Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:O: Ej, to mi je čista groza...telo na daljinsko upravljanje. :V: daljinca nosi pa diler.

No, tudi v naše kraje je prišla epidemija gripe. Hči mi je poročala, da je razred na pol prazen (ali pa na poln poln, kakor vzameš). Zadnjo varianto so vzele prfokse in so devetletna deca, poskusni zajčki veleumne devetletke, danes pisali dve nenapovedani kontrolki.... :xx!:

Samo da zdržimo (zdržijo) še par dni, potem pa počitnicee! (bom končno mal posmučkala, letos čisto preveč delam, če ne delam, se pa učim za devetletko... x:Dx ).

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Deli na socialnih omrežjih

aloha vsem x:)x :palec: ... nisem mela cajt prebirat za nazaj, edin pošpegala sem, kako se načmu zlomkuc dons godi :sori: :o|o: ... te čist sesuva tole, al kuko?... drž se, poba, če kej rabiš, sam reč ... tu smo, vaši smo x:Xx x;)x

... upam, da je pri 'selenovih' bolje, pa micku tud en pobož xcrossfingx

... v bistvu kar naporen cajt... vsem živim ful dogaja ... okol mene tud vsi bolni, prejle sem se vozila iz službe in med potjo skoraj povozila eno muco, ki je ležala na cesti in .... mah, še napisat mi je težko.... zdi se mi, da se je še nekaj premaknila :sori: :C: ... jaz pa sem peljala mimo in se potem do doma cmerala :C: :C: :C: (ker mi je grozno videt ranjeno živalco, pa, ker si očitam, ker nisem ustavila in nekaj naredila...)

velike pobože za selene in tami, pa za zlomka in za micka.... x:Xx

...glih dobro iz službe prišla....mal še šnofam kaj se je dogajalo tle...pol pa spaaaaaaaaaaaat....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:o)x Dobro jutro! x:o)x

In kako smo kej danes? Kej bolš? Zlomček? Selene kako je mala? Mateja.... muca :C: to je men najhuj... mucke boge.... no sicer sem jz včer mal mojo... no mal sem bla groba... :vragec: k je bla pa žleht... sem jo božala in ji ni pasal, pa namest da me mahne al pa zapiha me direkt napade!!! :eek: zagrab s tazgornima pa s taspodnima, da me bo čist razparala... mam tako roko kt da bi si žile rezala. :O: :C: pa boli me k mi kožo kr skup vleče. mi je mami neki z alkoholom razkužvala, je čist mal pekl... pol je pa najdla neki za dlesni proti krvavenju in mi je tist gor dala :OO!: kr razžiral mi je :OO!: :bomb: :!!: no je vsaj razkužen xrolleyesx

no in pol se je mami odločla da mi avto zrihta... in sta mi ga z očimom zrihtala... gume k mi jih je fotr prpelu niso ble taprave... tko da mi jih je pol vulkanizer dal... 2 enake k te k sem jih že mela in z delom in gumami je vse skup pršlo 11 jurjov. :palec: tko da zdej sem v voznem stanju. končno. x:Dx x^x

no in pol sm šla na pir. xcheersx kwa pa druzga x:Dx x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

jutroooo.....razpoloženje par odtenkov boljše kot včeraj in naj gre kar v tem slogu dalje....nihče mi ne more bit tolk zoprn, kot sem lahko včasih sama sebi x:Dx :vragec: ....sam dans sem bolj prjatla s sabo :onfire:

pobože za vse, ki jim prav pridejo.... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

" nihče mi ne more bit tolk zoprn, kot sem lahko sama sebi"...kako znano zveni..

danes zjutraj doživela nastop pevsko-plesne skupine...neko glupo stvar so peli moji trije junaki..

" ko gre komandant Stane na počitnice, je cela vojska fraj"... :eek: ..potem pa mi počasi pronica, pa ne rečejo men včasih komandant stane, sicer nimam pojma zakaj :inocent: x:Dx ..in seveda, jaz grem jutri v toplice x^x

razsulo, rečem jaz temu, oni pa SVOBOOOOODA.... x:Dx ..še dobro, da se je mudilo, so pravi spektakel uprizorili.... x:Dx :palec:

hitim, tisoč opravkov, tut tiste, za katere zadnjič nisem imela vseh papirjev, upam, da bom danes uredila.....

mejte se x!x

Astra

Per aspera ad astra

Kaj sem skooraj zamoodil... :eek:

Kakoo je lepoo brat vse te pooboožne želje za hudičevoo oozdravitev! x:Dx

Da je en bogi vrag lahkoo takoo uboog? :vragec:

Po mooje premaloo seksa... ali pa se je v peklu premaloo kadiloo?

Lunatke, ne boojte se, hudič je nesmrten. x^x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Dobro jutro vsem, bolnim in zdravim

Včeraj sem ostala doma, angina. Malo čudno se počutim, ko jih v šoli ful manjka, zdaj pa še jaz :sori:

pa saj ne bi bilo nič hudga, ko ne bi meli tako naravnost zlobno pomočnico :O:

eh pa ne bom o njej zdaj, škoda energije, besed, obrabe tipk in mojih prstov

no včeraj sem mela čas da si ogledam Koljo. In sem začela tako tuliti, ko mali pride s kufrčkom k Luku, joj kako bi ga kar vzela k sebi,

x:((x x:((x :zalostko:

in potem ko pride mami ponj in reče Luku "očka" in ko Luka ostane čist sam.. no ampak potem pokažejo njegovo ljubico NOSEČO oooo, kako lepoooo!!!!! Čist sem se prepustila joku, tuljenju, in ko sem že cmerala, sem uživala v tem očiščevalnem stanju in sem se hitro spomnila še česa (ko glih jokam), zaradi česa bi še mal pojokcala in sem potem še malo potegnila... oo, kako je pasalo!!

No saj en dan pred menstruacijo sem vedno tko čudno jokasto razpoložena.

In ko mam čas bom naredila lutke iz kuhovnic za hčerok, pa sem ji včeraj že eno, Mihca, pa je tamali kar nerodn blo ga pogledat, tok smo se ji smejali!! No zdaj ga že nosi s sabo. Samo še oblečt ga moram.

<{POST_SNAPBACK}>gudy gudy :vio:  :palec:

hm, pri vseh teh mojih ribicah in škorpijah še nisem naletel na kako umetniško dušo :o|o:

pol bi znalo celo trajat x:Dx

hm, Ruby sco/ribi :o|o: ... meni smrtno nevarna kombinacija x:Dx  x:px

O, thanx ko si opazil moji slikci in me veseli, ko si komentiral in ko pravis gudy. :vio: x:Xx

Cudno, da se nisi naletel na umetnike, saj to je za taksno zelo fajn kombinacija, jaz jih pa kar nekaj poznam (predvsem pa glasbenikov s taksnim polozajem pa 2 v videu)...

Potem pa niso bile 'taprave' s to kombinacijo. :)

Zivjo in lep dan vsem! x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz sem tud taka... oskubljena in pocufkana... tocno taka sem, kakrsna sem rekla, naj ne bom. x:o)x

Postucana in pocufkana, lase kot da jih ne bi strigli, ampak zgrizli. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz imam pa cist na neprimernih koncih neke... rozhichke sam...

Naj bodo pol vsaj krauzli, ne pa sam eni... 'zavihki'. :D :o|o:

Pa ce se taksno zganjam, se po svoje obrnejo. :||||||||||

Picasso

men je čist všeč če vse štrli vse na svoj konc... edino vrtinci mi grejo na živčke... zato k vem da ne morjo bit drugač... joj... in pol sred glave štrli navpično v luft!!!! pa nč mu ne morš! niti sfenat ga ne morš drgam... lahk daš edin žele pa še ta hmal popusti nad vrtincom :vragec:
spet se mi je na bolš poslabšal

Pobožajloti za ubogega Zlomka in Selenino ekipo. Sploh več ne sledim, a je tamala bolna ali Selene ali kaj imajo zdej za ene ibunge. Skratka :detelca: xupx naj mine!

Dobesedno sem se privlekla s telovadbe, danes sem neki na škrge delala, pa vse neki na izi, brez moči. Pri pilatesu sem kako vajo kar počivala. Potem pa fitnes jao....danes sem komaj spacala skupaj one vaje. In samo štela, da bo 15 in gremo dalje.

Za jutri sem povabljena na tea z enimi **finimi guspemi** še razmišljam a se mi bo dalo držat se ene finoče. Čeprav se zdajle, že kar nekaj časa nisem **afnala** na tem nivoju.

Danes bi lahko imela en feng shui preblisk, lahko bi očistila en predal, že nekaj dni razmišljam v tej smeri. Čistiti ali ne čistiti? Dilema!

Amis x:Xx upam, da je mimo. Sem imela isto sceno, sploh pa v ponedeljek :xx!:

Naj mine! Grem eno odmeditirati, bo potem bolje.

x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...