Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

Marsa: redkokdaj imam težave, da ne morem česa videt ali slišat( so me opremili)...torej bom počakala na "strokovno pomoč" v hiši...mogoče mi pa vseeno uspe videt in slišat xDDx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

vis jaz pa vedno (imam tezave) - vse mi zamrzne vedno in tko... ker nimam vsega boga instaliranega, se mi pa ne da za ne vem kaj si zdaj instalirat.

Pa sem mislila - ce men, lesu totalnemu, vse dela, ni vrag da ne bo tud drugim.

no ampak saj je dretje pa norenje... sam se me vid.. pa blond sem, pa nekje blazno zaloostno gledam in tud res sem bila taka.

ta komad... vse v zvezi... je bil vrhunec... par ur pred posnetkom sem se... prakticno 'tepla' (x:Ix :o|o: xrolleyesx) s tipom, totalne scene, skandali, groza, jok, vso noc piz*****...

No zjutraj pa na snemanje - pol je pa tistole nastalo... :)

tako da je in bo meni vedno poseben. Pa najboljsi komad je bil nas. Glih smo zacele dobre koomade delat, pa smo razpadle. :||

je bilo fajn, ko sem jaz bobne 'prevzela'.

mah. po eni strani skoda, po eni pa je prav. Itak. xDDx

ja, jaz mam tud rada sneg. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa: saj nekaj sem že videla....in poslušala tudi intervju....nisi napisala, kdaj v ponedeljek?

Ja, da si imela "burno mladost"...mi je jasno :palec: ..in šele sedaj sem opazila novo ikonco: kaj pomeni ta pretečežugajoči prst?

Enja, a zdaj sem pa starina ze? :o|o: x;)x x:Dx

.. tale prst... ikona... hm, ravno zato je dobra ikona, ker neverjetnokrat zugam s prstom kaj.

... recimo tkole, tocno tkole sem poslala energije v vesolje, ko sem rekla mami (ko je rekla, da nikol vec ne bom tok suha kot sem bila) - SE BOLJ BOM! :vragec:

In - a je treba povedat xrolleyesx x;)x - da sem pac? xDDx x;)x xyesx

no, to sem kar jaz, to hocem rect. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

selene, brez panike, to se vse uredi, takoj poklic!

Zavaruj, da ne boste kaj zapackali... pa se kaksen dan, ti dostavijo pravo zadevo. :palec: xyesx

Picasso

Buren lajf, bodo rekli zame.... ne sam mladost... xyesx

Ta je pa zivela, bodo rekli. :palec: :vtz: xDDx xmusicx

Picasso

Marsa: TOČNO veš, da nisem mislila, da si starina.....če sama pogledam kakšno "starejšo"sliko...ne vidim samo fakta, ampak tudi vso situacijo...kako nastala, kdaj....jo pač drugače čutim in vidim...

sem že poklicala, pa pravijo, da smo tko naročili... pa je šef trgovine me poklical, kako naj se kavč odpira, ampak sedaj se ne ve nič...najnovejše, naj pokličem jutri...stvar je v tem da je to delano po naročilu, že na ta sranje sem čakala od 4.1. mah grem se zjokat, poln kufer mam vsega...

oh... selene.... xcrossfingx

vem, grozno, sam verjemi, da se bo uredilo... xcrossfingx

ja, mal se pejt smilit sama sebi, pol pa prespi, jutri pa bos zagnjavila totalno. :) ;) :palec:

zagrozi da bos objavila na www referencnem in na radiu. ;) :palec:

enja, saj sem se hecala, se nimam tok zlo za starino, se ne obremenjujem 'zelo' (*zato ker pac - eni se, recejjo ta pa ne sme met minice, ker je ze tolk, al kaj tacga)... jaz sam sem... ko sem bila 17, sem bila cist of. :D ;)

Ampak ne da se mi sprejet nekih bedastih pravil, ki so si jih eni kar izmislili.

Da kako naj bi bilo. Mimo.

Ma kaj se pa zdaj grem?

Ti prijazno se odzoves, jaz pa morim. x:Ix x:Dx sory. :)

Picasso

Limite in pravila si vedno postavimo sami......že zelo dolgo me ne zanima več, kaj si drugi mislijo...važno mi je, kako se jaz počutim...Kaj smeš in kaj ne smeš, veš samo ti :palec:

saj zato, saj o istem govoriva, jaz pa nekaj tukaj... :8):

xDDx :palec:

Picasso

ce ne bova pa gnila jajca zlili... to bo pa ziher delalo... :P ;) :palec:

x:Xx

Picasso

Danes sem se skoraj **izgubila** v oblakih na Krvavcu. Šment, vidljivost, 0.05m. Ampak je bilo pa fino, občutiti, naravni sneg, po nekaj letih, tako mehak je, sem že skoraj pozabila :vio:

Vidim, da vam kar dogaja, Sončni pa Zlomku, pa Selene, dobre barve :palec:

Tinka je tudi zbolela, en velik pobož zanjo x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Tukaj je pa zginlo nekaj postov. So kake tehnične težave ???  :vragec:  x:)x
Silver, se boš navadil, da včasih ljudje sami kaj pobrišejo, včasih kdo drug, predvsem pa se ne čudi, če boš iskal kako temo, ki bo cela brisana. In namesto teme bo tema (s širokim e)... x:Dx x:Dx
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Selene, daj, saj veš kaj. Nič ne pomaga, če tarnamo, kako nam je. Zberi potrebno energijo in se premakni iz vsega tega! xsrcx

Veliko različnih zgodb s skupnim imenovalcem. :sori:

Torej, prepričan sem, da veš, kako naprej. (Ne to minuto, uro, danes, na splošno). :palec:

Za pot v službo, ki jo z avtom običajno naredim v 20 minutah, sem danes zjutraj potreboval kar 23 minut. (Kolegica z avtom na isti poti 45 minut.) Kolesa so malo poplesavala po kolesarskih stezah, po cesti je šlo morda celo slabše. Dvakrat sem moral voziti celo po pločniku. Pozabil sem vzeti smučarska očala. Sem eden redkih, ki se je pripeljal prav do vhoda... Aja, včeraj mi zvonec ni delal, ker je zamrznil, danes pa se je lepo cinglajoče vrtel.

Kako bo šlo pa s kolesom nazaj, še ne vem.

evo mushi - dretje. :palec: x:Dx x;)x

THE BEST!!!!!!!!!!!!!! :palec:

Sem pa vidla tale spot, da veš! Prejšnje leto enkrat pr videospotnicah, pa nisem vedla a si to ti al ktera druga z benda k se dere :2src: , ko ste špilale pa pele vse.. Sam tle drgač verjetno govoriš bolj na glas pa maš verjetno mal višji glas kot ponavad.. (jst sem si te predstavljala tko z glasom Anje Tomažin.. ne vem zakaj.. tak da maš globji glas.) x:)x

Prave jackice ste ble! x^x No itak ste še!

Mushi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...