Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hihi js mam tud cel dan že probleme s frizuro, zdej se je mal unesla :P hihi, sam kokr se kaj sred glave gor postavi... uhjej, je kt bi viagro jedu... ne gre več dol :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Mene je pa en znanec na fitnesu danes v dobro voljo spravil.

Se dolgo nismo videli, pa se danes spet pojavi, pa pravi, uh, dobr zgledas, a ze ves ta cas hodis? sem rekla, ne, sele komaj kak mesec al kaj takega hodim, pravi pa kako da si pol tok fit, saj si boljs, ce ne hodis na fitnes pol ocitno? :D

je rekel - vsakic ko te vidim, boljse zgledas! x8Dx

In se - kaj si ze ti (ga zelo zanimajo horoskopi in tole, me skoz kaj sprasuje)?

Pa pravim riba, pravi, hm, x?x :o|o: - nikol ne bi rekel, sem mislil skoz, da si vodnar. x:o)x

Cist vodnarsko mi delujes, je rekel.

A ni hec? Vsakdo me drugace vidi, nikol pa mi ne pripisejo rib skratka.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Haj hoj hej,

Ka-Ko- kej?

V spominu imam ena lanska pisanja v PogreŠanih; si še taista Mačona, ali si se kaj spremenila?

Pa s tistim fantom, sta še skupaj (če ni skrivnost...) ne boš verjela - tudi kak moški je lahko firbčen!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

saj je pisala nekje zdaj mal... sam se ne spomnim v keri temi...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, to je oglje, dbest za driske, saj mas tud na ln pri zdravju. :palec:

Picasso

A nisi nikol za macka tega kupil? :8):

Znana stvar... :palec:

Drugac pa se suhe borovnice pa rozhichi so zakon za drisko.

Jaz nisem nagnjena, a enkrat jo imela. Ejjj, nenavadno so mi dishali rozhichi... potem pa genau nekje kasnej preberem, da so dobri proti driski.

In res so...

Oglja se nisem furala, ker ni nihce imel teh tezav, razen pri mackah pa ze veckrat.

Picasso

Mick, driska, cakaj malo, nekaj pa imam v rokavu, sicer posredno, pa vendar:

Oce, lekarnar mora nujno na nek opravek, zato prosi sina, da "vskoci".

Pride oce nazaj, pa vprasa sina, kako je bilo v lekarni ta cas, ce je kaj prodal, svetoval...

Pravi sin:"Ja, prejle je prisel nekdo s trdovratnim kasljem, pa sem mu prodal ricinusovo olje..."

Oce:"A si zmesan ?! Kje pa je zdaj ta clovek ? "

Sin:"Tamle zunaj, z roko se naslanja na ulicno svetilko...kar naj kihne, ce si upa ."

x:Dx

Glede medicinskega oglja, ja, super je, tudi pri raznih zastrupitvah.Pa prilozeno navodilo si preberi.Je fascinanten podatek notri, kaksno povrsino imajo tisti dve crni tabletki, ko jih zdrobis in pojes/popijes.

mhm.

k sem se zastrupla sem si to nabavla. ne morš predozirat in tako dozo k oni svetujejo da na enkrat vzameš je mal velik... no ampak je že prov.

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Nazaj, malo sem se spremenila na dobro in ja, z istim fantom sem skupaj, živim pri njem, počutim se že skoraj poročena in sem srečna. In ni se mi treba več dokazovati določeni vrsti ljudi. Le bodi firbčen, kam boš pa drugače prišel.

:palec: :palec: :palec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>

Cist vodnarsko mi delujes, je rekel.

A ni hec? Vsakdo me drugace vidi, nikol pa mi ne pripisejo rib skratka.

največji trik kar jih je uspelo hudiču je da je prepričal ljudi da ne obstaja :P al kako že gre to ;) hihi, hell ja, ne zgleda kt ribica, se ne obnaša kt ribica, a je ribica :D kaj pa naj pol ubožec :P hihi sej že mene zgrešijo pa ne bodo tebe ;) k si taka carica, tega človek res neb od ribe pričakoval...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

a mislis da mi bo ratal te prepricat, da ne obstajam? x:px

Tezka, po mojem... ;)

ampak saj hudic je ze zlomk, se pravi kaj se tule jaz stulim. ;)

Ejjjjj, Cveka mi celo leva mal vidi!!!!! :vtz: x;)x

Picasso

cosma, ja, razpoloženje boljše....ma mrzim, kadar sem vsa nesigurna in blesavo zmedena x!x ....tu mač nežnosti in miline ni fajn, preveč taf bit pa tud ne...in ker običajno nimam nobene mere, pol izkusim skrajnosti in še vse kar je vmes. ok, če drucga ne, se vsaj čez pomanjkanje intenzivnosti ne morem pritožvat x:Dx ....pa čeprav mi ni zmer všeč.....ampak v povprečju je kar u redu x;)x

jh, pocajtajte se vsi..... :palec:

mysti....naj čim prej mine. vem, je res do neznosnosti zoprno dokler traja

pa pobož za zlomka...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a pol smo tkole se vedno? x:o)x

eh ja, ma saj... lajf pac... saj bo... xDDx

xcrossfingx

Picasso

lunatki, men dogaja x:px ... da ni to pluton sekstil venera :inocent: x:Dx

Marsa, zdaj sem šla nazaj čekirat (ker si bobnarju nekaj o slikah)... tista 'ribja' je megastična ... kolk sta 'razpoloženjski' ... tko različni na pogled, pa obe tolk filinga... mega, vauuu xokx xokx xokx

mejte se x:Xx :palec:

(hi, sem si pogledala posnetek Janovega koncerta... fajn mi je ta dečko, fajn energijo ima :palec: )

<{POST_SNAPBACK}>lunatki, men dogaja  x:px  ... da ni to pluton sekstil venera  :inocent:  x:Dx

Marsa, zdaj sem šla nazaj čekirat (ker si bobnarju nekaj o slikah)... tista 'ribja' je megastična ... kolk sta 'razpoloženjski' ... tko različni  na pogled, pa obe tolk filinga... mega, vauuu xokx  xokx  xokx

mejte se  x:Xx  :palec:

(hi, sem si pogledala posnetek Janovega koncerta... fajn mi je ta dečko, fajn energijo ima  :palec: )

:palec:

:eek: Mateja ma novo ikonco :palec: xsrcx

Meni tudi kar dogaja, pa še ne vem, kaj bo iz tega :inocent:

Upam, da ste makarončki, bolniki in vsi,ki vas kaj muči, že bolje xcrossfingx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Jutro xsrcx

odhajam na kratke počitnice.V toplice grem.Včeraj sem si privlekla goro knjig iz knjižnice, komaj čakam, da se jih v miru lotim.

Smešno,kako mi je Jan dajal nasvete zjutraj..je rekel, pa pridna bodi, jaz vem, zakaj starejše ženske hodijo same v toplice, upam, da si ne boš kakšnega tipa omislila, si le moja mama. :eek: x:Dx ..hm, a nismo mi včassih otrokom govorili, naj bodo pridni... x?x

Mateja, kaj berem.. x;)x ..kul zate, naj rata xcrossfingx

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...