Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Hehe, a veš kako je, če te kdo naganja učit? Iz principa se ne greš.  :8):

Vsaj jaz se niliko nisem šla ... zato, da sem jih še malo jezila.  x^x

Imas prav, sama to najbolj vsem. :) ;)

A - vcasih mroam bit mal urednik tud, pa zbrcat koga mal tkole, da zamuva v pravi smeri. :palec: ;)

V bistvu sem s tem tud NAJINO debato zakljucila - ce bi skoz odgovarjala nazaj, se tud ziher ne bi sel ucit...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Liscek je bil in nekaj casa ni odletel, ko sem s hrupom (drugac ne gre) odprla okno. Drugac so precej plasni in sramezljivi. xcivx

Kok je lepo, mi pase zrak.

Vceraj sem se cajtala, nek caj si skuhala zdravilno ubitachen, pa je kar pomagal - ponoc se total presvicala, da sem se morala 2x preobleci (:eek: x!x) in tko... ampak - danes pa je bolje, lohk spet diham. x^x

Pride frenda, greva na trg.

za ribe se niti ne ufuravam, ze parkrat zastonj lazila celo v btc. :|||||

Brez veze... po drugi strani pa da ne kurim avta za kilometrcek samo. :)

Hotla sem se pofarbat, se mi pa ne da. Mogoce me se pici, sam dvomim.

Nataly, kul, saj jaz tud tko nekako, glavno da si around, sem ravno vceraj naglas razmisljala v eni temi, da tisti, ki je, JE. :palec:

Mystica, jaz sem fajn. Ker je sobota (mam rada sobote, vcasih jih nisem rpevec marala, no saj maram v bistvu vse dni), pa ker je sonce, pa ni vec tolk nizek pritisk (al kaj)... pa tko...

Joj, kaj se nisem vceraj niti dotaknila napovedi... pa nimam se niti niti... niti malo 'okostjeca'... :|||

rajs vse zive brezveznarije kot to kar 'moram'. :|

Ouki, sibam se mal zorganizirat. mejte se. :palec:

Upam da free dbest praznuje, lepo se imej, free! x:Xx :palec:

In Vanja, seveda. :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

en kup opravkov odkljukala....danes pa lososa v peč, pa solato nardit x:px ...vreme je prva liga...zvečer na ples 5ih ritmov s frendico....jupiiiii...po dolgem času eno njamsi razpoloženje....mogoče me že mal daje pomlad...ups, nevarno.... x:Dx :vragec: x;)x

bravo za zlomka :palec:

pa za sončno xsrcx

za selene in tami x:Xx

pa še za čist vse ostale x:Xx

mejte se.... xcivx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

kaj ga pa nisi izklopuuuuu... xcivx

še sprehod pa še par stvari....men se rola danes....jp, menda prihaja pomlad... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:onfire: x:Dx ...sstane, mož beseda x^x :palec: V zelo lični embalaži sem dobil tvoj paket s soljo in knjigco. Najlepša hvala. No, zdej pa bomo to mal preštudiral.... x:px x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:|||

... jaz pa bila povabljena nekam, plesat (se zato sem se pol odlocila vceraj, da ne grem nic ven), se ze ufuram... zvem zdajle, da odpade scena. :o|o:

Beda. :\

No tko... po eni strani pa, j*b*g*... kaj cmo... tko pac je...

Sam - butast. :|

Drugace pa nekaj kuham sele zdaj, ko sem *prilagodila* vse skupaj tamalemu, ki je sel na nek turnir al kaj (bil 2.), zdaj je sel pa se v kino, ga pustim jasno... sam, ne morem do nezavesti cakat zdaj s to hrano, ce sem se ze sla.. saj nic takega, makaroni pac... brez veze...

Mal vmes tam prckam, pa sem se Roka Benkovica ujela, Jack, zmagal! Svetovni prvak! :palec:

No grem tjale chekirat, kaj dogaja.

lep sobotni vecer zelim vsem! x:)x :palec: x:Xx

Picasso

:D uhja :P cel dan sem šibal mojo familjico po LJ :D vozil tahud avto, hja kr sede, pa pridobil nov mobi, Sony-Ericsson F500i pa prec ugotovil da mi ni preneslo številk z nokije... >_>
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hihihi, danes pa je bila samo:

zgodla in to samo 1uro x:px x:px x:px

Joj Marsa, ti rajši za svoje froce skrbi, ne pa zame :o|o: x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Mam sam enga behemoth, hvalabogu! :D

ves, jaz moram se tlele za taksne froce druge mal poskrbevat. :D ;)

Picasso

Nocem bit, a je treba kaj velik besed okol tega?

Sam se pa nekak vcasih mal ponudi taksna asociacija tule.. :D ;)

Picasso

sem vidla v fotkicah, sem ze hotla vskocit, da nic hudega, kaj tacga lohk pa povsod reces. x:Xx

Thanx, to je pa lepo in mal skor presenetljivo. x:Xx :palec: x;)x

Picasso

No, oprosti, mislila sem, da jaz nisem glih v taki vlogi tule, da bi to bil defolt recimo. :P ;)

Tud, pa ribe so se zacele, saj je ze to dost. xDDx :palec:

Pa se merkur, ki je od srede ze v ribah. xyesx

Picasso

U pa res..... in oba mam v ribah.... xsrcx se pravi zdej bo en mesec bluzenja in čustvenega naboja in jokcanja in manične depresije..... jaoooo......pa še Ceco poslušam.....jaoooo meni x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Tako je. Dobro si povedala. xDDx :o|o: :8):

Ampak se bomo ze nasli, a ne, no, me ribe ze... x:px

jaz pa 'poslusam' eno zoprno deroco babo. :|||

Tam imam tv prizgan, moram dat res eno muzko, thanx ker si me spomnila. xDDx :palec:

Saj dam sam play, pa lohk pritiskam. x:)x

Picasso

Jaz pa tko nisem marala zgodovine, ampak tko zlo... totalen dolgcajt, da to ni res... xDDx

Joj, ce tole vidi mcMac... :8): :sori:

x;)x ki mensezdi shizi.. xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Meni je bil vsak predmet izziv, edino pred matematiko sem dolgo bežala, ko pa sem na maturitetnem tečaju dobila profesorja, ki se je hecal in znal matematiko približati na pravi način, sem se v parih mescih naučila vso matematiko za nazaj. Pa še tako kljubovalno je večkrat rekel: "Ja, madona no", da sem se kar nalezla od njega. Model ta pravi, Ivo Koderman. Je enkrat vprašal v razredu, ker smo bile skoraj same punce, koliko stane ena normalna šminka, reče ena, da tri jurje, on revež pa mora hčerki in ženi kupovati šminke za 7 jurjev in tega sploh ni prej vedel, da ga vlečeta za nos. x:o)x V srednji šoli pa sem imela duševno bolanega učitelja, pravega Saturna, ki mi je matematiko zagabil. In na koncu ugotovim, da matamatika ni bavbav. Zgodovina je meni zanimiva, dokler ni NOB-ja in fr. revolucije. :xx!:

ma saj to, ves kok smo mi imeli nob-ja!!!!!!!

Grozno, pa podajanje totalno dolgocasno.

Z matematiko pa podobno kot ti - imela dost slabih prfoksev, pa tko, a ko nabasala na dobrega prfoksa, sem jo vzljubila.. no, saj sem jo skoz v bistvu imela rada... sam ne v soli.. :D

Mah, sam ni cist res, zdaj celo menim, da sem pravzaprav 'matematik'. Me je zelo zanimala, pa na geometrijo, ki je nihce ni maral, sem shizila. :) Pa na kemijo, ki je nihce ni maral, sem shizila.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ni vsak matematik v sredni šoli petkar.
jest že nisem bla... matematko sem imela tri (kontrolke sem pisala pet, pred tablo, ko je bla sama teorija, pa obvezno šus... je rekla prfoksa 'to tud zraven paše! bo treba mal se tud učit tele aksiome, gospodična!'... jaz pa 'ne vem zakaj, saj znam vse zračunat' x:px )

:8): ... sem samo na zadnji post komentirala, zdaj pa sem še na hitro mal preletela dnevnik... marsa, lišček :2src: xcivx xcivx ... upam, da se ima free luštno danes in uživa v praznovanju... je taki fejst poba, naš free x:Xx xsrcx x:Xx ...

kolk imam našponane dneve :switz: ... skoz nekaj... potem pa prejle pridem domov in dam nazadnje prat še copate in sem imela ibunge z zamašenim filtrom in sem lovila po bobnu ene razcefrane copate :angry: :angry2: ... ko mi je najmanj se dalo ukvarjat s tem :xx!:

... Mick me je spomnil, da mi je sssssoli zmanjkalo :8): ...

joj jaz sem pa danes prav videla, kako mi... hm, pocas stroj crkava...

prav rpedstavljala sem si notri shtalo totalno... :D

me caka skratka tole... :P

Ibunge, ja... :)

Liscek, ves kok jih je, pa ves kaj zganjajo pticki ze od petih al kdaj zjutraj! x:px sam me ne moti, ko so tolk lustni...

Pa vcasih se totalno skregajo!!!!! x:Xx x:px :2src: xinnox xsingx xloveyx

Se dobr da 'mam' pticke. xDDx

Tolk so posreceni res... take cist mickene glavcke, pa take gibe delajo, kok so hecni....

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...