Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne se slepitja pa se bom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Hihi js mam tud cel dan že probleme s frizuro, zdej se je mal unesla hihi, sam kokr se kaj sred glave gor postavi... uhjej, je kt bi viagro jedu... ne gre več dol Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 Mene je pa en znanec na fitnesu danes v dobro voljo spravil.Se dolgo nismo videli, pa se danes spet pojavi, pa pravi, uh, dobr zgledas, a ze ves ta cas hodis? sem rekla, ne, sele komaj kak mesec al kaj takega hodim, pravi pa kako da si pol tok fit, saj si boljs, ce ne hodis na fitnes pol ocitno? je rekel - vsakic ko te vidim, boljse zgledas! In se - kaj si ze ti (ga zelo zanimajo horoskopi in tole, me skoz kaj sprasuje)?Pa pravim riba, pravi, hm, - nikol ne bi rekel, sem mislil skoz, da si vodnar. Cist vodnarsko mi delujes, je rekel. A ni hec? Vsakdo me drugace vidi, nikol pa mi ne pripisejo rib skratka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Haj hoj hej,Ka-Ko- kej?V spominu imam ena lanska pisanja v PogreŠanih; si še taista Mačona, ali si se kaj spremenila?Pa s tistim fantom, sta še skupaj (če ni skrivnost...) ne boš verjela - tudi kak moški je lahko firbčen! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 saj je pisala nekje zdaj mal... sam se ne spomnim v keri temi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 ja, to je oglje, dbest za driske, saj mas tud na ln pri zdravju. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 A nisi nikol za macka tega kupil? Znana stvar... Drugac pa se suhe borovnice pa rozhichi so zakon za drisko.Jaz nisem nagnjena, a enkrat jo imela. Ejjj, nenavadno so mi dishali rozhichi... potem pa genau nekje kasnej preberem, da so dobri proti driski.In res so...Oglja se nisem furala, ker ni nihce imel teh tezav, razen pri mackah pa ze veckrat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ja kewl zadeva. sam ne se vstrašt k maš pol črn drekec. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Mick, driska, cakaj malo, nekaj pa imam v rokavu, sicer posredno, pa vendar: Oce, lekarnar mora nujno na nek opravek, zato prosi sina, da "vskoci".Pride oce nazaj, pa vprasa sina, kako je bilo v lekarni ta cas, ce je kaj prodal, svetoval...Pravi sin:"Ja, prejle je prisel nekdo s trdovratnim kasljem, pa sem mu prodal ricinusovo olje..."Oce:"A si zmesan ?! Kje pa je zdaj ta clovek ? "Sin:"Tamle zunaj, z roko se naslanja na ulicno svetilko...kar naj kihne, ce si upa ." Glede medicinskega oglja, ja, super je, tudi pri raznih zastrupitvah.Pa prilozeno navodilo si preberi.Je fascinanten podatek notri, kaksno povrsino imajo tisti dve crni tabletki, ko jih zdrobis in pojes/popijes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glede medicinskega oglja, ja, super je, tudi pri raznih zastrupitvah. ja, saj res, pozabila se tole povedat.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 mhm.k sem se zastrupla sem si to nabavla. ne morš predozirat in tako dozo k oni svetujejo da na enkrat vzameš je mal velik... no ampak je že prov. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Evo Mick,navodilo, samo zate (da ne bi kdo drug kliknil ! ) :http://www.lekarnar.com/images/pdf/carbomedicinalis.pdf (rabis pa Acrobat Reader, da lahko pogledas datoteko). Pa ne ga srat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ni jih treba zdrobit... pa več na enkrat jih vzam. vsaj dve ali več spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ........ na lnf dobiš kar si želiš A bi rad med vrsticami povedal, da si ti dobil tukaj drisko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Mick, a misliš, da pir neb pomagal... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nazaj, malo sem se spremenila na dobro in ja, z istim fantom sem skupaj, živim pri njem, počutim se že skoraj poročena in sem srečna. In ni se mi treba več dokazovati določeni vrsti ljudi. Le bodi firbčen, kam boš pa drugače prišel. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cist vodnarsko mi delujes, je rekel. A ni hec? Vsakdo me drugace vidi, nikol pa mi ne pripisejo rib skratka. največji trik kar jih je uspelo hudiču je da je prepričal ljudi da ne obstaja al kako že gre to hihi, hell ja, ne zgleda kt ribica, se ne obnaša kt ribica, a je ribica kaj pa naj pol ubožec hihi sej že mene zgrešijo pa ne bodo tebe k si taka carica, tega človek res neb od ribe pričakoval... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 a mislis da mi bo ratal te prepricat, da ne obstajam? Tezka, po mojem... ampak saj hudic je ze zlomk, se pravi kaj se tule jaz stulim. Ejjjjj, Cveka mi celo leva mal vidi!!!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 cosma, ja, razpoloženje boljše....ma mrzim, kadar sem vsa nesigurna in blesavo zmedena x!x ....tu mač nežnosti in miline ni fajn, preveč taf bit pa tud ne...in ker običajno nimam nobene mere, pol izkusim skrajnosti in še vse kar je vmes. ok, če drucga ne, se vsaj čez pomanjkanje intenzivnosti ne morem pritožvat ....pa čeprav mi ni zmer všeč.....ampak v povprečju je kar u redu jh, pocajtajte se vsi..... mysti....naj čim prej mine. vem, je res do neznosnosti zoprno dokler trajapa pobož za zlomka... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2005 a pol smo tkole se vedno? eh ja, ma saj... lajf pac... saj bo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 lunatki, men dogaja ... da ni to pluton sekstil venera Marsa, zdaj sem šla nazaj čekirat (ker si bobnarju nekaj o slikah)... tista 'ribja' je megastična ... kolk sta 'razpoloženjski' ... tko različni na pogled, pa obe tolk filinga... mega, vauuu mejte se (hi, sem si pogledala posnetek Janovega koncerta... fajn mi je ta dečko, fajn energijo ima ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>lunatki, men dogaja ... da ni to pluton sekstil venera Marsa, zdaj sem šla nazaj čekirat (ker si bobnarju nekaj o slikah)... tista 'ribja' je megastična ... kolk sta 'razpoloženjski' ... tko različni na pogled, pa obe tolk filinga... mega, vauuu mejte se (hi, sem si pogledala posnetek Janovega koncerta... fajn mi je ta dečko, fajn energijo ima ) Mateja ma novo ikonco Meni tudi kar dogaja, pa še ne vem, kaj bo iz tega Upam, da ste makarončki, bolniki in vsi,ki vas kaj muči, že bolje ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Uh Uh... spat spat lahkonoč, poznim in dobro jutro zgodnjim... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ojla...sm mal bl zaspana dons... počutim se fajn... nisem mogla zaspat včeri.. mah čist sem smotana... ampak mi paše bit... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Jutro odhajam na kratke počitnice.V toplice grem.Včeraj sem si privlekla goro knjig iz knjižnice, komaj čakam, da se jih v miru lotim. Smešno,kako mi je Jan dajal nasvete zjutraj..je rekel, pa pridna bodi, jaz vem, zakaj starejše ženske hodijo same v toplice, upam, da si ne boš kakšnega tipa omislila, si le moja mama. ..hm, a nismo mi včassih otrokom govorili, naj bodo pridni... Mateja, kaj berem.. ..kul zate, naj rata Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts