Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 16

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Tukaj je pa zginlo nekaj postov. So kake tehnične težave ???  :vragec:  x:)x

Silver, posti kar ne izginjajo. Razen ce jih avtorji sami ne izbrisejo (ali ce ne zahtevajo izbrisa, ce sami ne morejo brisati).

Ce bos imel kaksno vprasanje, pripombo, bos vprasal oz. pripomnil v temah:

Tehnicno vprasanje

Javljanje zlorab...

Piko, zate velja isto. In za vse seveda velja to..

:att: sem vas opozorila v zvezi s HUJSKASKIM obnasanjem na forumu - to se vedno velja.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Skoz mi net ven mece.. :sori: Ko sem ze obcepela tle v stanovanju, res ne vem kako naj se brez interneta.. kaj, TV gledam al kaj? :xx!:

OK, priznam, ful lepo zdajle tole zgleda.. ko ven pogledam in je pod oknom kakih 10 cm snega, neshojenih, pa drevesa zasnezena, pa snezinke, take cufkaste, velike padajo.. Pa tamle en tip pelje zlatega prinasalca na sprehod, psu se zgleda kar trga od navdusenja, kar rije po snegu x:)x

heh, mam blatno masko na obrazu, pa prej skoz okno ven gledam in se mi ful cudno zdi kaj me una gospa tko cudno gleda :vio:

Imela full house danes ponoci x:)x Naj prijatelj prespal, pa macka tud.. zgleda, da bo kar se nekaj casa ostala pri meni na pocitnicah, ker v takemle res ne bom na Brezovico vozila..

Ah ja, vceraj bil eden najlepsejsih dni v mojem zivljenju.. kako nekdo poskrbi, da se vse poklapa.. fajn to :palec:

Piko, s kolesom v sluzbo??? :eek: hudo... najboljs, da grem kar se jaz motor zalaufat x:o)x

Selene.. :detelca:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Silver, sory, ampak sam odgovorila sem ti, kajti jaz sem tu za to

('Javljanje zlorab' tu ni aktualno, ker tvoje poste lohk brisem sam jaz - poleg tebe - kar pa ni nikakrsna zloraba, kajti jaz lahko vsak hip to storim brez utemeljitve, torej je primerna tema 'Tehnicno vprasanje').

Zaradi teh namigovanj po forumu dobivam os-e na urednistvo vsakic, ko se kdo kaj ne more konektat in se me cinicno sprasuje, ce sem mogoce benala onega posameznika (ko je sam kaj zamutil). ker kao 'to pocnem' - se kaksen tak namig tkole mal valja v kaksni temi.

In ja - na to sem alergicna.

Mystica, to ni hujskanje, ce omenis. Ce pa namigujes, stalno, pa je.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>THE BEST!!!!!!!!!!!!!!  :palec:

Sem pa vidla tale spot, da veš! Prejšnje leto enkrat pr videospotnicah, pa nisem vedla a si to ti al ktera druga z benda k se dere  :2src: , ko ste špilale pa pele vse.. Sam tle drgač verjetno govoriš bolj na glas pa maš verjetno mal višji glas kot ponavad.. (jst sem si te predstavljala tko z glasom Anje Tomažin.. ne vem zakaj.. tak da maš globji glas.)  x:)x

Prave jackice ste ble!  x^x  No itak ste še!

O, Mushi!!! x:Xx Si vidla pol... x:)x x;)x

Jaz imam 'vse' vokale cez.. Pojem zelo nizke, pa tud ta visoke, no pri TZB sem jaz visji glas, pri Dezuje pa je itak sam moj vokal, kjer se pa pac sam derem. ;) :D

Jaz sem 'ta visja' blond, ko je tam en tipcek, dober frend, s crno chupo, pol pa jaz, ko nekaj gledam zalostno, s totalno namazanimi ocmi... :)

Glasu nimam tolk globokega (ko govorim, mal pochenega sam), sam visokega tud ne... tak srednji. :P ;)

Bi morala poslusat komad Ti al pa Night in Tunisia (kjer prav lepo pojem celo), sam nekaj ni delalo zadnjic, ko sem chekirala na svojem sajtu.

Saj me je groza nanj klikniti, ker se ga DOTAKNILA nisem vec kot 2 leti, ah, se vec... x:Ix

pa 3/4 stvari itak ni gor, ker je tezko spravljat v te oblike.

Imam kup intervjujev, ki bi bili cist fajn za gor (recimo z marjetko so kar vsi fajn, s saom hribarjem je kul...), vmes par razstav novih... vec muzke, se tiste ki sem kot gostja, pa svojo muzko, ki imam en cd... pa tko... shtala, lenoba... se ne spravim, ker bi mroala mitjo zraven gnjavit, on pa se za LN nima vec casa oz. komajda. :|

Bom ze...

Saj nekje je gor intervju, bom probala najt link, pa chekirala, ce dela (je cist lusten, z marjetko se prav lustno zgovarjava, pa vse zivo poveva, o maskah za obraz in vsega boga poveva... no tam se me da pac slisat, glas pa govor... Borisa sem bojda cist prestrasila (pa da 'cist po lublansk govorim'). ;) :P

Picasso

Nasla intervju, Mushi (*posnet 17.1. 2000 v oddaji Marjetke Jersek), 7. prispevek na tej strani

(*tega ne mores zdaj poslusat (pa se v sluzbi), je kar dolg intervju, pa se muzka je vmes...

pa v zacetku tko... grozno govorim... pejt mal z onim naprej.. :D Pol je pa se kar...):

http://www.lunin.net/Magazin/Prispevki/Astrologija/

Picasso

Enako sem objavil že v Ssoli, a ker se tole bolj bere, počim se sem:

<{POST_SNAPBACK}>Golšavost in kretenizem v Sloveniji še vedno aktualna

HORVAT Tina, Tor 15.02.2005

... A rešitve še ni. Slovenke in Slovenci lahko ... Pamet soliti

... Če bi torej države sveta, med njimi Slovenija, predvsem mislimo na politike, sprejeli ukrepe, ki bi vsakemu Zemljanu zagotovili skromno in poceni količino jodirane soli

... Nedopustno je, da v tretjem tisočletju milijoni in milijoni trpijo pomanjkanje tako dosegljive snovi, kot je jodirana sol.

Stane, povsem zgrožen sem bil, ko sem ta teden prebral ta članek. Nisem med tistimi, ki prisega na kakršnokoli sol. APMAK! Da je bila za človeštvo tisočletja povsem dobra naravna morska sol, sedaj pa jo morajo očistiti (mineralov) in dodatno izdatno jodirati, drugače bo človeško pokolenje golšavo in bebavo, to je pa preveč. Sem se že vprašal, kdo je Tina Horvat, ki tako Slovencem soli pamet. Kam napisati odgovor, ugovor, pripombo? Daj mi en nasvet prosim.

Prav to je problem. Jodiranje soli je politično. Za Tino celo premalo politično. To je nedopustno, čeprav Tina uporablja pojem za nekaj drugega. :sori: :sori: :sori:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

marsa ja.. pa sej tkole sem ti nekje barvo glasu ti prisodila.. zelo tko.. ti paše.. ne nek cvileč, ne grob, robat, pa tud ne samo nežen, ampak tko karaktno obarvan, mal specifičen.. ampak lep. Ker ko poješ drugač pride. x:)x

Ma tile mrki pa luna.. obvladaš v nulo! Zelo notri si slišat.. itak. Sej tud si. :palec:

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>marsa ja.. pa sej tkole sem ti nekje barvo glasu ti prisodila.. zelo tko.. ti paše.. ne nek cvileč, ne grob, robat, pa tud ne samo nežen, ampak tko karaktno obarvan, mal specifičen.. ampak lep. Ker ko poješ drugač pride.  x:)x

Ma tile mrki pa luna..  obvladaš v nulo! Zelo notri si slišat.. itak. Sej tud si. :palec:

mater mushi, kaksen opis glasu, obvladas, pa tok lepo si napisala, da je blo tolk dobr brat! x:Dx x:Xx

Thanx!!! x:Xx :vio:

In sploh, da si se *prebijala*... x:Dx x;)x

:palec:

Nikol ne uganete, kje sem bila zdajle. :o|o:

Pri zobarju. :o|o:

Vceraj me je zacel zob bolet, pa sem ga mal zignorirala, pa dons tud... pol je pa kar nabijal not, pa se spomnim, da je vikend, pa v ponedeljek cvekanje ze zjutraj (da ne bi s kakimi oteklinami pol momljala pa taksno xDDx), pa klicem, grem.

Komaj parkirala, totalna shtala jasno v mestu...

In imam zdaj cist vse razboleno. ampak sem se spokala, kul, jaz kar tko mal zanemarim vcasih kaj tacga... pa TOLK se mi ni dal...

Zdajle bi mi tolk kaksen brinjevcek pasal al pa viljamovka... pa nic nimam, sam medico, mi pa ne pase, ker je sladka.

... pa se kar snezi...

Picasso

Lia, nam pa obvezno zmanjka! x;)x x:px x:Dx

Thanx, x:Xx :vio:

Saj je ze boljs, saj sploh ni zob bil, v bistvu, saj res, tko kot zadnjic, in spet je sluznica in spet ko sem imela bolj obcutljivo, nekak 'alergicno' malo... taka ssola in imam zdaj trakec not.

Sem pravzaprav se clo 'dobre', ko sem trznila (se dobro da sem, ponavad ne trzam, zelo dobro prenasam), je rekla, :eek: a cutite tole al kaj? x?x neverjetno, pol je zob se ziv (ko mi ga je ze zacela odpirat, plombo)... ko me je zivec skelel.

Pa ni bilo moje zobarce, je na dopustu, pa sem kar k eni sla, sem prej klicala.

Aja, Lia, ti nisem nikol rekla ure pol, ob 10h je na radiu (val 202), v ponedeljek. :)

Ce bom lohk... :D (po mojem ce mi das ne vem kaj, bi cvekala. :P)

Picasso

Hja, ob osmih se odpravljam domov, sem že kar v pričakovanju, kak juhuhu bo doma zaradi mojega faksa in tega, da sem zdaj dve leti mami opozicionirala z nedelanjem faksa... Ne morem povedat cele zgodbe, ker je tole malo bolj razsežno, ampak vseeno... Odločla sem se, prvič v življenju sploh stojim popolnoma na svojih nogah in prvič v lajfu vem, da lahko poskrbim zase, pa naj se zgodi karkoli... :palec:

No, ko pridem nazaj, bom pa poročala, kako je šlo. :palec:

Preden se odpravim, si bom vzela še kakšne pol ure, uro, za mal osrediščenja, da ne bom tam pred starši ko ena kokoš brbljala stvari, za katere vem, da so se morale zgodit točno tako in ki jih tudi znam utemeljit in razložit. :palec:

Želim vam lep vikend xsrcx , naj se vam lepo dogaja, uživajte v snežinkah x;)x in pozni zimi...

x:Xx

Sončna[/color]

xcivx :sori: vso srečo :palec: :palec: samo da se dobro izteče...

x;)x pa tebi tudi Marsa xrainbowx v ponedeljek velik zdravja, da ne boš tam s spikerjem z zobobolom

Pazite nase :wOOt: w:Iw

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:2src: Sončna nč se ne sekiraj, tudi če ne boš zrihtala, kakor si ti želiš....

Preberi tist v DZK od Vojkota....danes je pprav poseben dan x8Dx

Skuliraj se , jasno in počasi povej kar imaš za povedati...drugače pa opazuj :palec:

Kar naredimo danes bo na dolgoročno blazotno vplivalo na naša življenja :inocent:

Dopusti možnost, da boš na vso težko problematiko čez mnoga leta pomislila z nasmehom.... x:)x če ne prej, ko bo tvoja hči prišla takole razčistit s teboj

xredx

xwizardx Naj te spomnim, da si ja Sončna vila, nič ne rabiš meditirat sam v sebi najdi tisto, kar najdeš ko daješ drugim voljo in prineseš sonce v njihovo stisko.....

:onfire: :onfire: a smo čarovnice ali nismo...enostavno jima povej, da jih imaš rada in da si jima hvaležna, da sta tvoja starša in da imata toliko potrpljenja s teboj....

Tudi če ti ne bosta pokazala, jima bo lepo in tudi tebi bo lažje nadaljevati ofenzivo x:)x

Srečno :2src:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

kuku,

bila v trgovini in hvala bogu za moj spomin, včasih lahko do besede povem kaj kdo reče in danes mi je to prav prišlo. čakam da me pokličejo kaj so uredili, ker poleg tega, da tele zadeve ne morem postaviti tja kamor naj bi jo ter da potem ko je raztegnjena ne morem vrat zapret, je še razlika v ceni... v bistvu sem uredila...

poklicala v šolo in povedala, da mi je vseeno, če mala ne bo ocenjena,da jo v takšnem vremenu ne mislim pošiljati v šolo z avtobusom in se je učiteljica strinjala... no tretja zadeva - , moj koruznik se je poškodoval, stisnilo mu je levo roko, tri prste ima v šivih, dva potolčena in sreča v nesreči je ta, da naj bi funkcionalno bilo z roko vse ok. Sedaj je pa tega vsega dovolj, ane?

Sončna, jaz vem, da boš doma uredila in hvala vama z Akutkom za podporo xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, Mačona, Lia - ful vam hvala za tale energy xsrcx  :2src:

Bom uredu zrihtala, zdaj se je še ena druga pot odprla, zahvala gre Zlomku xsrcbumx , tako da grem še lažjega srca domov xsrcx

marsa, tebi pa res uspešno cajtanje zobka xcrossfingx , da boš kot nova v ponedeljek na radiu! :palec:

Zdej grem pa skupi spravljat in pakirat, pol pa mal namenske meditacije x;)x

Hvala vam še enkrat xsrcbumx

Sončna

:palec: xDDx Ma ja, jasno... vse se da zment... xyesx :palec:

Thanx, Sonchna, saj ni take panike, cvekat mi ni nic tolk tacga, radio kot medij mi je dost blizu, mi ni kaksna blazna frka, mam pa mal treme, kot vedno, priznam...

.. bolj me mori tale 'zob'...

... pa se ker je petek dons, in ze prejsnji teden nisem sla nic zhurat, pa sem danes mislila mal, zdaj pa ne vem... ce se mi da, ce *je pametno* (ni, jasno) itd... pa se zgodaj moram vstat, ker moram trakec menjat. xrolleyesx :o|o:

Ma kdaj bomo ubodli tele *priborchke*! :sori: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx x!x

Da si bos lohk sam - saj znam jaz tud, pa bi morda se bolj nezno, da me ne bi tolk bolel... :||

Me vsa celjust boli, upam da ne dobim kake plavice se semle. xrolleyesx

Vseen bila na fitnesu dons (ze v ponedeljek bom morala 'spricat' :|).

<{POST_SNAPBACK}>:....danes je pprav poseben dan x8Dx
:o|o: res je, k zobarju grem 1-2-3x letno. :)

Pa eno 'dobro delo' sem ubodla mal... tale gospa, moja soseda (ki mi poleti daje solato, paradajz in sploh zelenjavo, pa blazno mi je vsec, prijazno energijo ima ful, me je kar sram vcasih, ko sem slabe volje, pa njo zagledam, ko je skoz dobre :))... jo srecam v trgovini, ki je pa kar oddaljena, skoraj kilometer, no kaksnih 800 metrov. snezhilo ko shus, ona pa tam s cekarcki pa tko... jo snamem pred trgovino (ona ven, jaz not), pravim, oh, dajte mi vsaj tole, cekar, ko je najprej odklonila, da jo peljem dam (skromna).. pol sva pa *ugotovili*, da ipak je bolje, da jo peljem, lohk kje pade, ful je snezilo.

No in me je pocakala v avtu pa sem jo peljala dam. x8Dx

se pa tezko spravim kaj konkretnega pocet, 'umskega' al tacga, ker me bocka tole skoz v glavi... :||||

pa kar mal prckam raznoraznosti, da se mal zamotim...

kar noce popustit bolecina. :\\

ceprav pa ni strahotna, da se ne bi kdo zasekiral... lohk prenasam, sam je zoprno, motece, skoz gloda.

Pa lacna sem (hehe, kao, ko ne mroem jest... kot da imam kake probleme sicer s tem.. :P)...

kakorkoli ze - lep petkov vecercek zelim vsem! :palec: :vio:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... v bistvu sem uredila...
x^x :palec: x8Dx

moj koruznik se je poškodoval,
:sori: :V:

...

V sivih, torej ste pedenali, bomo zdaj prepustili struckotom, profijem, pol se bos pa oglasila, pa se bomo spomnili najboljso varianto za hitrejse ozdravljenje, okrevanje. xyesx x^x xcrossfingx

*

Hvala! x:Xx x:)x

Picasso

poseben dan

xscratchx... hmmm... hecno...

v bistvu pa res ne vidis vsak dan svojega priimka (sploh ce je redek in so samo 3 druzine v sloveniji) v osmrtnici. :\

Moji (pol)sestri je umrla mama zadnjic, pred zelo kratkim...

pa iz nekaksnega skoraj vrazeverja nisem nikamor napisala, nic pripisovala... ker mi je bilo kar grozljivo napisat - moji sestri je mama umrla. :88:

No in danes svoje ibunge... zvecer sele cajteng odprla... in videla... pa mi je bilo zelo odstekano...

grozno, te scene... ne vem, ali naj grem na pogreb... v italijo ziher ne bi sla (ker tam zivita.. oz. sta... obe ziveli).. sem cudna pri teh zadevah... x:Ix :8): :o|o: xrolleyesx

:o|o:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

marsa ... brrrr...zobozdravnik. Kr zmrazilo me je zdaj.  :o|o:  Sem kot majhen otrok, kako je mene strah zobarjev. Zdej sem zobarja obiskovala vsak mesec, sem si šla vse plombe v bele zamenjat. Mam dost za par let! Upam.  x:Ix

Enivej, žal mi je, da te ne bom mogla posllušat na radiu.  :o|o:  V pon. grem spet v službo, pol pa na izpit.  :O:  :O:  :O:  Sem že zdaj živčna razvalina. kako naj pomirim svoje živce in želodec?  :sori:

Nic hudga, saj me skoz poslusas ze tule! xDDx saj sem ista, cvekam pac ful, se kar kaj pa mi rata vmes tud povedat. xDDx x:)x

Nic blaznega ne bos zamudila, skratka... pa saj na radiu se kar kdaj pojavim, me bos ziher se imela moznost slisat (:shsh: itak planiram zelo resno, sam cas... je vprasljiv... kdaj, in pod kaksnim sponzorstvom, predvsem x:Dx - LN radio - in pol bom vsaj kake pol urce dnevno ze morala cvekat, vsaj v zacetku)... x:)x

Zobarji?

mene so pa vedno kaj nap***, grozno se obnasali do mene (ne, res... brez veze da nakladam, kaksne izkusnje vse mam).. a - me pa ni strah..

meni je to varianta: "Ajde da pac to opravimo"... :)

Se ne betoniram v momentalni ta stos... mal cakam da mine, sem drugje tedaj, pol pa mine, olajsanje - hvala. xyesx :palec: xDDx

tud kot majhna... me ni bilo strah... morda je to, da sem radovedna, zdravilo za strah... ker pol sprasujem, me zanima... pa torej ni zadrege... ni catcha... ni distance... recem, za kaj pa je tole? A daj nehajte, ali pa, saj se mi je zdelo... kaj ste pa po horoskopu (ce presodim, da si lohk drznem, vcasih pa tako presodim, tudi ce si ne smem, nalasc ;))...

potem pa minejo tiste sekunde, trenutki tam.. :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Joj, pri zobarju nisem bila že od ene sedmega razreda.
:fool: haha, predstavljaj si, kaj bi pomenilo, ce bi jaz tole rekla!!! x:Dx

:huk: :madpro: xsuperx

To pomeni... kakih... kolk let ze? x:Dx x;)x hm, ze tezka znanost tole sam zracunat, kaj sele prebijat se skozi vsa ta leta... dneve, ure... xpolzx :switz:

x;)x x:Dx x:px

xcivx

Picasso

o maj god, kwa vse dogaja.

Sončna xcrossfingx

Selene :detelca: da se ti vse uredi, pojstla, tamala in koruznik xupx

Marsa, pobožajlo za zobek, naj neha bolet.

Če hodite redno k zobarju, vas ne bo nič bolelo ali pa minimalne bolečine. Nič v primerjavi s tem, če se zob razboli. Imam srečo, da imam dva zelo dobra zobarja. Hvala nebu x:)x !

Danes je res en tak mal čuden dan, muska taka, k je še v življenju nisem poslušala. Sem si nataknila slušalke in se zraven drla in plesala. V knjižnici ubodla spet 10kg knjig, same hude, ena izmed tudi od Tadeja Pretnerja :wOOt:

Jutri se odpravljam v Graz potem pa še v Maribor malo zažurat, se mi zdi včasih boljše kot v Ljubljani x;)x . V nedeljo pa če bo vsemogočni omogočil, Kranjska gora hir aj kam, hir aj go

Čir ap evribadi, samtajms, lajf kud bi kalr tivi. x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...