Marsa 18. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...je bila moja babi. trudi je moj pol brat.Potem pa sory Trudiju in vsem za dezinformacijo. Ker mi je bilo receno 'brat', sem tako prehitro tole sklenila, se opravicujem. ampak ne vem če je sploh že 3 tedne mimo odkar je janji umrla babica (njena omi). skoraj neverjetno sva se obedve hkrati znašli v taki situacjiji. Sozalje Janji. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2005 Zivjo vsem! Sem prejle dam prisla, ze bila na fitnesu pa tekala nekaj okoli.Me je mal skrbelo za frizuro, da se ne bo cez noc spet kaj sfizhila, pa je ok.Thanx, Amis! Zjutraj sem bila tecna, smo se skor mal skregal, ponoc nisem spala, sem bila med 2. in 6. uro zjutraj budna ali celo pokonc, mal tv gledala pa tak...Na racunalnik ne morem, ker se spi tule, pa ne morem nabijat, pol pa kar tko mal bluzim. Danes pride sonce v ribi.Ah, ja, kao 'moj cas', ampak je vedno tak bluz.... se vse zaktivira potem pa sam bluzim. Ampak mogoce pa zacnem kaj risat, sem se odlocila, da se bom zmenila za kaksno razstavo, da se pushnem malo... kampanjci rabimo dedlajn. Ajd, mejte se, grem mal delat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 js bom pa dones ko pride sonce v ribi, zaigral en marsa blues... hehe tam taram tatam tatartamrtatartam tata tartam tatamtratartatatam, i've got the blues, all over my mind k mi ribice ne dajo mira, me meša čez ekran,tratram tratarat ratartaram hihi ok zdej mam pa dost kje je moja kitara... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Angina se končuje (al je pa samo Ospen prijel), ležim na kavču in imam slabo vest - gledam po prostoru, kolk enga prahu, pa kruh po tleh, ga je tamala nadrobila prej, pa pajčevina, kupi posode od jutra in včeraj... vstanem, da zamenjam cd. Sarah Brightman, ravno tri jih mam, naj se odvrtijo. Nazaj ležem in študiram... naj se spravim pospravljat? Zdaj mam čas, idealen čas--- za pospravljanje?!?! Pesem se me dotakne. Dotakne se tistega dela mene, ki je počasi šel spat, z dnevi, ko sem rodila, ker takrat se je začelo drugo življenje. Ukalupila sem se, ha, se nasmehnem pri sebi - postala sem ravno to, česar sem se bala - vkalupljena v programiran vsakdan, ki je sestavlejn iz službe, kosila,pospravljanja in spanja - vmes pa kratki odklopi ali kakšni luštni trenutki...toda.. hej, Mili, si to ti?!?! Obležim na kavču in pustim mislim, da se preselijo...... sprehajam se po cvetočem travniku... morda sem nekje v Toscani (tam je tako lepo), ali pa na morju... nabiram kanenčke, poslušam ptice, gledam tamalo, kako šiba gor in dol... vetrc pihlja in prinaša vonj po naravi (sveže pokošeni travi)... in že je tu sončni zahod, ko ležem na hribček in zameditiram v topel večer...ni ure, ni vsakodnevnih problemov, spet sem srečala samo sebe... sprašujem se - bo šlo? bom zmogla?30 let sem tako živela, mislim, da BOM!! Mislim, da mi je to preveč pomembno, da bi se sprijaznila in postala siva siva miška-robotka, ki bi delala kar počnejo drugi in v tem vidla udobje v navideznem občutku varnosti... preveč škoda je ne izkoristiti vsega, kar imamo v sebi, pa zaradi ne vem kakšnih razlogov ne upamo!!! življenje je prelepo, dajmo ga izkoristiti, ne spuščajmo dnevov, da gredo mimo nas, ŽIVIMO jih!! Vsaj zase vem, da jih bom želim si, da bi vsi vi v sebi začutili vse tisto lepo, najlepše... kar smo in kar imamo!!! Lep, najlepši dan vsem!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Ja, vpras svoje telo, ce cs!, a mu sede migat al ne. ponavadi je zelo hvalezno, le ce znjim primerno ravnamo in predvsem nezno dokler se ne zbudi ---------Trenutno sem v dilemi, telovaditi ali ne telovaditi? Tle mi tehtnica močno ven tolče. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2005 vrzi svoje srce cez drog in telo mu bo sledilo.(peale) Haj free, dobra ideja, thanx! Sam izvedbeni deli so bolj... delikatni...Se oglasim kaj, sem v guzvi, pa ko si glih tule in ko sem priletela, ti pa semle recem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 No, pa da us mel se mal vec dela ti men povej an koga naj se obrnem glede pravniskega nasveta ob izdajanju knjig, ipd..? kr 1 knjigico izdajam v sodelovanju z 1 zalozbo, pa morm vedet ene par teh pravniskih zadev, da bo vse legalno slo skoz. pa rabm sam ene 2-3 nasvete. a?----------bemti živlenje.delau k fukjen. pa skoz se s pravniki jebem. bemu milo mater. pol pa mene drugi napadajo kot da je od mene odvisno ker ovi skoz mučkajo. :xx!: prekleta bodi pravniška kasta. :xx!: free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 no problemos ja, itak, treba prilagodit zadeve glede na okoliscine, kot vedno sicer pa bi blo se bols sporocit zadevo tudi na SMS - kot ponudba, kar zadnje case postaja vedno bolj popularna zadeva. morda. al pa pred-film varianta, reklama,... A SI PREDSTAVLAS? !? jst kr vidm to... (podari zvezde..., razveseli svoje..., kaj pravijo... ipd... ) ----------Haj free, dobra ideja, thanx! Sam izvedbeni deli so bolj... delikatni...Se oglasim kaj, sem v guzvi, pa ko si glih tule in ko sem priletela, ti pa semle recem. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2005 tistemu, ki zna cakati, s casom vse pride.(francoski pregovor). *aja, sam jaz ne znam, v bistvu... sam... rata pa mi... znam pa ne.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 js tud js tud čist nepotrpežljiv a počakam Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 a polej je zdej ze bols? in se mas bolj rad?! ------------ evo!zej sm pa ugotovu, kaj me bashe zadnje par dniskos biu nek obchutek osamljenosti...pa zanemarjenosti...pa odvechnostizej pa vemprejle sm se zalotu, k se sam s sabo pogovorjamto je to!navadu sm se skos prejshnje mesece govorit, govoriti o sebi, drugih, problemih, zheljah...etcskratka govoriti, se pogovarjati....biti med ljudmi, druzhenje....kle pa ni nikogar....sam sm....in mama....samo z mojo mamo o chem drugem kot o cenah se ne da zlomk shiba dalje free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Hej, FREE, zakaj je taka skrivnost, da imaš za rojstni datum napisan 19.02.2002? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Ma ja, jutri ja sam ne povem kolk; raj skoz misl, da sm full lep pa mlad sej konc koncev tud sem in bi tak rad ostal se nadaljnih 120.000 let kr, misli majo moc , magic... --------Za Freeja še vedno ne vem, kakšno ponovno rojtsvo praznuje 19. februarja (ali je to že jutri?) ... [/color][/b] free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Daan!...vznemirjena.... mmmmmmmm blagor tvojmu fantu - po golovcu je super laufat! TUDI TEBI! ---------------------Daaaan!.....in želim jo na novo doživeti, tako da sem že vsa vznemirjena in v sladkem pričakovanju. Mogoče bom šla tudi na Golovec, sama, laufat, obožujem tečt, sama.LEP DAN ŽELIM VSEM!!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Ja, sej jst se ze tut ceu opoldan odpravljam na fitnes. risat ------------Zivjo vsem! Sem prejle dam prisla, ze bila na fitnesu pa tekala nekaj okoli.Me je mal skrbelo za frizuro, da se ne bo cez noc spet kaj sfizhila, pa je ok.Thanx, Amis! Zjutraj sem bila tecna, smo se skor mal skregal, ponoc nisem spala, sem bila med 2. in 6. uro zjutraj budna ali celo pokonc, mal tv gledala pa tak...Na racunalnik ne morem, ker se spi tule, pa ne morem nabijat, pol pa kar tko mal bluzim. Danes pride sonce v ribi.Ah, ja, kao 'moj cas', ampak je vedno tak bluz.... se vse zaktivira potem pa sam bluzim. Ampak mogoce pa zacnem kaj risat, sem se odlocila, da se bom zmenila za kaksno razstavo, da se pushnem malo... kampanjci rabimo dedlajn. Ajd, mejte se, grem mal delat. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Angina :xx!: koncuje WOw, ja zacutili ap potem bli to tudi... tudi tebi 2 najlepsa ! ----------Angina se končuje ..želim si, da bi vsi vi v sebi začutili vse tisto lepo, najlepše... kar smo in kar imamo!!!Lep, najlepši dan vsem!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Sej ni, sam tak tip sm! ------------Hej, FREE, zakaj je taka skrivnost, da imaš za rojstni datum napisan 19.02.2002? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Hm mogoče se je pa takrat na novo rodil jaz imam pa drugi rojstni dan 18.01.2000 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Soncek Zjutraj ze skocila v Beljak po pasjo hrano ( blizje imam kot do Lj) in v pisarno.Zdaj pa polenta, ucenje in danes nocna smuka Komaj cakam jutri - Anastacio Se vidimo tam? LP Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Wau, jst bi tut sou!! pa sploh ne vem tocn zakwa (na Anastaciao mislim) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Wau, jst bi tut sou!! pa sploh ne vem tocn zakwa (na Anastaciao mislim) ja zakaj pa ne greš? Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 No jst sem pa bla danes v erotični trgovinci, pa mal pogledala, veliko zanimivega bi mela kaj fajnega kupila sem pa ene zanimive kondome, barvaste pa različnih oblik matr sem šefica Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 jaz sem danes popoldne ostala doma, moja mala se počuti še slabše... upam, da bo jutri bolje... nič drugega mi v tem trenutku ni pomembno, kot le ona... in najhuje je, ker ne vem več kaj naj storim... mislim, da je čas, da malce utihnem tule, ker samo še jamram... lepo se imejte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Selen, a je tvoja mala zbolela držim pesti, da ji bo šlo hitro na bolje in da bo kmalu spet zdrava kot drenček lepo se cajtite (se tod okoli reče) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Sam naj bo konec tega dne :xx!: :xx!: :xx!: sem postavila eno mejo.. in cakam na odgovor iz druge strani.. ga ni.. tolk me ima, da bi spet jaz bila tista, ki bi poklicala, vzela nazaj, potlacla.. pa ne bom. ne smem. ker bom tko spet znizala mejo.. in mi bo cez par dni zal, da sem jo..but it hurts.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts