejel, ce ne bos pri sebi raz-cistil. Ko se jaz bunim, ker nekdo nekaj naredi - je morda to samo ogledalo meni - torej kaj JAZ pocnem - a torej JAZ odgovarjam, a vodim svoj lajf, al ga ene sapice????? Tako pa jaz to jemljem, sori, j*b*g*...VSAKDO lahko se vec. Ker to, kjer je ze, je pac ze osvojil.. naslednja stopnja pa najbrz ni lazja, al kako si vse skupaj rpedstavljamo... "sem ta pa ta in sem alkoholik". Pika. - TO je kljuc.Ne pa: ja, saj pijem, sam to je zato, da bi pozabil, ker sem v bistvu tolk nesrecen in nihce me ne razume. - TO pa je prelaganje odgovornosti. ne primerjam, sam ponazarjam s konkretnejsim primerom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 mal sem bila pametna zdajle spet, amis. Dajte mal pogledat svoje izkusnje..,. kaj je najhujse, kar se mi je zgodilo???No kaj je to? 'Zivljenje, to niso dnevi, ki so minili, temvec dnevi, ki smo si jih zapomnili'. je res ravno danasnji dan tako strahoten? a smo ze kaj rpeziveli v lajfu?????????????Tako bomo pa tud to. ne gre za bit pameten, amis, pac pa za bit prakticen in sploh ne gre za pamet, pac pa za MOC. Al jo mas, al je pa nimas - s tarnanjem in smiljenjem je ZAGOTOVO (x!x) ne pridobis! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts