Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>...je bila moja babi. trudi je moj pol brat.
Potem pa sory Trudiju in vsem za dezinformacijo. x:Ix

Ker mi je bilo receno 'brat', sem tako prehitro tole sklenila, se opravicujem.

ampak ne vem če je sploh že 3 tedne mimo odkar je janji umrla babica (njena omi).  skoraj neverjetno sva se obedve hkrati  znašli v taki situacjiji.
Sozalje Janji. xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Zivjo vsem! :vio: :palec:

Sem prejle dam prisla, ze bila na fitnesu pa tekala nekaj okoli.

Me je mal skrbelo za frizuro, da se ne bo cez noc spet kaj sfizhila, pa je ok.

Thanx, Amis! x;)x x:Xx

Zjutraj sem bila tecna, smo se skor mal skregal, ponoc nisem spala, sem bila med 2. in 6. uro zjutraj budna ali celo pokonc, mal tv gledala pa tak...

Na racunalnik ne morem, ker se spi tule, pa ne morem nabijat, pol pa kar tko mal bluzim.

Danes pride sonce v ribi.

Ah, ja, kao 'moj cas', ampak je vedno tak bluz.... se vse zaktivira potem pa sam bluzim. Ampak mogoce pa zacnem kaj risat, sem se odlocila, da se bom zmenila za kaksno razstavo, da se pushnem malo... kampanjci rabimo dedlajn. xDDx

Ajd, mejte se, grem mal delat. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

js bom pa dones ko pride sonce v ribi, zaigral en marsa blues... :D hehe tam taram tatam tatartamrtatartam tata tartam tatamtratartatatam, i've got the blues, all over my mind ;) k mi ribice ne dajo mira, me meša čez ekran,tratram tratarat ratartaram ;) hihi

:P ok zdej mam pa dost kje je moja kitara...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Angina se končuje (al je pa samo Ospen prijel), ležim na kavču in imam slabo vest - gledam po prostoru, kolk enga prahu, pa kruh po tleh, ga je tamala nadrobila prej, pa pajčevina, kupi posode od jutra in včeraj... vstanem, da zamenjam cd. Sarah Brightman, ravno tri jih mam, naj se odvrtijo. Nazaj ležem in študiram... naj se spravim pospravljat? Zdaj mam čas, idealen čas--- za pospravljanje?!?! :sori:

Pesem se me dotakne. Dotakne se tistega dela mene, ki je počasi šel spat, z dnevi, ko sem rodila, ker takrat se je začelo drugo življenje. Ukalupila sem se, ha, se nasmehnem pri sebi - postala sem ravno to, česar sem se bala - vkalupljena v programiran vsakdan, ki je sestavlejn iz službe, kosila,pospravljanja in spanja - vmes pa kratki odklopi ali kakšni luštni trenutki...

toda.. hej, Mili, si to ti?!?! :eek:

Obležim na kavču in pustim mislim, da se preselijo...

... sprehajam se po cvetočem travniku... morda sem nekje v Toscani (tam je tako lepo), ali pa na morju... nabiram kanenčke, poslušam ptice, gledam tamalo, kako šiba gor in dol... vetrc pihlja in prinaša vonj po naravi (sveže pokošeni travi)... in že je tu sončni zahod, ko ležem na hribček in zameditiram v topel večer...

ni ure, ni vsakodnevnih problemov, spet sem srečala samo sebe...

sprašujem se - bo šlo? bom zmogla?

30 let sem tako živela, mislim, da BOM!! Mislim, da mi je to preveč pomembno, da bi se sprijaznila in postala siva siva miška-robotka, ki bi delala kar počnejo drugi in v tem vidla udobje v navideznem občutku varnosti... preveč škoda je ne izkoristiti vsega, kar imamo v sebi, pa zaradi ne vem kakšnih razlogov ne upamo!!!

življenje je prelepo, dajmo ga izkoristiti, ne spuščajmo dnevov, da gredo mimo nas, ŽIVIMO jih!! Vsaj zase vem, da jih bom

želim si, da bi vsi vi v sebi začutili vse tisto lepo, najlepše... kar smo in kar imamo!!!

Lep, najlepši dan vsem!!

Ja, vpras svoje telo, ce cs!, a mu sede migat al ne. ponavadi je zelo hvalezno, le ce znjim primerno ravnamo in predvsem nezno dokler se ne zbudi x;)x

---------

Trenutno sem v dilemi, telovaditi ali ne telovaditi? Tle mi tehtnica močno ven tolče.

vrzi svoje srce cez drog in telo mu bo sledilo.

(peale)

Haj free, dobra ideja, thanx! x:)x

Sam izvedbeni deli so bolj... delikatni...

Se oglasim kaj, sem v guzvi, pa ko si glih tule in ko sem priletela, ti pa semle recem. :vio:

Picasso

No, pa da us mel se mal vec dela x;)x ti men povej an koga naj se obrnem glede pravniskega nasveta ob izdajanju knjig, ipd..? kr 1 knjigico izdajam v sodelovanju z 1 zalozbo, pa morm vedet ene par teh pravniskih zadev, da bo vse legalno slo skoz. :vio:

pa rabm sam ene 2-3 nasvete. a?

----------

bemti živlenje.

delau k fukjen.

pa skoz se s pravniki jebem. bemu milo mater. pol pa mene drugi napadajo kot da je od mene odvisno ker ovi skoz mučkajo. :xx!: 

prekleta bodi pravniška kasta. :xx!:

no problemos x:)x

ja, itak, treba prilagodit zadeve glede na okoliscine, kot vedno x;)x

sicer pa bi blo se bols sporocit zadevo tudi na SMS - kot ponudba, kar zadnje case postaja vedno bolj popularna zadeva. morda.

al pa pred-film varianta, reklama,... A SI PREDSTAVLAS? :2src: x:px !? jst kr vidm to... (podari zvezde..., razveseli svoje..., kaj pravijo... ipd... )

----------

Haj free, dobra ideja, thanx! x:)x

Sam izvedbeni deli so bolj... delikatni...

Se oglasim kaj, sem v guzvi, pa ko si glih tule in  ko sem priletela, ti pa semle recem. :vio:

tistemu, ki zna cakati, s casom vse pride.

(francoski pregovor). :palec: x;)x

*aja, sam jaz ne znam, v bistvu... sam... rata pa mi... znam pa ne.... :D

Picasso

a polej je zdej ze bols? in se mas bolj rad?! :vio:

------------

:vragec:

evo!

zej sm pa ugotovu, kaj me bashe zadnje par dni

skos biu nek obchutek osamljenosti...pa zanemarjenosti...pa odvechnosti

zej pa vem

prejle sm se zalotu, k se sam s sabo pogovorjam

to je to!

navadu sm se skos prejshnje mesece govorit, govoriti o sebi, drugih, problemih, zheljah...etc

skratka govoriti, se pogovarjati....biti med ljudmi, druzhenje....

kle pa ni nikogar....sam sm....in mama....samo z mojo mamo o chem drugem kot o cenah se ne da x:Dx

zlomk x:)x shiba dalje x;)x

Ma ja, jutri ja xpartyx x:)x :2src: sam ne povem kolk; raj skoz misl, da sm full lep pa mlad x:Dx x:Dx x;)x sej konc koncev tud sem in bi tak rad ostal se nadaljnih 120.000 let x:px x:Dx :vtz: kr, misli majo moc , magic... xwizardx

xppx

--------

Za Freeja še vedno ne vem, kakšno ponovno rojtsvo praznuje 19. februarja (ali je to že jutri?) ... [/color][/b]

Daan!

...vznemirjena.... mmmmmmmm x:px blagor tvojmu fantu x;)x

- po golovcu je super laufat! :palec: :palec:

TUDI TEBI! x:Xx

---------------------

Daaaan!

.....in želim jo na novo doživeti, tako da sem že vsa vznemirjena in v sladkem pričakovanju. Mogoče bom šla tudi na Golovec, sama, laufat, obožujem tečt, sama.

LEP DAN ŽELIM VSEM!!! xDDx

Ja, sej jst se ze tut ceu opoldan odpravljam na fitnes. x:Dx x;)x

risat :palec:

------------

Zivjo vsem! :vio: :palec:

Sem prejle dam prisla, ze bila na fitnesu pa tekala nekaj okoli.

Me je mal skrbelo za frizuro, da se ne bo cez noc spet kaj sfizhila, pa je ok.

Thanx, Amis! x;)x x:Xx

Zjutraj sem bila tecna, smo se skor mal skregal, ponoc nisem spala, sem bila med 2. in 6. uro zjutraj budna ali celo pokonc, mal tv gledala pa tak...

Na racunalnik ne morem, ker se spi tule, pa ne morem nabijat, pol pa kar tko mal bluzim.

Danes pride sonce v ribi.

Ah, ja, kao 'moj cas', ampak je vedno tak bluz.... se vse zaktivira potem pa sam bluzim. Ampak mogoce pa zacnem kaj risat, sem se odlocila, da se bom zmenila za kaksno razstavo, da se pushnem malo... kampanjci rabimo dedlajn. xDDx

Ajd, mejte se, grem mal delat. :palec:

Angina :xx!: koncuje :palec: x:Dx

WOw, ja zacutili ap potem bli to tudi... :eek: :inocent: :vio: x:Xx

tudi tebi 2 najlepsa ! x:Dx

----------

Angina se končuje ..

želim si, da bi vsi vi v sebi začutili vse tisto lepo, najlepše... kar smo in kar imamo!!!

Lep, najlepši dan vsem!!

Soncek xsuperx

Zjutraj ze skocila v Beljak po pasjo hrano ( blizje imam kot do Lj) in v pisarno.

Zdaj pa polenta, ucenje in danes nocna smuka x:Dx :palec:

Komaj cakam jutri - Anastacio :2src:

Se vidimo tam?

LP

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

No jst sem pa bla danes v erotični trgovinci,

pa mal pogledala, veliko zanimivega :eek:

bi mela kaj fajnega x:Ix x:Ix

kupila sem pa ene zanimive kondome, barvaste pa različnih oblik x:px x:px :onfire:

matr sem šefica :palec: :palec:

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

jaz sem danes popoldne ostala doma, moja mala se počuti še slabše... upam, da bo jutri bolje... nič drugega mi v tem trenutku ni pomembno, kot le ona... in najhuje je, ker ne vem več kaj naj storim... mislim, da je čas, da malce utihnem tule, ker samo še jamram...

lepo se imejte xsrcx

Sam naj bo konec tega dne :xx!: :xx!: :xx!:

sem postavila eno mejo.. in cakam na odgovor iz druge strani.. ga ni.. tolk me ima, da bi spet jaz bila tista, ki bi poklicala, vzela nazaj, potlacla.. pa ne bom. ne smem. ker bom tko spet znizala mejo.. in mi bo cez par dni zal, da sem jo..but it hurts..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...