Ksenia 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Dobro jutro. Ravnokar izvedela zelo slabo novico. Sranje :xx!: Je pa nekaj zanimivo - ne jočem več ob takšnih novicah, ne da se me ne dotaknejo, ampak ne jočem več.Grem pa zdejle svojo malo stisnit k sebi. Uživajte v dnevu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Selene, kaj bi takega bilo, da je vredno solz, pa hkrati ni... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 A je bil kdo na Chipndalsih v nedeljo? Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Selene, kaj bi takega bilo, da je vredno solz, pa hkrati ni...Majica, ne da ni vredno solz, samo jaz sem otopela. To, da ti nekdo pove, ki ga dobro poznaš, da so izvidi ter da je sin -11 let star pričel s kemoterapijo...in jaz kot da bi otopelain mali je dober prijatelj moje hčerke, ki še vedno leži s povišano temperaturo v postelji in ji ne znam pomagat... sva bili z malo pri zdravniku, spet, poleg vsega je dobila še trebušno gripo... kako rada bi ji odvzela bolečine pa ne gre... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 rajs bom tih... :| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Selene, otopelost nikoli ni prava rešitev!Za tvoje zate pa . Drži se.V viharjih včasih lahko nemočno opazuješ divjanje okoli sebe, pa vseeno ni napak, če si čvrst, močan, čakajoč izboljšanje, ne pa otopelo čakati vsega, kar se bo še imelo za zgoditi. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Piko in Marsa, hvala saj ne vem če je otopelost ravno pravi izraz, prvi mi je padel na misel... mah ne vem... toliko stvari se dogaja, da ... kaj občutim - občutim bolečino mamice in očeta, nemoč sorodnikov, nas prijateljev, ponudila sem jim pomoč, da pazim na mlajšega bratca - star je malce čez leto dni. Občudujem ju, ko gresta k njemu z nasmeškom na licu, spomnim se njegovega navihanega nasmeha in pozdrava. Je dober fant. Ampak ni pa solz. In spomnim se moje prijateljice in njene borbe. Ne vem, če je to otopelost... Sem pa jezna, jezna ker spremljam onesnaženost v naših krajih in se gredo sedaj politične mučke - moj otrok leži doma z bronhitisom in začetkom astme, poleg vsega ostalega, mali pa se bori z rakom na pljučah... to me boli...in pri nas se pogovarjajo o sežigalnicah, koliko zgodb podobni tej bo še potrebno :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>in Marsa ampak jemljem kot da tocno ves, kaj sem hotla rect. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Marsa, lahko bi mi rekla, naj se zberem, lahko bi rekla, da paničarim, ampak tvoj post jemljem kot da sočustvuješ, ne z menoj, ampak z njimi jaz pa že iščem kako rešiti bolečine pri moji mali... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Tak majčken pa rak na pljučih.. Pa naj še kdo reče da ne zarad zraka.. tud druge variante.. samo.. :!!: Selene, ti dobra dušica, če bo kdo kej zdrmal tam v Tr... boš TI! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 No fajn, sem te danes ze pogresala (nic javnega, sicer.. ).me veseli! "ampak!!!!" Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 intimno torej kao... Mislila sem s tem - brez kakih custvenih izlivancij v kakih temah primernih tule... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 na hard, do daske! Kaj pa ces drucga? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 Tezko Aakhut, mam ene plane, nekaj nujnega moram do konca napisat (tu bluzim, se sploh ne mroem spravit), pa morda en frend zvecer uleti, potem pa ne vem, ce se mi bo se kam dalo.Ampak hvala! (*pa ne shizim zelo na regi, mal prepocas zame, slow motion pa to... )Saj vidis zgoraj - bolj na hard pa to... naj te ne zavede... moja 'narodnost' oz. pregovorna lastnost narodnosti, kateri po fotru 'pripadam'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Tole nikakor ni namenjeno Mitji ali Marsi, ampak vsem ostalim: Zanimivo je, da je ta hip na tem forumu kar 1.157 kljukastih križev.Lani je nekatere motil nek post, prijavili so zlorabo... pa so bili posti brisani. Grde besede ali nekaj takega. Kaj je pojem zlorabe? To, da jo nekdo prijavi?Nisem si še na jasnem, če me teh 1.157 svastik moti ali ne. Če me sme motiti ali ne. Če me bo motilo in bom začutil kot zlorabo - kako potem prijaviti teh 1.157? Kje so dopustne meje v besedah in kje v obliki, sliki, drugačnemu tipu sporočanja? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 Mogoc pa res, Aakhi (ceprav sem nekam povabljena tud), to mi bolj sede... ceprav progressive je pa morda ipak mal prehard (nikol zadovoljna, a ne ), ampak boljs kot regi (ne saj mi ni zoprn regi, cist prenasam, cist ok, sam mi ni glih za plesat, jaz ko plesem, plesem, ne se pozibavam mal u izi).Pa slis se kul, deep dish pa to...Mal se bojim guzve, saj ves, milijon 'tamalih'... :||Ampak mogoce pa se res ufurchkam. Thanx za info! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 a je to kaka fora? Kje pa je kaka svastika? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kje si jih pa opazu? Jst še enga nisem zasledila.<{POST_SNAPBACK}>a je to kaka fora? Kje pa je kaka svastika?Res ne vem, kdaj je Lucko zamenjal podpis. Pa tudi takorekoč v dnevnik nič ne piša. Ampak - nekaj jih pa to je videlo.Naključno ena njegova objava: http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=4832&st=125#Ampak ne garantiram, kdaj in kako bo menjal svoj podpis. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 aja pr luciferju..a srp pa kladivo tud imamo kje? pa kaj še takega.. eh ti simboli.. demokracija pa to.. meni osebno mi ni ne + ne -. V bistvu še opazim ne. Da je pa vzgojno pa glih ni.. sem pa v SŠ obrnjen križ nosila okrog vratu. Pa tud ni glih nice gesta, ne? Spada pa k imidžu.Sej ikonco tud nima glih tako za polubčkat.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Hm, srp in kladivo vs. svastika. Ne bom komentiral.Pač pa poudarjam: sam ne vem, če bi me to smelo motiti ali ne.Ne vem, če me sme motiti, ča bo nekdo začel scati v naravi (s predpostavko, da z zakonom ni prepovedano) ob poti prav tisti hip, ko grem mimo. Kaj vem. Recimo, da se bom naredil, kot da ničesar ne vidim. Ker ni vžgalo, kaj bom naredil naslednjič, ko me bo čakal, da grem mimo in se ravno takrat usral? Kako daleč bo šel on, kako daleč pa jaz s svojo ignoranco? P.S. Res je, da so nasledniki italijanskega fašizma "Nacionalno zavezništvo" predlagali, da bi poleg svastike v EU prepovedali tudi srp in kladivo, ja. Kdo ve, zakaj. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Ma ja primerjava ni glih na mestu. Sem se na simbole spomnila, ko tko zdej še čez te komunistične špukajo. Ne mick podpiram pa tega ne! Pa tale film o Fojbah je bil totalno beden, ti bogi Italijančki jojojojoj.. mislim, itak so bli povojni poboji, ampak če bi pa oni zmagal, bi pa poražence po rokah nosil, ne tko kot med vojno reduciral pa pobijal.. Bob ob steno takle filmček, še španska oz. mehiška telenovela ma več haska kot tole.. oni bežijo pa se še golobčka vmes prepričujeta al bi skupi šla, al kter gre naprej, ko je bla ona nategnjena od sorojaka, pa se pol še poročita, pa ehhhhhh..... jajc..Mystica, dober da nisi tolk refleksn človk da bi ga mulca na gobec direkt... da se ti ne roka kr sprož. ja piko, evo iz tega tvojega PS-ja, to sem jst tud čula. Zato sem omenila. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Sneg gre! Mogoče očisti in ne samo prekrije vso umazanijo, ki je okoli nas. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 Hoooj, kok snezi ko shus!!Sem fotknila, sam se glih ne vid, kako in kolk snezi.. no, mal se...spesl 4U: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prav ves drek tega sveta se pa tudi ne more imenovati demokracija. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sneg :xx!: mi ga ni nič treba! Vsi govorite o snegu, pa noben o tem, kolk centi ga je zapadl ! Selen..... ......po dezju vedno posije sonce! Slej ko prej! Ni vazno, kolikokrat pademo, ampak da vedno, ko pademo, tudi vstanemo! Lep dan vsem......ura je 9:49! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts